Digidexo.com

Enkle måter å spise sunt og mosjon

Stikker med en sunn livsstil trenger ikke å være et ork. Det viktigste er å fokusere på mat og aktiviteter du liker i stedet for å bekymre deg for hva er ikke lov i henhold til noen kjepphest diett. Litt avansert planlegging hjelper deg også holde deg på sporet. Prøv disse enkle måter å spise sunt og trene, og du vil bli høster fordelene av en sunnere livsstil før du vet ordet av det.

Fokus på mat du liker

Å spise sunt betyr ikke bare å unngå unhealthful matvarer eller velge sunn mat uavhengig av smak. I stedet for å følge en streng diett, basere din spising plan på mat du liker som også er sunn. Undersøke ulike måter å forberede disse matvarene. Prøv grønnsaker friske med dip, mashed og lagt til sauser, mishandlede eller dampet. Eksempel matvarer fra etniske retter. Du kan oppdage at du liker hummus, sushi eller peruanske ensalada de Pallares (lima bønne salat), som alle er sunne matvarer. Hvis du ønsker å følge en populær diett plan, prøv en mindre restriktiv ett eksempel Middelhavet Diet eller Zone Diet.

Øvelse for Fun

Med mindre du er i fitness, kan typiske utøve opsjoner som aerobic, kjører på en tredemølle og løfte vekter virke som husarbeid. For å unngå kjedsomhet, oppsøke fysiske aktiviteter som er underholdende i seg selv. Dans, hagearbeid og sykling er gode valg. Hvis du har en hund, kan du prøve agility trening eller plate hund. Finn en aktivitet partner som kan holde deg motivert. Gå turer sammen eller spille one-on-one basketball eller ping pong. Hvis du har nærliggende fasiliteter, prøv svømming, skøyter, golf eller bowling. Bli involvert i aktiviteter som engasjerer sinnet så vel som kroppen din. Alternativene inkluderer leirdueskyting, stunt kiting og geocaching.

Plan Ahead

Når du er opptatt, er det lett å falle inn i gamle, mindre sunne vaner. For å holde deg på sporet, planlegge måltider en uke i forveien. Hold sunn snacks på hånden. Finn nærliggende restauranter som serverer sunn mat for når du er i et rush. For å holde tritt med trening, bli med i en gruppe som møtes jevnlig. Registrer deg for en klasse i noe av kulturell interesse som afrikansk dans eller noe praktisk som selvforsvar. Tog for en veldedig løper eller går. Å presse inn raske treningsøkter, holde grunnleggende treningsutstyr hjemme. Elliptiske maskiner og romaskiner er ideelt, men noen vekter og en medisin ball vil gjøre.