Digidexo.com

Hvordan å sammenligne høreapparat Prisene

Hvis du trenger et høreapparat, vil du finne massevis av merker og typer på markedet. Selv om legen din kan gjøre en anbefaling, vil du ønsker å utføre noen undersøkelser på egen hånd for å sikre at du betaler en best mulig pris for boenhet. Elementer og prisene varierer avhengig av merkevaren så vel som telefonens funksjoner.

Hvordan å sammenligne høreapparat Prisene

•  Bruk et høreapparat leverandør nettsted for å sammenligne høreapparat priser. Noen områder, for eksempel HearingPlanet.com, AidRight.com og HearingAidsCentral.com, har pris-sammenligning diagrammer. Se etter online forhandlere som markedsfører mange merker og typer, slik at du kan se et stort utvalg.

Sammenlign prisene som tilbys av de store produsentene av høreapparater. Noen kjente høreapparat stakere inkluderer Oticon, Phonak, Miracle Ear, Siemens og Sonic.

Vise antall kanaler tilgjengelig for høreapparater. Høreapparat med et høyere antall kanaler, for eksempel 15 eller mer, vil trolig koste mer enn standard versjoner, som har seks eller færre kanaler.

Finn ut hvilke funksjoner som er inkludert med høreapparater. Andre funksjoner vil påvirke hvor mye du betaler for enheten. Alternativer kan inkludere synkronisering med en telefon, reduksjon av bakgrunnsstøy, stemme varsler, ekko blokkering og FM radio kompatibilitet.

Spørre om produsentens garanti som følger med prisen på høreapparater. Mer kostbare modeller bør bære en garanti som er gyldig i tre år eller mer.

6. Finn ut om forsikring er inkludert i prisen for høreapparater som du sammenligner. Mange høreapparater kommer med en standard ett års forsikring som beskytter mot tap og skade.