Digidexo.com

Hvordan maksimere en kroppens immunsystem

Hvordan maksimere en kroppens immunsystem


Ditt immunsystem er kroppens naturlige forsvarssystem. Det hjelper til å bekjempe infeksjoner, virus, allergener og sykdommer. Det er ingen overraskelse at mange mennesker er interessert i å forsterke immunforsvaret. Styrking av naturlige forsvar er ikke en vanskelig oppgave, selv om det kan ta tid å bli vant til å gjøre ting litt annerledes.

Hvordan maksimere en kroppens immunsystem

•  Spis alle mikronæringsstoffer og makronæringsstoffer du trenger. Fyre opp kroppen din med vitaminer som A, B, C, D og E kan bidra til å sikre at du får de riktige vitaminer som trengs. Den beste måten å få vitaminer er å spise rikelig med frisk frukt og grønnsaker og redusere forbruket av bearbeidede matvarer.

Drikk mer vann og mindre koffein. Vann hjelper kroppen din til å skylle ut avfall. Mange av de daglige smerter og plager vi har er på grunn av dehydrering. Kutte ned på koffein forbruk vil bidra til å bekjempe dehydrering også. Koffein frarøver kroppen av ikke bare væske, men også av viktige vitaminer og mineraler.

Tren regelmessig for å øke vev styrke, forbedre sirkulasjonen og forbedre oksygenopptaket i hele kroppen.

Ta færre medisiner. Det er ikke nødvendig å ta medisin for hver enkelt problem som feiler deg. Antibiotikaresistens er på vei oppover på grunn av over medisinering våre organer. Jo mer du tar antibiotika, jo mindre kroppen din være i stand til å forsvare seg.

redusere stressnivået. Ditt immunsystem fungerer best når du forbli rolig. Prøv å vurdere stress i livet ditt og finne ut hvor du kan kutte ned og begynne å eliminere stress.

Sleep seks til ti timer hver natt. Å få riktig mengde søvn hjelper kroppen å balansere delikate hormonnivåer.