Digidexo.com

Hva kan forårsake nakkesmerter hos barn?

Hva kan forårsake nakkesmerter hos barn?

Barn kan oppleve nakkesmerter akkurat som voksne gjør. Smerten kan være forårsaket av en rekke problemer, så det er viktig å konsultere barnets barnelege hvis smertene vedvarer eller forverres over 24 timer. Selv om smertene kan være utstrålende i nakken, kan det være relatert til noe helt annet, det er derfor det er best å la en ekspert ta en titt på hva som skjer med barnet.

Dårlig holdning

Dårlig holdning kan være et resultat av nakkesmerter hos barn. De er ofte plassert ved et skrivebord i et klasserom i lange perioder av gangen, og er mest sannsynlig lutede over som de lytter til læreren. Barn har også en tendens til å synke når du spiller videospill eller sitter foran en datamaskin om det er skole relatert eller for moro skyld. Vis barnet hvordan man skal sitte riktig med skuldrene opp og ryggen rett. Dette kan bidra til å lindre fremtidige nakkesmerter.

Bestill Vesker

Tung bok poser kan forårsake nakkesmerter hos barn. Ofte ganger barnet har å hente hjem mer enn én bok fra skolen, sammen med flere permer og slikt. Vekten av boken bag kan trekke på skuldrene og føre til at musklene i nakken å stamme. Kjøpe boken poser som kommer med en stropp som kan foldet rundt barnets midje å tilby ekstra støtte. Pass også på at stroppene ikke er løse på posen og ikke henge lavt på barnets rygg.

Skade

Barn er aktive i dag, enten det er å spille bakgård fotball med nabolaget barna eller rekreasjons fotball på den lokale parken. På et eller annet tidspunkt, vil barnet opprettholde en skade ved å kjøre inn i en annen spiller eller faller for hardt på bakken. Denne skaden kan være en forstuing, trakk muskel eller enda verre, et brukket bein. Barn kan også få nakkesmerter fra skader som faller fra trær, sykler eller til og med ut av et skateboard.

Revmatoid Artritt

Revmatoid artritt kan forårsake nakkesmerter hos barn. Det er ikke bare en autoimmun sykdom hos eldre mennesker, men i de middelaldrende og barn også. Vanligvis denne typen leddgikt har en begynnende symptomer som feber, betennelse i ledd og tretthet. Tester og røntgen kan bestilles for å fastslå om det virkelig er revmatoid artritt som forårsaker nakkesmerter hos barnet. Behandling er tilgjengelig for dem som er diagnostisert med denne sykdommen.

Tension

Tension kan være årsaken til nakkesmerter. Barn er ofte stresset akkurat som voksne er. De ikke bare trenger å bekymre deg for å gjøre det bra på skolen og gledelig forelder, men de også blir anspent enn press fra sine jevnaldrende. Oppmuntre barnet til å hvile, og tilbyr en ispose for barnet å plassere på baksiden av halsen. Varme bad og massasje kan bringe lettelse også. Gi barnet råd om hvordan stressende situasjoner kan bli kontaktet i fremtiden. En ny tilnærming kan bidra til å minske spenningen.