Digidexo.com

Hvordan Lose jeg vekt med Ferdigpakket mat på matbutikken?

Hvordan Lose jeg vekt med Ferdigpakket mat på matbutikken?


Folk nyte fordelen av å bruke prepackaged matvarer for vekttap. En av de viktigste fordelene er del kontroll som er essensielt i enhver vellykket vekttap plan. Ferdigpakket mat tar gjette arbeid ut av å telle kalorier. De fleste produktene er mikrobølge og tilbyr en rask og praktisk måte å erstatte måltider. Disse produktene kan være høy i natrium og tilsetningsstoffer. Vær forsiktig med å gjøre lekser, og velg et produkt som er sunt, lite kalorier, og lav i natrium.

Hvordan Lose jeg vekt med Ferdigpakket mat på matbutikken?

•  Bestem deg for hvor mye vekt du ønsker å miste. Multipliser målvekten med ti. Dette vil være ditt daglige kaloriinntak mål. Hvis du ønsker å veier 140 pounds, ta 140 og multiplisere det med 10, er den daglige kalori målet da 1400 kalorier. Kontrollere hva og hvor mye du spiser er den beste starten i målet om vekttap. Velg prepackaged matvarer som oppfyller ditt daglige kalori retningslinje. Prepackaged snacks er ofte høy i sukker, sørg for å lese alle ingrediensene før du foretar et valg.

Eksperimenter med del og smak av de forskjellige prepackaged matvarer i dagligvarebutikken. Forstå hvor mye du bør spise på en sittende er like viktig som å telle kalorier. Dagligvarebutikkene har et stort utvalg av prepackaged diett mat. Finne et produkt som smaker godt, har en rekke valg, og tilfredsstiller deg på måltid tid vil hjelpe deg å lykkes i langsiktig vekttap.

Kjøp en ukes verdt av prepackaged mat. Shopping en uke av gangen vil hjelpe deg å holde deg innenfor budsjettet og holde deg fra impulskjøp. Impulskjøp er elementer som du kan se på siden av registeret som er ment å fange øyet. Unngå disse elementene til sammen vil redusere cravings du vil ha for alternative matvarer.

Gjør frokosten din største måltid. De fleste prepackaged merker tilbyr ikke frokost. Bruk friske frukter, yoghurt, havregryn og fullkornsprodukter å starte dagen. En mindre måltid bør følge for lunsj og deretter din minste måltid til middag. Innlemme dine prepackaged måltider i ettermiddag og kveld tidsplan. Hvis du er på en 1600-kalori diett, bruker 600 til frokost, 550 til lunsj, og 450 for middag. Å gå til sengs etter å ha spist en lett middag vil hjelpe deg å miste vekt raskere.

Drikk rikelig med vann. Vann hjelpemidler i fordøyelsen, spyler ut giftstoffer, oppfordrer riktig nyre funksjon, og kroppen fett frigjøres gjennom urinen. Ifølge Public Broadcasting System, ta vekten din og dele den i to, og det er hvor mange gram vann bør du drikke. En £ 100 person bør drikke 50 gram vann daglig. Start med å drikke en full åtte unse glass vann med hvert måltid. Vannet vil hjelpe deg å føle deg mett og fornøyd med hvert måltid.

Start forsiktig og endre matvaner over tid. Å gjøre for mange endringer på en gang vanligvis fører til juks eller gi opp alt sammen. Mens et hjerteinfarkt er sjelden, er risikoen der på grunn av den plutselige endringen i aktivitet. Hver uke tar en vane og endre det. Bytt ut søte drikker med vann, skifte fra hvitt brød til grovbrød, eller gå opp trappen i stedet for å ta heisen. Ta deg god tid og gjøre små endringer over tid vil hjelpe deg med å utvikle nye sunne vaner.

Øvelse tre eller flere dager per uke. Øvelsen vil bidra til å øke stoffskiftet som vil resultere i et høyere energinivå, en stress gratis livsstil og vekttap. Metabolisme er prosessen med kroppen omdanner mat til drivstoff den trenger for å fungere daglig. Turgåing er en enkel og effektiv form for trening. Walking 2500 trinn eller én kilometer vil brenne et gjennomsnitt på 100 kalorier. Velge en sunn prepackaged mat linje og kombinere den med ferske matvarer og trening vil gi deg det resultatet du ønsker.