Digidexo.com

Hvordan henge en tung bag i kjelleren

Hvordan henge en tung bag i kjelleren


Ifølge Heavy Fists, et nettsted om slående sport og kampsport, hengende en tung bag i kjelleren av ditt hjem kan være farlig. Det kan riste din foundation og skrangle din treverk, og langvarig bruk kan skade ditt hjem. De foreslår å sette den et annet sted, for eksempel en garasje, eller ved hjelp av en produsert stativ for posen. Men hvis du har intet annet å sette det og er satt på henger den i kjelleren, er det viktig å gjøre det riktig å redusere muligheten for skader.

Hvordan henge en tung bag i kjelleren

•  Velg et sted som har sterke sperrer og helst et par kryss stykker i én del. Ikke bruk rør eller sperrene som ikke koble til et hoveddelen av rammen.

Fest en tung bag våren til toppen av vesken. Skyv enden av fjæren inn i klemmen i den øvre enden av posen, og feste den andre enden av fjæren til rafter ved å feste det rundt den rafter og feste den til fjærklemmen på den andre side, eller å skru den sikkert .

Fest posen i bakken med en bungy ledningen. Fest bungy ledningen til bunnen ringen av posen og fest den til bakken ved hjelp av en tung vekt eller stå.

Sett et stykke gummi mellom toppen av posen og rafter. Bruke en gammel stykke dekk eller indre røret, eller andre lignende type gummi. Klippe det til å passe med klipping saks eller en skarp flerbrukskniv. Kile den mellom posen og rafter. Bruk en spikerpistol eller skruer eller spiker for å feste gummi til tre rafter.

Hint

  • Hvis posen fjæren du har kjøpt har en krok i hver ende, er det ment å sløyfe rundt rafter, fordi hver enkelt krok kan festes til den ene siden av fjærklemmen på posen. Hvis fjæren har en krok og en brakett, fest knappen til posen fjærklemmen, og fest braketten til rafter med skruer. Braketten har hull i den for dette formålet.
  • Hvis du fortsatt har mye vibrasjon, kjøpe en to-rafter mount. Dette er en mount for toppen av vesken som festes med tung sekk fjærer og skruer i to sperrene i stedet for bare én. Dette vil spre vibrasjonene til to sperrene og beskytte hjemmet ditt, samt gi deg et sikrere fundament.
  • Bruke gummi mellom posen og de sperrene vil redusere vibrasjoner og beskytte hjemmet ditt. Du kan også vikle et stykke gummi rundt våren selv, og fest det med hyssing eller tau. Knytte det tett. Vær oppmerksom på at dette alternativet kan gjøre posen mer vanskelig å flytte, da det vil hindre våren evne til å arbeide.
  • Bruk bare en bungy ledning på posen hvis du er trygg på din evne til å feste ledningen til bakken. Dette kan ta skapende arbeid hvis du bruker et sementgulv. Hvis du ikke kan sikre det, må du ikke bruke den.