Digidexo.com

Hvorfor vondt ørene Med Migrene?

Hvorfor vondt ørene Med Migrene?


Migrene er en invalidiserende formen for hodepine, ofte ledsaget av følsomhet for lyd og lys; kvalme og oppkast kan være til stede. En migrene kan vare fra fire timer til tre dager.

Rundt 20 prosent av pasientene opplever "aura", sensoriske tegn og synsforstyrrelser, som kommer før hodepine og for noen lider, er hodepine ledsaget av øreverk.

Teorier / Spekulasjoner

De eksakte årsakene til migrene er ikke fullt ut forstått, men det er nå allment akseptert at angrepet begynner i hjernen, ifølge Nature Medicine.

Den "migrene cascade" begynner når nervecellene i hjernen blir over begeistret, forårsaker blodårene i hjernen til å bli opphisset og å levere overflødig blod til hjernen. The Headache Research Center har vist at dette er etterfulgt av reduksjon i blodstrømmen som fartøyer kontrakten. Mekanismer som essensielle kjemikalier er gjennomført i hjernen blir også forstyrret.

Hvordan føler vi migrene smerte?

Hjernen er i stand til å føle smerte. Selv om migrene cascade begynner i hjernen, smerter fra migrene faktisk skjer i membranen som dekker hjernen (hjernehinnene) og blodårer, muskler og nerver i hode og nakke.

De sensoriske (følelse) deler av ansiktsnerven aktiveres ved endringer i hjernen og sende meldinger tilbake til hjernen. Hjernen tolker meldingen for å fortelle oss hvor smertene er, og hvor alvorlig det er.

Om Facial / trigeminusnerven

Trigeminusnerven er en kompleks og svært viktig ansikts nerve. Selv om det dekker et forholdsvis lite område av kroppen, er den ansvarlig for å sende nesten 50 prosent av den totale av sensorisk informasjon som mottas av hjernen.

Det sender sensorisk informasjon til og fra: øyehulene, tennene og deres forbindelses leddbånd, kjeve muskler og ledd, tunge og lepper, og slimhinnen i bihulene og muskler inne i øret.

Hvorfor en Earache Følge migrene?

Trigeminusnerven har tre store grener, hvorav den ene kalles maxillaris nerve. Dette går bak kinnet bein og er ansvarlig for følelse i ørene.

Den migrene kaskaden aktiverer trigeminus og området hvor smerten er følt, avhenger av hvilken del av nerven er aktivert. Hvis maxillaris nerve aktiveres deretter smerter vil oppleves i ørene.

Oppsummering

Smerten kjennes i ørene under et migreneanfall er ikke et tegn på at det er noe problem med ørene selv.

Earache kan være en del av et migreneanfall på grunn av området av trigeminal eller ansiktsbehandling nerve som er stimulert av endringer i blodstrømmen og kjemikalier i hjernen.