Digidexo.com

tørre brune runde flekker

Hva er årsakene til en rund flekk av Håravfall?

Hva er årsakene til en rund flekk av Håravfall?


Flekkvis hårtap (alopecia) kan være forårsaket av flere faktorer. I noen tilfeller kan håret vokse tilbake på egen hånd, og i andre tilfeller kan det hende du må bruke en aktuell løsning å aide i gjenvekst.

Hormonell

Hormonell ubalanse på grunn av forhold som graviditet, polycystisk ovariesyndrom, overgangsalder og diabetes kan føre til plutselig håravfall i en patch formasjon.

Sykdommer

Sykdommer og ekstrem stress kan føre til håravfall eller tynning kalles telogen effluvium. Denne formen for hårtap vanligvis klarner opp så snart anfall av sykdom eller stress er over.

Soppinfeksjoner

Soppinfeksjoner i hodebunnen kan føre til permanent hårtap. Denne infeksjonen kalles tinea capitis. Tinea capitis vises som runde, flekkvis håravfall med skalaer og sorte prikker.

Traction

Iført trange frisyrer som skjøte fletter eller cornrows kan få håret til å trekke for hardt fra hodebunnen. Denne typen trekkraft hårtap, hvis venstre ubehandlet, kan det føre til permanent hårtap.

Kjemiske brannsår

Ved hjelp av kjemiske relaxers og perms feil kan føre spesifisert alopesi med arrdannelse (arrdannelse hårtap). Det Håravfall skjemaer fra kjemikaliene blir igjen på hodebunnen for lenge.

Radiation behandling for lungekreft Knuter

Den største årsaken til kreftdød i USA er lungekreft. Ifølge American Cancer Society, er det så mange som 170.000 nye tilfeller hvert år, og lungekreft dreper flere mennesker enn bryst, nedbrutt, og tykktarmskreft kombinert. Knuter i lungene er små, brune, runde flekker og er ganske vanlig. De fleste er godartet, men noen kan representere de tidlige stadier av lungekreft.

Symptomer

Det er få symptomer på lunge knuter. De er ofte flekkete på en X-ray som et tilfeldig funn, eller noe som ikke er relatert til årsaken til X-ray. Hvis de er ondartet eller kreft, vil de utvide og vokse over tid, og kan begynne å forårsake symptomer som kortpustethet eller brystsmerter.

Stråleterapi

Strålebehandling består av høyenergetiske røntgenstråler rettet mot nodule. Målet er å krympe svulsten og lindre symptomene. Effektiviteten vedrører den type levering og de andre behandlinger utført i forbindelse med den stråling.

Side Effects

Bivirkninger av stråling inkluderer tendensen til dekk lett, tap av hår på brystet, tap av matlyst, hudirritasjon og betennelse i lungene.

Ekstern strålebehandling

Med den ytre bjelke teknikk blir en stråle av røntgenstråler rettet mot tumor, men må gå gjennom huden og muskel å komme til den. Denne behandlingen foregår over omtrent seks uker, med gode resultater og færre bivirkninger enn med andre metoder, ifølge Radiologi Info.org.

Konforme strålebehandling

Konforme strålebehandling bruker en 3-D bilde av nodule, tatt av CT scan, som et mål. Den stråle deretter overensstemmer med formen av tumoren, tepper den, og den krymper. Denne typen stråling fører til færre problemer for sunn lungevev enn ekstern strålebehandling. Det er mest effektivt på pasienter med kreft er ikke avansert.

Brachyterapi

I brachyterapi, en radioaktiv frø eller frø, plantet med en tynn slange, er plassert direkte på stedet av nodule. Dette kan lindre symptomene, men ikke kurere kreft. Ifølge RadiologyInfo.org, i brachyterapi den minst effektive form for strålingsterapi.

Hva er årsaken til brune flekker på kroppen?

Age bringer med seg alle slags overraskelser, noen som ville vi helst ikke vil oppleve. Hvis brun kviser dukker opp på hendene, eller andre steder på kroppen, disse plassene er pigmentflekker, også kjent som leverflekker.

Lentigos

Når vi blir eldre, og særlig hvis huden vår har hatt overdreven eksponering for solen i løpet av årene, lentigos eller seborrhoeic keratoser kan utvikle seg på huden vår.

Melanin

Kroppen over produserer melanin, som er pigment i huden vår, når huden vår er overeksponert for sol eller til en kunstig form av sollys, for eksempel en tanning bed eller messe.

Over-Production

Når overproduksjon, eller overkompensasjon, melanin oppstår, definert flate flekker eller runde flekker dukker opp på huden din, i henhold til American Society for dermatologiske kirurgi. Flekkene vil være brun eller svart i fargen.

Klynger Form

Melanin går inn over-stasjonen når vi er i solen, fordi den prøver å beskytte de dypere lag av huden mot skader, ifølge Mayoclinic.com. Melanin danner da en klynge av mørke hud. Disse brune flekker har høyere konsentrasjoner av melanin enn de andre deler av kroppen din.

Spots Will Grow

Over tid, pigmentflekker vokse i størrelse og har en tendens til å gruppere sammen. Resultatet er at huden din ser flekkete. Hendene er spesielt utsatt fordi de er altfor eksponert for solen.

Alder og genetikk

Alder og genetikk spiller også en rolle i om du vil utvikle brune flekker på huden din.

Hva er årsaken til brune flekker i ansiktet?

Alder eller leverflekker

Alder og leverflekker er en type hyperpigmentering som forårsaker brune til svarte flekker på ansiktet og andre områder av kroppen. De brune flekker er forårsaket av en økning i melanin, pigment som gir huden farge. Genetikk spiller en rolle i utviklingen av alder eller leverflekker, men ultrafiolette stråler eller soleksponering er den vanligste årsaken til alder flekker. Alder øker sjansene for å utvikle brune flekker som de fleste individer produsere mer melanin som de blir eldre.

Keratose

Aktinisk og seboreisk finnes typer keratose som forårsaker flekker eller misfarging i ansiktet. Aktinisk keratose symptomer inkluderer grove eller skjellende flekker eller ujevnheter med en rød til brun utseende og kan være smertefull eller lett irritert. Aktinisk keratose er forårsaket av soleksponering og er ofte en forløper til hudkreft, men kan behandles effektivt når fanget tidlig. Seboreisk keratose er vanlig hos voksne, og har en brun føflekk eller vorte-lignende utseende. Annet enn genetikk, er den eksakte årsaken til seboreisk keratose ukjent, men plassene er ansett som ufarlig og kan fjernes av kosmetiske grunner.

Melasma

Melasma forårsaker brun eller grå misfarging av huden i ansiktet. Flekkene kan dukke opp individuelt eller dekker store deler av ansiktet. Melasma er mer vanlig hos kvinner enn menn. Hormonelle endringer, visse medisiner og genetikk er faktorer i utviklingen av melasma og sol eksponering kan forverre problemet. Melasma forårsaket av hormonelle endringer som for eksempel graviditet, prevensjon eller hormonbehandling løser seg ofte etter graviditet eller når medisinen er stoppet.

Fototoksisk Medisinering

Fototoksiske medisiner kan føre til at huden blir følsom for sollys. I utgangspunktet symptomene på fototoksisk lysfølsomhet vises mye som en solbrenthet eller utslett. Resultatene av denne "solbrenthet" kan omfatte hyperpigmentering eller brune flekker på huden. Noen legemidler forbundet med fototoksisk reaksjon inkluderer tetracyklin, sulfonamider, akne medisiner, noen antihistaminer og visse leddgikt medisiner som kinin.

Fjerning

Brune flekker i ansiktet er ofte mulig å behandle via medisiner, dermatologi behandlinger eller eksisjon. Pigmentflekker og melasma og andre hyperpigmentering forhold kan bli behandlet med orale eller aktuelle medisiner, laser terapi, kjemisk peeling eller dermabrasion. Hevet lesjoner som føflekker eller keratose flekker fjernes vanligvis ved frysing, excising eller laser behandlinger.

Forebygging

De fleste brune flekker i ansiktet er forebygges. Soling er den vanligste synderen i misfarging av huden. Solskader kan ikke dukke opp før senere i livet, men for mye sol selv som barn kan øke sjansene for å utvikle hyperpigmentering betydelig. Det beste forsvaret mot brune flekker eller mer alvorlige hudsykdommer dekker huden så mye som mulig når du er utendørs. Dette inkluderer lengre ermer, hatter og solbriller. Solkrem bør brukes som en del av et daglig regime, særlig i ansiktet der soleksponering er mest utbredt.

Årsaker til Hvit Flaky Tørre flekker på huden

Huden er det største organet i kroppen. Det tjener mange funksjoner, og det er utsatt for mange lidelser, sykdommer og / eller hudsykdommer. Hvite, flassende tørre flekker på huden kan ha flere årsaker og kan bli vellykket behandlet.

Hudproblemer

Huden beskytter kroppen mot virus og bakterier, men noen ganger infeksjoner, sykdom og immunsystemtiltak kan invadere og infisere huden. Tørr, flassende og hvit flekkete hud kan være forårsaket av små, kroniske og / eller akutte hudlidelser.

Årsaker

Enhver tilstand eller irriterende som tresko, inflames og / eller irriterer huden kan forårsake rødhet, hevelse, kløe, smerte, utslett og hvitt, usammenhengende, flassende hud.

Eksem

Eksem er en hud tilstand som kan se forskjellig fra person til person. Dens eksakte årsaken er ukjent, men det har en tendens til å kjøre i familier. Tørre, hvite, flassende flekker i huden forekommer oftest på hender, albuer, ryggen av knær og hodebunnen.

Psoriasis

Psoriasis er en hudsykdom kjøpt på av en forstyrrelse i immunsystemet. Symptomene kan komme og gå, og inkluderer smertefulle ledd, kløe, tykke og pitted negler, og hvit skjellende og flassende hud patcher.

Leucoderma

Leucoderma, også kalt vitiligo, er en sjelden hudsykdom preget av hvite flekker og patcher som kan bli tørr og flassende på huden. Selv ikke en farlig sykdom, kan det påvirke ens utseende og forårsake følelsesmessig stress.

Solflekker og sopp

For mye eksponering for sol kan føre til hvite, flassende flekker på huden. Skin sopp er en annen gjerningsmann med mange årsaker. Å holde huden ren, tørr, iført sko og unngå offentlige bassenger er den beste forebygging.

Hva er årsaken til Lille mørke flekker på Peaches Fra en Peach Tree?

Hva er årsaken til Lille mørke flekker på Peaches Fra en Peach Tree?


Peaches er ikke bare deilig; de er også gode kilder til fiber, kalium, niacin, og vitamin A og C. Bare husk at det er viktig å inspisere fersk fersken før du kjøper eller spiser dem. Små mørke flekker på huden viser som regel at en fersken har en bakteriell eller soppinfeksjon. Ikke alle slike infeksjoner forårsake alvorlig skade, men noen kan holde frukten modner, eller gjør det uegnet til å bevare ved frysing eller hermetisering.

Bakteriell Spot

Bakteriell spot, også kalt svart flekk, viser seg som små, kantete mørke flekker på huden. De fleste av en fersken med bakteriell spot kan fortsatt bli spist, siden kjøttet er bare påvirket opp til en dybde på rundt en fjerdedel av en tomme. Imidlertid kan bakteriell flekk holde frukten modner eller kan skape et nettverk av sprekker i huden, der en sopp kan smitte kjøttet. Unngå å kjøpe grønne fersken som allerede har en rekke steder.

Fersken Skurv

Soppen som forårsaker fersken skabb kan bli gjenkjent av den lille, runde, mørk grønn til svarte flekker som vises nær stammen slutten av fersken. Hvis bare noen få diskrete flekker er til stede på en fersken som er moden eller nesten moden, er det trygt å kjøpe, selv om berørte kjøtt må skjæres bort før den spises. Imidlertid, fersken med skorpedannelse er ikke egnet for å bevare, fordi huden ikke vil gli av lett når frukten blir dyppet i varmt vann.

Brown Rot

Soppen som forårsaker brun råte vises først som en liten, rund, brun-farget flekk som forstørrer og til slutt fører til at hele frukten å råtne. Riper fersken er mer utsatt; brun råte kan vises etter en grønn fersken har blitt brakt hjem og begynner å modnes. Infisert frukt kan smitte andre frukt, så det er best å kvitte seg med en infisert fersken umiddelbart. Brun råte kan lett infisere en fersken hvis huden har blitt sprengt av lesjoner fra bakteriell spot eller fersken skabb.

Rhizopus Rot

Rhizopus råte fører til en liten brun flekk å vises på en fersken hud; det kan skilles fra brun råte fordi stedet er litt nedsunket og huden glir lett. Rhizopus råte sprer seg raskt, og snart vil dekke hele fersken, sammen med en hvit form som dekker overflaten av fersken og kan spre seg til andre frukter. Skal kastes smittet frukt på raskt.

Hva er årsakene til mongolske flekker?

Mongolske flekker refererer til en vanlig type godartet spedbarn føflekk som vises blå eller blå-grå og vanligvis varierer i størrelse fra 2 til 8 cm, selv om tilkoblede tegninger kan finnes større. Mongolske flekker vanligvis utvikle seg på skuldre, rygg eller rumpe og bli synlig ved fødselen eller kort tid etter. Denne tilstanden er noen ganger referert til som medfødt dermal melanocytosis eller dermal melanocytosis.

Årsak

Mongolske flekker skyldes ansamlinger av melanocytter, melanin-rike celler i huden. Melanin er en hud pigment som gir fødselsmerke sin blå-grå fargetone. Legene tror at mongolske flekker kan utvikle seg i et foster når melanocyttene blir fanget som de beveger seg fra neural crest til det ytre laget av huden.

Identifikasjon

Helsepersonell kan vanligvis identifisere mongolske flekker ved visuelt å undersøke barnet. Leger bruker ikke tester for å identifisere mongolske flekker. Men mongolske flekker er noen ganger forveksles med blåmerker, som kan være et tegn på barnemishandling. Mongolske flekker avvike fra blåmerker i at de ikke er møre og har de ikke falmer eller endre farge.

Risikofaktorer

Mørkere-skinned spedbarn er mer sannsynlig enn lysere hud spedbarn å utvikle mongolske flekker. De forekommer hyppigst hos spedbarn av afrikansk, asiatisk, American Indian og Øst-indisk avstamning. Ifølge "Pediatric Dermatology," 91 prosent av asiatiske spedbarn, 80 prosent av afro-amerikanske barn, 46 prosent av spanske barn og bare 10 prosent av hvite spedbarn utvikle mongolske flekker.

Outlook

Mongolske flekker er ikke et tegn på sykdom og ikke krever behandling. De fødselsmerker er ikke relatert til hudkreft eller andre forhold. Mongolske flekker vanligvis avta i løpet av noen år med fødsel og nesten alltid forsvinner helt etter når barnet fyller ungdomsårene. Bare 3 til 4 prosent av spedbarn med mongolske flekker fortsatt ha dem etter alder fem, ifølge "Pediatric Dermatology."

Hvordan eliminere Brown armhulen Flekker

Hvordan eliminere Brown armhulen Flekker


Brune armhulen flekker er en problemfri. Prøver å fjerne dem fra klær kan være både frustrerende og vanskelig. Brune armhulen flekker kommer fra svette og er mest tydelig på lyse klær. Hvis du har slitt med underarm svette flekker, du allerede vet at ingen mengden vanlig soaking eller hvitvasking vil utrydde dem. Men det finnes alternative løsninger for å hjelpe deg i å spare din favoritt skjorte eller bluse.

Bruksanvisning

Bruk hydrogen peroxide på flekker på lys-farget plagg. Bruk 2 ts. av væsken direkte på de fargede området av armhulen. Fortsett ved å gni klær med løsningen før du la det synke inn. Vask elementet som du normalt ville.

Påfør rosevann og sandeltre pulver lim på farget områder, ifølge Simple-Remedies.com. Disse produktene vil lysne brune flekker og gjøre dem mindre synlige. I tillegg vil regelmessig bruk av vitamin E olje eliminere underarm mørke.

Tørk de fargede området med alkoholbaserte baby kluter. De kvitte seg med armhulen flekker og du kan trygt bruke dem på farger. Alkohol fordamper raskt og bidrar til å løse opp flekker. Baby kluter som inneholder alkohol er transportable, concealable og disponibel, slik at du kan bruke dem hvor som helst og når som helst.

Unngå å bruke deodoranter og antiperspiranter som kan inneholde sure emulsjoner og aluminiumklorid da disse har tendens til å utløse flekkdannelse.

Ta skjorta og la ferskvann kjøre på armhulen området. Hvis du kommer inn i vanen med å skylle din skjorter når du kommer hjem etter en lang og slitsom dag, vil du minske sjansene for flekker under armene på klærne dine. Beauty Guide Kosmetisk anbefaler å vaske flekken følsomme områder så snart som mulig. Dette vil ikke tillate flekker for å sette inn og fjerne dem vil være mye enklere. Det foreslår også at å plassere hvit eddik på med tøyet vil hjelpe i å eliminere flekker.

Place vaskemiddel uten tilsatt vann direkte på brunlig området og kraftig gni elementet. Den kondenserte væske vil redusere flekker hvis du launder umiddelbart etter påføring.

Hva som forårsaker bare flekker On The Beard?

Hva som forårsaker bare flekker On The Beard?


Håravfall i skjegget, spesielt i runde flekker, kan være forårsaket av en tilstand som kalles alopecia areata barbae. Denne tilstanden er ansett som en autoimmun sykdom fordi immunsystem feiltakelse angrep som fremmed vev cup-formet hårsekkene som hårene vokser. Hvorfor dette skjer er i stor grad ukjent, men tilstanden er generelt antatt å være bestått eller utløst genetisk. Andre årsaker kan være hormonell ubalanse, ringorm, en skjult tann infeksjon eller stress.

Hormonell ubalanse

Ifølge det amerikanske National Library of Medicine og National Institutes of Health, årsaken til hårløse flekker på skjegget, eller alopecia areata barbae, er ukjent. Fordi en femtedel av de med denne tilstanden har en familiehistorie med alopecia, er det tenkt at genetikk kan være en trigger.

Dette er ikke sant hvis bare flekker vises på et tidlig alder i skjegget. Første skjegget har en tendens til å komme i usammenhengende i mange ungdom. Hårsekker modnes på ulike priser. Også hormoner styrer skjeggvekst, og hormonelle endringer kan forstyrre selv veksten av et skjegg. En mann hormoner ikke slå seg til ro til han er ca 30 år gammel. Mange usammenhengende skjegget blitt vanlig ved den alderen.

Ringorm

Selv om det ikke er vanlig, kan ringorm i skjegget forekomme. Denne infeksjonen er ikke forårsaket av en orm, men av en sopp som lever på det øverste laget av huden. Ringorm er smittsom, og bærere, som selv ikke har ringorm, kan være mennesker eller hunder eller katter.

En skjegg som er smittet av ringorm har bare flekker. Vanligvis bare flekker spredt utover mens sentrum av lappen helbreder. Noen ganger, men ikke alltid, er et ringemønster dannet. Dersom infeksjonen er alvorlig, vises skallet huden rød, sprø, hovne med blemmer og er smertefullt.

Ringorm i skjegget er lett å behandle med foreskrevet medisiner som griseofulvin.

Skjulte Tooth Infeksjon

Som rapportert av Science Daily i 2007, forskning ved Universitetet i Granada Institutt for Odontologi etablert for første gang et forhold mellom alopecia areata og tannsykdom.

Professorene Montoya og Soriano i Granada fant at bare flekker i huden kan være forårsaket av en skjult tanninfeksjon. De fant også at disse bare flekker er ikke alltid i det samme området i ansiktet som infeksjonen. Faktisk kan de være ganske langt fra infeksjonsstedet.

Det er antatt at problemet er et immunsystem reaksjon. Når det er en tann infeksjon, immunsystem feilaktig angriper skjegget hårsekkene.

Stress

Siden alvorlig fysisk eller følelsesmessig stress kan føre til skallethet av hodebunnen og kan faktisk føre til en halv til tre fjerdedeler av en manns håret til å falle ut, er følelsesmessig stress tenkt å være en uprøvd faktor i utviklingen av en usammenhengende skjegg.

Etter betydelig eller plutselig stress, kan en manns hår kommer ut i nevene, en tilstand som kalles telogen effluvium. Stress og hår nedfall er vanligvis ikke forbundet fordi håret kan falle ut uker eller måneder etter at stresset avtar.

Selv uprøvd, kan stresset noen ganger være en faktor i usammenhengende skjegg.

Slik unngår du at kaffe flekker på tennene

Slik unngår du at kaffe flekker på tennene


Hvis du ofte drikker kaffe, kan du finne det brune pigmentet flekker tennene. Mens du kan bleke tennene dine med hjemme-tannbleking kits, forebygging fungerer best, og vil føre til minst mulig skade. Du kan lyse opp ditt smil og fortsatt nyte din daglige støt av java med noen enkle sikringstiltak.

Bruksanvisning

•  Bland 1 ts. natron og 1 ts. hydrogenperoksyd i en bolle. Omrør de to bestanddeler sammen for å danne en skumaktig pasta.

Puss tennene med natron og peroxide lim i stedet for vanlig tannkrem. De peroxide forebygger og fjerner eksisterende kaffe flekker, mens natron bidrar til å holde tennene hvite og frisker pusten.

Skyll munnen med en tann-whitening munnvann. Swish den rundt i munnen i minst ett minutt slik at de aktive ingrediensene har tid til å være i kontakt med tennene lenge nok til å fjerne og forebygge flekker.

Bruk at-home tannbleking strips for å holde tennene hvite. Eksperiment for å se hvor mange ganger per uke må du bruke dem til å holde flekker i sjakk.

Hint

  • Pensle med natron og peroxide pasta eller whitening tannkrem i to uker, to ganger hver dag, for å fjerne kaffe flekker. Fortsett å bruke lim daglig for å hindre flekker fra å vende tilbake.

Typer hud Moles

Føflekker er områder hvor hudens melanocytter (pigmentceller) har overgrodd; de kan være til stede fra fødselen av. Føflekker kan være flate eller hevet, og kan bli mer merkbar med alderen fordi de kan mørkne fra soleksponering, ifølge Dr. Lawrence Gibson fra Mayo Clinic. Føflekker kan være mørkt eller hudfarget. De fleste føflekker er vanlig i form, jevnt farget og flat selv om noen kan være lys i fargen, oppvokst og myk å ta på, ifølge Australasian College of dermatologer. Det finnes flere typer føflekker.

Keratoacanthoma

Mindre vanlige typer føflekker inkluderer keratoacanthomas, som er ound hudfarget vekster. Midten av mol- vil bli trykket ned og fylt med et pastalignende substans. En keratoacanthoma kan forsvinne av seg selv, men kan etterlate et arr. Hvis du har denne type muldvarp, få den sjekket av legen fordi det kan være et tegn på melanom.

Pyogenic Granuloma

En annen uvanlig mole type er pyogenic granulomer, som kan oppstå etter at en person har hatt en operasjon. Denne type mol- er et resultat av økende kapillærer og hevelse. Det vil bli hevet og rød eller blålig svart. Den pyogenic granulomer kan forsvinne av seg selv.

Dermoid Cyste og Keloid

En Dermoid cyste er den tredje form for uvanlig muldvarp. Denne typen cyste inneholder ofte svettekjertler, hår og talgkjertlene, samt fragmenter av brusk og bein. En keloid er den fjerde uvanlig muldvarp. Det er en stor, jevn, god vekst som utvikler etter en skade.

Ingen av føflekker som er nevnt er cancerous.Hhowever, hvis du merke en endring i en føflekk, bør det testes for å se om det er kreftceller.

Nevi

Vanlige føflekker inkluderer nevi, som er små runde flekker som vanligvis pigmentert. Nevi er vanligvis godartet. Men atypiske føflekker, eller dysplastic nevi, er større enn normale føflekker. A dysplastiske nevus ville være mer enn 1/2 tomme på tvers, og det kan ikke være rund. Atypiske føflekker er mørk brun eller tan og ha en rosa bakgrunn.

Seborreic keratosis

En seboreisk keratose er en kjøttfull, vortelignende sted som er svart eller brun. Denne type muldvarp ser ut til å bli sittende fast på huden. De er generelt oval eller rund i formen og ofte funnet på eldre mennesker.

Skin Tags

Skin tags er flaps av huden som vanligvis finnes i armhulene eller lysken eller på halsen. De er myke.

Øyenbryn Håravfall & Stress

Øyenbrynene ramme øynene, og legge definisjonen og dimensjon til ansiktet. Øyenbryn hårtap kan være traumatiserende. Plutselig tap av brynene kan føre til usikkerhet, og en person kan isolere seg selv, blir deprimert eller sint. Stress spiller en rolle i hårtap; Derfor er det viktig å finne årsaken og arbeidet med dens eliminering. Støttegrupper er tilgjengelig for folk som opplever midlertidig eller permanent hårtap kjent som alopecia.

Identifikasjon

Å miste eller Shedding hår er normalt - ca 100 hår daglig - som håret går inn i en "hvilefase." Håret er fornyet gjennom sin vekstsyklus, som består av hvile, Shedding og etterveksten. Dette gjelder hår over hele kroppen, inkludert øyenbrynene. Stress kan spille en viktig rolle i øyenbryn og andre hårtap. Prosessen med "hvile" i hårvekst syklusen kalles telogen. Stress kan føre til at håret til å bli tvunget inn i hvile scenen og kaste for tidlig. Denne tilstanden kalles telogen effluvium.

Forhold

Ifølge Mayo Clinic, er telogen effluvium den vanligste typen av stressrelatert håravfall. I noen tilfeller kan ekstrem stress føre til en tilstand som kalles alopecia areata. Alopecia areata fører til hvite blodceller til å påvirke hårsekken, dermed sluttet hårvekst. Håret begynner å falle ut i løpet av uker. Med begge forholdene, begynner håret å vokse igjen innen et par måneder, men syklusen kan gjenta.

Telogen effluvium

Telogen effluvium har mange årsaker som resulterer i øyenbryn tap. Mer vanlig, har høy feber, kronisk sykdom, alvorlig stress, fødsel, større kirurgi, infeksjoner og skjoldbrusk problemer blitt identifisert som den potensielle opprinnelse. Krasje dietter, jern og protein-mangel kan føre til øyenbryn hårtap. Andre årsaker kan tilskrives visse medisiner, for eksempel anti-inflammatoriske, antidepressiva og betablokkere. En helse-omsorg leverandøren kan fastslå årsaken gjennom undersøkelse og mulige tester.

Alopecia areata

Øyenbryn hårtap med alopecia areata følger generelt hårtap på toppen av hodet. Tegn vanligvis vises som jevne runde flekker i hodebunnen, men kan vises på øyenbrynene, også skape usammenhengende flekker. Alopecia areata er ansett som en autoimmun sykdom, og genetikk kan spille en rolle i sin utvikling. Tilstanden kan aktiveres av en utløser, slik som et virus. Ifølge National Alopecia Areata Foundation, påvirker denne tilstanden over 5 millioner amerikanere.

Betraktninger

Hormonelle ubalanser og hår behandlinger kan bidra til hårtap i hodebunnen, øyenbryn og andre områder av kroppen. Du bør kontakte din helse-omsorg leverandøren hvis du opplever plutselige usammenhengende eller mer enn normalt hårtap. Årsaken kan være en skjult medisinsk tilstand. Sykdommer som diabetes og lupus kan også være faktorer i hårtap.

Vanlige Utslett hos barn

Et utslett er beskrevet som en reaksjon i huden forårsaker en rød utbrudd. Mange gjerningsmennene kan føre til utslett, inkludert en infeksjon, allergi, et virus, et insektbitt eller en reaksjon på en bestemt medisin. Ifølge askdrsears.com, et nettsted som drives av pediatriske leger, de fleste utslett er ikke skadelig og ikke trenger noen behandling, men noen er alvorlig og har blitt forårsaket av noe som er potensielt dødelig. Hvis du oppdager at barnet ditt har utslett, prøve å finne ut hva som kan ha forårsaket det, og kontakte legen sin.

Elveblest

Elveblest er renner som kan dukke opp plutselig og spredte seg raskt. De forekommer ofte på stammen, noen ganger vises på ekstremiteter og sjelden vises på ansiktet. Elveblest kan vises i ulike former: rund eller uregelmessig, små eller store, og i klynger eller alene. De kan være forårsaket av en allergisk reaksjon, eller ved en kald eller feber. Skjønt elveblest er generelt ikke skadelig for seg selv, hvis en allergisk reaksjon har fått dem, de kan være farlige. Se barnet ditt for nøds symptomer som oppkast og pusteproblemer.

Eksem

Eksem kan være forårsaket av en genetisk predisposisjon for tørr og irritert hud eller hud allergi. Når mild, kan eksem vises som nivå tørre og hvite flekker, men når et barn gjennomgår en blusse opp han kan ha reist, rød, irritert patcher. Hos spedbarn og små barn, synes eksem ofte på de indre albuene og bak knærne. Eldre barn vanligvis opplever det på forsiden av knærne og utsiden av albuene. Eksem kan være kronisk eller midlertidig, delvis avhengig av hvorvidt det har blitt forårsaket av en allergi. Bare en lege kan diagnostisere og behandle eksem etter en full undersøkelse.

Vannkopper

Vannkopper er en virus utslett som er svært smittsom og vanlig blant barn. I begynnelsen synes kopper som noen få kløende røde nupper eller flekker. I løpet av de neste dagene, flere og flere humper vises og gamle humper blemme. Feber er vanlig og kan vare i opptil fem dager. Innen to uker, bør alle humper bli crusted over. Når alle av dem har klaka over og barnets feber er borte, er han ikke lenger smittsom.

Ringorm

Ringorm er en sopp utslett som overføres av andre infiserte mennesker eller dyr. Det klør som regel og det ser ut som en hevet ring med hud som virker normalt i midten. Det kan se ut som en ring eller til stede som mer enn 10 ring. En lege diagnostiserer vanligvis ringorm ved å ta noen tørr hud fra utslett og undersøker den. Utslettet er vanligvis behandles med over-the-counter anti-sopp kremer.

Kontakt Rash

Det er to typer av kontakt utslett. Den første utbrot på grunn av kontakt med slike irritanter som Poison Ivy og kjemikalier. Det ser ut som røde flekker eller støt på huden, og det kan ha en sprø overflate. Det er vanligvis begrenset til en eller et par små porsjoner på kroppen. Den andre type kontakt utslett er vanligvis spredt over hele kroppen og kan vises som små røde flekker eller kviser. Det kan være forårsaket av et irritasjonsmoment som gress, laken, vaskemiddel, basseng vann eller såpe. Begge kan bli behandlet med over-the-counter eller resept hydrokortison krem, avhengig av alvorlighetsgraden av utslett.

Babyen Skjønnhet tips

Babyen Skjønnhet tips


Foreldre er stolte av sine babyer og liker å vise dem frem på fester og i bilder. Det finnes enkle måter for foreldre å forbedre sine babyens skjønnhet samtidig beholde sin lille en behagelig og sunt. Og som en bonus for nye foreldre, noe som gjør babyen din enda vakrere tar ikke mye tid, penger eller materialer.

Cradle Cap

Cradle cap er preget av tørr, flassende hud som gjør babyen din se ut som han har flass. Det kan også vises som gule eller brune crusty flekker på babyens hodebunn. Babyer vanligvis har vugge cap for de første månedene av livet (årsaken kan være hormonelle), og det går som regel bort av seg selv. Du kan behandle vugge cap ved snyltende babyens hode med baby eller mandelolje. Gre flak av babyens hår og deretter vaske håret for å fjerne oljen.

Ujevn Hair and Skull

Babyer kan miste litt hår etter at de er født og slites bort noe av det og samtidig legge ned. Fontanelles eller kraniale suturer av et spedbarn hode ta flere måneder å begynne å lukke, som kan forlate babyens hode med en litt uregelmessig form. Du kan skjule bare flekker og en uregelmessig hode form ved å sette en lue eller et pannebånd med en stor bue eller blomst på babyens hode. Du kan også prøve en parykk eller et pannebånd med hair extensions, som er tilgjengelig spesielt for spedbarn, for å gi barnet ditt hår et fyldigere utseende.

Riper

Bittesmå babyer har ennå ikke utviklet motorisk kontroll og kan ved et uhell klø seg selv og andre. Hold smertefulle, såre utseende riper til et minimum ved å klippe babyens negler (gjør det når han sover hvis du må) og kle ham i klær med hånden dekker bygget inn i dem for de første par månedene. Du kan bli fristet til å dekke riper med en makeup concealer, men concealer kan forårsake en allergisk reaksjon, forverring av situasjonen. Bruk en aktuell antibiotika krem ​​for å lindre smerte, rødhet og hevelse.

Utslett

Babies 'hud er svært følsom og kan være utsatt for utslett. Bruk dye-fri og duft-free vaskemiddel, baby shampoo og såpe for å hindre utslett. Også, umiddelbart fjerne våte smekker og klær, og ikke la barnet ditt til å overopphetes, som fuktighet på huden kan forverre utslett.

Bruke salve formulert for babyer på barnet hvis hun ikke får utslett. For eksem, som vises som tørre flekker av hud, prøv en kortison krem. For elveblest, som vises som renner som kan spre seg raskt, kan du bruke et antihistamin krem. Elveblest er et tegn på allergi, så se babyen for tegn på vanskeligheter med å puste eller svelge.

Under-Eye Circles

Det er ikke mye du kan gjøre når barnet ikke sover og utvikler mørke ringer under øynene. Hjelp barnet ditt få til å sove ved å forlate en natt lys på, lese, synge eller rocking ham til å sove. Holde rommet ved en passende temperatur så han ikke overopphetes eller bli kaldt i løpet av natten. Å få nok søvn kan gjøre disse sirklene forsvinne.

Under øynene området er sensitivt, men du kan også prøve forsiktig masserer huden under øyet eller plassere en kjølig kompress på øynene i fem minutter om gangen, hvis barnet vil fortelle deg.

Hva er årsakene til Spotting i en Beard?

Hva er årsakene til Spotting i en Beard?


Bare flekker i en manns ansiktshår er en kilde til irritasjon for mannen som ønsker å vokse et skjegg, bart eller fippskjegg. Generelt er disse hårløse flekker ikke grunn til alarm med mindre skallethet sprer seg til andre områder av kroppen, spesielt i hodebunnen eller øyebryn. De fleste bare flekker i ansiktshår er forårsaket av en vanlig tilstand som kalles alopecia areata.

Alopecia areata

Alopecia areata er en type hårtap som skallethet utvikler, noen ganger veldig raskt, i form av små, runde flekker i hodebunnen eller i ansiktet. Selv om forskerne ikke har pekt hva som utløser alopecia areata, er det tenkt å være symptomatisk for en autoimmun sykdom der immunsystemet "angrep" hårsekkene, tenker de er et fremmedlegeme. Hvis du oppdager en skallet flekk der håret en gang vokste, har du sannsynligvis er rammet av alopecia areata. Hvis du bare har en liten flekk eller to på skjegget uten andre betydelige håravfall, har du sannsynligvis ikke har en alvorlig sak som fortjener legehjelp.

Arvelig Link

Alopecia areata kan være arvelig i noen tilfeller. Ifølge hudlege Dr. Norman Goldstein, har én av fem personer som lider av alopecia areata hadde et familiemedlem med tilstanden. De mest utsatte kan ha familiemedlemmer som har lidd eksem, astma, høysnue eller andre autoimmune sykdommer.

Behandlinger og prognose

En mildt tilfelle av alopecia areata behandles vanligvis ved å gjøre ingenting. Tilstanden ofte går bort av seg selv. Håret vil vokse tilbake etter flere måneder. I noen tilfeller, rubbing Minoxidil på de berørte områdene har blitt sagt å fremme ny hårvekst, men det kan ta flere måneder å se resultater. Hvis skallet oppdateringen blir større eller du merker bare flekker i andre områder av hodet og ansiktet, bør du kontakte lege.

Hva er noen fysiske tegn på at en person har AIDS Virus?

Hva er noen fysiske tegn på at en person har AIDS Virus?


HIV (humant immunsviktvirus) forårsaker AIDS (ervervet immunsvikt syndrom). Det er mulig å bli smittet med HIV uten symptomer på AIDS. Ved tiden symptomer på virus vises, immunsystemet som allerede er alvorlig skadet. Tegn og symptomer på AIDS spenner fra smitte til ulike typer kreft. Virus og andre bakterier lett invadere kroppen hos personer med AIDS, forårsaker problemer som ikke ville påvirke friske individer.

Symptomer

AIDS symptomer kan være mild til alvorlig. Etter å bli smittet med HIV, milde symptomer på AIDS inkluderer vekttap, feber, nattesvette og svakhet. Influensalignende symptomer er vanlige i utgangspunktet, inkludert sår hals, frysninger, feber og hovne glands.The symptomene forsvinner mye som influensa virus. Det er mulig å ha HIV og leve i årevis uten symptomer på AIDS.

Ettersom HIV-virus fortsetter å ødelegge immunsystemet, symptomer videre til utslett, gjærinfeksjoner i huden, herpes, hurtig vekttap og mangel på energi. Feber kan komme og gå. Hoste, pustevansker, hodepine, nakkesmerter, kognitiv svikt, diaré og magesmerter, kvalme, oppkast og tap av balanse er alle tegn og symptomer på AIDS.

Identifikasjon av HIV

HIV senker mengden av immun bekjempelse blodceller i kroppen, som kalles T-celler eller T-hjelperceller. En blodprøve, kalt CD4-tallet, identifiserer lave T-celle teller. Når en person smittet med hiv utvikler aids, CD4 blodceller faller under 200, som fører til en diagnose av AIDS. Lave CD4-tall er et tegn på at en person har utviklet AIDS fra å bli smittet med HIV. Andre infeksjoner kan også påvirke CD4 blod-tall, som kan visse medisiner. Legen din vil relatere fysiske tegn og symptomer på AIDS mens overvåking blod arbeid.

Typer kreft Associated med AIDS

AIDS gjør personer utsatt for Kaposis sarkom, en type hudkreft som oppstår når immunforsvaret er svekket. Lymfom og livmorhalskreft kan også utvikle. Kaposis sarkom er et tegn på AIDS som vises som runde flekker på huden og i munnen. Lesjonene er brun, lilla eller rødt i utseende. Kaposis sarkom fra AIDS kan invadere andre organer i kroppen.

AIDS-symptomer hos barn

Barn er utsatt for hyppige opportunistiske infeksjoner, akkurat som voksne er. Normal utvikling er svekket, og vektøkning er vanskelig. Utviklingsmessige forsinkelser er tydelig av vanskeligheter læring. Lungebetennelse og hals og øre infeksjoner som oppstår ofte er tegn og symptomer assosiert med barn som har AIDS.

Expert Insight

CDC anbefaler HIV-testing som den eneste måten å være sikker på at du ikke har AIDS. AIDS tegn og symptomer kan ta opptil 10 år å utvikle, og sykdommen kan spres uvitende. Du kan ikke stole på symptomer for å fortelle om du har AIDS. Bestemte kriterier, fastsatt av Centers for Disease Control, utgjør en klar diagnose av HIV / AIDS. Vekttap, feber, utslett og andre symptomer ikke nødvendigvis at du har AIDS. Hvis du tror du er i faresonen, kan du ha en konfidensiell blodprøve for HIV.

Hvordan behandle makuladegenerasjon med alternative løsninger

Makulær degenerasjon, også referert til som aldersrelatert makuladegenerasjon, er en sykdom i øyet som forårsaker celler i makula å dø, og kan til slutt føre til blindhet. Makula er den delen av øyet som gir deg muligheten til å gjøre ut detaljer tydelig. Når sykdommen starter, kan lider ikke engang være klar over at de har det, som sin progresjon er treg. Makuladegenerasjon faller inn i to former. Den tørre formen er identifisert av gul-hvite, runde flekker på baksiden av øyet. Den våte formen innebærer veksten av unormale blodårer under netthinnen sentrum. Selv om ingen årsak har blitt låst ned for denne visuelle lidelse, alder, kjønn, iris farge, fedme, genetikk, rase, kan enkelte reseptbelagte narkotika medisiner og røyking være medvirkende faktorer. Hvis du har blitt diagnostisert med macula degenerasjon, kan din øyelege anbefale medisiner, terapi eller kirurgi. Det kan være lurt å vurdere bruk av alternative løsninger, så vel, hvis du er i de tidlige stadier av sykdommen.

Hvordan behandle makuladegenerasjon med alternative løsninger

•  Ta blåbær, som er best kjent for sine evner til å hjelpe til med å bedre syn. Blåbær kommer fra en busk som er felles for deler av Europa og inneholder kjemikalier som kalles anthocyanosides som arbeider for å reversere celleskader. Du kan få standardisert blåbær ekstrakt i kapselform og bør ta dosen foreslått av produktet du velger. Du bør unngå blåbær hvis du har diabetes. Hvis du er på blodfortynnende, må du snakke med legen din før du tar blåbær, som det kunne motvirke effekten av medisinen.

Legg til flere grønne bladgrønnsaker, som spinat. kålen og sennep greener, til kosthold. De inneholder lutein, en potent antioksidant som kan bidra til å forbedre din visjon og pass på dine netthinnen fra sollys skade. Hvis du ikke liker disse matvarene, kan du alltid få lutein i supplement form og ta den daglige dosen som er anbefalt av produktet du velger.

Drikk litt rødvin til tider, som det har antioksidant krefter, hvis du bruker det i moderate mengder. Doing det, men vil gjøre mer skade enn godt. Hvis du er gravid, ammer eller er avhengige av alkohol, bør du ikke drikke vin. Hvis du er på reseptbelagte medisiner eller blir behandlet for en alvorlig medisinsk tilstand, må du snakke med legen din for å se om du drikker rødvin er trygt for deg, som det kunne samhandle negativt med noen medisiner.

•  Vurder ginkgo biloba, som kan hjelpe deg hvis du er i begynnelsen stadier av macula degenerasjon. Ginkgo biloba, som inneholder antioksidanter terpenoids og flavonoider, kommer fra bladene av de eldste levende treslag og har vært brukt til å behandle sirkulasjons forhold og andre helseproblemer. Du kan få det i kapsel eller skjær form og bør ta det som anvist av det produktet du er using.You bør ikke ta ginkgo biloba hvis du er gravid, ammer eller tar Cylosporine, aspirin, blodfortynnende, Trazodone, diuretika, antidepressiva eller antiepileptika.

nippe litt krysantemum te, som er laget av tørkede krysantemum blomster. Den dyrkes og brukes i Kina og andre deler av Asia for sine medisinske egenskaper. Du kan få krysantemum te der asiatiske produkter kan bli funnet. Pass på å sjekke med legen din før du drikker krysantemum te, hvis du er gravid, ammer, er på reseptbelagte legemidler eller blir behandlet for en alvorlig helseproblem.

Hint

  • Alltid konsultere legen din før du prøver noen alternativ løsning. Bruk disse rettsmidler for bare voksne.

Hva du skal spise for å få sunn hud

Skin lider av en rekke problemer gjennom hele livet, men det vil alltid være noe å kjempe. Foruten aktuelle behandlinger, henvender et sunt kosthold til sunn hud like mye som produkter og hudleger. Forbruker de riktige antioksidanter, vitaminer og mineraler er viktig for klar hud som er motstandsdyktig mot tidlig aldring og hudlidelser.

Acne

Akne er ofte forbundet med ungdomsårene, men dette er et problem som kan ramme folk i alle aldre. Det er viktig å vite at når kampene acne, eliminere fast food og raffinerte matvarer fra kostholdet ditt. Disse matvarer føre til overproduksjon av talg som forårsaker kviser.
Spis mer fibrøs mat for å hjelpe kroppen din eliminere skadelige giftstoffer. Spis mat rik på vitamin A - som gulrøtter, søtpoteter og egg - til å kontrollere talgproduksjonen i huden. Vitamin E og folsyre finnes i spinat også hjelpe klar hud. En B-kompleks vitamin er nyttig å ta når lider av akne, fordi det jevner hudtonen og hjelper håndtere stress.

Psoriasis og eksem

Psoriasis og eksem er begge kroniske hudsykdommer som ikke kan kureres, men utbruddene kan kontrolleres og symptomene reduseres med riktig ernæring.

Betakaroten og sink er de to viktigste næringsstoffer som helbrede og forebygge psoriasis og eksem utbrudd. Betakaroten er en kraftig antioksidant som blir til vitamin A i systemet. Sink er ofte tapt med hud Shedding fra disse forholdene, og er gunstig for å hindre fakkel-ups.
Spise en diett høy i kaldt vann fisk som inneholder omega-3 fettsyrer. Dette bidrar til å hindre psoriasis og eksem utbrudd.

Unngå alkohol, som kan forårsake utbrudd. Spis gulrøtter, persille og poteter fordi de er fulle av betakaroten og sink.

Age spots

Alder flekker er et resultat av opparbeidet avfall i kroppen og forlenget fri radikal skade. Disse flekkene er karakterisert som grove, mørke, runde flekker i ansiktet og kroppen som er gulaktig eller brun. De beste vitaminer for pigmentflekker er vitamin E og vitamin C.
Vitamin E er en antioksidant som reparerer huden skade og forsinker aldringsprosessen. Vitamin C er en annen antioksidant som reparerer huden vev og forhindrer skade.
Spinat, grønn paprika og gulrøtter er gode kilder til både vitamin E og C. Det er best å spise rå grønnsaker når du prøver å behandle pigmentflekker.

Når Are Pomegranates Klar til å spise?

Når Are Pomegranates Klar til å spise?


Granatepler og granateple produkter har blitt populært på grunn av sine antioksidative egenskaper. Dyrkere høste moden frukt, bør så frisk frukt i butikkene være på sitt beste alder. Lete etter noen av disse skiltene.

Farge

Huden bør være en lys til mørk rød farge. Hvis en del av frukten var i skyggen, vil dette området har en lysere farge. Hvis huden har begynt å bli brun i flekker, kan frøene være tørr og brunaktig i fargen i stedet for mørk rød. Ifølge granateple dyrker Gene Etheridge i "naturens hemmelige meldinger", granateple skins utvikle strekkmerker når de er modne.

Glans og tekstur

En moden granateple har en blank hud. Som frøene modnes, tynner ut huden litt og føles mer læraktig.

Shape

Granateple går fra en jevnt sfærisk form til en mindre avrundet kontur. Det er flere interne frø kamre, og fullt modnet frø gjør frukten mer kantete.

Vekt

En tung frukt er et tegn på at frøene, som er de eneste spiselige deler av et granateple, er lubben og ikke tørket ut.

Lyd

Hvis tappet, vil en moden granateple høres skarpere; noen mennesker karakterisere det som høres metallic. Corky, umodne frukter og tørre, overmoden frukt har duller lyder når avlyttet.

Tegn og symptomer på Utenlandske Parasitter

Tegn og symptomer på Utenlandske Parasitter


Parasitter, enten felles eller eksotiske, påvirker dagliglivet til deg, dine kjæledyr og dine barn. Parasitter er ofte årsaken til tilbakekallinger på grønnsaker eller peanøttsmør; de blir skannet for i skole physicals og de er en konstant trussel mot dyrelivet. Verst av alt, mange symptomer på parasittinfeksjon er umulig å skille fra symptomer på andre vanlige sykdommer, noe som gjør parasitter vanskelig å få øye på.

IBS

Irritabel tarm syndrom (IBS) og relaterte tilstander er ett tegn på en mulig parasittinfeksjon. IBS er en betennelse i tarmen som fører til at tarmene til å være ekstra følsomme for endringer eller bevegelse. IBS forårsaker magesmerter sammen med mange andre symptomer inkludert fordøyelsesbesvær og forstoppelse. Mens IBS kan være forårsaket av andre stimuli, en vanlig årsak til IBS er parasittisk infeksjon. Typer parasitter som infiserer fordøyelseskanalen omfatter ormer som pinworms og hakeorm, og encellede parasitter som Giardia (den vanligste vannbårne parasitten i USA) og koksidier.

Hudproblemer

Utslett, kløe, elveblest og andre hud-relaterte symptomer kan noen ganger ha en parasittisk opprinnelse. Rundormer, cestode (bendelorm) og sparganum alle har varierende effekt på huden. Hudsykdommer kan være tidlige varselsignaler for parasittinfeksjon, som mange av de forhold forårsaket av parasitter er forårsaket mens parasittene er i sin larve eller incubatory fase. Bendelorm bygger inn sine egg i huden, forårsaker skader eller elveblest å skje, mens ringorm (en soppinfeksjon og ikke egentlig en orm) infiserer huden i runde flekker.

Kronisk utmattelses

Mange intestinal eller andre parasitter som er involvert i den menneskelige fordøyelseskanal kan også føre til kronisk tretthet og relaterte symptomer som nervøsitet, hodepine og til og med søvnløshet. Disse forholdene kan være forårsaket bare av forstyrrelse av den normale fordøyelsesprosesser gjennom magesmerter eller kvalme, eller de kan være tegn på en utarming av næringsstoffer av parasitten. Bendelorm, for eksempel, vil tappe næringsstoffer fra verten kroppen under normal fordøyelse og vokse seg større (som krever flere næringsstoffer.) Den største bendelorm stadig trukket fra en menneskekropp var en fisk bendelorm som målte 60 meter lang.

Vekttap

Mens en nedgang i vekt kan forekomme i løpet av de tidlige stadier av en parasittisk infeksjon som skyldes magesmerter, kvalme, forstoppelse og andre symptomer relatert til infeksjon, oppstår uforklarlig vekttap vanligvis under avanserte stadier av infeksjon, når parasitten begynner sin drenering rekke næringsstoffer. Når dette skjer, er det nødvendig å oppsøke lege, som magesår og andre langtidseffekter kan oppstå uten behandling.