Digidexo.com

Ernærings Cures for prostatakreft

Prostatakreft er en vanlig kreftform hos menn. Den vokser vanligvis langsomt og i utgangspunktet forblir begrenset til prostatakjertelen. Imidlertid kan prostatakreft spre seg sakte eller raskt. Derfor er årlige screenings anbefales for menn å oppdage kreften tidlig. Prostatakreft kan forårsake erektil dysfunksjon, problemer med vannlating, blod i urinen, blod i sæden, hevelse i lymfeknuter og ubehag i bekkenet.

Tradisjonelle medisinske behandlinger for prostatakreft

Prostatakreft kan behandles med flere behandlinger eller en kombinasjon av behandlinger. Valget av behandlinger varierer i henhold til frekvensen av kreft vekst, i en alder av pasienten, hvor mye kreften har spredd seg, og forventet levealder for pasienten. Tradisjonelle behandlinger inkluderer ekstern stråle strålebehandling (høy drevet røntgen målet presise områder for å drepe kreftsvulster), radioaktive implantater som gir slow-release-stråling for å drepe kreft, hormonbehandlinger som blokkerer eller bremse produksjonen av testosteron (som kan stimulere kreftcelle vekst), kirurgisk fjerning av prostatakjertelen, kjemoterapi og kryoterapi (vev er frosset til å ødelegge celler).

Ernærings Cures for prostatakreft

Ifølge Mayo Clinic, er det ingen reell ernæringsmessige kurer for prostatakreft. Imidlertid har enkelte urter og kosttilskudd er funnet å bidra til å avlaste noen av de viktigste symptomene på prostatakreft. Urter brukes til å lindre vannlating problemer inkluderer utdrag fra den afrikanske plommetre, afrikanske villmarken potet, gresskar, rug gress og brennesle. I tillegg har så Palmetto blitt mye testet for behandling av prostata utvidelse. Selv ikke en kur for kreft, er det nyttig i behandling av urin symptomer på prostataproblemer.

Noen kosttilskudd er antatt å ha kreft-bekjempelse egenskaper, selv om forskningen er sporadisk og noen kosttilskudd kan føre til andre helseproblemer. Kosttilskudd trodde nyttig i prostata problemer inkluderer Chaparral, en kinesisk stoff som heter PC-SPES og hai brusk.

The Prostate Cancer Foundation anbefaler flere kosten retningslinjer for pasienter med prostatakreft. Ifølge dette grunnlaget, bør pasientene kutte ned på karbohydratinntaket, da det kan bidra til å redusere overflødig fett og vekt og treg tumorvekst; pasienter bør øke inntaket av fargerike frukter og grønnsaker til ni porsjoner per dag; pasienter bør spise færre kalorier daglig enn det som er brent. I tillegg bør prostatakreftpasienter unngå sukker (det er en primær energikilde for kreft) og forkullede matvarer (forkullet kjøtt inneholder kjente karsinogener).
Stiftelsen anbefaler at næringsstoffer inntas i form av matvarer i motsetning til kosttilskudd.