Digidexo.com

Hvordan forbedre Irritabel tarm syndrom med din Diet

Hvordan forbedre Irritabel tarm syndrom med din Diet


Irritabel tarm syndrom er forskjellig for hver person som har det. For noen gir det kramper og diaré, mens for andre er det manifesterer med oppblåsthet og forstoppelse. Uansett, det er veldig ubehagelig og ubehagelig for den personen som lider av det. Snarere enn medisiner som kan føre til ytterligere helseproblemer, den beste måten å håndtere irritabel tarm syndrom (IBS) er ved å gjøre endringer i kostholdet. Å se på kostholdet ditt, vil forbedre dine symptomer.

Hvordan forbedre Irritabel tarm syndrom med din Diet

•  Få en journal og skrive ned alt du spiser. Legg til din bilagsregistrering hvis, og hvordan, mat påvirket deg. Å kunne gjenkjenne hva matvarer påvirker deg er negativt det første skrittet i å endre kostholdet ditt for å forbedre IBS.

Spis mat høy i løselig fiber. Enten dine IBS symptomer er diaré eller forstoppelse, hjelper løselig fiber regulere fordøyelsen. Løselig fiber matvarer inneholder ris, poteter, havregryn, gulrøtter, squash og bananer. Løselig fiber absorberer overflødig vann i tarmen og bidrar til å regulere tarmsammentrekninger, forebygge kramper. Unngå uløselig fiber matvarer som blomkål og grønnsaker fra kål familien, hvete produkter og frukt.

Spis mindre måltider oftere. Slik at magen å tømme mellom måltidene gjør det mer følsomt for neste måltid, og spiser et stort måltid vil gjøre mer utsatt for en IBS angrep episode.

Skjær maten i mindre porsjoner før du spiser. Dette inkluderer snacks som nøtter eller tørket frukt. Siden IBS lider vanligvis har en mer sensitiv mage, de mindre delene er lettere på fordøyelsessystemet.

Drikk mye vann i løpet av dagen, men ikke med måltider. Å drikke med måltider kan vanne ut fordøyelsesenzymer juice i magen og forårsake mat å sitte der lenger enn den burde, forårsaker intestinal irritasjon.

Kutt ned på (eller eliminere) kaffe, koffeinholdige brus, alkohol og sjokolade. Alle inneholder koffein som tørker kroppen og hemmer funksjonen av fordøyelseskanalen.

Hint

  • Spis salater på slutten av måltidet, som det er lettere på fordøyelsen. Eksperimentere med ulike matvarer og holde orden på resultatene i din journal. Alle med IBS er annerledes og bare du kan finne ut hva som fungerer for deg.
  • Ikke spis eller drikk produkter som er iskald på tom mage. Du ønsker å holde magen rolig og kulde gjør sammentrekninger.