Digidexo.com

Instruksjoner Saline Sinus Vanning

Saltvann sinus vanning er en enkel hjem middel for å forebygge og behandle bihulebetennelse. I stedet for å bruke antibiotika, kan du tømme lomme passasjer med enkelt utstyr og en saltvannsløsning du kan gjøre hjemme.
Dette er en gammel praksis som kom til Vesten fra India og Sørøst-Asia. Du trenger en neti pott (tilgjengelig på lokale butikker eller på nettet) eller en nasal pære sprøyte (tilgjengelig på apotek der baby forsyninger er funnet), noen ikke-iodized salt og litt natron.
Dette er også en effektiv behandling for noen allergier.

Å gjøre saltvann

Du vil ønske å bruke ikke-iodized salt for dette så velger kosher, beising, hermetisering eller havsalt. I en ren beholder, blandes 1/2 ts. salt, 8 oz. romtemperert vann og 1/2 ts. natron. Du kan også kjøpe pre-målt pakker av saltvann blanding der du kjøpte neti potten.

Bruke Neti Pot

Fyll neti potten. Stå over en vask og vippe hodet til siden. Plasser tuten av potten i et nesebor og helle vann i langsomt, slik at vannet kommer fra det andre neseboret. Gjenta til vannet som kommer ut er klart. Gjenta på den andre siden.

Bruke Nasal pære sprøyte

Fyll sprøyten. Stående over vasken, tilt hodet ned. Sett sprøyten inn det ene neseboret og klem forsiktig til vannet kommer ut det andre neseboret. Igjen, gjenta til vannet kommer ut klart. Gjenta på det andre neseboret.

Advarsler

Hvis du har en akutt bihulebetennelse, snakk med legen din før du prøver denne teknikken.
Hvis du befinner deg gagging eller erfaring øresmerter, er du prøver å tvinge for mye løsning i nesegangene for raskt.
Hoste er normalt som noen av oppløsningen kan renne ned på baksiden av halsen.