Digidexo.com

largactil hudutslett

Mesothelioma symptomer og hudutslett

Mesothelioma symptomer og hudutslett


Mesoteliom er en sjelden form for kreft som forekommer i mesothelium, tynt lag med vev som dekker de indre organer. Det finnes fire forskjellige typer mesothelioma: Peritoneal mesothelioma påvirker abdominal vev; perikard mesothelioma påvirker vevet rundt hjertet; mesothelioma av tunica vaginalis oppstår i slimhinnen rundt testiklene; og pleural mesothelioma, den mest utbredte formen, som påvirker vevet rundt lungene.

Årsaker og risikofaktorer

Mesoteliom er oftest forårsaket av eksponering for asbest, med en sterk, varmebestandig mineral brukes i en rekke materialer, inkludert sement, gulv og isolasjon. Når asbest fiber eller støv er innånding og svelging, kan de etter hvert bli integrert i slimhinnen i lungene og magen, som fører til mesothelioma. Selv om asbest er den vanligste risikofaktor for mesothelioma, røyking, familiehistorie, SV40 (en Simian virus opprinnelig funnet hos aper) og stråling kan også øke risikoen.

Tegn og symptomer

Mesothelioma symptomer kan variere fra person til person, med hver type mesothelioma presentere et annet utvalg av tegn og symptomer.

Pleural mesothelioma er først og fremst funnet i mennesker som har vært utsatt for høye nivåer av asbest på jobben. Symptomer kan inkludere pleuritt (smertefull pusting), tørr hoste, kortpustethet, smerter under brystkassen, uforklarlig vekttap, og klumper under huden på brystet. I noen tilfeller kan det ta 10 år eller mer for symptomer skal vises.

Peritoneal mesotheliomia er forårsaket av små asbestfibre som er inhalert eller svelget, blir avleiret i mage vev. Tegn og symptomer på peritoneal mesothelioma kan inkludere abdominal hevelse og smerte, uforklarlig vekttap, endringer i avføringsmønster, og klumper i magen. Omtrent 20 prosent av alle diagnostiserte tilfeller av mesothelioma er peritoneal mesothelioma.

Perikardial mesothelioma symptomer er uklare, men kan omfatte brystsmerter og pustevansker. Færre enn 10 prosent av alle tilfeller av mesothelioma er pericardial.

Årsaken tunica vaginalis mesothelioma er uklart, ettersom det er svært sjelden. Tunica vaginalis mesothelioma kan i utgangspunktet se ut i en masse på en testikkel.

Hudutslett

Utslett er ikke oppført som en bestemt tegn eller symptom på mesothelioma; imidlertid kan hudutslett resultere fra forskjellige helsetilstander. Immune sykdommer, slik som lupus og Lyme sykdom, kan føre til utslett. Utslett kan også vises som et resultat av allergiske reaksjoner, bakterier og sopp, og legemiddelinteraksjoner. Personer med mesothelioma kan ha svekket immunforsvar som forlater dem utsatt for utslett, og kan lide av utslett forårsaket av en annen helsetilstand.

Diagnose

Ifølge American Cancer Society, er Mesothelioma diagnostisert i ca 2000 til 3000 mennesker i USA hvert år. Det første trinnet i å diagnostisere mesothelioma innebærer å vurdere pasientens medisinske historie, livsstil og risikofaktorer. Diagnostiske imaging tester, inkludert røntgen, CT og MRI kan identifisere uvanlig vev vekst, mineralforekomster og væskeansamling i de berørte områdene. Prøver av kroppsvevet og væske fra lungene og mage kan også bli samlet og testet.

Lupus hudutslett Behandlinger

Lupus er en kronisk sykdom der immunforsvaret angriper kroppens organer og vev. Sykdommen forårsaker betennelse som påvirker påvirker ledd, blodceller, nyrer, hjerte, lunger og hud. I noen tilfeller kan resultere i lupus hudutslett. Lupus behandling har bedret seg i løpet av årene, og i dag folk med lupus kan føre vanlige, aktive liv.

Kortikosteroider

Som med noen alvorlig sykdom, bør legen alltid være en del av diskusjonen om den mest effektive behandlingen for lupus og hudutslett som kan følge den. Kortikosteroider, både muntlig og aktuell, er effektive former for behandling for lupus hudutslett. Kortikosteroider bidra til å redusere betennelse som kan påvirke organer og kroppsvev. Når det tas over lange tidsperioder, kan kortikosteroider føre til høyt blodtrykk, vektøkning og diabetes.

Anti-malaria medisiner

Anti-malaria medisiner er en annen type generelle lupus medisiner som har vist seg å være effektive i bekjempelsen av lupus-forårsaket hudutslett. Den muntlige medisiner kan brukes for å hindre lupus fra blusser opp, og dermed bidra med noen utslett. Anti-malaria medisiner kan føre til synsproblemer og muskelsvakhet.

Redusert soling

Å være i solen, eller i lysrør kan sette av en lupus hudutslett. Vær sikker på å bruke solkrem.

Lettelse for hudutslett grunn Lupus

Utslett er den hyppigste symptom på lupus, påvirker 90 prosent av personer som har systemisk lupus erythematosus (SLE). Navnet "lupus" kommer fra ulvelignende utseende forårsaket av malar utslett som vises over ansiktet. Lupus pasienter kan også oppleve hudproblemer som påvirker slimhinnene (munn og nese) samt hudutslett på brystet, hodebunnen og andre områder av kroppen.

Lupus Diagnose

Ofte det første tegn på lupus er sommerfuglen formet utslett som vises over ansiktet. Hvis du legger merke til dette skiltet, gjøre en avtale med en lege eller en revmatolog. Legen vil sannsynligvis bestille en antinukleære antistoff test. En ANA test påviser antistoffer at mennesker med lupus vanligvis tester positivt for - selv om en positiv test ikke nødvendigvis at du har lupus. Du Legen kan anbefale flere ting for lindring av hudutslett på grunn av lupus.

Unngå soleksponering

Unngå eksponering for solen, noe som kan forverre hudproblemer. Planlegg aktiviteter, slik at du ikke er utendørs mellom klokken 10 og 16:00 når solens stråler er mest effektive. Også unngå halogen og lysstoffrør.

Når du går ut, bruke klær som dekker huden din så mye som mulig og skygge ansiktet med en hatt. Velg en SPF 30 solbeskyttelse som beskytter mot UVA og UVB stråler. Velg en solbeskyttelse beregnet for sensitiv hud for å unngå en mulig reaksjon på kjemikalier i produktet.

Andre forebyggende tiltak

Unngå røyking, som kan utløse hudutslett. Unngå også andre miljø kjemikalier som hårfarger eller lotion som kan inneholde irriterende kjemikalier. Hvis du bruker sminke, velger merker som er laget for sensitiv hud eller som er allergivennlig. Disse produktene vil ofte ha en beskyttende solkrem. The Lupus Foundation of America anbefaler to makeup merker, Total Block og Covermark Cosmetics, for kvinner med lupus.

Medical Relief

Mens 40 til 70 prosent av lupus lider finne sin hudutslett forverres etter eksponering for UVA og UVB-stråler, kan resten fortsatt trenger hjelp utover forebyggende tiltak.

Aktuelle programmer inkluderer kortikosteroid kremer, gels eller spray. Leger kan også foreskrive calcineurinhemmere som Protopic eller Elidel, som også er aktuelle programmer.

Når aktuelle programmer ikke hjelper, kan leger foreskrive andre, systematiske behandlinger som retinoider og sulfonene. Antimalariamidler som Plaquenil kan forskrives også. Denne type narkotika kan føre til alvorlige bivirkninger, så varsle lege umiddelbart hvis du merker uvanlige symptomer.

Arbeid med legen din for å finne en kombinasjon av forebygging og medisinsk behandling for lindring.

Hudutslett grunn av HIV

HIV-infeksjon kan føre til en rekke hudutslett av varierende intensitet og varighet. Dette kan skje både ved akutt (primær)-infeksjon, og mye senere, da virkningene av viruset utarme immunrespons.

Utslett i akutt infeksjon

Som en del av den akutte fasen av HIV-infeksjon (vanligvis innen 1 måned etter infeksjon), vil noen mennesker oppleve hudutslett. I henhold til det australske College of dermatologer, er dette utslett lik andre virale utslett, begynner på overkroppen, kan eller kan ikke være kløende og kan føre til sårdannelse.

Infeksjoner

Infeksjoner som herpes simplex, herpes zoster og molluscum contagiosum kan alle føre til eller bidra til utslett symptomer hos HIV-positive personer. Et utslett kan noen ganger synes rundt molluscum contagiosum støt, ifølge den australske College of dermatologer.

Andre Utslett Årsaker

Andre tilstander som psoriasis og seborreisk dermatitt kan påvirke HIV-positive personer veldig sterkt. Kaposis sarkom, en hudkreft som er en AIDS-definerende sykdom, kan føre til utslett rundt lesjoner. Søn følsomhet bidrar også til utslett hos HIV-positive personer.

Behandling

Ifølge Sfaf.org, utvikling av høyaktiv antiretroviral behandling (HAART) for HIV-smitte sterkt redusert forekomsten av en rekke hud problemer, inkludert utslett, i HIV-positive personer.

Narkotika Utslett

Selv om medisinsk behandling for HIV reduserte forekomsten av hudproblemer, noen av disse stoffene, som antiretrovirale midler samt antibiotika som brukes under behandling av HIV, kan selv føre til utslett. Dette kan skyldes en allergisk reaksjon, og behandling bør søkes umiddelbart.

Havregryn som et hjem rette for hudutslett

Havregryn kan brukes til herding hudirritasjoner samt gjøre en fin frokost mat. Havregryn er allergivennlige, mykgjør huden og er klinisk bevist å helbrede tørrhet og kløe. Hvis du trenger en kur for hudutslett, prøv en naturlig havremel concoction.

Havregryn-baserte kremer

Utslett er ofte et resultat av tørrhet dreven eller allergisk reaksjon. Noen kommersielle lotions med duft eller eksotiske ingredienser kan føre til utslett. Fukte ofte med en havremel basert fuktighetskrem for å bli kvitt en sta utslett. Havregryn er vann bindende, noe som betyr at det kan hjelpe deg å holde på fuktigheten. Legg våte, havregryn til din favoritt uparfymert lotion.

Havregryn Bath

Legg ½ kopp havregryn, ¼ kopp pulverisert melk og 2 ts. honning til en muslin klut og bind den fast. Kaste musselin inn din varme badevannet, og la det sitte en stund før du kommer inn i karet. Gjør dette to ganger i uken før utslettet avtar eller forsvinner. For å hindre over-tørking, bare skyll havregryn med vann og prøv å ikke bruke såpe for ofte på huden. Såpe har tøffe tørkemidler som kan forverre allerede irritert hud.

Ground Havregryn

Bruk bakken havregryn med essensielle oljer som et forebyggende tiltak. Påfør bakken havregryn til en vanlig bad for å berolige og skjemme bort huden din og hindre tørrhet. Du kan gjøre dette så ofte du vil, så havregryn er ikke en pore clogging korn, så lenge du skyll grundig etter bruk. For å få fin bakken havregryn bruke en kaffekvern til å pulverisere de havre. Ground havremel kan også legges til kremer og ansiktsmasker. Prøv en honning og havremel maske for å berolige utslett i ansiktet. Ta 1/3 kopp rask havre, ¼ kopp honning og ¼ kopp vann og bland godt. Spre denne blandingen på ansiktet og sitte i minst fem minutter, men ikke mer enn 10. Skyll godt, og hvis du har fet hud vaske ansiktet med en mild rensemelk.

Hudutslett Treatment

Det er mange årsaker til utslett som produserer kløende usammenhengende støt på kroppen. Dermatitt, eksem, sopp infeksjon, allergi og virusinfeksjoner er alle mulige årsaker. Det er viktig å snakke med helsepersonell før behandling av noen form for utslett. Finn ut hvordan du kan få hjelp til smerten forbundet med hudutslett.

Over-the-counter narkotika

Finn en over-the-counter krem ​​som inneholder Pramoxine, mentol, Pramoxine og kamfer. Itch-X er et populært merke, fordi den består av Pramoxine, anestesi og benzylalkohol. Det fungerer ved lammende huden eller nerver som føler smerte. For de som er allergisk mot lokalanestetika, denne medisinen fungerer godt.

Benadryl inneholder difenhydramin, som er et antihistamin som reagerer på histamin frigjort av kroppen under en allergisk reaksjon. Når kroppen kommer i kontakt med et allergen som hunden hår eller pollen, er histamin frigjøres som en måte for kroppen å bekjempe det den oppfatter som en inntrenger. Dessverre, forårsaker histamin utslett, nysing og andre allergisk reaksjon. Antihistaminer kan binde seg til nerve reseptorer som ellers ville bli påvirket av histaminer. Du kan bruke Benadryl som en krem ​​eller ta i en kapsel form. Dette stoffet kan forårsake søvnighet, så det er bedre å ta på kvelden. Andre antihistaminer inkluderer Alavert, Claritin og Claritin RediTabs. Hvis du mistenker at du reagerer på en allergi, kan du bruke en av disse stoffene for å se om det klarner opp huden din utslett.

Tørr hud

Vintertid innleder kald skarp luft som kan tørke ut huden og føre til utslett. For dem som ofte går utenfor i disse forholdene eller sitte i et oppvarmet rom for det meste av dagen, kan små humper vises og forårsake kløe. Prøv en fuktighetskrem på huden din for å se om problemene avta. Bruk en som er fri for parfyme, fargestoffer og er allergivennlige som Vaseline Intensive Rescue Hypoallergenic Moisturizer, Complex 15 Terapeutisk Moisturizing Face Cream eller St. Ives Intensive Healing Cream.

Bruk kremen på en liten flekk på huden før du gnir den på hele utslett. Du vil være sikker på at du ikke vil ha en allergisk reaksjon på kremen. Bruk en luftfukter på rommet ditt for å få ekstra fuktighet til huden. Sørg for å bruke en såpe eller kroppsvask som er fri for exfoliant, parfyme eller fargestoffer. Se etter økologiske såper som inneholder shea smør, som har mange helbredende og fuktighetsgivende egenskaper.

Gni vitamin E kapsler på små områder. Bare bryte en åpen og lett DAB på ren hud. Reduser mengden dusjer du tar til en hver dag for å unngå å tørke ut huden ut og avstå fra varme bad. Bruk alltid et rent håndkle en gang bare ved rengjøring et utslett, fordi hvis det er forårsaket av en sopp eller bakterier, så du vil spre utslett til andre områder.

Sopp eller bakterier forårsaket Utslett

Utslett forårsaket av sopp og bakterier kan manifestere seg i form av skrittsopp, ringorm, bleieutslett eller spiker infeksjoner. Prøv å bruke et par dråper tea tree olje blandet med vegetabilsk olje og gni forsiktig inn i området. Holde området tørt, fordi sopp og bakterier trives i fuktige miljøer. Se en lege hvis du hudinfeksjon viser ingen bedring etter et par dager eller blir verre.

Diagnose av et hudutslett

Diagnose av et hudutslett


Mange utslett se like ut, men det er forskjellige typer.

Type 1: Acne

Akne kan identifiseres ved hvite hoder, svarte hoder eller kviser og små sekker som kan popped å slippe pus. Akne kan kureres ved å se en hudlege eller enda enklere ved å plukke opp litt medisin fra en lokal stoff butikken.

Type 2: Rosacea

En spyles utseende på et ansikt er ofte kjent som rosacea. Dette hudutslett er ikke veldig forstått og ikke trenger å bli behandlet. Det kan føre til lavere selvfølelse hos mennesker som har det, og det er ingen kur for utslett. Blodkar i ansiktet, rennende og irriterte øyne, og rødhet i ansiktet er indikatorer på utslett.

Type 3: Byller

Hvis du har et utslett som ser ganske ekkelt, vondt og ser litt ut som en kvise, har du kanskje en byll. Byller er en hudinfeksjon forårsaket av infiserte hårsekker. De kan fylle med pus og bli veldig øm. Du ønsker kanskje å kontakte lege dersom du får en byll, men du kan selv behandle det ved å legge den med en varm komprimere og setter antibiotisk salve på den.

Type 4: Cellulitt

Cellulitt er en bakterie-infeksjon som forårsaker rødhet i den infiserte delen av kroppen. Det ofte er forårsaket av bakterier komme inn i sprekker og sår i huden. Hvis venstre ubehandlet, kan det bli et alvorlig problem som kan spre seg til andre deler av kroppen. Antibiotika kan tas for å kurere cellulitt når den er fanget tidlig. Hvis du tror du kan ha cellulitt, bør du umiddelbart informere legen din.

Andre utslett

Meslinger, vannkopper, femdeler sykdom og insektbitt kan betraktes hudutslett. Det er mange flere utslett, så hvis du tror du kan ha noen av de ovennevnte utslett eller andre, bør du kontakte lege for å få behandling. Husk det er mange typer utslett som blir behandlet forskjellig, og mange av disse utslett likere, men er det ikke. Ikke behandle deg selv for et utslett som du ikke er sikker på.

Hva er tidlige symptomer på en Candida hudutslett?

Utslett er ubehagelig og skjemmende. Det kan være vanskelig å fortelle hva som forårsaker en hud utslett, så det er alltid best å konsultere legen din før du gjennomgår noen behandling. Candida utslett kan være spesielt vanskelig å oppdage på et tidlig stadium, fordi de ofte etterligne symptomene på andre typer utslett.

Kløe

Du vil sannsynligvis oppleve kløe som et tidlig symptom på en candida hudutslett. Kløen kan være mild eller alvorlig.

Pinkness

Huden av det berørte området kan vises flush eller svakt rosa med en definert kant. Som utslett utvikler seg, kan det vise en mørk rosa eller dyp rød farge.

Brenning

Området hvor du har candida hudutslett kan føles varm å ta på. Hvis det er i en hud fold, kan dette frembringe en brennende følelse.

Lukt

Du kan merke en svak eller sterk gjær lukt, særlig hvis candida hudutslett er i lysken, armhulen eller under et bryst.

Peeling

Mens uvanlig som et tidlig symptom, er det ikke uvanlig at det ytterste laget av hud for å skrelle i området påvirket av utslett. Den peeling huden er papery tynn og kan i stedet synes å være å rulle ut i stedet for peeling.

Hvordan diagnostisere en hudutslett

Hvordan diagnostisere en hudutslett


Det kan starte med en kløe. Du skraper den; før du vet ordet av det, har du et utslett. Noen ganger kan en hudutslett vil dukke opp uten kløe. En hud utslett kan være forårsaket av noe enkelt som allergi. Ifølge Mayo Clinic, kan en hud utslett også bety intern sykdom. Hvis du har noen problemer med å puste, slutte å lese og ringe 911.

Bruksanvisning

•  Skriv en logg over eventuelle nye produkter, klær eller matvarer som har blitt brakt inn i huset i de siste dagene. Hvis det er noe nytt, gå tilbake en uke eller to. Ikke glem noen nye vaskemidler eller vaskerom produkter. Eliminer de nye elementene før utslettet blir bedre. Sakte introdusere dem tilbake én om gangen for å finne den skyldige.

Inspiser utslett. Hvis huden din har hevet humper som dukket opp plutselig, ringe legen din fordi dette hudutslett kan være elveblest. Hvis du har andre symptomer - for eksempel hevelse i andre deler av kroppen, eller problemer med å puste - ringe 911 eller gå til legevakten umiddelbart. Hvis ikke, prøv et antihistamin og en kul komprimere før de går bort.

Se i speilet. Hvis huden din har en blussende utseende ledsaget av små humper, kanskje du har Rosacea. Behandling kanskje ikke være nødvendig for milde tilfeller. Snakk med legen din om din neste avtale, eller umiddelbart dersom det blir verre.

Ta temperaturen hvis du føler febrilsk. Hvis utslettet er rødt, hevet eller blemmeaktig - eller hvis det begynner i ansiktet og sprer nedover ledsaget av feber, muskelsmerter, hoste eller sår hals - kanskje du har meslinger eller vannkopper. Kontakt legen din. Hold deg unna alle gravide kvinner som meslinger kan føre til fosterskader. Hvis feber og utslett er de eneste symptomer, går du til trinn 5.

Sjekk om utslett lidende har vært utsatt for Fifth sykdom hvis det er en feber og en lysende rødt utslett som dekker kinnene. Fifth sykdom behandles vanligvis med forkjølelsesmedisin.

Ring legen din dersom din hoppe utslett er røde, men det er ingen feber. Dette er spesielt viktig hvis du nylig har tatt et medikament. Dette kan være en allergisk reaksjon på medisinen hvis utslettet er rødt, muligens hevet og er ikke kløende. Ikke stopp å ta medisinen plutselig uten å diskutere det med legen din.

Tips og advarsler

  • Det finnes vaksiner tilgjengelig for både Chicken Pox og meslinger. Hindre tørr hud utslett ved å holde huden fuktig.
  • Prøv å unngå å skrape som det kan føre til utslett å spre seg.

Hudutslett og endringer i Melanin

Hudutslett og endringer i Melanin


Melanin er et stoff som skaper pigmentering, eller farge, av en persons hud. Men det er ulike sykdommer som kan føre til endringer i melanin, som påvirker pigmentering. Endringer i melanin er tidvis sett etter utslett, hudinfeksjoner, brannsår og blemmer, da huden forsøker å gjenopprette. Mens noen sykdommer som forårsaker endringer i melanin er ikke kureres, melanin endringer etter et utslett er ikke permanent, og vanligvis gå bort etter en periode.

Hyperpigmentering

En av endringene i melanin som kan oppstå er karakterisert som en mørkere i huden, også kjent som hyperpigmentering. Økt melanin fører til flekker eller områder av huden å mørkne, og oppstår vanligvis etter sykdom, medisiner eller utslett. Hyperpigmentering kan også oppstå under svangerskapet. Hyperpigmentering under svangerskapet kalles melasma og vises som mørke flekker eller flekker i ansiktet. Selv om dette er felles for graviditet, kan det også forekomme hos menn og ikke-gravide kvinner. Eksponering for sollys vil bare forverre tilstanden.

Hypopigmentering

Hypopigmentation har den motsatte virkning på huden. Redusert melanin fører til Rengjøring av huden. De vanligste, uhelbredelige former hypopigmentering inkluderer vitiligo, preget av glatte hvite flekker på huden, og albinisme, som er fravær av melanin, og etterlater huden uten pigmentering. Vitiligo kan behandles kosmetisk. Hypopigmentering er også karakteristisk for arrene etter et hudutslett. Men, denne form for hypopigmentering vanligvis reparerer seg selv over tid.

Etter en Rash

Visse utslett, så som eksem, psoriasis, soppinfeksjoner, lichen planus og prtyriasis rosecea er kjent for å forårsake endringer i melanin, også kjent som post inflammatorisk eller hyper hypopigmentation. Etter et utslett en person kan oppleve hyperpigmentering på grunn av det faktum at cellene arbeider ekstra hardt for å produsere melanin, og dermed forårsaker en mørkning av huden. Personer med mørkere hud kan oppleve hyperpigmentering etter en bout av akne. På den motsatte ende av spekteret, vil arr som er hypopigmented vises som hvite elliptiske plater på huden.

Hva å gjøre

Det viktigste du kan gjøre før å bekymre seg for pigmentering av huden din er effektivt behandle utslettet. Behandling av endringer i melanin før behandling utslettet seg selv kan gjøre ting verre. Endringer i melanin etter et utslett er sannsynlig å falme over tid. Du kan forbedre reparasjonstiden med naturlige og kjemiske behandlinger, for eksempel rubbing ingefær på huden, noe som har vist seg effektive for hypopigmentering etter fire til tolv uker. Konsultere legen din om kjemiske behandlinger for hyperpigmentering.

Largactil bivirkninger

Largactil er et merkenavn for en phenothiazine reseptbelagte stoffet. Dette stoffet brukes til å behandle alvorlige psykiske og emosjonelle lidelser. Leger kan foreskrive dette stoffet i schizofreni tilfeller og for andre psykotiske lidelser. Dette stoffet har også blitt brukt i tilfeller av alvorlig uro, kvalme og oppkast. Denne medisinen er tilgjengelig i tabletter, kapsler og andre former. Noen alvorlige bivirkninger har forekommet blant Largactil brukere.

Mer vanlige bivirkninger

Noen bivirkninger av Largactil er mer vanlig og må overvåkes av en lege. Ifølge Mayo Clinic, har noen brukere klaget over manglende evne til å bevege øynene, økt blinke og øyelokk spasmer mens du er på dette stoffet. Puffing av kinn, leppe smacking og leppe pucke har blitt sett hos noen pasienter. Muskelspasmer av ansiktet, ekstremitetene og andre deler av kroppen har forekommet. Tic-lignende bevegelser, rykninger bevegelser og raske tungebevegelser ble lagt merke til i noen mennesker.

Andre vanlige bivirkninger

Andre vanlige bivirkninger er blitt rapportert av Largactil pasienter som trenger legehjelp. Ifølge Mayo Clinic, har noen pasienter opplevde vanskeligheter med å se om natten, tåkesyn og endringer i fargesynet mens du bruker dette stoffet. Besvimelse og tap av balansekontroll har skjedd med denne medisinen. Noen pasienter ble rastløs og utstilt slarker gange. Stivhet i ben og armer har blitt rapportert. Hender eller fingre på noen pasienter har skalv ukontrollert.

Mindre vanlige bivirkninger

Noen Largactil brukere har rapportert bivirkninger som er mindre vanlig enn gjennomsnittet, og trenger råd fra en lege. Ifølge Mayo Clinic, noen mennesker har utviklet alvorlige solbrenthet og utslett mens du tar dette stoffet. Noen mennesker hadde problemer med vannlating og uvanlig vektøkning. Har skjedd endringer i menstruasjonen og nedsatt seksuell evne. Pasienter har klaget over økt følsomhet i øynene for lys. Smerter og hevelse i brystene og uvanlige melkeutsondringen ble rapportert av noen brukere av denne medisinen.

Sjeldne Effects

Noen Largactil pasienter har opplevd sjeldne bivirkninger som trenger legehjelp. Ifølge Mayo Clinic, har noen individer utviklet alvorlig forvirring eller koma, mens på dette stoffet. Rask hjerterytme, høyt blodtrykk og lavt blodtrykk har skjedd i noen mennesker. Noen brukere merke et tap av blærekontroll, økt svetting og siklende. Alvorlig muskelstivhet, talevansker og problemer med å svelge er rapportert.

Forholdsregler

Largactil pasienter trenger å ta noen forholdsregler mens de behandles med dette stoffet. Ifølge Mayo Clinic, bør pasienter ikke plutselig slutte å ta dette stoffet uten å sjekke med en lege. Dette stoffet vil være mindre effektive hvis de tas innen to timer etter inntak av syrenøytraliserende eller diaré medisiner. Denne medisinen vil styrke påvirker av alkohol, beroligende midler og andre sentrale nervesystemet depressiva. Bruk av andre medisiner må diskuteres med en lege for å unngå legemiddelinteraksjoner.

Hvordan bruke Cornstarch å avlaste et kløende hudutslett

Hvordan bruke Cornstarch å avlaste et kløende hudutslett


En tørr, kløende utslett kan vare i dager eller uker, avhengig av størrelsen på det berørte området. Distraksjon forårsaket av et kløende hudutslett gjør det vanskelig å fullføre bare daglige oppgaver og gjør sove nesten umulig. Redusere effekten av en hud utslett ved bruk av husholdningsartikler som maismel og natron. Carry maismel med deg på camping og fotturer i tilfelle du utvikler utslett når du er borte fra hjemmet.

Bruksanvisning

Kontroller og rengjør huden med varmt vann. Tørk med en myk klut. Vent til området er helt tørt før du påfører maismel.

•  Bland 1/4 kopp maismel og 3 ss. vann for å lage en lime. Dekk utslett med lim og la det tørke på huden din. Skyll av lim med varmt vann. Gjenta om nødvendig til utslett helbreder.

Legg 1/2 kopp maismel og 1/2 kopp natron til varmt badevann. Suge i badekaret i minst 30 minutter en gang per dag for å redusere kløe på større områder av kroppen.

Tips og advarsler

  • Bruk også cornstarch å lindre solbrenthet eller stivelse klær.
  • Oppsøk lege dersom huden din utslett forverres eller ikke rydde opp innen en uke så du kan trenge medisiner.

Reseptbelagte medisiner som kan føre til hudutslett

Et utslett er et område med kløe, smerte, rødhet eller irritasjon på huden. Fordi folk reagerer ulikt på medisiner, alle rusmidler er i stand til å forårsake utslett. Mens regel ufarlig, kan et utslett ledsaget av hals eller hevelse i ansiktet eller problemer med å puste signalisere en farlig reaksjon, og krever øyeblikkelig legehjelp.

Antibiotika

Antibiotika er medisiner som brukes til å behandle bakterielle infeksjoner. De kan forårsake utslett via overfølsomhetsreaksjoner eller økt Søn følsomhet. Antibiotika også øke risikoen for gjær infeksjoner, som kan utløse symptomer som kløe og utslett hos noen mennesker. Legemidler i denne klassen inkluderer penicillin, ciprofloxacin, tetracyklin og Keflex.

Milde hudreaksjoner til antibiotika er mer vanlig og generelt omfatter rødhet, kløe, irritasjon og varme i det berørte området. Alvorlige reaksjoner utgjør en medisinsk krise og er vanligvis preget av elveblest, betydelig hevelse og allergiske symptomer som nysing og røde, hovne øyne.

Ikke-steroide antiinflammatoriske midler

Ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAIDs) er medisiner som brukes til å behandle smerte. De er tilgjengelige over-the-counter og finnes i en rekke reseptbelagte medisiner som Vicoprofen og Percodan. Ibuprofen, aspirin og naproxen er blant de vanligste NSAIDs.

Ifølge Health.com, er et hudutslett en av de hyppigst rapporterte bivirkningene av NSAIDs. De fleste utslett forårsaket av disse stoffene er knyttet til hypersensitivitetsreaksjoner. Mer sjelden, kan livstruende hudsykdommer Stevens-Johnson syndrom og toksisk epidermal nekrolyse (TENS) være forårsaket av NSAID-medisiner.

Opiater

Opiater er stoffer som stammer fra opiumsvalmuen som brukes til behandling av moderat til alvorlig smerte. De er tilgjengelige på resept bare og er vanligvis foreskrevet bare når andre smertestillende medisiner har mislyktes. Legemidler i denne klassen inkluderer kodein, morfin, hydrokodon og fentanyl.

En vanlig bivirkning av opiater er kløe og utslett. Ifølge PubMed.gov, opiater føre til en frigjøring av histamin fra mastceller, som fører til bivirkninger som kløe, utslett og andre allergylike symptomer. Mens de fleste mennesker opplever en økning i histamin når du tar opiater, viser ikke alle symptomer som hudutslett.

ACE-hemmere

Angiotensin-konvertering enzym (ACE) hemmere er legemidler som brukes i behandlingen av hjertesvikt og hypertensjon. Narkotika fra denne klassen er kjent for å forårsake et makulopapuløst utslett - en flat, rødt utslett dekket i små forhøyninger. Denne typen utslett er oftest sett på de med nedsatt nyrefunksjon og er mer vanlig med ACE-hemmeren kaptopril. På grunn av den økte risikoen for et utslett, er kaptopril brukes sjeldnere til fordel for andre ACE-hemmere som enalapril eller cilazapril.

Forebygging / løsning

For å unngå eller redusere alvorlighetsgraden av legemiddelinduserte utslett, alltid følge instruksjonene på hvordan og når du skal ta reseptbelagte medisiner. Les alle pasient inserts og rapportere mistanke om mat og narkotika allergier til at legen din. Over-the-counter antihistaminer som Benadryl kan bidra til redusere alvorlighetsgraden av milde allergiske reaksjoner, men er ikke tilstrekkelig for behandling av alvorlige reaksjoner eller anafylaktisk sjokk.

Hvordan behandle et hudutslett Naturligvis

Hvordan behandle et hudutslett Naturligvis


Utslett er forårsaket når huden er voldsomt irritert av en intern eller ekstern faktor. Dette kan skyldes en rekke forskjellige ting, blant annet fra giftsumak, fungi, virus og friksjon. Utslett kan føre til reaksjoner fra enkel kløe og rødhet til smertefulle blemmer. Heldigvis, kan du enkelt behandle en hud utslett naturlig, og bruker en rekke ulike hjem rettsmidler.

Bruksanvisning

•  Vask og mos flere hele groblader og søke direkte til utslett. Wrap klut over mashed blader for å holde dem på plass. Koke inneholder allantoin, som er en anti-inflammatorisk og er også anti-mikrobiell.

Klipp av en stor aloe vera blad og fjerne all gel fra innsiden. Påfør gel direkte til noen utslett. Aloe vera er en kjent anti-inflammatorisk og anti-bakteriell, og det er perfekt for behandling av utslett.

Kjøp en ampulle med trollhassel flytende ekstrakt, som er tilgjengelig på de fleste apoteker, og søke direkte til hudutslett. Alternativt kan du suge en klut med trollhassel ekstrakt og pakk det rundt utslett. Trollhassel vil berolige og tørk de fleste utslett, noe som gjør den ideell for pus-fylt blemmer og sår.

Chop en agurk i små biter og legg dem i en food prosessor. Bland grundig til en puré er dannet, og søke direkte til utslett. Pakk med en løs klut og la den sitte i en hel dag. Agurk er en anti-inflammatorisk og kan anvendes så ofte som nødvendig.

Dypp en te-pose i vann og påfør direkte på huden utslett. Te inneholder mange antioksidanter, er en anti-inflammatorisk og vil lindre kløe. Både grønn og svart te vil fungere, og kan brukes når som helst.

Tips og advarsler

  • Forhåndslagde aloe vera-produkter kan kjøpes hvis du ikke har anlegget tilgjengelig. Pass alltid på at produktet inneholder nesten alle ren aloe vera før innkjøp, som andre ingredienser kan øke irritasjonen.
  • Aldri plukke på eller scratch hudutslett. Dette vil bare føre til åpne sår som kan bli infisert.

Hudutslett forårsaket av støvmidd

Hudutslett forårsaket av støvmidd


Hudutslett som en reaksjon på støv midd allergi er en av mange vanlige allergier at folk lider. Støvmidd er mikroskopiske bugs som lever nesten overalt at skitt ligger. De finnes hovedsakelig i hjemmene bosatt i puter, sofaer, senger og madrasser. De spiser mennesker og dyr dander (død hud), som finnes på overflater og sengetøy. Støvmidd er ca 1 / 100th av en tomme, noe som gjør dem mindre enn en periode mark.

Definisjon

Hudutslett som dannes ved kontakt med støvmidd er forårsaket av allergener. Disse utslett er utløst av immunsystemets reaksjon på visse støv midd protein. I tillegg til denne reaksjon, slimhinnen i nesegangene bli betent. Denne betennelsen kan også føre til nysing, hoste, piping i brystet og kortpustethet. Denne reaksjon kalles allergisk rhinitt. Allergisk rhinitt kan også være forårsaket av andre allergener som for eksempel støv, dander og pollen.

Identifikasjon

Hudutslett assosiert med støvmidd er røde og kløende og består av små humper. Disse små humper kan noen ganger bli med å forårsake elveblest. Andre symptomer assosiert med eksponering for husstøvmidd er nysing, rennende nese, kløende eller rennende øyne, kløende nese, postnasal drypp, hoste, ansiktssmerter, hyppig oppvåkning og puffy øyne. Personer med astma kan oppleve pustevansker, tetthet i brystet eller smerter, plystrende lyd når de puster og problemer med å sove.

Diagnose

Legen din kan mistenker at du har en allergi mot husstøvmidd basert på de symptomene du har, og av en fysisk undersøkelse av nasal passasje. I tillegg, kan han utføre en hud allergitest. I denne testen, vil han sette små dråper av allergenekstrakter på huden, ved stikk det. Disse dråpene er normalt administreres på øvre del av ryggen eller underarm. Dråpene vil stå i 15 minutter, eller inntil en reaksjon er synlig. Hvis du har støv midd allergi, vil du utvikle en kløende, rødt utslett. Den eneste bivirkningen av testen er kløende, rød hud, som vil gå tilbake til normalt i løpet av 30 minutter. Andre tester som kan utføres er blodprøver og lunge fungerende tester.

Behandlinger

Utslett forårsaket av støvmidd kan behandles ved bruk av antihistaminer. Antihistaminer virker ved å redusere en kjemisk utgitt i kroppen som forårsaker den allergiske reaksjonen. De arbeider for å stoppe kløe, nysing og nesen skjema kjører. De vanligst foreskrevet de er Allegra tabletter og Clarinex tabletter. Disse er gitt på resept bare. Over the counter antihistaminer inkluderer Benadryl, Zyrtec og Claritin.

Spesielle hensyn

Hvis du utvikler et utslett som du tror kan skyldes en allergi, bør du kontakte legen din. Ikke diagnostisere deg selv som symptomer assosiert med støv midd allergi kan også være symptomer på mer alvorlige forhold.

Hudutslett og Staph infeksjoner

Staphylococcus aureus, staph også kjent som, er en bakterie som lever på huden til friske mennesker. Staph bakterier vanligvis ikke føre til problemer, men når de kommer inn skadet hud, de av og til føre til utslett. De fleste staph infeksjoner er mindre og vil gå bort av seg selv i løpet av få dager, men noen ganger de er alvorlige nok til at du bør oppsøke lege.

Symptomer

Staph infeksjoner ofte føre til hudutslett som follikulitt (infiserte hårsekker), koker (hovne, røde klumper som fyller med pus, blir større og mer smertefull før de briste) og cellulitt. Noen ganger utslett er ledsaget av feber og sykdomsfølelse.

Brennkopper

Staph bakterier kan føre til hudutslett heter impetigo, der blemmer på huden sive væske og danner en honning-farget skorpe. Brennkopper er mest vanlig i førskole og grunnskole barn, og det ofte påvirker huden rundt nese og munn.

Behandling

Hjemme, prøv soaking det infiserte området i varmt vann tre eller fire ganger om dagen, og ta over-the-counter smertestillende midler som ibuprofen. Leger kan foreskrive antibiotika salver eller piller, og noen ganger en infeksjon blir alvorlig nok til at det må være kirurgisk dreneres.

MRSA

MRSA står for meticillinresistente Staphylococcus aureus, en stamme av staph bakterier som har utviklet en immunitet mot antibiotika som vanligvis brukes til å behandle staph infeksjoner. MRSA-infeksjoner kan behandles ved hjelp av en annen spesifikk antibiotika.

Forebygging

God hygiene (vaske hendene ofte og dusjing daglig) for å fjerne bakterier fra huden kan bidra til å forhindre staph infeksjoner. Hold kutt eller skraper ren og bandasjert, og ikke dele håndklær, sengetøy eller klær med noen som har en staph infeksjon.

Årsaker til Candida hudutslett

Balanse er opprørt

Hvis du har en vaginal gjær infeksjon eller en negl infeksjon, kan det være et utslett forårsaket av Candida. Hvis barnet ditt har en bleie utslett, eller hvis et eldre medlem av familien din eller noen med et svekket immunsystem utvikler et utslett, kan dette være trost, som er forårsaket av Candida. Hvis noen i familien din har en hud utslett, kan det være grunn til candidiasis, som oppstår når gjær-lignende sopp organismer i vår tarmkanalen, som kalles candida albicans, blir forstyrret, ifølge Emedicinehealth.com. Vanligvis er de candida albicans holdt i tråd med våre naturlige kroppslige bakterier, det gode og hjelpsomme slag. Men når denne balansen er opprørt eller annen grunn, kan et utslett forekomme.

Medisin kan være den skyldige

Ifølge University of Maryland Medical Center, tar candidiasis sted når de normale mengder candida overgrow. Antibiotika, noen p-piller og kortikosteroider kan føre til at dette skal skje. I tillegg å være overvektig, har psoriasis, diabetes, en bakteriell infeksjon eller være gravid kan føre til at candida å floke seg.

Hvordan det Mainfests

Den hudutslett kan manifestere seg som flekker eller blemmer, for det meste innesperret i mellom fingrene og tærne, under brystene og i lysken. Hvis du er overvektig, er det utslett sannsynlighet for å utvikle i foldene i huden din. Trøske er angitt med smertefulle sprekker i munnvikene.

Den gode, den onde og den grusomme

Yeastinfectionadvice.com forklarer at "gjær" er den medisinske termen for encellede sopp. Som bemerket ovenfor, gjær har vi i våre organer er mesteparten av tiden nyttig. Våre immunforsvar, da fungerer som den skal, og våre gode tarmfloraen holde candida i kø. Når balansen er opprørt av stress eller tap av de gode bakteriene, kan candida formere seg og kan deretter slå inn soppform. Det river veggene i tarmen og inn i blodstrømmen. Gjær infeksjon overføres i hele kroppen, og kan vise seg som en gjær infeksjon på huden.

Toes

Toe candida hud infeksjon kan være forårsaket av seg sko som er for trange eller lukkede tå sko, ifølge Yeastinfectionadvice.com

Symptomer

En candida hudutslett kan være våt og sår. Det kan brenne og klø eller sprekke. Det kan være rødbrun i fargen og kan bli sprø og begynner å piple. Det er mulig å oppleve diaré, humørsvingninger, tretthet, dårlig ånde, oppblåsthet, uskarpt syn og et sug etter karbohydrater og sukker hvis du har en candida hudutslett.

Bad Foods

Det er visse matvarer og drikkevarer som kan forstyrre balansen av de gode flora og rampe opp candida, som resulterer i gjær infeksjoner. Disse matvarer er raffinerte karbohydrater, bearbeidet mat, alkohol og kaffe.

Hvordan behandle et hudutslett forårsaket av Clindamycin

Clindamycin er et antibiotikum som er ofte foreskrevet for å behandle mange forskjellige bakterielle infeksjoner. Dessverre, noen mennesker er allergiske mot dette antibiotika, noe som kan resultere i et utslett. Fordi dette utslett er et resultat til en allergi mot et medikament som må tas selv etter utseendet av utslett, er den beste måten å behandle dette utslettet for å prøve å lindre symptomene og minimalisere ubehag.

Bruksanvisning

•  Slutt å ta klindamycin bare hvis utslettet er alvorlig. Hvis hudutslett er blemmer, og du opplever også en sterk hodepine, har blodig diaré eller alvorlig kvalme med gulfarging av øyne, er dette et tegn på en alvorlig reaksjon på klindamycin. Du bør slutte å ta medisinen umiddelbart og kontakte legen din.

Unn med kortison krem. Kortison krem, som er tilgjengelig over disk, skal brukes til det berørte området 2 til 3 ganger daglig.

Bruk en aloe gel. Aloe kremer kan bidra til å avlaste kløe og brennende følelse ofte forbundet med et utslett og kan anvendes så ofte som nødvendig.

Fukte med kakaosmør. Utslett kan ofte bli forverret av tørr hud, og noen av behandlingene, for eksempel kortison, og aloe krem, kan også tørker ut huden. Dette er grunnen til at det er viktig å fukte det berørte området ved bruk av kakaosmør flere ganger om dagen.

Unngå ekstra irritasjon. Hvis det er mulig, beskytte det berørte området ved hjelp av et plaster, gasbind, eller en annen type dressing, for å holde den fra å bli børstet og irritert.

Hvordan å behandle en gjær infeksjon hudutslett

De fleste er knyttet til begrepet "gjær infeksjon" med ammende mødre og babyer (kalt trost), eller med vaginale infeksjoner som ofte oppstår når en kvinne tar antibiotika medisiner. En type gjærinfeksjon som kalles kutan candidiasis kan påvirke huden og neglene i andre områder av kroppen. Gjær infeksjoner som resulterer i en hudutslett er forårsaket av et sopp som heter Candida. Hudutslett gjær infeksjoner kan lett behandles og kontrolleres.

Bruksanvisning

Unn et hudutslett som er forårsaket av gjær med anti-fungal medisiner. Aktuelle medisiner som lamisil kan brukes direkte på det berørte området av huden. Oral medisiner som Diflucan kan tas for å håndtere sta eller gjentakende infeksjoner som ikke responderer på aktuelle rettsmidler.

Hold huden utslett rent og tørt for å fremme helbredelse. Gjær trives i fuktige områder (dette er sant av bleie utslett, vaginal gjær og fotsopp). Tørk deg godt etter en dusj og noen aktiviteter som kan føre deg til å svette.

Bruk løse, komfortable klær som er laget av bomull eller andre naturlige fibre. Luftsirkulasjon rundt utslett nettstedet kan hjelpe din gjær utslett klare opp raskere. Syntetiske materialer ikke tillater huden å "puste" like lett som naturlige materialer.

Administrer gjentakende anfall av gjær utslett ved å få underliggende medisinske tilstander under kontroll. Ifølge Medline eksperter, folk som er overvektige eller som har diabetes er mer sannsynlig å utvikle gjær infeksjoner enn de som ikke leve med disse problemene.

Hvordan behandle Gadolinium hudutslett

Gadolinium er et element som brukes i medisinsk resonance imaging (MRI). Den settes inn i en pasients vene ved hjelp av en pumpe som presser den inn i kroppen til pasienten som blir skannet. Gadolinium anvendes for å forbedre prosessen med avbildning. Det gjør det mulig for leger å bedre visualisere interne strukturer i kroppen. Men, som alle kjemikalier, kan gadolinium forårsake bivirkninger som svimmelhet, lavt blodtrykk, smerter, hodepine og utslett. Ved å ansette noen enkle strategier, kan du effektivt behandle en hud utslett forårsaket av gadolinium injeksjon.

Bruksanvisning

Bruk Calamine lotion som Caladryl å behandle hudutslett. Påføring Calamine lotion vil berolige utslett, noe som gjør det glatt og samtidig redusere eventuelle kløe og irritasjon kan ha oppstått fra gadolinium. Bruk fuktighetskrem to ganger daglig eller som foreskrevet av legen din.

Ta en over-the-counter medisiner som Benadryl. Den trygge og anbefalte dosering av denne medisinen er én tablett tas hver 4-6 timer hver dag. Benadryl blokkerer effekten av histamin, et stoff som forårsaker rødhet, smerte og kløe.

Massasje fuktighetskrem med mentol på de berørte områdene. Mentol, sammen med de potente fuktighetsgivende bestanddeler av denne lotion, kan hindre utslettet fra cracking. I tillegg kan det hjelpe kjølig og berolige kløe. Sørg for å bruke fuktighetskrem ved første tegn på en kløe før du går å sove om natten. Det er mange fuktighetsgivende kremer med menthol som aveeno Skin Relief fuktighetskrem. Du kan kjøpe dem på apotek eller naturlig mat butikk.

Stopp utslett fra kløe ved å bruke en ispose til utslett i 10 minutter og når det trengs. Kulden fra isen vil kjøle huden din og stoppe kløe. Anvende en ispose vil også hindre deg fra å skrape utslett.

Tips og advarsler

  • Du bør rådføre deg med lege før self-behandling hudutslett og hvis du merker andre reaksjoner fra kontakt med gadolinium slik plutselig fall i blodtrykket, kvalme og svimmelhet.