Digidexo.com

Natural Cure For kalsium i blodårer

Kalsium buildup i arteriene er en svært farlig situasjon. Ikke bare kan dette føre til hjertesykdom, men forskning har vist at det er en god sjanse for at de med kalsium i blodårer kan dø innen fem år. Mens alle som mistenker eller vet at kalsium er til stede i sine arterier skal til lege umiddelbart, er det noen naturlige teknikker tilgjengelig for å hjelpe bøte på dette farlig situasjon.

Vitamin K2

Vitamin K er et essensielt næringsstoff som er nødvendig for riktig kroppen fungerer. Dens viktigste rolle er å bistå i blodkoagulering og skorpedannende. Forskjellen mellom vitamin K1 og vitamin K2 er kilden for det meste av vitamin; K1 er mer utbredt i planter, og K2 er mer utbredt hos dyr.

Ifølge en artikkel av Jim Howenstine, MD, en klinisk studie gjort i Holland viste at en langsiktig, tilstrekkelig tilførsel av vitamin K2 tendens til å vise mindre kalsium i aorta, en av kroppens store arterier. Også er det noe som tyder på at dette fjernet kalsium blir deretter deponeres i bein, styrke dem. Sikre at riktig daglige doser av vitamin K2 er konsumert hver dag kan bidra til å redusere kalsium i blodårer på lang sikt.

Vitamin K tilskudd kan kjøpes på de fleste stoff og helsekostbutikker. Vitamin K2 kan også finnes naturlig i storfekjøtt, svinekjøtt og egg.

Rådfør deg med en lege før du begynner på et vitamin K diett, siden blodkoagulerende effektene av vitamin K2 kan være farlig for noen hjertepasienter. Dessuten kan enkelte blodfortynnende medisiner hemme effekten av vitamin K generelt. Det er alltid en god idé å snakke med en lege før noen store ernæring eller livsstilsendring er gjort.

Oral Chelation

Oral chelatering (eller EDTA chelatering) er en formel for vitaminer som er sagt å redusere giftige metaller i kroppen. De foreslåtte fordelene med muntlig chelation er ikke vitenskapelig bevist, men legen Norman Clarke, MD, fant at de som hadde vært utsatt for blyforgiftning erfaren lindring av symptomer når muntlig chelation ble brukt som behandling.

En aminosyre til stede i muntlig chelation terapi sies å tiltrekke kalsium når den sendes gjennom blodstrømmen, og dermed bidra til å fjerne det. EDTA chelation er også spioneringen som en arteriell plakk fjerning metoden, som også kan bidra til generelle hjerte helse. Som alltid, følger instruksjonene på supplement emballasjen nøye når du bruker muntlig chelation terapi.

Regelmessig trening

Hjertepasienter kan alltid nytte av ytterligere kardiovaskulær trening, men behandling er nødvendig. Snakk med legen din om en passende treningsprogram, siden ikke alle helsetilstand er slik at kraftig mosjon er hensiktsmessig eller trygt. Trening kan fremme generell arteriell helse og bidra til arteriell kalsium fjerning.