Digidexo.com

Typer av Acid Reflux

Acid reflux er en tilstand i hvilken magesyre eller galle i utgangspunktet strømmer inn i spiserøret. Differensieringen mellom de typer av sure oppstøt egentlig omfatter alvorlighetsgraden av en persons tilstand, ettersom hver av disse fordøyelsessykdommer er til slutt et resultat av spiserørlukkemuskel og måten den fungerer.

Acid Reflux

Sure oppstøt, ofte referert til som gastroøsofageal refluks, er i hovedsak en fordøyelses tilstand hvor syrene i magesekken i hovedsak strømme bakover og syre i spiserøret. Dette er som oftest på grunn av esophageal sphincter ikke lukket etter at maten har passert. Når dette skjer, vil en person generelt begynner å smake en ganske sur smak isolert mot baksiden av munnen hans. Noen ganger kan det også være en nesten "spy-aktig" smak som noen mat kan ha kommet opp med magesyre.

Acid Fordøyelsesbesvær

Mens ikke virkelig en type syre reflux, sure oppstøt, halsbrann, er vanligvis satt sammen med denne gruppering av fordøyelsesforstyrrelser som det er nært knyttet til sure oppstøt og gastroøsofageal reflukssykdom. Når det oppstår syrefordøyelsesbesvær, som vanligvis er kategorisert av en brennende følelse sted langs benet i bryst, vil det vanligvis være på grunn av "reflux av syre" fra magen. Denne følelsen kan vare alt fra noen få minutter til i overkant av en time, og kan selv flytte fra brystet i halsen.

Gastroøsofageal reflukssykdom

Gastroøsofageal reflukssykdom, også kjent som GERD, bør ikke forveksles med sure oppstøt, da dette fordøyelses tilstanden er en kronisk eller konstant "reflux" av det som er i magen. Acid tilbakeløp ville være en mer periodisk tilstand. Med GERD, vil du oppleve nesten de samme symptomene som både sure oppstøt og syre dårlig, men det kan være ledsaget av hoste eller pipende pust og selv en vanskeligheter med å svelge. GERD kan føre til mer alvorlige problemer som sår i spiserøret, eller en faktisk innsnevring av spiserør røret.

Nighttime syre dårlig

Dette er mer slik at et situasjonstype syre dårlig, så vil det vanligvis skje mens en person sover, hovedsakelig på grunn av posisjoneringen av legemet. Som en person legger seg ned, kan syren i maven strømme tilbake inn i spiserøret, på grunn av feilaktig lukking av spiserørlukkemuskel (som er vanlig i alle disse lidelser). En person som lider av denne spesifikke fordøyelses stand kan ikke noen gang innse ha det, siden de fleste reflux lidelser er knyttet til mat. Men en god indikasjon på natta syre dårlig være en bitter smak i munnen etter våkner, en brennende følelse langs brystbenet eller halsen, vedvarende hoste og selv astma.

Forebygging / løsning

Det er noen ting folk kan gjøre for å redusere virkningene av acid reflux på deres liv. De fleste har å gjøre med livsstil og kan lett følges når du vet hva du skal gjøre. Folk vil ofte ha visse matvarer som fungerer som triggere for deres reflux, som bør unngås. Mange mennesker også finne noen lindring ved å spise mindre på måltidene, spise saktere, å miste vekt, unngå alkohol og lindre stress. For mer kroniske former av denne tilstanden, kan disse faktorene bidrar med symptomer, men en person vil vanligvis trenger litt hjelp, enten i over-the-counter eller reseptbelagte medisiner.