Digidexo.com

Slik Cure Colon Sykdommer Naturligvis

Mange mennesker lider av gastrointestinale lidelser. Det store utvalget av fordøyelsessykdommer inkluderer forstoppelse, divertikulitt, kolitt og irritabel tarm syndrom eller IBS. Symptomene på disse sykdommene inkluderer betennelse, diaré, forstoppelse, magesmerter og gass. Årsakene ofte er knyttet til dårlig kosthold, stress og genetikk. Naturlig rettsmidler er en god måte å avlaste, og i noen tilfeller kurere fordøyelsessykdommer.

Slik Cure Colon Sykdommer Naturligvis

•  Drikk mer væske. Væsker er nødvendig for å holde fordøyelsessystemet fungerer. Væsker også bidra til avføring. For mange kolon sykdommer, er forstoppelse ett av symptomene. Å drikke mer væske bidrar til å avlaste forstoppelse, ifølge Mayo Clinic.

Spis mer fiber. Et annet skritt mot å lindre symptomene på tykktarmssykdom er å spise mer fiberrik mat som grønnsaker, hele korn, belgfrukter og frukt. The Mayo Clinic antyder en diett av minst 20 til 35 gram fiber per dag. The fiber bidrar til å gjøre store og bløt avføring, noe som bidrar med både diaré og forstoppelse.

Øvelse daglig. Det neste skritt i behandling av tykktarm sykdommer er daglig mosjon. The Mayo Clinic sier at trening øker tarmaktiviteten. Fordøyelsessystemet benytter en serie av muskelsammentrekninger for å bevege maten ned i fordøyelseskanalen, og de avfall ut gjennom kroppen. Alle typer fysisk bevegelse er nyttig for mage-tarmkanalen. Yoga, tai chi og stretching er lav-effekt øvelser, mens jogging og sykling er høy effekt øvelser. Gjør hva du er komfortabel med å gjøre. The Mayo Clinic anbefaler også trening som en måte å redusere stress. Stress er en annen trigger for kolon lidelser.

Bruk probiotika. The Natural Institutes of Health anbefaler probiotika som et alternativ middel for kolon sykdommer. Probiotika er kjent som vennlige eller gode bakterier. De er gunstig for helsen, fordi de er lik de mikroorganismer som befinner seg i fordøyelseskanalen. Du kan få probiotika fra matvarer som yoghurt, samt i kosttilskudd skjemaet.