Digidexo.com

Hvordan kvinner miste vekt Fast

Vekttap er en enkel sak for hvor mye energi, i form av kalorier, er tatt inn, og hvor mye av den energi blir deretter brukt av kroppen. Det er også andre faktorer å vurdere i raskt vekttap, inkludert matvarer som kan skape vannretensjon og kvinnens hastigheten på stoffskiftet.

For en hurtig vekttap som vil vare noen dager, unngå å spise noen natrium og spise høy-fiber matvarer. Øvelsen til du svetter mister fortsatt mer væske. Dette vil holde deg fra å holde på vann og ofte resulterer i tap av flere pounds i løpet av få dager. Mye av denne tap er fra de fluider som normalt holdes tilbake i vevene, og denne vekten vil returnere når kvinnens normale diett er spist på nytt.

For et vekttap som er bærekraftig for mer enn noen få dager, beregne hvor mange kalorier du trenger på en dag og spiser mindre enn dette beløpet. Standarden antall kalorier for å opprettholde vekten er ca 15 kalorier for hver kilo i vekt for en veldig aktiv person. En svært stillesittende person trenger 10 til 11 kalorier for å opprettholde vekten. De fleste mennesker vil falle i mellom disse tallene. Multipliser tallet som best representerer ditt aktivitetsnivå, fra 10 til 15, med vekten din.

Bevæpnet med dette nummeret, kan du spise færre kalorier for å gå ned i vekt. Ved å kutte 1000 kalorier hver dag fra hva du trenger for å opprettholde vekten din, kan du miste ca 2 kg. per uke. Legg trening til diett, og du vil øke stoffskiftet og øke hastigheten på vekttap. Trene i 30 minutter per dag kan øke antall kalorier kroppen din trenger i løpet av dagen for å opprettholde seg selv, og det vil brenne av noen av kalorier som du tar i løpet av dine måltider.