Digidexo.com

Hvordan Sett Proclear Kontaktlinser

Hvordan Sett Proclear Kontaktlinser


Proclear Compatibles er myke kontakter som er spesielt utviklet for å øke fuktighet oppbevaring og redusere opphoping av irritanter. Cooper Vision er produsenten av Proclear kontaktlinser. Dette merket er tilgjengelig i månedlig disponibel, enkel bruk, toriske og multifokale varianter. Kontaktlinsebrukere med følsomme øyne kan oppleve lindring av tørrhet og andre ubehagelige symptomer ved hjelp av disse biokompatible linser. Innsetting av kontaktene er en enkel prosess, og fremgangsmåten er den samme for alle Proclear linser.

Hvordan Sett Proclear Kontaktlinser

Hvordan Sett Proclear Kontaktlinser

Vask og tørk hendene. Tørk vasken og countertop å sikre at området er ren og tørr.

Bruk tommelen og pekefingeren til å forsiktig fjerne linsen fra etuiet. Overfør kontakten til spissen av høyre pekefinger. Legg to eller tre dråper av steril løsning til koppformet overflate av linsen.

Åpne øyet så bredt som mulig. Bruk fingrene på venstre hånd til å holde øvre øyelokk åpen hvis du har en tendens til å blinke når du setter inn linsene. Trekke ned nedre øyelokk med langfingeren på høyre hånd.

Se rett i speilet og plasser Proclear kontaktlinse på hornhinnen din. Eller plasser linsen på det hvite i øyet, og skyv den inn på hornhinnen din hvis øynene dine er spesielt følsomme.

Slipp øyelokkene og blinke forsiktig for å gjøre opp kontaktlinse på øyet. Følg de samme trinnene for den andre kontakten. Sett inn linsene i samme rekkefølge hver dag slik at du ikke ved et uhell får dem blandet opp.

Hint

  • Disse instruksjonene er beregnet for høyrehendte brukere. Bare snu håndposisjoner hvis du er venstrehendt. Orient toriske linser med vektet (tykkere) kant nederst i øyet.
  • Bruk aldri Proclear kontaktlinser lenger enn anbefalt av din optiker. Skifte kontaktene dine på tid er svært viktig for fortsatt øye helse. Sørg for at kontakten er riktig-side-out før du prøver å sette det inn. Hold linsen i øyehøyde og se på formen av den øvre kant. Hvis det fakler utover, er objektivet innsiden ut.