Digidexo.com

Black Walnut Hull Cleanse for parasitter

Black Walnut Hull Cleanse for parasitter


En parasitt er en levende organisme som overlever ved å skaffe mat og ly fra en annen levende ting. Mens noen parasitter ikke er til skade for verten der det lever og mater, andre kan være skadelig, forårsaker sykdommer og lidelser i kroppen. Mye som dyr, mennesker inneholde parasitter i kroppen som kan føre til ulike symptomer og sykdommer hvis den ikke behandles. I århundrer har folk brukt svart valnøtt skrog til trygt og naturlig fjerne parasitter og innvollsorm fra kroppen.

Parasitt Symptomer

De fleste mennesker er verter for parasitter. Symptomer inkluderer fordøyelsesproblemer, gastrointestinale problemer, leddsmerter, økt tilfeller av infeksjon, allergier, hudproblemer og etter måltid tretthet. Ta svart valnøtt skrog hvis du lider av ringworms, pinworms, rundorm eller bendelorm. Parasitter er svært smittsomt, spesielt pinworms. Hvis du bor sammen med andre mennesker, må du behandle dem for parasitter også, så det er mest sannsynlig smittet.

Dosering

Du kan ta svart valnøtt skrog i kapselform eller i flytende form. Ta det på tom mage ca 15 minutter før neste måltid. På Diagnose-Me.com, anbefaler Dr. William Cowden ta en svart valnøtt skrog kapsel to ganger om dagen. Gradvis øke dosen hver dag frem til du tar seks kapsler, tre ganger om dagen for dag syv av behandling. For dag åtte til 14, tar to kapsler tre ganger daglig.

Den totale tiden for å rense kroppen for parasitter skal være om 10 til 14 dager. Du kan imidlertid velge å ta en ukes pause etter at syklusen er ferdig, og deretter fortsette med svart valnøtt skrog for en annen 10 til 14 dager.

Process

Svart valnøtt skrog vil drepe parasitter i voksen form. Sørg for at din svart valnøtt skrog ekstrakt eller kapsler er hentet fra grønne skrog som ikke har modnet. Hvis skroget er blitt svart eller forfaller, vil det være ineffektive i å fjerne parasitter. Sørg for å drikke rikelig med vann for å skylle parasitter ut av kroppen.

Du bør ikke ha bivirkninger av å bruke svart valnøtt skrog. Men hvis tatt i forbindelse med noen medisiner, kan det hende du har brystsmerter, elveblest eller pustevansker. Noen mennesker kan utvikle en allergi mot svart valnøtt skrog.

Til å begynne en rens, kjøpe svart valnøtt skrog på en helsekost butikk eller på Internett. For best mulig resultat, er det ofte brukt i kombinasjon med to andre urter, nellik og malurt. De svart valnøtt skrog og malurt drepe voksne parasitter, mens nellik ta vare på eggene.