Digidexo.com

Urter for Nose Problemer

Urter for Nose Problemer


Naturlige urter kan brukes til betydelig lindre helseproblemer som bihulebetennelse, lunger og kronisk nasal allergi. Men som visse urter kan påvirke underliggende helseproblemer, bør du kontakte legen din før du starter en naturlig urt behandling for nese tilstand.

Berberis

Ifølge University of Maryland Medical Center, er berberis en gammel, urteplante som lindrer bihulebetennelse og nasal-lunger symptomer. På sin nettside, Dr. Ray Sahel sier at berberis inneholder visse vitaminer og organiske syrer. Ifølge Herbalist.com, har berberis naturlig antihistamin egenskaper som brukes til å avverge allergisk rhinitt (nasal allergi). Berberis er tilgjengelig i kapsler, tinkturer og blir noen ganger brukt som en aktuell salve. For å opprette berberis te, ta 2-4 gram tørket rot og bratt den i varmt vann. Drikk te tre ganger om dagen for nasal-problem lettelse.

Ephedra

Ephedra er en naturlig urt som har vært brukt til medisinske fordeler siden det gamle Kina. Ephedra er best kjent for sine helbredende effekt på kroniske betennelsessykdommer som astma, bronkitt og tett nese og bihulebetennelse. The University of Maryland Medical Center sier efedrin aktive ingrediensen, efedrin, inneholder alkaloider og pseudoefedrin som lette betennelser i lungene og nesehulen. Ephedra brukes til å behandle neseproblemer bør administreres eller anbefalt under en lege veiledning. Urten kan tas i flytende eller kapselform. Ephedra kan ha uheldige virkninger på personer med hjerteproblemer.

Bukkehornkløver

Fenugreek, en naturlig urt urfolk til Asia og India, har antioksidantegenskaper som fungerer som en slim løsemiddel. Ifølge The Epic Center, "Fenugreek lindrer lunger, reduserer betennelse og bekjemper infeksjon. [Det] inneholder naturlige slimløsende egenskaper ideelt for behandling av sinus, og løsner og fjerner overflødig slim og slim." Bukkehornkløver kan tas i tablett eller rot skjemaet. Du bør konsultere med en lege eller helsepersonell før du tar bukkehornkløver.