Digidexo.com

Texas Fat Camps for voksne

Texas Fat Camps for voksne


Hvis du ønsker å gå ned i vekt i Texas, kan du finne en "Fat Camp". Noen leirer hjelpe deg å miste vekt som en del av et familieprogram, mens andre fremme en bestemt vekt-tap diett. Hvert senter har som mål å hjelpe mennesker å oppnå og opprettholde en sunn vekt ved å lære hvordan å innlemme en livsstil som inkluderer et sunt kosthold og regelmessig fysisk aktivitet.

Kildene

Kildene nettverk av vekttap leirer driver en leir for barn og tenåringer i San Marcos, Texas, nær både Austin og San Antonio. Som sitt vekttap camp programmer for barn slutten, Wellsprings inviterer bobiler familier til leiren for en helg retrett. På retrett, leiren personalet lærer familiene om vekttap strategier og endringer i livsstil at deres barn har lært i løpet av sommerleiren opplevelse. Familier ta disse ideene å gjennomføre hjemme, og mange opplever at de begynner å endre sine egne dårlige matvaner hjemme også. Mange foreldre har lykkes i å miste vekt sammen med sine barn etter å ha deltatt kildene helgen retreats.

Rancho Cortez

Rancho Cortez i Bandera Texas, en time nord for San Antonio, kombinerer en dude ranch med en ranch-stil vekttap program som utfordrer gjestene å få sunn mens miste vekt og øke kondisjonsnivået. Ranchen inviterer gjester til å bruke oppvarmet innendørsbasseng og moderne treningsfasiliteter for å trene. Ved måltidene, gjester bort i Ranchen kalorifattig mat. Programmet har som mål å gi ranch gjester med et fornuftig kosthold og fitness diett som de kan fortsette å følge etter at de kommer hjem. Gjestene kan komme til ranchen i lengre tid som passer deres timeplan, men denne ranchen har en grunnleggende 30-dagers kurs for å få deltakerne på veien til en sunnere livsstil. De bolig fasiliteter imot gjester hele året.

Dr. Cinque Health Retreat

Dr. Cinque Health Retreat i Buda Texas, sør for Austin, tilbyr et sted for folk å komme til å forbedre sin helse ved acclimating seg til en diett av frisk frukt, grønnsaker og naturlig mat. Gjester også blitt vant til å trene og lære strategier for å redusere stress. Tilbaketrekningen oppfordrer terapeutisk faste som en måte å avgifte og initiere vekttap og baserer sin mat-programmet, etter at de faster, på en diett som inneholder ikke dyrefett, ingen mettet fett, ingen raffinerte karbohydrater og rikelig med hele korn og økologisk frukt og grønnsaker .