Digidexo.com

Naturlig behandling av tuberkulose

Tuberkulose eller TB, er en sykdom som først og fremst påvirker lungene og er spredt gjennom luften fra person til person. The Centers for Disease Control and Prevention klassifisere tuberkulose som en av verdens dødeligste sykdommer, infisere nesten 9 millioner mennesker hvert år. Leger vanligvis gi mennesker som lider behandle tuberkulose en intens diett av narkotika i 6 til 12 måneder, men det finnes også naturlige behandlinger tilgjengelig som rommer disse medisiner.

Melk

Melk inneholder kalsium, den viktigste ingrediensen for å bekjempe tuberkulose. Du kan bruke en all-melk diett for å bekjempe sykdommen, men du trenger for å gjennomføre en tre-dagers raskt av rå saft --- helst appelsinjuice --- før du starter dette regimet. Under en all-melk diett, bør en pasient drikke et glass melk annenhver time på den første dagen og et halvt glass melk hver time på den andre dagen. Øk melk inntaket gradvis til du drikker et glass melk hver halvtime. Du bør drikke totalt seks liter melk hver dag. Rå, upasteurisert melk, når det er tilgjengelig, sies å produsere de beste resultatene.

Indisk stikkelsbær

Indisk stikkelsbær, også kalt amla, er rik på vitamin C og nyttig for å bekjempe en rekke plager. Den inneholder 30 ganger så mye vitamin C som finnes i appelsiner. For tuberkulose, hver morgen mix og ta en spiseskje hver av indisk stikkelsbær juice og honning.

Pineapple Juice

Ananas juice har vist seg nyttig for å eliminere slim som følger tuberkulose. Frukten inneholder bromelain, et protein-fordøye enzym. Drikk et glass daglig for å hjelpe din utvinning.

Mint juice

Mynte juice kan fungere som en avgiftende våpen for å hjelpe rense kroppen for bivirkninger av tuberkulose medisiner. Noen hevder også at det gir næring lungene og bidrar til å styrke immunforsvaret. Kombiner et glass mynte juice og to teskjeer hver ren malteddik og honning med 150 ml av gulrot juice. Drikk denne blandingen tre ganger daglig.

Sollys

Sollys gir kroppen med vitamin D, en viktig ingrediens i kampen mot luftveisproblemer som tuberkulose. Ifølge American College of Chest Physicians, heliopathy --- behandling av sykdom ved sollys --- er en av de eldste terapeutiske metoder. Gruppen hevder at sollys fungerer som en tonic til hele kroppen. Det har vist seg å være mest effektive i behandling av ekstra-lungetuberkulose.

Symptomer

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, tuberkulose symptomer inkluderer generell svakhet, hoste, brystsmerter og hoste opp blod.