Digidexo.com

Hvordan lage Almond Hand and Foot Scrub

Hvordan lage Almond Hand and Foot Scrub


Noen ganger du bare ønsker å slappe av og skjemme bort deg selv. Hvis du har vært på en dag spa, har du sett hyllene foret med duftende Scrubs som lover å myke opp huden din og la den følelsen silkemyk. Du kan få den samme behandling i ditt eget hjem, for en brøkdel av prisen, med mandel hånd og fot skrubb.

Bruksanvisning

•  Steriliser glasskrukke ved å dyppe den i kokende vann, sammen med lokket i minst tre minutter. Renne av på et rent håndkle til den er tørr. Pass på at lokket sitter tett.

Mål opp to kopper grovt havsalt i glasset. Hvis du har en hard tid å finne havsalt, kan du erstatte kosher salt, men det vil være en liten forskjell i tekstur.

Legg til to kopper mandelolje. Dette er din base.

Klem en dråpe eller to, av lavendel essensiell olje i blandingen. Hvis du ikke liker duften av lavendel, kan du erstatte en annen eterisk olje i stedet. Rose og sitrus er gode valg.

Oppbevar mandel hånd og fot skrubb på et mørkt sted, for eksempel et bad skap. Det skal vare i omtrent seks måneder.

6. Rør blandingen grundig før bruk. Ingrediensene vil skille etter at den sitter. Øse ut ca en teskje og slather det på hender og føtter, forsiktig masserer den inn i huden i noen minutter. Vask av med såpe og varmt vann.

Tips og advarsler

  • For en intens fot behandling har et varmt fuktig håndkle hendig å vikle føttene i etter påføring av kratt. La skrubbe å forbli på i 10 minutter før du vasker føttene.
  • Prøv å skifte ut havsalt med Epsom Salt for en forfriskende forandring.
  • Noen mennesker har sensitiv hud. Hvis du utvikle rødhet fra kratt, slutte å bruke.