Digidexo.com

nexium magesyre

Langvarig bruk av Nexium

Nexium er merke-navnet på reseptbelagte stoffet esomeprazol magnesium, som brukes til å behandle symptomer på syre reflux eller gastroøsofageal reflukssykdom. Langsiktige bivirkninger av Nexium er ikke helt kjent fordi medisinen har bare blitt brukt siden 2001 De langsiktige effekter som er kjent er generelt sant for flere andre reseptbelagte syre reflux medisiner i tillegg.

Time Frame

Produsert av Astrazeneca, halsbrann medisinering Nexium er designet for korttidsbehandling av fire til åtte uker, selv om en lege vil trolig gi en ny resept hvis halsbrann problemer ikke har sunket. Dens formål er å redusere magesyre, og siden syre refluks fører ofte til skader på spiserøret, denne reduksjonen i syre lar helbredelses skal finne sted. Noen ganger leger vil foreskrive Nexium i inntil seks måneder dersom andre helseproblemer er utelukket som kan også forårsake symptomer som ligner på halsbrann, for eksempel hjerte-og karsykdommer.

Bivirkninger

Nexium kan ha flere bivirkninger, den vanligste av disse er gastrointestinal. Diaré eller forstoppelse, gass, kan abdominal smerte og kvalme oppstå. Nexium kan også påvirke opptaket av andre rusmidler.

Kolitt

Langsiktig Nexium bruk øker risikoen for kolitt og diaré fra Clostridium bakterier, fordi de lavere nivåer av magesyre tillate bakterier å formere seg i fordøyelseskanalen. Forskere ser for indikasjoner på at langvarig bruk fører til en høyere rate av andre gastrointestinale infeksjoner.

Nexium og Cardiovascular Medisinering

Nexium kan forstyrre effektiviteten av digoksin, et felles medisiner for høyt blodtrykk og andre hjerte-problemer. I tillegg er en studie av over 16 000 individer av Medco Health Solutions indikerte at folk som tar Nexium sammen med blodpropp-forebygge narkotika Plavix har en 50 prosent større risiko for hjerteinfarkt eller andre hjerte episode enn folk tar Plavix av seg selv.

Hoftebrudd

Nexium tilhører en kategori av legemidler som kalles protonpumpehemmere, som alle reduserer mage syre produksjon. Behandling med protonpumpehemmere som varer mer enn ett år er knyttet til en 44 prosent økt risiko for hoftebrudd hos personer over 50, ifølge en studie publisert i "Journal of American Medical Association" i 2006.

Andre langsiktige bivirkninger

Et lite antall av anemi tilfeller er knyttet til langvarig bruk av Nexium. Dette kan være på grunn av stoffets interferens med opptaket av jern, og fordi mer magesyre er nødvendig for å oppta vitamin B12.

Hvordan virker Nexium arbeid?

Hvordan virker Nexium arbeid?


Nexium, også kjent som healing lilla pillen, er en FDA-godkjente stoffet som arbeider for å lindre smerter og ubehag forårsaket av acid reflux sykdom, magesår, dårlig fordøyelse og halsbrann. Nexium kan også arbeide for å reparere skader på mageslimhinnen og spiserøret som skyldes acid reflux sykdom. Det er sammensatt av forbindelsen esomeprazol og fremstilt som et forsinket-frigjøring kapsel. Denne medisinen er tilgjengelig i USA, Australia og Canada.

Esomeprazol

Esomeprazol er en protonpumpehemmer som virker ved å redusere mage syre produksjon og utskillelse i magen. Denne handlingen reduserer mengden av syre i magen som kan angripe spiserøret i syre-reflukssykdom. Begrense syre produksjon bidrar til å lindre halsbrann smerte og gjør at magen til å reparere skader på sitt fôr forårsaket av overdreven produksjon av magesyre.

Forsinket-Release Capsule System

Den forsinkede frisetting kapselsystem er i form av en multippel enhet pellet system (MUPS). Kapselen består av mikro eteric-belagte pellets til esomeprazol. Når kapselen går inn i magen, sveller den mot vannabsorpsjon. Dette fører til at kapselskallet til å bryte opp og løsne pelletene inn i de target problemområder i magen.

Bivirkninger

Mulige bivirkninger er hodepine, diaré og magesmerter.

Hva du ikke å ta med Nexium

Nexium er merkenavnet for esomeprazol, et legemiddel som behandler symptomer på gastroøsofageal reflukssykdom og enkelte andre forhold som danner overskytende magesyre og sure oppstøt. Som med alle medisiner, er det viktig å være klar over andre reseptbelagte og over-the-counter medisiner, kosttilskudd, mat og drikke som kan føre til en farlig interaksjon eller kreve legen å justere Nexium dosering.

Allergiske Reaksjoner

Hvis du er allergisk mot esomeprazol, albendazole eller mebendazole, ikke ta Nexium.

Reseptbelagte stoffet Interactions

Fortell legen din dersom du bruker Plavix (klopidogrel), Digitek, Lanoxin, Lanoxicaps digoksin), Valium (diazepam), soppmidler som Nizoral (ketokonazol) eller AIDS medisiner inkludert Reyataz (atazanavir), Invirase (sakinavir), VFEND (vorikonazol) , eller Viracept (nelfinavir). Også fortelle legen din dersom du er på Coumadin (warfarin) eller andre blodfortynnende.

Reseptfrie legemidler

Nevn noen vitaminer, urter eller kosttilskudd du tar. Selv om de ikke er reseptbelagte, kan han trenge å justere dosen av Nexium eller overvåke deg for bivirkninger.

Mat og drikke

Ditt kosthold kan påvirke dine symptomer, så følge legens anbefalinger om matvarer og drikkevarer som du bør unngå eller begrense.

Andre hensyn

Hvis du glemmer å ta Nexium i rute, ta den så snart du husker mindre det er nesten tid for neste dose. Da må du ikke ta ekstra som andre dose. Hvis, mens du tar Nexium, du fremdeles føler at du trenger å ta en syrenøytraliserende, snakk med legen din først og be om anbefalinger om å ta den.

Advarsler

Legen er den beste guiden så sørg for at du diskutere alle reseptbelagte og over-the-counter medisiner, kosttilskudd, vitaminer, og kosten plan. Les medisinen guide gitt med Nexium. Følg legens instruksjoner.

Hva er det stoffet Nexium brukes til?

Reseptbelagte stoffet Nexium brukes vanligvis til å behandle acid reflux sykdom og halsbrann hos barn og voksne.

Betydning

Nexium er ofte foreskrevet for å helbrede slimhinnen i spiserøret, noe som kan være skadet på grunn av magesyre.

Andre funksjoner

Nexium kan være foreskrevet for å hindre magesår som er forårsaket av infeksjon. Den kan også brukes til behandling av Zollinger-Ellisons syndrom, som oppstår når det er et overskudd av magesyre i kroppen.

Form

Nexium er tilgjengelig i en pille som tas normalt tatt en gang daglig. Du bør alltid følge legens instruksjoner for å ta Nexium.

Bivirkninger hos barn

Bivirkninger av Nexium som ofte forekommer hos barn er diaré, hodepine, magesmerter, kvalme og tretthet.

Bivirkninger hos voksne

Bivirkninger av Nexium som ofte forekommer hos voksne er diaré, hodepine og magesmerter.

Aciphex Vs. Nexium

Aciphex Vs.  Nexium


Medisiner som Aciphex og Nexium er ofte foreskrevet for å behandle en medisinsk tilstand som kalles syre reflukssykdom, også kjent som gastroøsofageal reflukssykdom. Reflux skjer når magesyre renner tilbake i spiserøret forårsaker ulike symptomer som svie, raping og en dårlig smak i munnen. Det kan også erodere delikat slimhinnen i spiserøret, som, hvis den forblir ubehandlet, kan føre til vanskeligheter med å svelge, arrdannelse, blødninger og andre mulige alvorlige forhold.

Aciphex

Aciphex, ellers kjent som Rabeprazole natrium, er en protonpumpehemmer som reduserer syreproduksjonen i magen. En pille tas en gang daglig, er Aciphex foreskrevet for vedvarende halsbrann og andre symptomer assosiert med syre reflux sykdom. Kortsiktige behandlinger av fire til åtte uker brukes til lindring og helbredelse av erosiv (skadelig) refluks.

Aciphex Advarsler

De vanligste rapporterte bivirkningene av Aciphex hos voksne er smerte, sår hals, forstoppelse, gass og infeksjon. Ungdommer kan oppleve hodepine, diaré, kvalme, oppkast og magesmerter. Det er viktig å fortelle legen din dersom du tar atazanavir, digoksin, warfarin, jernsalter eller ketokonazol. Denne medisinen kan også forårsake en alvorlig allergisk reaksjon som kalles anafylaksi. Pasienter som tar antibiotika er spesielt utsatt. Hvis du opplever kløe, elveblest, problemer med å puste, problemer med å svelge, pustevansker eller hevelse i hender, ansikt eller munn, blir du bedt om å konsultere legen din umiddelbart.

Nexium

Nexium (esomeprazol), ofte referert til som "purple pille," er også en protonpumpehemmer. Tas en gang om dagen, helst en time før et måltid, og på samme tid hver dag, det er foreskrevet for symptomer som halsbrann, sur smak, urolig mage, brystsmerter ikke er forbundet med hjertet og vedvarende hoste. Som Aciphex, er det også brukt til for kortvarig behandling, spesielt hos barn under 18 år. Nexium kan tas som en kapsel eller oral suspensjon.

Nexium advarsler

Nexium bivirkninger er hodepine, diaré og magesmerter. For barn opp til 17 år, kan Nexium være foreskrevet for korttidsbehandling. Bivirkninger for ungdom er diaré, kvalme, tretthet og magesmerter. Informere din lege eller apotek av alle resept og / eller over-the-counter medisiner du er i dag. Narkotika der gastrisk pH er viktig, som ketokonazol, jernsalter og digoksin, kan bli påvirket av protonpumpehemmere.

Besparelser

Acipehx tilbyr en spareplan som vil sende deg en kupong for $ 35 instant besparelser av din neste resept. Nexium har likeledes en spareplan som heter Purple Plus Savings Card. Med dette kortet kan du spare opp til $ 50 i besparelser på totalt 12 påfyll hvis din co-pay er mer enn $ 25. De uten resept dekning kan bruke kortet til å bidra til å dekke den første $ 50 av hver refill, maksimum 12 påfyll.

Magesyre Therapy

Saltsyre, også kjent som magesyre, er nødvendig for å hjelpe til i fordøyelsen av mat du spiser. Ventiler holde magesyre og fordøyelsesvæsker fra lekker ut i spiserøret. Flere terapier har vist seg vellykket i å lindre tilstander som oppstår når svekket eller dårlig fungerende klaffer forårsake lekkasje av magesyre, og den brennende følelse referert til som halsbrann. De tre mest kjente forholdene er acid reflux, Gerd og galle reflux.

Årsaker

Spiserøret er et rør som strekker seg fra munnen til magen. Den esophageal ventilen skiller spiserøret fra magen, og forblir lukket, bare å åpne for å la maten til å passere gjennom. Ved hjelp av en bølge-lignende bevegelse, muskler i veggen av spiserøret flytte maten ned i magen. Gravity og svelger også bistå i passasjen av mat gjennom spiserøret.

Saltsyre kan tilbakeløp (back up) i spiserøret på grunn av en defekt esophageal ventil. Over tid, kan acid reflux forverres og utvikle seg til en mer alvorlig form for dette problemet kjent som gastroøsofageal reflukssykdom (GERD).

Bile er et fordøyelsesvæske som produseres av leveren, lagres i galleblæren og slippes inn i tynntarmen når det er nødvendig for å hjelpe i fordøyelsen av fett. Den pyloric ventilen er en muskel separering magen fra tynntarmen. Under fordøyelsesprosessen, åpnes denne ventil for å la maten til å forlate magen og passerer inn i tynntarmen. Som det fremgår av Mayo Clinic, hvis ventilfeil, galle refluxes inn i magen slik at den blir betent. Når galle ryggen opp fra magesekken til spiserøret, kan det føre til brenning i brystet og halsen også. Terapi er litt forskjellig for acid reflux, Gerd og galle reflux, også kjent som gastritt.

Terapi for Acid Reflux

The Mayo Clinic anbefaler noen endringer i livsstil for å lindre acid reflux. Forbruker mindre måltider spises oftere bidrar til å unngå for mye press på esophageal ventilen, og dermed minske muligheten for syre backing ut av magen din. Heve hodet av sengen 6 inches å tillate tyngdekraften til å bistå i å holde syre fra refluxing er en annen måte å behandle dette problemet. Propping deg opp på puter ikke fungerer så godt fordi hele kroppen, ikke bare den øvre halvdel, må vinkles nedover for dette alternativet for å fungere. Spise før du går til sengs er ikke anbefalt fordi når du legger deg ned kroppen din er vertikal og gravitasjon kan ikke bidra til å holde syre i magen din mens du er i denne posisjonen.

Noen matvarer kan føre til en økning i magesyre. Koffein, sitrusfrukter og juice, tomater, sjokolade, brus, og alkohol er blant de skyldige. Aspirin og ibuprofen kan ha samme effekt. Unngå disse matvarene og medisiner er avgjørende for å lykkes med magesyre terapi.

For ytterligere lettelse, anbefaler Mayo Clinic over-the-counter medisiner som tums, syrenøytraliserende, eller Tagamet HB og Pepcid AC, H-2-reseptorblokkere som senker utskillelsen av syre. The Mayo Clinic antyder også Prilosec OTC, en protonpumpehemmer å blokkere syre produksjon og bidra til å helbrede vev i spiserøret skadet av syre reflux.

Terapi for GERD

Terapi for GERD er lik behandlingsanbefalinger for acid reflux. Legen din kan forskrive medisiner som ligner på de over-the-counter medisiner som er nevnt ovenfor, men mer potent i styrke. Men som nevnt av National Digestive Diseases Information Clearinghouse (NDDIC), vedvarende eller forverret halsbrann kan kreve medisinske tester. En øvre endoskopi er en av testene, og det kan som regel utføres i legens kontor. Du vil bli lett bedøvet og en tynn slange vil bli satt inn i deg halsen for å gjøre det mulig legen din for å undersøke spiserøret for mulige skader forårsaket av GERD. Dette vil hjelpe i valg av medisiner for å behandle din tilstand. Hvis tilstanden din forverres eller ikke svarer positivt på medisiner, kan et kirurgisk inngrep være nødvendig å stramme muskelen som styrer esophageal ventilen.

Terapi for galle reflux

Livsstilsendringer for galle reflux er lik de som er anbefalt av Mayo Clinic for acid reflux, men også begrensende fet mat, vekttap hvis du er overvektig, og stressreduksjon ved å utnytte meditasjon eller dyp pust til å fremme en mer avslappet tilstand. Røykeslutt er anbefalt for sure oppstøt og galle reflux.

Reseptbelagte medisiner for å få fart på fordøyelsen og redusere mengden av tid mat tilbringer i magen kan være foreskrevet av legen din, som det fremgår av Mayo Clinic. Andre medisiner som kan være nyttig i behandling av galle reflux inkluderer protonpumpehemmere som Nexium og Prevacid brukes til å blokkere syreproduksjon i syre reflux.

I henhold Mayo Clinic, ett av de kirurgiske alternativer tilgjengelige for å behandle reflux galle innebærer reruting galle til en nedre del av tynntarmen, slik at den tilbakeløpskokende i magen.

Bruker for Nexium

Nexium (esomeprazol sodium) er en reseptbelagte medisiner klassifisert som en protonpumpehemmer. Produsert av Astrazeneca legemidler, medisiner indisert for å lindre halsbrann symptomer og helbredelse esophageal skade som langsiktig halsbrann kan skape. Den er godkjent for bruk i behandling av GERD (gastroøsofageal reflukssykdom), healing Erosive Esophagitis, noe som reduserer risikoen for magesår, kortsiktig pediatrisk bruk og som en behandling komponent for å utrydde H. pylori (Helicobacter pylori).

GERD behandling

GERD, også vanligvis referert til som syre reflux sykdom, er karakterisert ved forekomsten av halsbrann i minst to dager i uken i flere måneder. Problemet oppstår når ventilen som skiller spiserøret fra magen (esophageal sphincter) ikke klarer å lukke. Som et resultat, kan magesyre strømme inn i spiserøret og forårsaker ubehagelige symptomer og øker faren for skader spiserøret.
Symptomer inkluderer brennende smerte, oppstøt og vanskeligheter med å svelge. GERD kan også føre til astma, vedvarende hoste og en hes eller hese stemme.
Den anbefalte Nexium dose er 20 mg per dag for fire uker.

Behandling Erosive Esophagitis

GERD kan forårsake Erosive Esophagitis, en tilstand karakterisert ved betennelse og smerter i spiserøret. Over tid, forekommer som spiserøret blir utsatt for magesyre, irritasjon og skade. I noen tilfeller kan blødning oppstå med blod å være synlig i oppkast eller i avføringen. I avanserte stadier av EE, er du i faresonen for å utvikle esophageal kreft eller en tilstand som kalles Barretts øsofagus. Barretts øsofagus (BE) er en tilstand preget av celleforandringer i spiserøret, som setter deg i større risiko for å utvikle kreft i spiserøret.
For healing EE, er den anbefalte dosen 20 og 40 mg en gang daglig i en periode på fire til åtte uker. For EE vedlikehold den anbefalte doseringen er 20 mg per dag.

Behandling av magesår

Nexium bruk kan helbrede esophageal skade og redusere risikoen for å utvikle et magesår - forekommende i magen - og risikoen for tilbakevendende magesår.
Sår symptomer inkluderer magesmerter og en dyp, kjedelig verke som oppstår av og på i flere dager eller uker. Smerten oppstår på nytt vanligvis innen noen timer med å spise eller når magen er tom, og lindres ved å spise og / eller antacida.
Den anbefalte dosering av Nexium er 20 til 40 mg per dag for så lenge som seks måneder.

Pediatrisk bruk

Nexium er trygt for kortsiktig lindring av pediatriske GERD symptomer og EE. Det er indikert for pasienter eldre enn 1. Doser i området fra 10 mg til 40 mg, avhengig av alderen til pasienten og alvorlighetsgraden av symptomene.

H. pylori Treatment

H. pylori er en type bakterier som skaper en betydelig økt risiko for å utvikle magesår. Når smittet, bakteriene påvirker delikat fôr som beskytter magen din og gjør den mer utsatt for skade fra magesyre. Nexium, brukes i tillegg til klaritromycin og amoxicillin, er effektiv i å eliminere de H. pylori bakterier og redusere den tilknyttede risiko. Den anbefalte dosering av Nexium er 40 mg per dag i 10 dager.

Alvorlige reaksjoner på Nexium

Nexium er et medikament som brukes til å behandle symptomer på halsbrann, gastroøsofageal reflukssykdom og magesår. Merkenavnet for reseptbelagte stoffet esomeprazol er Nexium kategorisert som en protonpumpehemmer (PPI), en type stoff som reduserer produksjonen av magesyre. Alvorlige reaksjoner er usannsynlig når det brukes som anvist.

Time Frame

Nexium er beregnet for behandling som varer fire til åtte uker, men en annen resept vanligvis utstedes hvis tilstanden ikke er løst. Legen din kan bestemme at fortsatt bruk av Nexium er viktig for helsemessige fordeler og livskvalitet.

Vanlige bivirkninger

De hyppigst rapporterte Nexium bivirkninger er gastrointestinale, inkludert forstoppelse eller diaré, gass, magesmerter og kvalme. Hodepine er også relativt vanlig.

Allergisk reaksjon

Noen personer som tar Nexium kan utvikle en allergisk reaksjon som krever øyeblikkelig legehjelp. Tegn inkluderer elveblest, pustevansker, og ansiktsbehandling, munn og svelg hevelse.

Diaré

Tar Nexium øker risikoen for utvikling av diaré og kolitt grunn av Clostridium difficile bakterier. Fordi Nexium avtar magesyre, bakterier kan formere seg i mage-tarmkanalen og føre til infeksjon og inflammasjon.

Alder Betraktninger

Personer over 50 år som jevnlig bruker PPIs som Nexium for mer enn ett år kan ha en betydelig økt risiko for hoftebrudd, ifølge en studie publisert i den 27 desember 2006 utgaven av "Journal of American Medical Association" (JAMA) .

Dosering Størrelse

Overdose symptomer er mulig når du tar mye større doser av Nexium enn foreskrevet. Disse inkluderer tåkesyn, forvirring, tretthet, hodepine, kvalme, rask puls, kortpustethet, skjelving eller anfall.

Hvordan avslutte tar Nexium

Nexium (generisk navn: esomeprazol magnesium), den velkjente lilla pille fra Astrazeneca, er en reseptbelagt medisin som vanligvis krever en enkelt dose hver dag for å hindre halsbrann og skade fra acid reflux sykdom. I 2008 amerikanske forbrukere brukte $ 4.8 milliarder på Nexium --- andre bare til Lipitor i merkevarer reseptbelagte narkotika salg av dollar, ifølge Narkotika emner magazine.

Bivirkninger av Nexium kan omfatte hodepine, diaré og magesmerter. Du har kanskje bestemt seg for å slutte å ta denne medisinen på grunn av bivirkningene.

Hvordan avslutte tar Nexium

•  Snakk med legen din før seponering av Nexium. Du bør aldri slutte eller kutte ned dosen av noen reseptbelagte medisiner uten å informere legen som foreskrevet det. Fortell legen du har tenkt å slutte å ta Nexium og hvorfor; kanskje det er et annet medikament hun kan anbefale som vil være bedre egnet for deg. Legen din vil være klar over komplikasjoner fra acid reflux, for eksempel esophageal skade, som også må tas opp.

•  Forstå muligheten for "syre rebound." Ifølge en studie i en 1999 utgave av tidsskriftet Gastroenterology, stans behandling med omeprazol (en annen PPI, eller protonpumpehemmer, som Nexium) fører rebound magesyre. Med andre ord, vil halsbrann og andre syre reflux tilbake, og kan også være dårligere enn før behandling. Dette har nylig blitt bekreftet i juli 2009 utgaven av tidsskriftet, som fant at rebound syre hypersekresjon er funnet etter åtte uker for å bruke en PPI, som kan føre til avhengighet av stoffet for å unngå symptomer. Takle dette rebound effekt med over-the-counter antacids; over-the-counter histamine2-reseptorblokkere som cimetidin (Tagamet), famotidin (Pepcid) og ranitidin (Zantac); ved å unngå matvarer kjent for å utløse refluks (sure juice, kaffe, sjokolade, høy-fett matvarer) og spise riktig; tyggegummi; heve hodet av sengen; og drikker mye vann.

•  Vær tålmodig. De 2009 Gastroenterology studie forskere rapporterer at PPI rebound effekten varer mellom en og tre måneder. Vær spesielt forsiktig med kostholdet ditt i denne perioden for å unngå syreskader, og holde legen underrettet om din tilstand, særlig dersom symptomene dine forverres.

Nexium og antibiotika behandlinger

Nexium og antibiotika behandlinger


Nexium er et legemiddel som brukes til behandling av overskytende magesyre og helbrede skader på spiserøret fra acid reflux.

Forebygging

Nexium er gitt for å forhindre magesår forårsaket av infeksjon eller irritasjon forårsaket av bruk av medisiner som aspirin og Tylenol.

Andre medisiner

Leger kan bruke to eller flere medisiner for sår behandling. Antibiotika som amoxicillin og klaritromycin drepe bakterier og en medisin som Nexium reduserer syre i fordøyelsessystemet.

Nexium bivirkninger

Bivirkninger som er felles for både Nexium og antibiotika inkluderer magesmerter, diaré og hodepine.

Antibiotika bivirkninger

Andre bivirkninger av antibiotika kan omfatte smaksforstyrrelser, fordøyelsesbesvær, kvalme og oppkast.

Allergiske Reaksjoner

Milde allergiske reaksjoner kan omfatte utslett, kløe, og tungpustethet. Alvorlige allergiske reaksjoner kan presentere som elveblest; pustevansker; brystsmerter eller tetthet; hevelse i munn og ansikt; heshet; rask hjerterytme; influensalignende symptomer; blemmer i huden; blåmerker eller blødning; tretthet; eller lavt blodtrykk.

Medisinering Reaksjoner

Alltid legen din om alvorlige medisiner reaksjoner og fortelle henne hvis du tar Plavix, Lanoxin, Valium, Nizoral, HIV eller AIDS medisiner, jern, eller en blod tynnere før du tar en Nexium / antibiotika regime.

Hvordan Quit Nexium

Hvordan Quit Nexium


Nexium er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle acid reflux sykdom. Acid tilbakeløp oppstår når syre produsert av magen reiser tilbake inn i spiserøret. Nexium er foreskrevet for å redusere magesyre og bør bare stoppet som legen instruerer.

Hvordan Quit Nexium

•  Snakk med legen din før du avslutter Nexium. Ikke brått slutte å ta Nexium eller kutte dosering drastisk uten å konsultere lege. Han kan være lurt å avvenne deg av medisinen ved å redusere dosen gradvis. Hvis du tar to piller om dagen, kan han ha du begynner å ta en pille om dagen i flere uker, så en pille annenhver dag i en uke før du stopper helt.

Ta over skranke antacids eller halsbrann medisiner som du avvenne off av Nexium. Antacida redusere mengden av magesyre produsert, mye som Nexium bare i mindre skala. Ta antacids som anbefalt på instruksjonshefte som følger med medisinen.

Unngå drikker og matvarer som alkohol, kaffe, tomatprodukter, sjokolade og krydret eller syreholdig mat som du redusere Nexium dosering. Disse kosttilskudd elementer er vanskelig å fordøye og kan over produsere magesyre.

Hint

  • Ta og redusere Nexium bare som legen foreskriver. Varsle legen din til alle medisiner du tar for å unngå legemiddelinteraksjoner. Snakk med legen din dersom symptomene forverres etter røykeslutt Nexium.

Hva skjer med Nexium & Iron?

Nexium og dens formål

Nexium er en syre reflux medisiner som hjelper med flere mage-syre-relaterte tilstander, inkludert gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), og bistår i healing skader på spiserøret. Nexium kan også brukes for å hindre dannelse av magesår. Som med alle andre medisiner, konsultere legen din om mulige bivirkninger, allergier eller risikoen ved å ta Nexium.

Iron

Jern er et mineral som krever magesyre for å bli absorbert inn i blodstrømmen. Men Nexium spesifikt omhandler spørsmålet om magesyre og reduserer mengden syre tilgjengelig i magen. Jern er et mineral som hjelpemidler i røde blodcellenes evne til å transportere oksygen, bidrar til å understøtte immunsystem og bidrar til å bryte ned mat til energi som kan brukes av kroppen.

Nexium og jernmangel

Hvis du tar Nexium, kan du oppleve en jernmangel, som har potensial til å utvikle seg til anemi. Noen tegn og symptomer på jernmangel inkluderer slapphet og trøtt, problemer med å opprettholde en kjernetemperatur, redusert evne til å motstå sykdommer og en betennelse i tungen. Hvis du mistenker at du opplever en mangel på jern, ta kontakt med legen din og få jern nivåer sjekket før du starter noen jerntilskudd, som en overdreven mengde jern i systemet kan føre til skade på organer, inkludert hjertet og leveren.

Kilder til jern

Det er ting å være klar over hvis du tar Nexium og trenger å være oppmerksom på din jerninntak. Rødt kjøtt er den største naturlige kilde til jern. Andre kilder inkluderer forsterkede frokostblandinger, nøtter, frø, bønner, tørket frukt og mørkegrønne grønnsaker. Også, matlaging med støpejern kan bidra til å øke mengden av jern i kosten.

Det finnes også måter å bidra til å fremme opptaket av jern. Plant kilder er ikke så lett absorberes som rødt kjøtt, fisk eller fjærkre. Å ha tilstrekkelig vitamin C kan også øke mengden av jern absorbert hvis du ikke spiser kjøtt kilder. Det finnes også matvarer som naturlig hindrer opptaket av jern, for eksempel tanniner i te, spinat, melk og eggehviter. Kalsiumtilskudd også hemme jern absorpsjon. Spis en sunn blanding av matvarer rike på jern hele dagen, sammen med frukt høy i vitamin C.

Hvordan ta Nexium

Hvordan ta Nexium


Magesyre er ikke noe å le. Hvis magesyre er sluppet inn i andre deler av kroppen din kan det føre til store skader på spiserøret samt sår i magen og tarmene. Nexium, kjent som Purple Pill, blir brukt til å redusere mengden av syreproduksjonen i magen, og dermed forebygge og behandle erosiv øsofagitt, mage og tarmsår, gastroøsofageal reflukssykdom, og gastriske sår forårsaket av infeksjoner. Følg disse trinnene for å ta Nexium.

Hvordan ta Nexium

•  Ta Nexium nøyaktig som foreskrevet. Hvis du har spørsmål etter å ha lest informasjonen som følger med din resept, kontakt lege eller apotek.

Ta Nexium for ikke mer enn fire til åtte uker. Hvis du trenger mer medisiner for behandling, bør legen forskrive noe annet.

Ta Nexium med et fullt glass vann minst en time før et måltid. Det er viktig å ikke spise rett etter å ha tatt Nexium.

Svelg Nexium forsinket-release kapsel helhet. Ikke klem, tygge eller åpne en det for å unngå å slippe for mye av medisinen samtidig. Du kan åpne kapselen og strø medisinen på en skje med myk mat å gjøre svelge enklere for deg.

Ta Nexium med jevne mellomrom for å få størst nytte. Ikke la din resept renne ut. Få påfyll før resepten er helt borte.

Hint

  • Informer legen din dersom du er gravid eller ammer. Nexium er ikke kjent for å forårsake fosterskader eller passere gjennom morsmelk, men fortell legen din for å være trygg.
  • Ta Nexium for hele tiden du er foreskrevet medisinen, selv om du begynner å føle deg bedre.
  • Hvis du glemmer en dose av Nexium, ta den glemte dosen så snart du husker det. Hvis det er nesten tid for din neste dose, hopp over den glemte dosen og fortsett å ta Nexium som foreskrevet. Du må ikke ta en dobbel dose av Nexium.
  • Informer legen din dersom du har hatt noen typer leversykdom eller mageproblemer før du tar Nexium.
  • Se etter tegn på en allergisk reaksjon på Nexium. Oppsøk lege umiddelbart hvis du merker elveblest, puste problemer eller hevelse i lepper, tunge, ansikt eller hals.
  • Alvorlige bivirkninger er svært lite sannsynlig, men kan forekomme. Slutt å ta Nexium og kontakt lege hvis du lider av brystsmerter, alvorlige magesmerter, kaffe bane som oppkast, svart avføring, gulsott, svakhet, sår tunge eller prikking i hender og føtter.
  • Se etter tegn på en Nexium overdose, som inkluderer forvirring, hodepine, tretthet, tåkesyn, rask hjerterytme, kvalme, tørr munn, rødme, svetting, kortpustethet, skjelvinger, dårlig koordinasjon og beslag. Oppsøk lege umiddelbart hvis du tror du kan ha overdosert.
  • Enkelte legemidler kan føre til en negativ reaksjon hvis tatt mens du tar Nexium. Informer legen dersom du tar atazanavir, digoksin, diazepam, ketokonazol, jerntilskudd eller blodfortynnende.

Problemer Wth Nexium

Nexium er et reseptbelagt legemiddel som kom under ild i 2007 for sin mistanke link til hjerteproblemer. Den har en rekke bivirkninger som involverer mage-tarmkanalen som kan være like frustrerende som sykdommen den er foreskrevet til behandling av.

Identifikasjon

Nexium er et fiolett pille foreskrevet til behandling av syre refluks og helbrede skader på spiserøret forårsaket av magesyre. (PurplePill.com)

Effekter

Tar Nexium kan resultere i hodepine, diaré, magesmerter, forstoppelse, gass, og tørr munn. I mer alvorlige tilfeller kan det føre til mage, hals og brystsmerter (NexiumResearch.com).

Betraktninger

Nexium kan samhandle eller jobbe feil hvis tatt med andre medisiner, for eksempel noe medikament som krever en viss gastrisk pH fordi Nexium endrer oppførselen magesyre.

Teorier og spekulasjoner

I 2007, pågående forskning om Nexium antydet at bruk av stoffet var koblet til hjerteinfarkt, hjertesvikt og hjerterelaterte plutselig død. FDA ble informert om forskning og gjennomførte sin egen etterforskning.

Expert Insight

FDA fant at bruk av Nexium hadde ingen vesentlig forbindelse til hjerteproblemer og at det gjorde "ikke tro at helsepersonell eller pasienter bør endre enten sine forskrivningspraksis eller deres bruk av disse produktene på dette tidspunktet" (FDA: Nexium).

Hva gjør Nexium Do?

Nexium, også kjent under det generiske navnet esomeprazol, er den "lille lilla pille" foreskrevet til behandling av ulike medisinske tilstander fremkalt av overskudd av magesyre. Over tid kan Nexium lindre smerten av halsbrann og helbrede skader forårsaket av erosive esphagitis.

Acid reflux sykdom

Omtrent alle har sporadisk halsbrann. Men hvis det er kronisk, kan det være mer alvorlig tilstand syre reflukssykdom, hvor syren som brukes av magen for å fordøye matvare ryggen opp i spiserøret. Dette fører ikke bare en smertefull brennende følelse, men kan skade den skjøre slimhinnen i spiserøret over tid.

Hvordan Nexium Hjelper

Fordi hovedproblemet er et overskudd av magesyre, reduserer Nexium mengden av syre som produseres ved å slå av noen av de "pumper" i den syre-produserende celler i magesekken. Det etterlater nok av disse pumpene på å tillate fordøyelsen, men ikke nok til å bidra til acid reflux. Dette reduserer halsbrann og hindrer sindig magesyre fra undergraver slimhinnen i spiserøret.

Forholdsregler

Nexium kan samhandle med andre medisiner, så fortell legen din om alle medisiner du tar før du starter på Nexium.
Enkelte tester eller en dosejustering kan være nødvendig hvis du har eller har hatt lever-eller hjertesykdom.
Ikke knuse, brekke, eller åpne Nexium pille, da dette er en slow-release medisinering. Svelge pillen hele maksimerer effektiviteten og sikkerheten av stoffet.

Bivirkninger

Noen vanlige bivirkninger fra Nexium er hodepine, diaré, munntørrhet, kvalme, magesmerter og forstoppelse.
Hvis du opplever tegn på en allergisk reaksjon, som utslett, hevelse eller pustevansker, ring lege straks.

Dosering

Nexium leveres enten i form av forsinket frisetting kapsler eller pulver for blanding i en drikk. Avhengig av årsaken til den resept, doseringsområder fra 10 mg til 40 mg daglig. Hvis du glemmer en dose, ta den så snart du husker det, med mindre det er svært nær tidspunktet for neste dose. Hvis du føler du har tatt for mye, ring din lege umiddelbart.
Behandlingsvarigheten varierer også avhengig av sykdom, alt fra fire uker til seks måneder.

Hva er medisin Nexium For?

Hva er medisin Nexium For?


Nexium er et reseptbelagt legemiddel som brukes til behandling av gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), magen eller øvre tarm sår, og andre forhold der overflødig magesyre spiller en rolle. Nexium har en rekke bivirkninger og noen interaksjoner og forsiktighetsregler.

Definisjon

Nexium er et navn merkevare medisin for generisk legemiddel, esomeprazol. Det tilhører en gruppe medisiner som kalles protonpumpehemmere (PPI).

Slik fungerer det

Nexium fungerer ved å stoppe produksjonen av magesyre; det griper inn med det protonpumpe i mucus slimhinnen i magen ved den siste del av syreproduksjon. Nexium kan slå av magesyre produksjon i en time.

Bivirkninger

Ifølge MedlinePlus, kan bivirkninger innbefatte forstoppelse, diaré, tørr munn, gass, hodepine, kvalme og magesmerter. Flere alvorlige bivirkninger inkluderer blemmer eller flassende hud, problemer med å svelge eller puste, elveblest, heshet, kløe, utslett og hevelser i ankler, føtter, hender, ansikt, svelg, tunge, øyne, lepper, og leggene.

Interaksjoner

Nexium kan øke effekten av visse legemidler som warfarin, og påvirke opptaket av jern, ampicillin, digoksin og mer. Kombinere Nexium med aspirin kan øke mage bivirkninger.

Forsiktighetsregler og advarsler

Nexium bør ikke tas hvis du er sensitiv eller allergisk mot noen av ingrediensene. Det er ikke anbefalt for behandling av GERD utover 8 til 16 uker.

Spesial Befolkning

Kvinner som er gravide eller planlegger å bli gravid eller ammer behov for å fortelle sin lege før du bruker Nexium. Hvis legen vurderer stoffet avgjørende, er det viktig å veie fordelene mot risikoen.

Nexium Effects

Nexium Effects


Nexium er en resept medisin som brukes for tilstander som forårsaker overdreven mage syre. Dette inkluderer gastro esophageal reflux sykdom (GERD) og Zollinger-Ellison syndrom. Nexium brukes også til å fremme helbredelse hos pasienter med erosiv øsofagitt. Dette er en tilstand der magesyre forårsaker skade på spiserøret.

Bivirkninger

Det er mange bivirkninger for Nexium selv om de er relativt mild. Bivirkningene omfatter gass, diaré, forstoppelse, magesmerter, kvalme og hodepine.

Narkotika og mat interaksjoner

Når tatt med visse andre legemidler og matvarer, kan Nexium effekter endres. Snakk med legen din før du kombinere Nexium med produkter som inneholder jern, atazanavir, ketokonazol, warfarin, digoxin, og vorikonazol.

Advarsler

Nexium er vanligvis foreskrevet med amoxicillin eller klaritromycin. Det har vært rapporter om dødsfall fra pasienter som er allergisk mot amoxicillin.

Overdose symptomer

Hvis du er overdoser på Nexium vil du oppleve kortpustethet, koordinering tap, skjelvinger og tretthet. Hvis noen av disse symptomene oppstår konsultere legen din.

Protonpumpehemmere

Nexium tilhører klassen av stoffet kjent som PPI eller protonpumpehemmere. PPI jobb er å blokkere enzymer i magen vegger som produserer syre. Dette bidrar til å behandle sår og skadet esophagii grunn av overdreven mage syre.

Nexium Effekt på cholesteral

Nexium Effekt på cholesteral


Nexium er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle acid reflux sykdom, en sykdom som forårsaker kroniske halsbrann. Det kan også bli brukt til å helbrede skader på spiserøret forårsaket av syre tilbakeløp. Selv om det har noen bivirkninger, har det aldri vært knyttet til kolesterol, og synes ikke å påvirke kroppens opptak av næringsstoffer eller kolesterol.

Hvordan Nexium Works

Nexium er en protonpumpeinhibitor, en type medikament som reduserer mengden av syre i magen ved å slå av noen av de syrepumper i cellene i magen. Det kan tas en gang om dagen for å lindre halsbrann symptomer. For folk som har erosiv øsofagitt, en tilstand hvor en del av slimhinnen i spiserøret har blitt slitt bort av magesyre, Nexium kan tas i 4 til 8 uker for å bidra til å helbrede spiserøret.

Effekt på cholesteral

The Food and Drug Administration melder at Nexium har blitt testet i en befolkning på 15.000 pasienter over hele verden. Noen bivirkninger var til stede i disse kliniske forsøk, men det var ingen virkning på kolesterol bemerket blant pasientene som ble testet. Det er ingen bevis for at Nexium påvirker kolesterolnivået. Det kan påvirke hvordan kroppen absorberer visse medisiner, men det er ingenting som tyder på det påvirker kroppens metabolisme av kolesterol.

Andre bivirkninger

De vanligste bivirkningene av Nexium rapportert i evaluert av Food and Drug Administration kliniske studier var hodepine, magesmerter, diaré og kvalme. Nexium er godkjent for behandling hos pediatriske populasjoner, og studier av disse populasjonene viste de samme bivirkningene. Det var en bekymring for økt risiko for hjerteproblemer blant brukere av Nexium og andre protonpumpehemmere, men FDAs sikkerhets gjennomgang fant ingen bevis knytter hjertehendelser til Nexium.

Effektivitet

En seks måneders studie av 375 pasienter med acid reflux symptomer viste at esomeprazol, den aktive ingrediensen i Nexium, var effektiv på både å forebygge halsbrann og forhindre erosjon av esophageal fôr. Når et tilbakefall av esophageal erosjon skjedde, det var mindre alvorlig og oppsto senere hos pasienter behandlet med esomeprazol. Bivirkningene nevnt i studien var generelt milde.

Betraktninger

Som med alle medisiner, er det viktig å rådføre seg med en lege om symptomer og for å få en diagnose. Nexium og andre protonpumpehemmere er generelt trygt og effektivt med vanligvis mindre bivirkninger; men det er opp til legen å avgjøre hvilke medisiner som er best for hver enkelt pasient. Protonpumpehemmere som Nexium har ikke vært knyttet til kolesterol og synes ikke å påvirke hvordan kroppen absorberer kolesterol, selv om de kan forstyrre enkelte medisiner.

Nexium for Pain

Nexium for Pain


Gastroøsofageal reflukssykdom, eller GERD, er en fordøyelses tilstand som oppstår når magesyre ryggen opp i spiserøret, forårsaker halsbrann og brystsmerter. Nexium er en reseptbelagte medisiner utviklet for å lindre smerte ved å behandle GERD og helbrede erosiv skader på spiserøret av magesyre.

Slik fungerer det

GERD symptomer er forårsaket av overproduksjon av magesyre. Nexium hjelper til ved å redusere antall syre-produserende pumper i magen, og dermed redusere mengden av tilstedeværende syre.

Medisinering Skjemaer

Nexium er tilgjengelig i pille eller pulverform. Pillen er en langsomt frigjørende kapsel og skal svelges hele, mens pulveret er ment å bli blandet med vann før forbruk.

Side Effects

Som med de fleste medisiner, noen bivirkninger er mulig mens du tar Nexium, inkludert hodepine, kvalme og diaré, samt magesmerter, tørr munn og forstoppelse.

Interaksjoner

Informer legen din om eventuelle andre medisiner du tar, da disse kan forstyrre Nexium effektivitet. Du kan være ute av stand til å ta Nexium dersom du bruker medisiner som Plavix, Valium eller Nizoral.

Forholdsregler

Hvis du har allergi mot esomeprazol eller medisiner som Albenza eller Vermox, bør du ikke ta Nexium. Fortell legen din om eventuelle helsemessige forhold du måtte ha, inkludert lever eller hjertesykdom, da dette kan endre din anbefalte doseringen.

Nexium medisiner bivirkninger

Nexium medisiner bivirkninger


Nexium er et reseptbelagt legemiddel som brukes til behandling av gastroøsofageal reflukssykdom og overskytende magesyre. Det fungerer ved å helbrede skader på spiserøret og å redusere mengden av syre i magen.

Vanlige bivirkninger

Den hyppigst forekommende bivirkning i kliniske studier var hodepine. Omtrent 5% av forsøkspersonene rapporterte å ha hodepine. Andre vanlige bivirkninger var magesmerter, diaré og kvalme.

Sjeldne bivirkninger

Nexium har også vært kjent for å føre til flere mindre vanlige bivirkninger i tillegg. Disse inkluderer tarm uregelmessighet, forstoppelse, esophageal lidelse, hyppig avføring, gastroenteritt, hikke og oppkast. Disse bivirkningene er vanligvis milde og bør ikke føre til mye ubehag.

Alvorlige bivirkninger

I isolerte tilfeller Nexium bruk har resultert i flere uheldige bivirkninger som anoreksi, apati, økt appetitt, forvirring, depresjon, svimmelhet, hypertoni, nervøsitet, hypoestesi, impotens, søvnløshet, migrene, migrene forverret, parestesi, søvnforstyrrelser, søvnighet, tremor , vertigo og synsproblemer.

Hva å gjøre

Hvis du støter på en negativ eller ødeleggende bivirkninger mens de tok Nexium, ta kontakt med din lege umiddelbart. Nexium blir vanligvis foreskrevet for en periode på 4-8 uker. Milde bivirkninger bør spre ved gjennomføring av behandlingen.

Advarsel

Hvis du er allergisk mot esomeprazol eller benzimidazol, ikke ta Nexium, som du kan ha en allergisk reaksjon på medisinering. Hvis du er gravid eller tror du kan være, ta kontakt med legen din før du begynner å ta Nexium.