Digidexo.com

Hvordan behandle autoimmune sykdommer Naturligvis

Hvis du har en autoimmun lidelse, der immunforsvaret produserer antistoffer mot ditt eget vev, kan det være vanskelig å håndtere. Autoimmune lidelser er den tredje største sykdomsgruppen i Amerika; Men det er ingen kjente medisinske rettsmidler for det. Til tross for dette, er det flere naturlige måter å hjelpe deg å bekjempe sykdommen og å arbeide mot å holde seg frisk.

Hvordan behandle autoimmune sykdommer Naturligvis

Finne ut hvor til Start

•  Finne ut din lidelse. Den beste måten å begynne å jobbe mot en naturlig behandling er å vite hva den eksakte autoimmune problemet er. Dette betyr å finne hvilke symptomer du er plaget av det mest og hvordan det påvirker deg.

Forskning. Selv med de foreslåtte naturlige kosttilskudd som du kan bruke til å bekjempe en autoimmun lidelse, er det alltid best å gjøre din egen forskning og finne det du tror vil være gyldig. Fordelen med naturlige kosttilskudd er at det ikke blir noen bivirkninger; derimot, kan finne den rette behandling første gang du spare penger, forverring og tid.

•  Finn mer enn én type av supplement. Den mest åpenbare type forskning du vil ønske å gjøre er å finne de urtemedisiner som kan hjelpe deg å kjempe deg autoimmun lidelse. Men de fleste sier at implementering av en treningsøkt program, for eksempel yoga eller tai chi, kan også hjelpe deg å få indre styrke.

Tøm ut systemet

Start med en detox. Uansett hva du har funnet med dine symptomer, er det alltid best å starte ved å starte friskt. En detox er en enkel måte å hjelpe kroppen din til å tømme ut og starte på nytt. Det er flere måter å gjøre dette. Noen av de enkleste er å drikke et glass Epson Salt eller faste på én type mat for et par dager.

Bruk urter for å hjelpe avrusning prosessen. Ett av alternativene du kan bruke er en gammel middel for å tømme ut systemet. Dette er bestemt for dem som står overfor autoimmune sykdommer. Kombinere sarsparilla og ryllik kan brukes spesifikt til å avgifte blodet. Spis litt av disse hver dag for å begynne å tømme ut systemet og føle deg bedre.

Kjenn dine alternativer. Du vil ønske å fortsette å tømme ut systemet med naturmidler og for å finne ut hva som fungerer best for deg. Se inn urter som Bosweilla, Djevelens Claw, ingefær og gurkemeie, ved enten å ta seg tid til å spise dem hver dag eller ved å legge dem inn i dine måltider. Hvis du har muskelstivhet, kan du også prøve yucca som et naturlig middel.

Hint

  • Sett av tid til å gå sin gang. Det vil ta tid for de naturlige rettsmidler og alternativer for å begynne å jobbe effektivt for deg. Å være tålmodig og kontinuerlig med rettsmidler vil hjelpe deg å til slutt fjerne autoimmun lidelse.
  • Ikke vær redd for å eksperimentere. Selv om du vet hva symptomene er og hva de potensielle rettsmidler er, se inn å finne flere alternativer, og å engasjere seg med hva andre har gjort. Dette vil hjelpe deg til å helbrede.