Digidexo.com

Hvordan bruke vitaminer for sinne og depresjon

Depresjon og sinne problemer er vanlig i vår raskt verden i dag. Ofte, både overflødig sinne og depresjon har sine røtter i det faktum at vi rett og slett ikke å gi våre kropper og sinn med næringsinnholdet vi trenger for å fungere på full kapasitet. Her er noen måter å utnytte vitamintilskudd for å håndtere sinne og depresjon, og dermed gjenopprette en balansert humør og syn på livet.

Hvordan bruke vitaminer for sinne og depresjon

•  Få en sjekk. Anger og depresjon kan være symptomer på mange forskjellige typer av sykdommer i tillegg til dårlig ernæring. Når du har blitt forsikret av helsepersonell at kilden til problemet ikke skyldes noen form for sykdom som forstyrrer riktig funksjon av kroppen, kan du ta skritt for å inkludere vitaminer i din behandlingsprosessen.

Be om bloodwork skal gjennomføres. Målet her er å finne ut hvilke vitaminer synes å være lav i systemet ditt. Dette vil gi deg noen retningslinjer om hvilke spesifikke vitaminer ville gi mest nytte for deg på dette tidspunktet. Legen din kan hjelpe deg å avgjøre hva du skal ta og hva som ikke skal ta.

Vurdere din nåværende livssituasjon. Sinne og depresjon kan skyldes stress på jobben, i et forhold eller på grunn av noen nyere katastrofal hendelse at du fortsatt forsøker å behandle. Hvis noen av disse typer situasjoner eksisterer, er de sannsynligvis tappe visse vitaminer i kroppen din selv om du får dagens anbefalte daglige rasjon i kostholdet ditt.

Få hjelp med å sette dosen. Mens vitaminer er naturlig, betyr det ikke at du kan ta store mengder uten å kjøre risikoen for negative bivirkninger. Legen din kan hjelpe deg å sette innledende daglige doser og også gi deg noen tips om hvordan du justerer doseringen hvis det er nødvendig.

Hint

  • Når næringsmangel er årsaken til ditt sinne og depresjon, er det ikke uvanlig å begynne å se en betydelig endring i humøret innenfor så lite som tretti dager. Husk endringen vil skje gradvis; vitamin terapi sjelden resulterer i rask reversering.
  • Hvis du etter å prøve vitaminer for tretti dager det synes å være noen reelle fremskritt, er sjansen stor for at du vil trenge reseptbelagte medisiner eller terapi å gå forbi dine problemer. Ikke nøl med å ansette disse verktøyene sammen med vitaminer hvis kosttilskudd er ikke lindre symptomene.