Digidexo.com

Hvordan overvinne Lupus

Hvordan overvinne Lupus


Systemisk lupus erythematosus er en alvorlig, kronisk sykdom som det ikke finnes noen kur. Det er heller ingen definitiv test for å indikere sykdommen. The Mayo Clinic viser 16 symptomer som kan være lupus indusert. Hvis en pasient har et betydelig antall av disse symptomene kan rheumatologist gjør diagnosen av systemisk lupus erythematosus. Mens det er ingen kur for lupus, er det mulig for pasienten å gå inn i remisjon og være fri fra lupus flares. Når en person har vært fri for fakler for en betydelig tidsperiode, er hun sies å være i remisjon og har overvinne sykdom.

Hvordan overvinne Lupus

Trinn i Vinne Lupus

•  Begynn å bekjempe lupus så snart du er diagnostisert med det. En diagnose er en fantastisk ting, fordi det gjør det mulig å starte kampen for å overvinne den.

Ta medisiner din revmatolog foreskriver. Den standard behandling for lupus er ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner som Motrin, Prednisolon, Plaquenil og Belimumab. Cytotoksisk, er immunosuppressive legemidler som metotreksat også anvendes. Uheldigvis Prednisolon kan føre til vektøkning, i henhold til Lupus Foundation of America.

•  Unngå sollys. Ultrafiolett lys forårsaker lupus symptomer. Påfør alltid sunblock hver gang du blir utsatt for sol, lysrør armaturer, svart lys eller en kopimaskin. Dette er en ting som vil hjelpe deg mer enn noe annet å overvinne lupus og sette deg i remisjon.

Dekk opp når du går ute i solen. Vanlige klær har en solfaktor på bare ca 7. Kjøp et produkt som Sun Guard og vaske klærne dine i den. Det vil bidra til å blokkere ut mer enn 96 prosent av solens stråler og vil vare gjennom flere gangers vask.

Begrens tid utendørs til timer før kl 10 og etter 16:00 når solens stråler er svakere. Ultrafiolette stråler kan skade deg selv på en overskyet dag.

Få nok hvile og søvn.

Bli med i en bønnegruppe og få folk til å be for deg.

Gjør soverommet en allergi-fri helligdommen ved å eliminere alle kjente allergener.

9.

Hint

  • Hvis du er allergisk mot pollen, bo i en luftkondisjonerte rom i pollensesongen.
  • Hvis ragweed forårsaker du problemer, kan du prøve å gå til et område som er fritt for ragweed i minst tre uker i høyden på ragweed sesongen. South Florida har ingen ragweed; heller ikke British Columbia i Canada. Opprettholde et sunt kosthold, unngå matvarer som du er allergisk mot. Hvis du går ut i pollen, må du huske å fjerne klærne før du går inn på soverommet for å holde det en helligdom fri for allergener.
  • Hvis du er sterkt allergisk mot ragweed pollen, kan det føre til en lupus flare.
  • Holde vekten under kontroll.
  • Husk det er ingen kur for lupus. Uansett hvor lenge du har vært i remisjon, må du fortsette å unngå solen og fortsette å ta alle nødvendige forholdsregler som setter deg i remisjon.