Digidexo.com

Er det Pain Med Degenerative Disc Disease?

Skivedegenerasjon, som når platene i mellom ryggraden begynner å slites ned, som regel har en viss grad av smerte forbundet med den. Denne smerten øker vanligvis med fysisk aktivitet og forsvinner når lider av tilstanden stoppe fysisk aktivitet. Smerte kan styres ved å kontrollere mengden av fysisk aktivitet som mennesker med sykdommen delta i, og også med ulike medisiner.

Kronisk Nedre ryggsmerter

Nedre ryggsmerter er den vanligste smerten forbundet med degenerative plate sykdom, og har en tendens til å være stadig tilstede i varierende grad av alvorlighet. Denne dagen-til-dag smerte behandles vanligvis ved å redusere fysisk aktivitet. Sittende i oppreist stilling legger mer press på skivene og fører til mer smerter. Legge seg ned er den raskeste måten å lindre kroniske smerter i korsryggen.

Akutt / Alvorlig Nedre ryggsmerter

Av og til, korsryggen smerter forbundet med degenerative plate sykdom flares opp verre enn normalt. Disse flare-ups er vanligvis forbundet med bevegelse som forårsaker ryggmusklene til spasmer, øker betennelse rundt platene. Fakkel-ups av alvorlig nedre ryggsmerter varer fra flere dager til noen måneder, og kan behandles med økte mengder medisiner.

Rumpe Pain

Smerter i setet oppstår som et resultat av smerte omdirigert fra baksiden. Av og nedre ryggsmerte (både kronisk og akutt), blir omdirigert ned langs bunnen av ryggraden, som fører til smerte i setet.

Lyske smerter

Smerter i lysken tidvis oppstår når ryggsmerter er omdirigert. En klemt nerve, noe som skjer ofte hos personer med degenerative plate sykdom, fører også til lyskesmerter.

Leg Pain

Smerter i bena er ofte forbundet med degenerative plate sykdom, som smerte fra baksiden strekker seg ned benene. En annen årsak til smerter er en klemt nerve, noe som forekommer ofte hos personer med degenerative plate sykdom. Andre tilknyttede symptomer er prikking og nummenhet.