Digidexo.com

Hvordan lage en kolloidalt sølv Generator Med en Current Limiting Diode

Hvordan lage en kolloidalt sølv Generator Med en Current Limiting Diode


Folk bruker kolloidalt sølv til å forberede husholdningsprodukter som desinfiserende spray og rensemiddel, og personlig pleie elementer som munnvann. Den vanlige måte å produsere kolloidalt sølv er ved hjelp av elektrolyse, ofte ved anvendelse av en strømbegrensende diode for å opprettholde ensartet strøm som elektrisitet binder sølv kolloider til vannet. Kolloidalt sølv kan kjøpes, men du kan enkelt gjøre det hjemme. Du kan kjøpe en kolloidalt sølv generator, men det er mye mer kostnadseffektivt å lage din egen.

Bruksanvisning

•  Ordne de tre batteriene på rad.

Fest en alligator klipp til den negative kontakten på det første batteriet. Fest en annen til positiv kontakt for den siste batteri.

Strip omtrent en tomme av plasten av hver ende av de to små elektriske ledninger.

Pakk enden av den ene ledning rundt positiv kontakt på det første batteriet. Pakk den annen ende rundt den negative kontakt på det andre batteriet.

Pakk enden av den andre ledningen rundt den positive kontakt mellom det annet batteri. Pakk den annen ende rundt den negative kontakt på det tredje batteri.

Grab krokodilleklemme som er festet til den negative kontakt på det første batteriet. Fest den andre klipp gjeldende regulerings diode.

Fest annen alligator klipp til den andre enden av den nåværende regulerings diode.

8. Fyll glasset med vann, nesten til toppen.

Sett inn de sølvmynter til gratis krokodilleklemmer. Clip mynten og klippet til glasset slik at mynten er delvis nedsenket i vann.

Lagre vannet på et mørkt sted mens strøm binder sølv kolloider til proteiner av vannet. Tillate ca 45 minutter av elektrolyse per unse av vann.