Digidexo.com

Hvordan kan jeg avslutte Angst Dreams?

Søvn er ment å være foryngende, men det kan være vanskelig å få resten kroppen din trenger når angsten plager dine netter, samt dagene. Ifølge Sara mednick, forsker ved University of California i San Diego, sitert i "Det Beste", en god natts søvn er en stress motgift. Foruroligende drømmer forårsaket av stress kan fortsette å forverres som søvnkvaliteten lider. Nøkkelen til å bli kvitt angst drømmer er å håndtere kilden til dagtid stress.

Bruksanvisning

Analysere hva slags angst drømmer du har. Ifølge "Self" magasinet, stressende drømmer faller inn under en av fem kategorier. I uforberedthet drømmer, kan du bli rushing å ta et fly, bare for å innse at du har forlatt din billett hjemme, eller du kan drømme at du tar en test du glemte å studere for. Noen drømmere opplever maktesløshet, der de prøver å flykte fra en trussel eller skrike, men finner ut at de ikke kan flytte eller lage en lyd. Andre drømmer om naturkatastrofer eller erfaring tap. I et tap drøm, kan du miste tennene eller være vitne til dødsfallet til en kjær. Noen mennesker har et avbrudd i eller hinder drømmer, hvor en blokade holder dem fra å flytte fremover, eller en latterlig sett av omstendigheter later dem desorientert og forvirret. "Self" magasinet gir eksempel på en kvinne som drømte at hun var gravid, vandrende alene i ørkenen.

Vurdere ditt våkne liv for å finne årsaken til din drøm og fikse problemet. Mange perfeksjonister drømme om å være uforberedt fordi de tett knytte ytelse med sin egenverd. Løsningen er å gi deg selv tilstrekkelig tid til å forberede og deretter tvinge deg selv til å bytte ditt indre fokus til andre tanker og aktiviteter. Skjønner at det er bare så mye du kan gjøre for å styre utfallet av en situasjon og at bekymrings vil ikke gjøre noe, men piffe opp stressnivået.

Lag en plan om hvordan du kan få deg på rett spor hvis du har et avbrudd i eller hinder drømmer. Du sannsynligvis føle at noe i livet ditt har tvunget deg av den rette vei. Kanskje du ikke får drømmejobben, eller du ikke klarte å komme inn i grad skolen. Kartlegge de neste trinnene fungerer som en påminnelse om at du har kontroll over livet ditt retning, og vil sette dine vonde drømmer å hvile.

Snakk ut frykt med en venn eller et familiemedlem som har gjort det gjennom en stressende situasjon hvis du har tap drømmer, en indikator på at du er bekymret for tap eller store endringer i det virkelige liv (for eksempel å bli permittert fra jobben) . Å se hvordan hun har klart å takle kan gi deg selvtillit til å takle eventuelle konsekvenser, positive eller negative.

Ta en hard titt på de store valg i livet ditt hvis du har maktesløshet drømmer, et tegn på at du står overfor en betydelig, stressende beslutning. Skriv ned fordeler og ulemper med hver av dine valg og snakke ut dine bekymringer med en betrodd venn eller et familiemedlem.

Lag en liste for å prioritere den neste dagens oppgaver før du går til sengs, spesielt hvis du drømmer om tornadoer, flom eller branner. Naturkatastrofe drømmer vanligvis bety at du er overveldet av en kilometer lang to-do liste. Bestemme hvilke ting du kan ta vare på i morgen, og hva som må vente. Delegere deler av lasten til andre, hvis mulig.

Tillat deg selv tid til å nyte favoritt hobbyer eller tidligere tider. Ifølge en studie ved University of South Australia og Universitetet i Rotterdam rapportert i "Leserens Digest" magasinet, folk som har brukt mer tid på fritids håndtert bedre med stress på arbeidsplassen og fikk bedre søvnkvalitet.

Sett livets stressfaktorer i perspektiv. Ifølge en meningsmåling av American Psychological Association sitert i "Det Beste", fire av de 10 øverste årsakene til stress er relatert til penger. Hvis du kan være fornøyd med mindre, kan du redusere angst forbundet med klatring på karrierestigen. Vær snill mot deg selv og avlaste ikke-kritiske oppgaver der du kan. Begrens bakvakt tid ved å slå av mobiltelefoner og la epost vente når du tar noen off for deg selv.