Digidexo.com

Tips til å hoppe starte metabolisme

Opprettholde et høyt stoffskifte er en av de beste måtene å miste kroppsfett og opprettholde en sunn vekt gjennom hele livet. Mens genetikk spiller en rolle i metabolic rate, er det noen ting du kan gjøre for å få mest mulig ut av stoffskiftet.

Ett ord: Spis

Skipping måltider kan virke som bare ting å gå ned i vekt, men sannheten er at kroppen din trenger drivstoff for å arbeide effektivt og opprettholde forbrenningen din. Spise tre måltider hver dag, og starter med frokost. Hoppe over frokosten bare bremser stoffskiftet for dagen. Sunn snacks mellom måltidene vil bidra til å holde den metabolske ild som brenner hele dagen lang. Making lav-fett protein del av hvert måltid og snacks vil også bidra til å få metabolic rate opp og holde den der, som fordøyelsessystemet fungerer vanskeligere å fordøye ting som melk, fisk og kalkun enn en enkel bagel eller pasta.

Get Moving

Øvelse øker din metabolske nivået i omtrent to timer etter treningen. Jo oftere du trener, jo bedre og mer konsekvent stoffskiftet være. Sørg for å inkludere både cardio (gåing, løping, sykling) og vekt treningsøvelser. Hvis du splitte treningen i to økter i løpet av dagen, vil du doble varigheten av høyt stoffskifte. Vurdere å gjøre cardio delen av treningen i morgen og løfte vekter etter jobb, eller splitte morgen kjører inn i to deler.

Drikk grønn te

Dette kan virke altfor lett, men et element i grønn te har vist seg å stimulere kroppen til å brenne kalorier. Du bør drikke 2-4 kopper grønn te hver dag for å få metabolsk fordel. Siden hydrering er en nøkkel til god helse generelt, hvorfor ikke øke stoffskiftet i prosessen?