Digidexo.com

Hvordan ta Valerian Root for Health

Hvordan ta Valerian Root for Health


Valerian root (Valeriana officinalis) er en blomstrende plante innfødt til Europa og deler av Asia som også har blitt introdusert til Nord-Amerika. Det er også kjent som hagen vendelrot og all-helbrede. Følgende trinn vil hjelpe deg å avgjøre om ikke å ta denne urte supplement.

Bruksanvisning

Les om historien til vendelrot som en medisin. Den ble brukt av de gamle grekerne og romerne som en beroligende og ble beskrevet av Galen og Hippokrates. Det har også vært brukt som et anti-konvulsiv og smertestillende.

Undersøk vendelrot bruk som en behandling for angst, søvnløshet og et muskelavslappende middel. Det er solgt som kosttilskudd og ikke underlagt regulering av Food and Drug Administration.

Se på vitenskapelige studier som er utført på vendelrot. Resultatene sterkt støtte vendelrot effekt som et beroligende middel (oftest gjennom reduksjon av innsovning), selv om virkningsmekanismen ikke er forstått og FDA ikke klassifisere det som et medikament.

Studer bivirkninger av Valerian rot. Valerian regnes som trygt og bivirkninger er sjeldne. Valerian bør ikke tas i kombinasjon med andre beroligende midler. Valerian kan betraktes som en god urte valg for behandling av mild søvnløshet.

Ta ikke mer enn anbefalt dosering av vendelrot. De mest vanlige doser fra 300 mg til 600 mg for å bli tatt i løpet av to timer etter leggetid. En te kan også lages med 2 til 3 gram tørket Valerian rot.