Digidexo.com

Low Calorie mat til frokost

Frokost er regnet som den viktigste måltidet på dagen. Når du er på en lav-kalori diett, er det mange frokostalternativer å velge mellom.

Fordeler

Nyere studier har vist at å spise en sunn kalorifattig frokost kan føre til bedre konsentrasjon gjennom hele dagen, samt høyere energinivå og lavere kolesterolnivå.

Korn

Havregryn, sammalt hvete korn og rug toast er alle kalorifattig mat til frokost, som inneholder alt 70-150 kalorier per porsjon.

Dairy

Egg og yoghurt er to populære kalorifattig meieri alternativer for det første måltidet av dagen. En servering av fettfattig yoghurt eller ett egg gir ca 100 kalorier.

Frukt

Bananer, epler og andre rå frukt også er fornuftig on-the-go, kalorifattig mat til frokost - hver med færre enn 100 kalorier.

Inntak

Selv om daglig inntak er spesifikke for alder, kjønn, aktivitetsnivå og kroppstype, beregninger viser at den gjennomsnittlige kvinne bør spise ca 1900 kalorier om dagen, mens den gjennomsnittlige mannlige bør spise 2550 kalorier. Dine daglige frokost kalorier bør være proporsjonal med den angitte samlede daglige inntak.