Digidexo.com

akutt psoriasis

Er Psoriasis kronisk eller akutt?

Psoriasis er generelt en kronisk hudsykdom som utvikler seg langsomt, og henger, i henhold til en Yale University definisjon. En form av sykdommen, guttate psoriasis, er akutt.

Guttate

En guttate psoriasis utslettet viser seg raskt og kan følge en streptokokkinfeksjon i halsen, ifølge New Zealand Dermatologisk Society hjemmeside. Lesjoner vanligvis vises rundt stammen og overarmene og lårene. Påvirker hovedsakelig barn og unge voksne, vil det vanligvis klart spontant.

Årsaker

Psoriasis har flere årsaker, blant annet arvelige faktorer. Forskning siden 1995 viser at immunsystemet spiller en avgjørende rolle, sier hudlege og forfatter Dr. Richard Langley.

Plakk

Den vanligste formen, plakkpsoriasis, er kronisk og, som i november 2009, hadde ingen medisinsk kur. Behandlinger kan inneholde symptomene - red hevet områder av huden dekket med sølvhvite skjell.

Utbredt Cases

Totalt sett påvirker psoriasis 7,5 millioner amerikanere og 1 til 2 prosent av verdens befolkning, sier Dr. Langley.

Vanlige Places

Psoriasis er vanlig på albuer, knær, hodebunn og nedre del av ryggen, men kan dukke opp hvor som helst på kroppen, sier Dr. Langley. Det er en kronisk tilstand I alle berørte områdene.

Om Psoriasis artritt

Om Psoriasis artritt


Psoriasis artritt er en form for inflammatorisk leddgikt som rammer folk som har psoriasis. Det er ganske uvanlig, og rammer rundt 10 prosent av psoriasispasienter. Psoriasis og psoriasisartritt er autoimmune sykdommer; de er et resultat av kroppens angripe sine egne celler. Verken tilstanden har en kur, selv om mange behandlinger er tilgjengelig som i stor grad kan redusere alvorlighetsgraden av symptomene.

Effekter

Psoriasisartritt forårsaker smertefulle, hovne ledd som kan være varm å ta på. Leddene på én eller begge sider av legemet kan påvirkes; De vanligst, et par ledd på hver side av kroppen blir leddgikt. Nivået av smerte og hevelse opplevd en tendens til å svinge over tid, vanligvis inkludert perioder med remisjon eller i nærheten-remisjon. Psoriasisartritt vanligvis ikke føre til varig skade på leddene.

Identifikasjon

Diagnosen stilles basert på en kombinasjon av symptomer, fysisk undersøkelse og testing. Det finnes ingen spesifikk test for psoriasisartritt; tester er først og fremst brukes til å utelukke andre tilstander som etterligner psoriasisartritt. Vanligvis har en person med psoriasisartritt en historie med psoriasis, hevelse og smerter i flere ledd, en forhøyet "sed rate" (senkning, eller SR), og et negativt resultat fra en revmatoid faktor test. Røntgen og testing av leddvæske kan også bli utført for å se etter tegn på psoriasis artritt og utelukke en diagnose av gikt.

Typer

Psoriatisk artritt er gruppert i flere typer, avhengig av mønsteret av leddene som er involvert og alvorlighetsgraden av sykdommen. Den mildeste og mest vanlige formen av sykdommen er asymmetrisk psoriatisk artritt, noe som påvirker forskjellige ledd på hver side av kroppen. Symmetrisk psoriatisk artritt er assosiert med mer alvorlig psoriasis og påvirker i det minste fire av de samme leddene på begge sider av kroppen. Sjeldne former for psoriasisartritt inkluderer DIP dominerende form, som for det meste rammer de første leddene i fingre og tær, psoriasis spondylitt, som påvirker ryggraden, og leddgikt mutilans som forårsaker progressiv ødeleggelse av ledd og bein i hendene.

Forebygging / løsning

Psoriasis artritt er vanligvis behandles med anti-inflammatorisk og immunmodulerende legemidler. Ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler, som for eksempel ibuprofen, blir ofte brukt til å redusere hevelse og lindre smerte. Kortikosteroider er ofte foreskrevet for korte perioder av gangen for å behandle akutte anfall av psoriasisartritt. Anti-malaria medikamenter anvendes ofte for behandling av psoriatisk artritt, fordi de er ganske effektive, og har relativt milde bivirkninger. I alvorlige tilfeller kan metotreksat og TNF-alfa inhibitorer anvendes. Disse stoffene er svært effektive, men kan ha alvorlige bivirkninger.

Time Frame

Psoriasisartritt oppstår som oftest hos personer mellom 30 og 50 år gammel. Symptomer på psoriasis vanligvis forut felles smerte og hevelse etter en periode på måneder eller år, men i enkelte tilfeller forekomme samtidig eller symptomene på artritt skjer før psoriasis. Psoriasisartritt, som psoriasis, er en livslang tilstand med symptomer som voks og avta over tid. Fakkel-ups kan vare uker, måneder eller år, og blir etterfulgt av perioder med reduserte symptomer eller ingen symptomer i det hele tatt.

Kan massasje utføres på kunder med psoriasis?

Psoriasis er ubehagelig og ser smertefullt. Heldigvis, mens det ser ille det er ikke alltid så vondt som det ser ut. Psoriasis kommer og går, og ofte stress kan føre til utbrudd. Heldigvis kan massasje ikke bare bidra til å forhindre et utbrudd, men kan også bidra til å gjøre livet med psoriasis mer behagelig.

Definisjon

The National Psoriasis Foundation sier psoriasis er en kronisk tilstand der overflødig hud celler utvikle og fremstår som hevet røde flekker. Det er fem forskjellige typer psoriasis. Ingen av dem er smittsom.

Identifikasjon

Den vanligste formen for psoriasis, som kalles plakk psoriasis, fremstår som sølv, skjellende flekker av døde hudceller. Andre former for psoriasis stede som skarpt definert lyse røde eller rosa flekker av hud.

Massasje Protocol

Massasje er bra for mennesker med psoriasis, unntatt i de akutte stadier. I løpet av denne tiden, er massasje anbefales ikke direkte på lesjoner eller flekker av rød hud.

Sikkerhet

Vær forsiktig for å unngå eventuelle sprekker i huden, da disse kan føre til infeksjoner. Hvis huden er tørr, er fuktighetsgivende smøremiddel eller lotion anbefales å bidra til å gi næring til huden. Ikke forsøk å skrape død hud av; la det kaste naturlig. Også, som psoriasis er ikke smittsom, du trenger ikke å bruke beskyttende gummihansker når du masserer noen med psoriasis.

Fordeler

Massasje er kjent for å redusere stress, noe som kan føre til utbrudd av psoriasis. Massasje kan redusere forekomst av psoriasis ved å redusere de interne og eksterne faktorer som bidrar til utbrudd.

Natural Cures for psoriasis

Natural Cures for psoriasis


Psoriasis er en ganske vanlig hud lidelse der kroppen produserer huden på et mye høyere rente enn normalt. Som et resultat av plaketter av skjell hvit-rød hud vises på legemet, hvor huden er betent og kløende. Mens det er ingen absolutt kur for psoriasis, det finnes utallige måter å håndtere og behandle sykdommen.

Bruksanvisning

Prøv noen naturlige badesalt, som for eksempel Kalium sulfat 6C. Tilgjengelig over disk, kan de bli lagt til bad eller brukt blandet med dusj produkter for å hjelpe rehydrere huden og fjerne døde celler raskere.

Bruk urter og andre naturlige stoffer. Enten i form av te, komprimerer eller skjær, kan mange urter bidra til å redusere symptomene på psoriasis og lindre betennelser. Rødkløver, bitter gourd og ringblomst er spesielt nyttig.

Massasje området med oljer som hvetekim eller oregano. Begge har rengjørende og anti-inflammatoriske egenskaper og har vært kjent for å redusere kløe og hevelse. For enda bedre resultater, kombinere det ene med ringblomst olje.

Endre ditt kosthold. Visse matvarer, inkludert de som er høy i animalsk fett, bør enten unngås eller reduseres til et minimum. Andre elementer som har vært kjent for å forverre symptomene er sitrusfrukter, krydret mat og gjærede elementer.

Prøv meditasjon, yoga eller guidet billedspråk. Stress forverrer symptomene på psoriasis, noe som er grunnen til at mange leger foreslår å finne måter å håndtere hverdagen krisen på en mer produktiv måte. Støttegrupper eller snakke med en terapeut kan også bidra til å redusere angst og tillate deg å unngå akutte anfall.

6. Prøv Ayurveda. Mange ayurvediske behandlinger har vist lovende i behandling av psoriasis. Disse omfatter inntak av urter som Nimba og punarnava, samt topisk applikasjon av visse medisiner som er kjent som Panchakarma.

Hvordan fortelle om guttate Psoriasis tørker opp

Guttate psoriasis ser ut som skjellende flekker i huden og rammer oftest barn og de under 30. Den skiller seg fra plakkpsoriasis ved at flekkene kan være mer utbredt, er mindre og flare ups kan være svært akutt i naturen. Når behandlingen er brukt, for eksempel aktuell kremer, skjer ganske raskt helbredelsesprosessen og er lett å få øye på.

Bruksanvisning

•  Fjern alle klærne, og stå i et godt opplyst rom.

Bruk håndspeil for å se vanskeligere å se flekker, inkludert ryggen, baken og innsiden av lårene. Merke hvis flekkene vises mindre enn dager før og hvis deres rødhet begynner å falme. Hvis plakk har bygget opp, finne ut om dette også har begynt å avta.

Stå før full-lengde speil og undersøke kroppen din. Identifisere om flekkene ser ut til å være minske, hvis deres farge er lyn, hvis plakk er å redusere og hvis flekkene 'størrelse er avtagende.

Ta et bilde med kameraet. Du trenger ikke å ta med hele kroppen, men sørg for å fange minst den mest berørte områdene.

Vent et par dager etter behandling og ta et nytt bilde. Sammenligne resultatene med den første bildet fra flere dager før. Å ha en side-ved-side-sammenligning er tilgjengelig vil hjelpe deg å identifisere om behandlingen virker, spesielt om størrelsen og antall plasser er redusert, hvis fargen er lysere eller hvis plakk er avtagende.

Tips og advarsler

  • Ved utbruddet av guttat psoriasis, bør du oppsøke lege for behandling.
  • Hvis behandlingen ikke synes å være affektive, konsultere legen din.

Hvordan behandle Psoriasis med alternative løsninger

Psoriasis er en hud tilstand preget av utseendet av sølvfargede skjell eller lesjoner på tykke, tørre flekker av rød hud. Det vises vanligvis i hodebunnen, ørene, knær, armhuler, knoker, albuer, rygg, bryst og i mer alvorlige tilfeller, underlivet. Hvis du lider av psoriasis, kan du oppleve intens kløe og hudirritasjon. Noen mulige årsaker til denne tilstanden er dårlig leverfunksjon, arv, kosthold, stress, en deprimert immunsystem og miljøfaktorer. Selv om psoriasis er ikke smittsom, kan det føre til mye fysisk ubehag, og hvis du har et mer akutt tilfelle, kan det også føre til smerter i leddene. Selv om det i dag ingen kjent kur for psoriasis, kan legen forskrive en aktuell kortikosteroid å bidra til å bringe deg lindring. Du kan også være lurt å vurdere å gi noen alternative løsninger en prøve.

Bruksanvisning

•  Reduser mengden av melkeprodukter, sukker, bearbeidet mat, stekt mat, hvitt mel og kjøtt du spiser. Disse kan bidra til å blusse-ups. Spis mat som tunfisk, makrell og laks (som er full av omega-3 fettsyrer), hele korn, grønnsaker, frukt og fiberrik mat, som kan gi lindring til psoriasis symptomer.

Bruk aloe vera krem. Aloe vera kommer fra kort-stammet plante som først ble oppdaget i Nord-Afrika og er godt kjent for sin bruk for å behandle ulike hudsykdommer. Påfør kremen på de berørte områder av kroppen din 2 til 3 ganger daglig, til du føler lettelse.

Bruk lakris rot skjær. Sug en steril bomullsdott med skjær og plassere den på de områdene der psoriasis lesjoner er lokalisert. Den anti-inflammatoriske egenskaper kan bidra til å redusere hevelse, rødhet og kløe. Bruk den topically bare.

Ta en fumarsyre kapsel hver kveld, før sengetid, med et glass destillert vann. Styrken skal være 500 milligram. Fumarsyre er et stoff som produserer energi fra maten. Du kan bli spylt eller rød for en kort periode eller oppleve gastrointestinal opprørt, etter å ha tatt kapselen. Hvis du ikke har sett bedring etter ti dager, deretter øke dosen av Fumarsyre kapsler til to kapsler per natt Det er for tiden ingen kjente interaksjoner med fumarsyre, men avstår fra å ta for store doser, da det kan føre til nyreproblemer. Personer som er gravide eller ammende bør ikke ta fumarsyre. Langvarig bruk anbefales ikke.

Finn et homøopatisk middel som passer deg individuelt. Homøopatiske midler som ofte brukes til å behandle psoriasis er Arsenicum album, Mercurium solubilis, Sepia, Calcarea carbonica, Grafitt, Sulphur, Petroleum, mezereum, Rhus Gift og Staphysagria. Du bør kontakte en utøver for å hjelpe deg med å velge riktig middel og for å fortelle deg riktig dosering og styrke til å bruke.

Tips og advarsler

  • Konsultere legen din før du bruker noen alternativ løsning.
  • Disse midler skal kun brukes av og for voksne.

Effektiv behandling for Pustular Psoriasis

Pustular psoriasis er det vanlige navnet for flere hudlidelser preget av dannelsen av pustler (blemmer) fylt med en opphopning av hvite blodlegemer. Den har en rekke mulige årsaker, inkludert infeksjon, emosjonelt stress, overeksponering for ultrafiolett (UV) lys, graviditet og narkotika reaksjon. Effektiv behandling av psoriasis pustulært varierer med formen av lidelsen tilstede.

Forståelse og behandling av Von Zumbusch Pustular Psoriasis

Ifølge National Psoriasis Foundation, kommer pustuløs psoriasis i tre hovedformer. Von Zumbusch psoriasis --- også kjent som generalisert pustuløs psoriasis --- er preget av en smertefull rødhet i store deler av huden fulgte flere timer senere av pustel formasjon. Innen én til to dager disse pustler tørke opp og falle av, noe som fører til potensielt livstruende forstyrrelser i hudens normale beskyttende funksjoner. Symptomer assosiert med disse forstyrrelsene inkluderer dehydrering, rask puls, frysninger, feber, alvorlig kløe, utmattelse, anemi, muskelsvakhet og vekttap.

Hvis du opplever symptomer på Von Zumbusch, søke medisinsk behandling umiddelbart. Etter å ha bekreftet diagnose, vil legen fokusere innledende behandling på å gjenopprette integriteten til huden din. En typisk første skritt er bruk av antibiotika for å bekjempe infeksjon; du kan også legges inn på sykehus for å ta noen tegn på dehydrering. Når du er stabilisert, vil legen bruke en av flere medisiner for å bekjempe overproduksjon av hudceller som ligger til grunn for alle tilfeller av psoriasis. Vanlige alternativer her inkluderer acitretin (Soriatane), metotreksat og ciklosporin. Når den akutte fasen av tilstanden din går, kan du også bli behandlet med kontrollerte doser av UV-lys, kombinert med en muntlig lys-sensibiliserende stoff kalt psoralen.

Forståelse og behandling palmoplantar pustulose

Palmoplantar pustulose (PPP) --- også kjent som lokaliserte pustuløs psoriasis --- er preget av dannelsen av pustler på håndflatene og på fotsålene. Hvis du lider av denne lidelsen, vil du oppleve en rødhet i huden, etterfulgt av grupper av pustler som blir brune, skrell og skorpe over. Behandling for PPP begynner vanligvis med bruk av aktuelle medisiner. Vanligste alternativene her inkluderer kortikosteroider, salisylsyre, steinkulltjære, syntetisk vitamin D og en gruppe legemidler som kalles aktuelle retinoider. Hvis symptomene er vedvarende, kan du også behandles med acitretin, ciklosporin eller metotreksat, samt UV-lys terapi.

Forståelse og behandling Acropustulosis

Acropustulosis er en mer sjelden form for pustuløs psoriasis preget av hudlesjoner på fingertuppene eller tær som kan føre til smertefulle misdannelser i neglene og endringer i den lokale benbygning. Hvis du lider av denne lidelsen, vil legen din sannsynligvis behandle deg med de samme systemiske medisiner som brukes til å behandle andre former for psoriasis. Men i mange tilfeller acropustulosis viser seg vanskelig å håndtere, og det kan ta litt tid før en effektiv behandling er funnet.

En merknad om medisiner bivirkninger

Mange av de medisiner som brukes for å bekjempe pustuløs psoriasis bære betydelig risiko for alvorlige bivirkninger. Så mye som mulig, bør legen rotere behandlinger for å unngå komplikasjoner. Du kan imidlertid videre ivareta din helse ved å spørre om opplysninger om eventuelle medisiner legen din kan forskrive.

Emergency behandling for psoriasis

Psoriasis er en kronisk, inflammatorisk, ikke-smittsom hudsykdom som rammer 1 av 50 voksne, og viser seg gradvis. Det krever sjelden akutt behandling, men plutselige bluss-ups av all-dekker erytrodermisk psoriasis krever ofte sykehusinnleggelse og akuttbehandling, ifølge National Psoriasis Foundation (NPF).

Dekker

erytrodermisk psoriasis er skjell lesjoner som dekker alle, eller nesten alt, av legemet, i henhold til dermatolog Dr. Richard Langley. Pustler kan være til stede på rå hud.

Årsaker

Ifølge NPF, krise årsakene til psoriasis inkluderer stoppe medikamentelle behandlinger plutselig, infeksjon, alvorlig solbrenthet, eller medisiner som litium, antimalariamidler eller sterke kulltjære applikasjoner. Det første skrittet til å behandle psoriasis er å fjerne årsaken.

Stabil

Deretter stabilisere pasienten, bemerker Dr. Langley. Pasienten kan ha feber og frysninger, være utsatt for smitte i 'involvert' hud og sliter med å opprettholde normal væske og kroppstemperatur. Hjertefrekvensen kan være høy på grunn av økt blodstrøm gjennom svært betent hud, bemerker Dr. Langley.

Behandlinger

Når stabilisert, behandle pasienten med sterke lokale steroider, lysbehandling eller muntlig medisiner, ifølge Dr. Langley.

Kombinasjon

I henhold til NPF alvorlig psoriasis krever vanligvis kombinasjoner av behandlinger; for eksempel lysbehandling med aktuelle programmer, eller lysbehandling og reseptbelagte legemidler tas oralt eller injisert.

Slik fjerner hvite flekker Fra Psoriasis

Psoriasis er en kronisk autoimmun sykdom i huden som kan være en arvelig tilstand ifølge National Institutes of Health. Det ser ut som røde flekker på huden samt betennelse. Kroppen din produserer ny hud for fort og døde hudceller bygge opp på overflaten av huden din. Disse vises som sølvhvite flekker kalles skalaer. Produktene er tilgjengelig for å hjelpe deg å fjerne disse hvite flekker.

Bruksanvisning

Slik fjerner hvite flekker Fra Psoriasis

•  Påfør en krem eller salve som inneholder steinkulltjære eller anthralin. La produktet på i 15 minutter, skyll av å fjerne hvite flekker. Badeprodukter og sjampoer som inneholder steinkulltjære er også tilgjengelig.

Påfør en krem som inneholder salisylsyre eller melkesyre. Disse er meget effektive til å fjerne den hvite skalaer.

Sug i en havremel bad for å løsne de hvite skjell. Det er havremel bad produkter tilgjengelig, eller du kan legge en kopp vanlig havregryn til din varmt bad.

Påfør en medisin som inneholder vitamin D, for eksempel Calcipotriene som er en syntetisk form. Den er effektiv for å fjerne den hvite skalaer.

Bruk et produkt som inneholder tazarotene, som er et derivat av vitamin A. Det er vanlig for dine hvite skjell å bli ganske rødt før de clearing.

Tips og advarsler

  • Alltid være forsiktig når du søker produkter eller vaske huden berørt med psoriasis å unngå ytterligere irritasjon.
  • Hvis du opplever leddsmerter eller feber sammen med psoriasis, bør du kontakte legen din så snart som mulig. Hvis din psoriasis er å bryte ut over de fleste eller alle av kroppen din, søke akutt medisinsk hjelp.

Årsaker og symptomer på psoriasis

Årsaker og symptomer på psoriasis


Psoriasis er en vanlig, kronisk autoimmun sykdom som gir raskere vekst syklus av hudceller, noe som får dem til å bygge seg opp på hudens overflate i stedet for sloughing av. Psoriasis er vanligvis en langvarig sykdom, selv om de fleste pasientene har perioder med remisjon når psoriasis symptomene forsvinner. Psoriasis forekommer omtrent likt hos menn og kvinner, og er mest vanlig i de av den kaukasiske rase. Det finnes ulike typer av psoriasis, som alle har forskjellige egenskaper. Lær mer om årsaker og symptomer på psoriasis her.

Plakkpsoriasis

Plakkpsoriasis er den vanligste typen psoriasis. Plakkpsoriasis er preget av oppdateringer av hevet, betente, røde lesjoner som er dekket med flassende, sølvhvite skjell. Disse sølvfargede skjell, som kalles plakk, vanligvis brenne og klø, og huden rundt det berørte området ofte sprekker og blør. Mindre flekker av plakk kan flette sammen til ett stort, smertefulle plakett. Mens plaketter er vanligvis funnet på nedre rygg, hodebunn, albuer og knær, kan de oppstå hvor som helst på kroppen, inkludert inne i munnen og på kjønnsorganene.

Guttate Psoriasis

Guttate psoriasis vanligvis rammer barn og voksne under 30 år Denne typen psoriasis forårsaker små, rød-rosa, regndråpe formede flekker å danne på huden. Guttat lesjoner vanligvis vises på bena og magen og er dekket med tynne, fine skjell. Guttate psoriasis kommer vanligvis på ganske plutselig og er vanligvis utløst av infeksjoner, øvre luftveisinfeksjoner og stress. Mens mange enkeltpersoner bare oppleve en eneste utbrudd av guttat psoriasis, andre lider gjennom gjentatte episoder.

Invers psoriasis

Invers psoriasis er preget av glatt, skinnende lyse-røde lesjoner som dannes i huden folder av lysken, armhulene, rumpe og under brystene. Invers psoriasis oppstår først og fremst hos overvektige personer og folk som har dype hudfolder. Invers psoriasis kan være vanskelig å behandle fordi lesjonene er på steder stadig irritert av klær og svette. Invers psoriasis lesjoner klø forferdelig og vil noen ganger føre til at huden rundt dem til å sprekke og blø. Plasseringen av disse lesjonene kan gjøre utføre dagligdagse oppgaver ganske vanskelig.

Pustulær Psoriasis

Pustular psoriasis er en uvanlig form for psoriasis. Pasienter utvikler hvite, pus fylte blemmer omgitt av lyse-rød, irritert hud. Akutt pustuløs psoriasis kjennetegnes av plutselige og alvorlige symptomer, mens kronisk pustuløs psoriasis er en langsiktig tilstand. Pustular psoriasis er vanligvis lokalisert til håndflatene og fotsålene. Noen individer har imidlertid pustuløs psoriasis skjemaet over hele kroppen. Dette alvorlig form for psoriasis kalles "generalisert pustuløs psoriasis" og er en livstruende tilstand.

Erytrodermisk Psoriasis

Erytrodermisk psoriasis er den minst vanlige psoriasis tilstand. Dette er en inflammatorisk type psoriasis som påvirker de fleste av hudens overflate. Erytrodermisk psoriasis er karakterisert ved lys-rød hud som er dekket med shedding, store skalaer i stedet for små flak. Den rødhet og Shedding av huden er ofte ledsaget av smerter, svie, kløe, feber og økt hjertefrekvens. Erytrodermisk psoriasis fører fluid og proteintap som ofte fører til en mer alvorlig sykdom slik som lungebetennelse, kongestiv hjertesvikt eller infeksjon. Personer med denne formen for psoriasis bør se en lege så snart som mulig.

Årsaker til psoriasis

Selv om medisinske forskere har vært i stand til å fastslå den spesifikke årsaken til psoriasis, er det vanlig å tro at feil immunforsvar og genetikk spiller en stor rolle i sin utvikling. Immunsystemet utløser feilaktig akselerasjon av huden cellevekst, forårsaker nye celler for å danne hver 3-6 dager i stedet for de vanlige 30 dager. Anslagsvis 10 prosent av den generelle befolkningen arver en predisposisjon for psoriasis, men bare to til tre prosent av befolkningen faktisk vil utvikle sykdommen. Disponerte individer må være utsatt for spesielle ytre faktorer, kalt "triggere", før han stiller psoriasis symptomer.

Vanlig psoriasis Triggers

Psoriasis flare-ups er ofte utløses av miljøfaktorer, inkludert røyke sigaretter og drikke alkohol. Psoriasis symptomer kan også utløses av visse medisiner som litium, betablokkere og anti-malaria medisiner. Kalde, tørre vinter værforhold og mangel på sollys kan også forverre psoriasis, som kan alvorlige infeksjoner som strep hals og betennelse i mandlene. Mange enkeltpersoner finne sine psoriasis symptomer blusse opp ca to uker etter deres hud er oppskrapet, klippe, solbrent eller bit av et insekt.

Alternativ psoriasis behandling

Psoriasis er en hudsykdom identifisert av røde, skjellende forhøyet lesjoner, vanligvis på albuer, knær, torso og hodebunn. Perioder med akutte episoder vanligvis følges av perioder med remisjon. Tilstanden er forårsaket av den raske fordeling av hudceller. Nye celler vises raskt, og gamle celler bygge opp og ikke kaste riktig. Mange mennesker som lider av denne psoriasis har en slektning som gjør det, også, noe som tyder på en genetisk kobling. Trege tarmer som ikke skal eliminere giftstoffer og følelsesmessig stress kan også utløse en blusse opp. Mange naturlige behandlinger kan hjelpe kontroll og hindre fakkel-ups.

Herbal treaments

Urter og farmasøytiske midler blir tildelt doser basert på en av sine viktigste farmakologiske egenskaper, terapeutiske området. Dette er den minste dose som ikke har noen medisinsk effekt og den største dose trygt for forbruk. Urter er generelt ikke giftig, og overdose eller alvorlige komplikasjoner er lite sannsynlig. Men hold deg til foreslåtte doser som tar mer er usannsynlig å produsere ekstra fordel og kan forårsake negative bivirkninger. Med mindre annet er angitt, kan du bruke som anvist på produktet etiketter. Urter er generelt mildere enn farmasøytiske midler, og derfor kan ta lengre tid å oppnå full effekt, er så konsekvent, riktig bruk nødvendig for maksimalt utbytte.

Eksterne Urter

Aloe gel lindrer betent hud og forebygger infeksjoner. Andiroba og Copaiba olje gir rask lindring og fremskynde helbredelsesprosessen. Cayenne, i form av en krem ​​capsaicin, lindrer smerte. Kamille kremen er svært effektiv på å lindre betennelser. Lavendel stopper smerte. Tilsett 2 gram av urten til en liter vann og la sitte over natten. Bade de berørte områdene. Marshmallow krem ​​gir et beskyttende lag mot infeksjon.

Interne Urter

Bruk berberis, Coptis, goldenseal, eller Oregon drue rot å fjerne giftstoffer fra tarmen. Ta 250 til 500 milligram tre ganger om dagen. Dong quai er effektiv på å redusere betennelse ved starten av en episode. Ta 500 milligram daglig. Melk tistel kan redusere antall utbrudd. Ta 120 milligram tre ganger om dagen. Sarsparilla ekstrakt flytter intestinal giftstoffer ut av kroppen. Ta 1 til 2 ts tre ganger om dagen.

Hensyn for Herbal behandlinger

Ikke bruk cayenne på skadet hud og sørg for å holde det borte fra øynene og munnen. Ikke bruk berberis, Coptis, goldenseal eller Oregon drue rot hvis du lider av galleblæren sykdom, er gravid eller lenger enn to uker av gangen. Melk tistel kan forårsake mild diaré.

Andre forslag

Legg omega 3 fettsyrer i kostholdet ditt for å hemme betennelse. Spis mat med høyt fiber for å øke opptaket av giftstoffer som får gått gjennom avføringen. Ikke drikk alkohol; det øker mengden av giftstoffer absorberes fra tarmen. Bruk av sjøvann til berørte områder i løpet av dagen kan bidra til å rydde opp lesjoner. Expose berørte huden for sollys minst 15 til 20 minutter om dagen for å øke syntetisere vitamin D, som hjelper bremse formeringen av hudceller. Vitamin D kremer kan være effektive også.

Psoriasis homøopatiske midler

Psoriasis er en hud tilstand preget av utseendet av kløende, sølvfargede skjell på armer, bryst, ben, ansikt, rygg eller hodebunnen. Det kan lett spres over hele kroppen og påvirkes av spenningskonsentrasjonene i systemet. Det er homøopatiske midler for å behandle psoriasis som kan utfylle tradisjonelle behandlinger. Homeopatiske midler er små piller laget av sukker og ekstrakter, som er plassert under tungen før de oppløses. Tatt 1-4 piller per dose, er doser for akutte symptomer gitt hvert 15. minutt inntil symptomene bedres. Her er topp 5 homøopatisk middel for psoriasis.

Arsenicum album

Arsenicum album er nyttig i behandling av psoriasis som er ledsaget av angst og nervøsitet.

Calcarea carbonica

Calcarea carbonica kan hjelpe behandle psoriasis hvis den lidende har også symptomer på å være overvektig og føler seg svak.

Grafitt

Grafitt kan hjelpe psoriasis som også er betent og sprakk.

Mercurius solubilis

Mercurius solubilis kan hjelpe behandle psoriasis når den lidende har også følelsesmessig opprørt og fet hud.

Mezereum

Mezereum kan være nyttig hvis psoriasis forårsaker kraftig kløe og tykkere skalaer.

Hvordan diagnostisere Akutte Cervical Forstuinger og stammer

Hvordan diagnostisere Akutte Cervical Forstuinger og stammer


Cervical forstuinger kan gjøre deg akutt oppmerksomme på at en hodet veier 11 pounds - like mye som en bowlingkule. Bære rundt en bowlingkule på toppen av ømme muskler kan være et ork. Å sørge for at du arbeider med en forstuing og ikke en mer alvorlig tilstand er avgjørende. Det krever en forståelse av mange faktorer og oppmerksomhet på detaljer.

Hvordan diagnostisere Akutte Cervical Forstuinger og stammer

•  Lær om anatomi av nakkesøylen og på hvilken måte nervene kommer ut av ryggmargen gjennom åpninger i cervical ryggvirvlene. Les om musklene som støtter livmorhals strukturer og den slags faktorer som kan skade dem. Få en forståelse for stroppen musklene i nakken. Innse at trapezius muskel forma en trekantet enhet som faktisk feier nedover ryggen.

Katalog symptomene dine for å se om de er kompatible med en cervical forstuing eller belastning. De vanligste symptomene er nakkesmerter, skuldersmerter, økning i smerte med rotasjon av hodet og begrensning av omfanget av bevegelse.

Sjekk din nyere historie for å se om det er noen aktivitet som kan være assosiert med utbruddet av symptomene dine. I noen tilfeller er det arrangement i forbindelse med utbruddet av symptomene dine opplagt for eksempel en auto eller atletisk skade. Andre ganger er litt mer sleuthing nødvendig. Aktiviteter som cradling en telefon, ser på TV og samtidig legge på din side, eller knuger tennene kan forårsake livmorhals symptomer, men fordi disse aktivitetene er kronisk de kan bli ignorert.

Vær på utkikk etter nummenhet i øvre ekstremiteter eller åpenbare muskelsvakhet (ikke dynamoreimen men svakhet). Disse er forbundet med en radikulopati - involvering av cervical nerver - og ikke bare en muskel forstuing. HVA bør gjøres hvis dette symptomet er til stede?

Unn nakken. For 5 til 7 dager, hvile, mild stretching, varme og is er den beste behandlingen. Se din personlige lege dersom symptomene dine ikke har løst i denne tiden.

Dyrk din workup med din lege for å utelukke brudd, sprukket eller svulmende plater eller andre årsaker til dine symptomer som kan ligne en cervical forstuing. workup kan omfatte røntgenbilder eller andre visualiserings prosedyrer hvis det viser seg at du ikke har en cervical forstuing.

Hint

  • Hvis du har pådratt betydelige traumer som i en bilulykke, inkludert direkte traumer eller akselerasjon, retardasjon skader (whiplash), eller en stor atletisk skade eller fall, umiddelbar oppmerksomhet i en nødsituasjon anlegget er nødvendig. Dette er hensiktsmessig fordi cervikale frakturer kan være forbundet med livstruende ryggmargstraumer som kanskje ikke i det første være åpenbar.

Behandling av akutt Carpal Tunnel Syndrome

Behandling av akutt Carpal Tunnel Syndrome


I motsetning til de fleste tilfeller av carpal tunnel syndrom, der symptomene utvikler seg sakte over uker eller måneder, oppstår akutt carpal tunnel syndrom når en skade eller annen hendelse utløser en rask innsettende smerte i håndleddet, fingre eller håndflate.

Carpal Tunnel

Den carpal tunnel ligger i hver leddet og strekker seg til hånden. Denne tunnelen har en rekke leddbånd, sener og nerver som er spesielt berørt av klemming, griper eller bøying av håndleddet.

Årsaker

Akutt carpal tunnel syndrom er vanligvis forårsaket av en plutselig skade, for eksempel et brudd eller forstuing i håndleddet. Det kan også være forårsaket av en svulst, slangebitt, blodpropp eller brenne i dette området.

Kirurgi

Den vanligste behandlingen for akutt carpal tunnel syndrom er kirurgisk dekompresjon. I løpet av denne operasjonen, lindrer en lege trykket på median nerve, som gjenoppretter blodtilførselen til området og forhindrer nerveskader.

Non-operativ behandling

Høyde og støtte av håndleddet og underarm kan avlaste carpal tunnel syndrom når det først diagnostisert. Hvis press på carpal tunnel ikke er lettet med disse tiltakene, er kirurgi deretter vurderes.

Timing

De fleste tilfeller av akutt carpal tunnel syndrom behandles best innen et par timer når traumer oppstått. Forsinkelsen mellom diagnose og inngrep fører til en lengre restitusjonsperiode.

Behandling av akutt migrene Hodepine

Behandling av akutt migrene Hodepine


To tilnærminger er brukt i behandling av migrene: Den første, som er forebyggende eller profylaktisk, forsøk på å hindre at hodepine fra å utvikle seg i første omgang, og den andre er mislykket, fordi den søker å forkorte, redusere eller eliminere symptomene når de begynner. Denne artikkelen fokuserer på den andre tilnærming, ved behandling av smerte av akutt migrene når de har begynt.

Symptomer

Symptomer på typiske migrene hodepine er bankende eller pulserende smerter på den ene siden av hodet, noen ganger bak øyet eller i nærheten av øret, smerte gjort verre av fysisk anstrengelse, kvalme og noen ganger oppkast, synsforstyrrelser som blinkende lys, ansikts kribling eller nummenhet og følsomhet for lys og støy.

Medisiner

Tre typer medisiner har blitt godkjent for behandling av smerten av migrene hodepine: over-the-counter smertestillende, triptaner og ergots (legemidler som inneholder ergotamin). Reseptfrie smertestillende arbeid ved å lindre smerter, triptaner arbeid ved å regulere serotoninnivået i hjernen, og ergots arbeid ved å begrense blodårene i hjernen. Triptaner og ergots er tilgjengelig kun på resept.

Analgetika er tilgjengelig over disk, og inkluderer aspirin, paracetamol, ibuprofen og naproksen. Reseptfrie smertestillende formulert spesielt for migrene inkluderer Excedrin migrene, Advil migrene og Motrin migrene smerte. Noen inneholder koffein.

Triptaner er de mest brukte legemidlene tilgjengelig for øyeblikket. Når analgetika ikke er effektive, er triptaner foreskrevet, fordi de er effektive for de fleste lider av migrene. De vanligste triptaner tilgjengelig inkluderer Imitrex, Treximet, Axert, Zomig, Amerge, Frova, Maxalt og Relpax.

Ergotamin var det første stoffet brukt med hell for migrene. Det er ikke brukt så ofte som følge av utviklingen av triptaner fordi det gir ingen spesiell fordel og har flere bivirkninger. Ergotamin er tilgjengelig på resept bare som en nesespray, selvadministrert injeksjon, tabletter og rektal stikkpiller.

Alternative behandlinger

Mange migrenepasienter har funnet lindring fra migrene smerte med andre behandlinger, som brukes alene eller i forbindelse med narkotika. Disse omfatter anvendelse av kjøleelementer til hodet, chiropractic manipulering og akupunktur.

Lovende Utviklingen

Forskere undersøker flere nye medisinsk behandling som forstyrrer ulike migrene hodepine prosesser i hjernen. I tillegg kalles en enhet en transkranial magnetisk stimulator, eller "migrene zapper," nærmer FDA-godkjenning.

Advarsler

Legemidler foreskrevet for behandling av migrene har ofte bivirkninger. Sørg for å diskutere dem med din behandlende lege og apotek. Hvis hodepine smertene vedvarer, ikke øke dosene uten å kontakte legen din. Hvis stoffet ikke virker, vil legen forskrive et alternativ.

Legemidler som brukes i akutt migrene hodepine

Legemidler som brukes i akutt migrene hodepine


En migrene er en kronisk episodisk hodepine lidelse som, hvis venstre ubehandlet, kan la den lidende svekket i timer eller dager. Mer intens enn en standard hodepine, migrene er ofte underdiagnostisert og venstre profesjonelt ubehandlet. Det er viktig å diskutere hodepine symptomer og frekvens med en lege for å finne ut den mest effektive behandlingsalternativet.

Fakta

Migrene påvirker ca 28 millioner mennesker i USA med angrep forårsaker midlertidig uførhet og avbrudd i hverdagen. Ifølge Medscape, 63 prosent av dem som lider av migrene har minst en episode per måned og 25 prosent har én per uke. En migrene kan vare alt fra fire timer til tre dager, eller noen ganger lenger. Migrene er den ledende årsaken til ansattes fravær, noe som resulterer i en $ 13 milliarder til $ 17 milliard tapt i arbeid produktivitet.

Typer

The American Headache Society definerer tre kategorier av akutte migrene medisiner: analgetika, ergotamines og triptaner. Analgetika, som ibuprofen eller paracetamol, arbeid på smertesystemer generelt, ikke på smerte bestemt trasé som er forbundet med migrene. Ergotamines og triptaner er mer migrene bestemt ved å arbeide på trasé forbundet med migrene, og påvirker ikke andre smerte trasé. Triptaner som er mest migrene spesifikke og mest effektive av de tre legemiddelkategorier. Behandling valg for akutte migrene bør være basert på alvorlighetsgraden av hodepine, migrene frekvens og andre tilknyttede symptomer.

Fordeler

Tar medisiner for å bekjempe akutt migrene kan lette intensiteten og lengden på hodepine for migrene lidende fører til en samlet økt livskvalitet. Siden byrden av migrene påvirker mer enn den lidende, som strekker seg til sine kjære, arbeidsgivere og samfunnet for øvrig, kan behandling med medisiner være det viktigste alternativet i en migrene recovery plan. Kombinere medisiner med andre former for terapi som massasje eller bruk av kjøleelementer kan gi migrenepasienter med økt effektivitet og lettelse.

Forebygging / løsning

The Mayo Clinic sier at nesten halvparten av dem som får migrene kan ha nytte av forebyggende medisiner, men bare om lag én av 10 mennesker tar den. Forebyggende medisiner er for folk som lider av to eller flere ødeleggende migrene per måned, hvis smertestillende medisiner ikke hjelper angrep, og hvis migrene symptomer inkluderer nummenhet eller svakhet. De omfatter visse kardiovaskulære medikamenter, antidepressiva, anti-beslag medisiner, botox og cyproheptadine og kan redusere hyppigheten, lengde og alvorlighetsgrad av migrene. Muskelavspenningsøvelser, regelmessig mosjon, meditasjon, yoga, tilstrekkelig søvn og holde en hodepine dagbok for å gjenkjenne spesifikke migrene triggere kan alle være gunstig for å forebygge migrene. I tillegg kan alternative behandlinger som akupunktur, massasje, biofeedback og visse urter forebygge migrene og lette symptomer.

Advarsel

Risiko er forbundet med å bruke reseptbelagte medisiner til å behandle migrene. Bivirkninger av migrene medisiner varierer avhengig av spesifikke medikamenter, men kan være kvalme, svimmelhet, rebound hodepine, abstinenssymptomer, tretthet og muskelsvakhet. Noen medikamenter bør ikke tas av gravide kvinner, kvinner som ammer, eller barn. Alle som lider av migrene bør oppsøke lege om riktig behandling og diskutere grundig alle mulige risikoer og bivirkninger av slik behandling.

Tegn og symptomer på akutt smerte knyttet til Pankreatitt

Tegn og symptomer på akutt smerte knyttet til Pankreatitt


Pankreatitt er en betennelse i bukspyttkjertelen, kjertel som ligger bak magen som produserer visse enzymer og hormoner som hjelper fordøyelsen og regulerer glukosemetabolismen. Akutt pankreatitt oppstår plutselig og avtar vanligvis på egen hånd, mens kronisk pankreatitt er tilbakevendende og progressiv. Begge former er forårsaket av for tidlig aktivering av enzymer, noe som resulterer i fordøyelsen av bukspyttkjertelen i seg selv. Tegn og symptomer på akutte smerter relatert til pankreatitt er vanligvis de første indikatorene på problemer.

Akutt pankreatitt

Den plutselige utbruddet av pankreatitt er vanligvis preget av akutte smerter i øvre del av magen, ledsaget av en viss grad av ømhet i regionen. Men noen ganger denne smerten kan bare starter ut som en kjedelig ergrelse før gradating til et nivå som er vanskelig å ignorere, ofte i løpet av flere dager. Det er noen flere tegn og symptomer på at denne smerten er relatert til pankreatitt å være klar over. For én ting, smerter forbundet med akutt pankreatitt ofte stråler ut i ryggen. Det er også vanligvis mer merkbar etter å ha spist og midlertidig løst ved å lener seg fremover.

Kronisk pankreatitt

Tegn og symptomer på akutte smerter relatert til pankreatitt som er kronisk er vanligvis det samme som akutt pankreatitt, men mer forsterket og vedvarende. Utrolig, kan det imidlertid ikke være noen abdominal smerte oppleves i det hele tatt. Dette scenariet er trolig på grunn av det faktum at bukspyttkjertelen til slutt slutter å produsere fordøyelsesenzymer som sykdommen utvikler seg.

Kvalme

Kvalme og oppkast er ofte sekundære symptomer på akutt smerte knyttet til pankreatitt. Disse ekstra bivirkninger oppstår på grunn av mangel på tilstrekkelige enzymer for å fordøye maten. Siden fordøyelsen er svekket, er proteiner, fett og sukker ikke er brutt ned, noe som vanligvis resulterer i løs, fet avføring samt generelle mage ubehag.

Vekttap

Utilstrekkelig enzymaktivitet i den øvre tarmen gjør også at næringsstoffene blir ikke absorbert. Så, hvis du opplever akutt eller kronisk smerte i forbindelse med uforklarlig vekttap, er dette tilstrekkelig grunn for deg å se din lege umiddelbart.

Kardiovaskulære symptomer

En rekke sekundære hendelser kan opptre som viser symptomer på akutt smerte er relatert til pankreatitt. Ditt hjerte og respirasjonsfrekvens kan øke eller bli uregelmessig. Blodtrykket er spesielt verdt å legge merke til, men av forskjellige grunner. Når akutte smerte streik, forutsigbart tendens blodtrykket øker. På den annen side kan lave blodtrykket være et tegn på at indre blødninger er oppstått. Dette er også et tegn på dehydrering.

Gallestein

Gallestein er en annen ledende årsaken til denne tilstanden. Men tegn på akutte smerter relatert til pankreatitt der gallestein er en faktor er litt forskjellig fra de som er beskrevet ovenfor. Denne smerten er akutt, men avtar ikke ved lener seg fremover. Hvis en obstruksjon av gallegangene er også involvert, da smertene er sannsynlig å generere fra like under brystkassen på høyre side i stedet for magen.

Hvordan å behandle akutte Pyelonefritt (Nyre infeksjon)

Akutt pyelonefritt er en infeksjon i de øvre urinveiene. Denne artikkelen vil forklare ved behandling av denne sykdommen. Avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen noen pasienter kan kreve sykehusinnleggelse, mens andre kan bli behandlet som poliklinisk med oral medisiner. Les videre for noen alternativer for behandling.

Hvordan å behandle akutte Pyelonefritt (Nyre infeksjon)

Start behandlingen ved å gi antibiotika empirisk (uten å vente på lab-rapporter). Intravenøs antibiotika, spesielt aminoglycosides (Gentamycin) og fluorokinoloner (Levofloxacin), er ofte valgt for innlagte pasienter. Oral fluorokinoloner, som for eksempel ciprofloksacin (500 mg to ganger daglig) eller levofloksacin (250 til 500 mg en gang daglig) er gode første valg for polikliniske pasienter. Ciprofloxacin og levofloksacin bør ikke brukes av kvinner som er gravide eller ammende. Andre medisiner som kan brukes inkluderer: ceftriaxone (1 gram IV daglig) bare hvis Enterococcus bakterier ikke er mistenkt som årsak. For Enterococcus ampicillin (1 til 2 g IV hver sjette time) pluss gentamycin (1,0 mg / kg IV hver åtte timer er hensiktsmessig.

Send laboratorier spesielt urinanalyse, blodverdier, nyre funksjonsprøver og blodkulturer. Gjør endringer i antibiotika senere basert på resultatene av urin kultur følsomhet.

Opprettholde tilstrekkelig hydrering. Hvis pasienten er oppkast, kan intravenøs væske være nødvendig.

Bruk paracetamol (Paracet) for feber eller smerter.

Pasienter med komplisert pyelonefritt bør forvaltes aggressivt.

Hint

  • Gravide kvinner bør ikke ta floroquinolones som de kan ha alvorlige effekter på barnet.

Nail psoriasis behandling

Nail psoriasis behandling


Denne lidelsen er vanligvis forårsaket av genetikk og immun mangler. Nail psoriasis er ikke en smittsom sykdom og rammer både menn og kvinner. Det er flere behandlinger tilgjengelig for denne lidelsen. Nail psoriasis bør behandles av lege. Hvis ikke behandles, kan det føre til en soppinfeksjon av neglene.

Symptomer

Nail psoriasis forårsaker små groper og alvorlig ruhet på overflaten av neglen plate. Neglene kan se ut som det har blitt arkivert med en grov slipemiddel. Spikeren kan utvikle gule til røde flekker under neglene. Det kan også begynne å løsne fra huden.

Diagnose

Hvis neglene virke smittet eller er smertefulle, kontakt lege attention.Your legen kan ta en prøve av huden din til å finne ut om du har spiker psoriasis. Legen vil også sjekke for å se om du har utviklet en soppinfeksjon.

Medisinske behandlinger

Noen ganger er en del av spikeren må fjernes. En kjemisk fjerning innebærer en salve som er plassert på neglene i en uke. Spikeren vil falle av på egen hånd, og det er lite eller ingen blødning. Spikeren kan også bli fjernet kirurgisk.

Medisiner

Aktuelle salver er vanligvis foreskrevet for å gni på og rundt neglen. Steroid kremer og vitaminderivater blir ofte brukt. Steroider kan også injiseres under neglen. Et anti-soppløsning kan foreskrives dersom en sopp-infeksjon er til stede. Det er også en behandling behandling som består av medisiner og eksponering til ultrafiolett lys.

At Home Care

Prøv å unngå å skade neglene. Hvis neglen har løsnet, kan du trimme spikeren tilbake. Enhver neglepleie må være forsiktig så unngå kunstige negler og manikyr. Vær forsiktig hvis spikeren er løs, fordi det kan bli infisert. Påfør foreskrevet medisiner som anvist.

Akutt Divertikulitt Symptomer

Akutt divertikulitt er når de små poser i fordøyelseskanalen kalt diverticula bli betent eller infisert. Diverticula kan utvikle hvor som helst i fordøyelseskanalen, men de er oftest funnet i tykktarmen. I de fleste tilfeller diverticula utgjør ingen problemer, men i tilfelle av divertikulitt, er nødvendig medisinsk behandling. Behandlingstilbud er avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden. Når symptomene er milde, til en endring i dietten inkluderer flere high-fiber matvarer kan være alt som er nødvendig. I andre tilfeller kan det være nødvendig medisinering eller sykehusinnleggelse. De mest alvorlige tilfeller kreve kirurgi.

Pain

Et vanlig symptom på akutt divertikulitt er smerter i nedre, venstre side av magen. I mange tilfeller smerte er alvorlig og utvikler plutselig, men noen mennesker kan oppleve mild smerte som blir verre i løpet av noen dager eller en uke. Smerten kan også svinge mellom mild og alvorlig.

Kvalme og oppkast

Noen mennesker med akutt divertikulitt vil oppleve anfall av kvalme og oppkast som et symptom på tilstanden.

Krakk Symptomer

Personer med akutt divertikulitt ofte lider av enten diaré eller forstoppelse. I noen mennesker, kan en endring i sine regelmessig avføring være et tegn på tilstanden.

Fever

Fordi divertikulitt er en infeksjon, kan noen mennesker får feber.

Mindre vanlige symptomer

I begrensede tilfeller kan noen mennesker med akutt divertikulitt oppleve abdominal oppblåsthet eller ubehag eller rektal blødning. Disse symptomene er ikke på langt nær like vanlig som andre, for eksempel kvalme og oppkast og magesmerter. Rektal blødning krever øyeblikkelig legehjelp.