Digidexo.com

divertikkelsykdom ryggverk

Årsakene til Divertikkelsykdom

Divertikkelsykdom er en svært alvorlig medisinsk tilstand som påvirker tykktarmen. Det er vanlig for mange mennesker som har sykdommen i en tidlig fase ikke å vise noen symptomer. Det er ikke før divertikkelsykdom når et seriøst nivå at folk begynner å føle symptomer og søke medisinsk hjelp.

Identifikasjon

Divertikkelsykdom skjer i to etapper. Den første fasen er kjent som diverticulosis. Dette er en tilstand hvori små blærer av fluid begynner å skyve på veggene i tykktarmen, og til slutt begynner å stikke ut. Diverticulosis forårsaker ingen smerter og er bare påvises gjennom en rekke tester gjort av en lege. Den væske i sekker er vanligvis blod, men det kan også være en rekke andre fluider som finnes i den nedre del av tykktarmen.
Når sacs briste, slår diverticulosis inn i mye mer alvorlig tilstand av divertikulitt. Dette er den infeksjon som utvikles under divertikulose forårsaket av sprengning av sekkene, kjent som diverticula-.

Typer

Det er mye mer vanlig å finne divertikkelsykdom i Europa og Nord-Amerika. Det er ikke vanlig i Afrika og Asia. Det er mistanke om at tendensen til å spise en lav-fiber diett i Europa og Nord-Amerika er det som fører til større spredning av tilstanden i disse landene.
Personer under 40 år som regel ikke er i faresonen på sykdom, men det har blitt anslått at nesten halvparten av befolkningen over 50 år har noen form for divertikkelsykdom.
I mange mennesker symptomene er ikke veldig merkbar, men noen mennesker utvikler alvorlige symptomer som inkluderer kramper og anal blødning.

Funksjoner

Som en person aldre, får sin tykktarmen tykkere å bidra handlingen av passerende avføring. Hvis en person har en diett lav på fiber så han vil begynne å utvikle mindre og hardere avføring som er vanskelig for tykktarmen for å passere. Den ekstra anstrengelse kreves av tykkere kolon for å passere disse hardere avføring kan resultere i indre slimhinnen i tykktarmen å bli dyttet utover. Siden kolon er tykkere, vil den indre foring som har skjøvet seg ut blir fanget i veggene i tykktarmen og begynner å fylles med væske.
Dette er hvordan diverticula- dannes. De til slutt presse seg til utsiden av kolon veggen og bli divertikkelsykdom.

Betydning

Symptomene på divertikulose og divertikulitt er svært lik andre abdominale forhold, for eksempel et blødende sår, så det er viktig å få en riktig diagnose av en lege, så snart som magekramper og oppblåsthet oppstå.
Ubehandlet divertikkelsykdom kan føre til intern infeksjon og selv blokkering av tykktarmen.

Det er ikke uvanlig for diverticula å sprekke i tykktarm og gi blod til å vises i avføringen. Hvis det er blod i avføringen, er det viktig å holde seg årvåken og merke hvis tilstanden vedvarer. I noen tilfeller blodet vil gå bort etter et par dager og vil ikke kreve medisinsk behandling.
Men vedvarende blod i avføringen eller konstant anal blødning er alvorlige symptomer og bør rapporteres til lege umiddelbart.

Expert Insight

Medical College of Wisconsin anbefaler å øke mengden av fiber i kosten for å hindre utbruddet av divertikkelsykdom. Det anbefales at frisk frukt og grønnsaker legges til den daglige menyen, og det anbefales også at færre matvarer med bearbeidet mel er fortært som raffinert mel mangler den virkelige fiberinnholdet nødvendig for å hindre diverticula fra forming. Spise mat laget med hel-hvetemel vil bidra til å legge de nødvendige fiber til en diett.

Tegn og symptomer på divertikkelsykdom

Fordøyelsessystemet kan begynne å vise noen slitasje etter en stund, og divertikkelsykdom er ett av de forhold som kan utvikle seg i en persons senere år. Å diagnostisere for divertikkelsykdom, en lege vil normalt sjekke pasientens mage for ømhet, bruk en blodprøve for å sjekke for infeksjon, og da har pasienten gjennomgå en avbildning test som CT-scan. For å kunne diagnostisere divertikkelsykdom, andre forhold som lokke fram lignende symptomer, som for eksempel blindtarmbetennelse, må utelukkes.

Identifikasjon

Som en person aldre, kan små poser kjent som diverticula begynner å vises på veggene og fôr av de ulike delene av fordøyelsessystemet. Den vanligste stedet for dem til å danne er inne i tykktarmen. Dannelsen av disse posene er en tilstand som kalles diverticulosis. Diverticulosis er ganske vanlig, og de fleste som har det ikke lider noen symptomer. I noen tilfeller kan imidlertid posene blir betente eller infisert; Da tilstanden blir divertikulitt og krever behandling.

Effekter

En av de mest vanlige innledende symptomer på diverticulitis er smerte. I de fleste av tilfellene denne smerten er plutselig og veldig skarp. I andre tilfeller smerte er relativt mild i begynnelsen, men over span av noen dager kan det utvikle seg til en mer konsistent og sterke smerter. Uavhengig av alvorlighetsgrad eller type smerte, er det vanligvis plassert i nedre venstre delen av magen. Andre symptomer som kan gå sammen med denne magesmerter er en ømhet i bukveggen, feber og kvalme som kan være ledsaget av oppkast.

Potensiell

For å legge til smerten det er andre symptomer på divertikkelsykdom som kan oppstå som tilstanden fremskritt. Disse symptomene er forbigående anfall av diaré og forstoppelse, en oppblåsthet følelse i mageregionen, og rektal blødning som kan dukke opp i avføringen eller etter avføring. Senere stadier av divertikkelsykdom kan også legge til frysninger og nattesvette å gå sammen med feber og smertefulle magekramper.

Forebygging / løsning

Den vanligste behandling etter et angrep av divertikulitt er å gå på en flytende diett i flere dager og la tilstand å helbrede seg selv. En lege kan forskrive en rekke antibiotika laget for å drepe eventuelle infeksjoner som kan ha utløst angrepet, og hun kan anbefale å gå tilbake til god mat som er høy i fiber etter et par dager. Flere alvorlige angrep kan kreve intravenøs antibiotika administreres i et sykehus. For ekstreme tilfeller en kirurgisk prosedyre kjent som en tarm resection kan være nødvendig. Det er her den syke delen av tarmen er fjernet og deretter de sunne delene er koblet sammen.

Betraktninger

Ifølge Mayo Clinic, risikofaktorer for divertikkelsykdom inkluderer en diett som er lav i fiber, en livsstil som ikke inkluderer regelmessig mosjon og fedme. Sannsynligheten for å pådra divertikkelsykdom øker når en person kommer forbi en alder av 40.

Hvordan behandle Divertikkelsykdom gjennom Diet

En enkel måte å bidra til å behandle Divertikkelsykdom er gjennom kosten. Nedenfor er de mer effektive, og nødvendige, kosthold endringer som bør gjøres for å behandle Divertikkelsykdom.

Bruksanvisning

•  Øk inntaket av frukt og grønnsaker. Prøv å spise et stort utvalg av frukt og grønnsaker, og sørg for å spise mye av fargerike frukter og grønnsaker (disse har en tendens til å være høyere på antioksidanter).

Øk inntaket av fiber. En diett som er høy i fiber ikke bare kan hindre Divertikkelsykdom det kan også bidra til å forbedre tilstanden.

Vær forsiktig med inntak av kjøtt. Prøv å spise mer fjørfe for dine porsjoner av kjøtt, og kutte ned på rødt kjøtt. Ved å spise rødt kjøtt alltid velge slankere kutt.

Fedme kan ikke bare større risiko for Divertikkelsykdom, det kan også forverre alvorlighetsgrad. Hvis du er overvektig, kan du prøve å gå ned i vekt konsekvent, men unngå å gjøre noen krasje dietter. Prøv å følge en sunn spising plan. Det kan faktisk forbedre tilstanden.

Lignende symptomer på multippel sklerose

Multippel sklerose (MS) er en autoimmun sykdom som er preget av din egen immunsystemets gradvis ødeleggelse av nervene 'beskyttende dekke. Ifølge Mayo Clinic, tilstanden oftest rammer kvinner og er mest vanlig hos personer i alderen 20 til 40. Symptomene varierer i samsvar med de nervene som er berørt, og kan etterligne symptomer på andre forhold.

Synsproblemer

Dobbelt syn, uskarpt syn, helt eller delvis tap av syn og smertefulle øyebevegelser (optikusnevritt) er blant de synsforstyrrelser som kan være forårsaket av MS. De kan også være et resultat av grå stær, grønn stær, amenoré (stans i menstruasjon), beinkreft, kreft i hjernen, matforgiftning, aterosklerose, migrene, diabetes, hjerneslag, rundormer, preeklampsi (høyt blodtrykk under svangerskapet), TIA (transient iskemiske anfall), myeloproliferative sykdommer (saktevoksende blodkreft) og varicella zoster virus (helvetesild og vannkopper virus).

Motoriske forstyrrelser

Skjelvinger, unormal gange, muskelkramper og motoriske forstyrrelser er karakteristiske symptomer på MS. Rystelser kan også være forårsaket av viral encefalitt, demens, hypoglykemi, hypertyroidisme eller Parkinsons sykdom. Unormal gange også kan tilskrives til TIA, Parkinsons sykdom eller muskeldystrofi. Muskelkramper kan være forårsaket av anfallslidelser, insektstikk eller bitt, divertikkelsykdom eller hypoparathyroidism (nedsatt funksjon av biskjoldkjertlene). Andre motoriske forstyrrelser kan være forårsaket av matforgiftning, Lyme sykdom, demens, hjernekreft, eller Alzheimers sykdom.

Fatigue

Fatigue er et symptom på mange forskjellige forhold. Dette inkluderer anemi, bein kreft, allergisk rhinitt, angst, kronisk utmattelsessyndrom, aterosklerose, Crohns sykdom, skrumplever, bronkitt, kolorektal kreft, diabetes, cystisk fibrose, hjertesvikt, fibromyalgi, erytem, ​​endokarditt, depresjon, hyperkalemi (høyt kaliumnivå ), heteslag, viral hepatitt, søvnløshet, parasitter, hypoglykemi, leukemi, influensa, migrene, Lyme sykdom, osteomyelitt, perikarditt, mononukleose, myeloproliferative sykdommer, PMS (premenstruelt syndrom), varicella zoster virus, bihulebetennelse, sarkoidose, revmatoid artritt, søvnapné og tuberkulose.

Svakhet / Nummenhet

En eller flere av lemmer kan bli markert svak eller nummen, vanligvis bare på en side av kroppen. Diabetes, frostskader, endokarditt, carpal tunnel syndrom, hypoparathyroidism, matforgiftning, migrene, slag, TIA, kan Raynauds fenomen og Lyme sykdom også presentere dette symptomet.

Smerte og Prikking

MS kan føre til parestesier (prikking) eller smerter i bestemte områder av kroppen din. Smerte kan også være forårsaket av glaukom, cellulitt, frostskader, senebetennelse, hjerneslag, ulcerøs kolitt, sykdommer i neglen, photodermatitis, vorter, varicella zoster virus eller sår. Parestesier kan være forårsaket av slag, hyperkalemi, fibromyalgi eller carpal tunnel syndrom.

Inkontinens og Mood Problems

MS innebærer ofte inkontinensproblemer, blant annet økt frekvens og forstoppelse. Andre forhold som kan forklare disse symptomene er Alzheimers sykdom, overgangsalder, benign prostatahyperplasi, divertikkelsykdom, blindtarmbetennelse, prostatakreft og urinveisinfeksjon. MS er også preget av humørsvingninger, depresjon og manglende evne til å kontrollere følelser. Disse symptomene kan være relatert til anoreksi, Crohns sykdom, bulimi, Alzheimers sykdom, posttraumatisk stresslidelse, hypoglykemi, aterosklerose, seksuell dysfunksjon, hypokondri, søvnapné, anfallslidelser, premenstruelt syndrom og spenningshodepine.

Betraktninger

Hvis du opplever noen uvanlige symptomer, gjøre en avtale for å se din lege. Det er mange medisinske tilstander som kan presentere med lignende symptomer. Kun legen din kan gjøre en nøyaktig diagnose, noe som er avgjørende i å bestemme riktig løpet av behandlingen.

IBS symptomer og forhøyet WBC

Irritabel tarm syndrom (IBS) kan karakteriseres ved forstoppelse, diare eller begge deler. I å undersøke slike symptomer, leger gjennomføre laboratorietester som inkluderer fullblods konsentrasjoner. Hvis en forhøyet antall hvite blodceller (WBC) er funnet i enten en blodprøve eller avføringsprøve, er indikasjonen en ikke-IBS infeksjon eller inflammasjon i kroppen. Selv om det ikke er IBS-relatert, kan forhøyet WBC være en indikasjon på en mer alvorlig medisinsk tilstand.

Historie

Forskere gruppert sammen i 1988 for å definere noen kriterier som å diagnostisere IBS mer nøyaktig. De retningslinjer som er utviklet av denne gruppen av leger ble kjent som Roma Criteria.

Betydning

En forhøyet antall hvite blodlegemer er ikke et symptom på IBS. Det er et symptom på andre infeksjoner eller sykdommer som har symptomer som ligner på IBS.

Fakta

IBS er en funksjonell sykdom som bare kan diagnostiseres ved eksklusjon: når alle andre mulige sykdommer, infeksjoner eller betennelser er utelukket.

Funksjon

Symptomene identifisert av Roma Kriterier, samt andre laboratorietester som en blodprøve, tjene til å utelukke andre intestinal sykdommer på vei til en IBS diagnose.

Identifikasjon

Når utført som en del av IBS diagnose, laboratorieprøver (blodprøver, avføringsprøver) viser utbredelsen av blødninger, betente eller infiserte tarmen. Disse forholdene er ikke tegn på IBS, men heller de mer alvorlige tarmsykdommer som ofte etterligner symptomene på IBS.

Implikasjoner

En komplett blodprøve som resulterer i et høyt antall hvite blodlegemer kan være en indikasjon på intestinal sykdommer som divertikkelsykdom, inflammatorisk tarmsykdom (Crohns sykdom, ulcerøs kolitt) eller kreft.

Hvilke Frukt er bra for Grovfôr?

Hvilke Frukt er bra for Grovfôr?


Fyllstoff, også kjent som fiber eller bulk, er det strukturelle ufordøyelige delen av planter som ikke oppløses i vann. Selv om grovfôr passerer ufordøyd gjennom kroppen din, har den viktige helsemessige fordeler. Du kan enkelt få tak i tilstrekkelige mengder grovfôr ved å spise en rekke high-fiber matvarer som frukt, grønnsaker, belgfrukter, hele korn, hele kli og nøtter.

Frukt

Mange frukter er gode kilder til fiber, men noen frukter inneholder mer grovfôr enn andre. A 1 kopp servering av ferske bringebær gir 2,4 g grovfôr; ett lite rødt eple med hud eller en halv stor pære med huden gir 1,8 g; fire friske aprikoser med hud eller 1 ¼ kopp friske jordbær inneholder 1,7 g; og en og en halv tørket fiken gi 1,6 g av fyllstoff. Frukt inneholder grovfôr i mindre mengder inkluderer plommer, mango, blåbær, appelsiner, kiwi og fersken, ifølge Harvard University Health Services.

Friskhet

Spis skinn av frukt som epler, pærer og aprikoser, som peeling reduserer deres grovfôr innhold. Velg rå, hele frukter enn fruktjuice. Fruktjuice inneholder vitaminer og mineraler, men lite eller ingen fiber. For eksempel inneholder en ½ kopp servering av eplejuice ingen fiber, men et eple med sin hud intakt er en god kilde til fiber, sier Colorado State University. Hermetisk frukt pleier også å være lavere i fiber enn fersk frukt.

Vektkontroll

Å spise frukt med grovfôr kan stoppe deg å spise for mye og bidra til å forhindre vektøkning. Fiber har ingen kalorier, men det fremmer en følelse av fylde. High-fiber matvarer må tygges godt før de kan svelges, noe som gjør det vanskeligere å spise mye mat i en kort periode.

Forstoppelse

Grovfôr absorberer vann i fordøyelseskanalen, mykgjørende og legge bulk til avføring. Dette gjør avføring enklere å passere, bidrar til å hindre forstoppelse og fremmer regelmessig avføring. Grovfôr kan også bidra til å gjøre løs, vandig avføring mer solid som det binder seg til vann i tykktarmen, sier Mayo Clinic.

Disease Prevention

Grovfôr hastigheter passasjen av mat gjennom fordøyelseskanalen. Dette kan bidra til å forhindre intestinal kreft, som avfall er fjernet fra kroppen raskere, og det er mindre tid for giftstoffer for å akkumulere, sier Cleveland Clinic. Spise mat med høyt fiber kan også redusere risikoen for hemorroider og divertikkelsykdom - en tilstand karakterisert ved smertefulle små poser i tykktarmen, bemerker Mayo Clinic.

Legge fiber til kosthold

Legge til en frukt høy i fiber til hvert måltid og velge high-fiber frukt som snacks er en god måte å få plass til mer fiber i kostholdet ditt. Øke fiberinnholdet i kosten gradvis - over to til tre uker - for å tillate bakterier i fordøyelsessystemet til komfortabelt tilpasse seg. Legge for mye fiber for fort kan føre til oppblåsthet, magekramper, oppblåsthet og forstoppelse. Drikke åtte glass vann hver dag for å hjelpe fiber passerer gjennom fordøyelsessystemet, foreslår MedlinePlus.

Hva er fibrøs mat?

Hva er fibrøs mat?


Ifølge Harvard School of Public Health, bare den gjennomsnittlige amerikaner spiser omtrent 15gm av fiber om dagen mens hun bør spise minst 20gm. Leger og ernæringseksperter ofte fortelle pasienter til å omfatte mer kostfiber i kostholdet, men hva er kostfiber og hvorfor er det så viktig? Ifølge Mayo Clinic, er kostfiber kjent for å lindre forstoppelse, men kan bidra til å holde deg frisk på lang sikt ved å kjempe hjertesykdom, diabetes og tykktarmskreft i tillegg.

Hvorfor Fiber er viktig

Kostfiber er en daglig nødvendighet som bør tas fra mat, ikke kosttilskudd, ifølge Harvard School of Public Health. Fibrøs mat er kilder til kosttilskudd grovfôr, også kjent som bulk. Disse plante avledet stoffer inneholder cellulose, som ikke kan brytes ned i mindre komponenter av mennesker. Etter fiber passerer gjennom tarmen, blir det hoveddelen av avføring. Det hjelper fjerne tykktarmen underveis, bidrar til å forhindre forstoppelse, hemorroider og uregelmessig avføring.

Langsiktige helsemessige fordeler

Fibrøs mat bidra til å bekjempe Type 2 diabetes, som er preget av høyt blodsukkernivå. To Harvard-studier - av sykepleiere og av mannlige helsearbeidere - fant at en diett lav på fiber og rik på sukker mer enn doblet risikoen for type 2 diabetes sammenlignet med en diett høy i korn fiber og lite sukker. Det ble også funnet at mannlige helsearbeidere med en diett rik på fiber er 40 prosent mindre utsatt for divertikkelsykdom, en betennelse i tarmen som er vanlig hos personer over 45.

Typer av fibrøs mat

Fibrøst matvarer er noen typer matvarer som inneholder plante cellulose, som ikke kan fordøyes av kroppen. Disse inkluderer korn og kornvarer, grønnsaker, frukt, bønner, erter, belgfrukter, frø og nøtter. Bearbeidet fibrøs mat som hermetisert frukt, sukkerholdige frokostblandinger og raffinert korn heller ikke inneholde så mye fiber som ubehandlet fibrøs mat. For eksempel, fire skiver av hvitt brød inneholder 3g av fiber, mens fire skiver grovt brød inneholder 5.7g fiber.

Hvordan legge fiber til kosthold

Fiber kan også tas i form av kosttilskudd, men butikken kjøpte kosttilskudd ikke inneholder de samme vitaminer, næringsstoffer, mineraler og anti-oksidanter som ferske fibrøs mat. For å øke mengden av daglige fiber i kosten, spise frokostblandinger som inneholder bygg, hvete eller havre. I stedet for å spise hvitt brød og pasta, velge multi-korn brød og brun ris. Legg til en ekstra grønnsaker til hvert måltid om kvelden og har frukt til dessert. For snacks, har tørket nøtter eller grovt knekkebrød.

Foods høy i kosttilskudd fiber

Foods høy i kosttilskudd fiber


Det finnes to typer fiber --- løselig og uløselig. Løselig fiber bidrar til å lindre forstoppelse. Uløselig fiber kan hindre tykktarmskreft og divertikkelsykdom. Uløselig finnes vanligvis sammen med løselige, men de høyeste konsentrasjonene av den uløselige variasjon er funnet i skreller, skinn og skall av frukt og helkorn.

Succotash

Succotash, en kombinasjon av mais, lima bønner og tomater, er en god kilde til fiber, med en kopp inneholder 10,4 gram fiber - omtrent en tredjedel av det anbefalte daglige beløpet.

Belgfrukter

Belgfrukter av disse variantene, oppført i synkende rekkefølge, er gode kilder til fiber: erter, bønner, lima bønner, refried bønner, baby lima bønner, svarte bønner og marinen bønner.

Frukt

Noen frukt høy i fiber, oppført fra de med mest til minst, er: tørket pærer, cherimoya (en tropisk frukt fra Latin-Amerika og California), bjørnebær, mamey (native til Karibia og Mellom-Amerika), bringebær, tørkede epler , fersken og fiken.

Miso

Miso, en tradisjonell japansk rett, er utarbeidet ved gjæring av ris og bygg eller soyabønner pluss en gjær mold heter Koji. En halv kopp miso, avhengig av kjede inneholder ca 7,5 gram fiber.

Pasta og kornprodukter

Raw tricale, mais kli, rå amaranth frø og hel-hvete spaghetti innrede de beste kildene til fiber av pasta og frokostblandinger. Noen forberedt frokoster er beriket med ekstra fiber.

Hvordan behandle Diverticulosis

Divertikkelsykdom, også kjent som divertikulose, er en tilstand av fordøyelsessystemet som påvirker tykktarmen, eller i tykktarmen. Normalt veggene i tykktarmen er relativt glatt, men med divertikulose, små fordypninger innenfor veggen av kolon bli opphisset eller infisert, som fører til en rekke symptomer.
I de fleste tilfeller, er venstre side av tarmen påvirket, forårsaker smerte, hevelse og kramper. De fleste tilfeller av diverticulosis oppstå hos voksne over en alder av 50. Noen diverticula er til stede i de fleste mennesker, men de som er diagnostisert med divertikkelsykdom må se deres kosthold og være noensinne klar for tegn eller symptomer på tilstanden slik at de kan få rask lindring og behandling .

Hvordan behandle Diverticulosis

•  Prøv å ha avføring på samme tid hver dag. Dette skal skje uten unødig stress eller påkjenning. Personer med divertikulitt bør ikke anstrenge, siden dette kan føre til smerte eller, i noen individer, blødning.

Observer krakker for noen tegn til blod.

lindrer smerte og hevelse ved bruk av en varmepute, men vær forsiktig så du ikke å ha puten for varm. For de som allerede har blitt diagnostisert og kan ikke lindre symptomer på egen hånd, bør en lege konsulteres.

søke hjelp av en lege hvis du ikke har blitt diagnostisert med en tilstand, og du føler smerte, hevelse eller ømhet i mageområdet, eller hvis du oppdager blod i avføringen. Ikke legg dette av, siden tilstanden kan forverres og kan være livstruende. Ofte leger vil foreskrive antibiotika for å behandle infeksjonen. Ta antibiotika før de er alle borte, selv om symptomene rydde opp før du er ferdig med å ta alle pillene.

Bruk avføring myknere for å gjøre eliminering enklere, men unngå bruk av avføringsmidler, med mindre de har fått foreskrevet av legen din.

Hint

  • Alltid la legen vite om du har en oppblussing av divertikulitt, eller hvis symptomene ikke er bedret i en rimelig tid etter innsats på egenbehandling.
  • Venstre ubehandlet, diverticulosis kan føre til intestinal blødning eller infeksjoner. Intestinal blokkeringen er også mulig. Hvis symptomene ikke bedrer seg eller blir verre, ring din lege.

Felles kolon problemer

Felles kolon problemer


Den human tykktarm, også kalt tykktarmen, er den nedre del av fordøyelsessystemet. Tykktarmen er formet som en opp-ned bokstaven "U", og består av tre hovedseksjoner. Stigende tykktarmen starter i nedre høyre delen av magen og går oppover under leveren, hvor det blir til tverrgående tykktarmen som det går over magen, før han ble sigmoid kolon delen når det kommer ned til det punktet hvor den møter rectum . Det finnes en rekke vanlige kolon problemer som kan påvirke en persons generelle helse, med noe mye mer alvorlig enn andre.

Colon Cancer

Et vanlig problem er kolon kolon cancer, en sykdom som starter i tykktarmen, og kan spre seg til andre deler av kroppen. The American Cancer Society anslår at over 110 000 amerikanere hvert år får en diagnose av kreft i tykktarmen. Tykktarmskreft begynner i de fleste tilfeller som en liten gruppering av celler som kalles en polypp. Noen polypper kan vokse og bli kreft, men de innledende stadier av tykktarmskreft ofte produsere få om noen symptomer. Endringer i en persons avføringsmønster, gass, blod i avføringen og kramper kan tyde på tykktarmskreft er til stede. Når det blir oppdaget, er tykktarmskreft behandles med kirurgi, cellegift, strålebehandling og andre typer medisiner utviklet for å begrense forkant av sykdom.

Divertikkelsykdom

Diverticulosis er betegnelsen på smallish poser som kan utvikle seg i veggen av tykktarmen. Disse posene bule utover gjennom svekket regioner i tykktarmen og er mest vanlig i den eldre befolkningen. Så mange som halvparten av personer over 60 år vil ha noen av disse posene; de kan utvikle seg når en person har en diett lav på fiber. Betennelse eller infeksjon av disse posene kalles divertikulitt, noe som kan føre med seg smerter i mageområdet, vanligvis på venstre side av kroppen. Feber, oppkast, kvalme og forstoppelse kan forekomme med denne kolon problem. Divertikulitt kan behandles med antibiotika for å stoppe betennelser og infeksjoner, hvile for tykktarmen ved å forbruke en flytende diett, eller ved kirurgi for å fjerne den syke delen av tarmen.

Inflammatorisk tarmsykdom

Kolitt og Crohns sykdom er kalt inflammatoriske tarmsykdommer. Kolitt er kjennetegnet ved betennelse i tarmen og er vanligvis sett i tykktarmen, mens Crohns sykdom er ikke uvanlig i tykktarmen, men er hovedsakelig i tynntarmen. Kolitt vil utvikle seg i strekninger av tykktarmen; Crohns sykdom kan bli funnet i en rekke flekker over hele fordøyelseskanalen, inkludert tykktarmen. Symptomene på kolitt inkluderer blodig diaré, kramper og magesmerter. Crohns sykdom bringer med seg utbrudd av diaré, smerte og sår som vises på tarmoverflaten. Inflammatorisk tarmsykdom er behandlet med anti-inflammatoriske medikamenter, kirurgi og andre medikamenter utformet for å undertrykke immunsystemet, som sykdommen er antatt å være forårsaket ved en personens immunsystem angriper friskt vev.

Irritabel tarm syndrom

Irritabel tarm syndrom er en svært vanlig kolon problem, med 20 prosent av voksne i USA plaget med det ifølge Mayo Clinic. Irritabel tarm syndrom kan bringe gass sammen med oppblåsthet, diaré, forstoppelse og alvorlige kramper. Sykdommen er sett oftere hos kvinner enn hos menn. Det finnes ingen kur for irritabel tarm-syndrom, men symptomene kan være vellykket behandlet med medisiner for å forebygge diaré og forstoppelse, fiber kosttilskudd og unngå mat som utløser tilstanden.

Twisted Colon

En tvunnet kolon kan oppstå når et segment av tarmen viser i bukhulen, forårsaker en innsnevring av tykktarmen. Kjent i medisinske kretser som colonic tarmslyng, er en vridd kolon et alvorlig problem som oftest vil oppstå i middelaldrende og eldre menn. Symptomene på en vridd kolon inkluderer ekstrem utspiling av mageområdet, alvorlig forstoppelse som ingenting kan passere gjennom den delen av tarmen, og smerter ledsaget av kvalme. I tillegg, kan blodstrømmen i den regionen bli påvirket, og vevsdød kan forekomme. Kirurgi er nødvendig umiddelbart å reparere en vridd kolon, som ofte er diagnostisert med bruk av røntgenstråler og andre imaging-skanninger.

Mat Kilder for Fiber

I motsetning til karbohydrater, fett og proteiner som er brutt ned og absorbert av kroppen, gir kostfiber grovfôr som passerer gjennom kroppen i utgangspunktet uendret. Fiber er en viktig del av et sunt kosthold, bidrar til å fjerne avfall --- inkludert overflødig fett --- fra kroppen, som i sin tur bidrar til å kontrollere blodsukkeret, opprettholde sunne kolesterolet og regulere fordøyelsen.

Daglige Anbefalinger

The Institute of Medicine ved National Academy of Sciences anbefaler at voksne menn konsumerer mellom 30 og 38 gram fiber daglig. For kvinner, er anbefalingen å konsumere mellom 21 og 25 gram kostfiber hver dag.

Typer av Fiber

Fiber er klassifisert som enten vannoppløselige eller uoppløselige. Løselig fiber blir en gel når det er oppløst i vann, og kan senke blodglukose og kolesterolnivåer. Mat kilder til løselig fiber inneholder sitrusfrukter, epler, bønner, erter, gulrøtter, psyllium frø skall og bygg. Uløselig fiber --- nøtter, de fleste grønnsaker, hel-hvetemel og kli --- gir bulk for fordøyelsessystemet og kan avlaste forstoppelse og bedre fordøyelsen.

Beste fiber alternativer

Hele mat kilder til fiber anses langt bedre kilder enn kosttilskudd, sier Mayo Clinic, som mat gir ekstra vitaminer og mineraler som kosttilskudd ikke kan. Hele matvarer er de som er uendret eller ubearbeidet, som frisk frukt og grønnsaker, hele korn, nøtter, frø, bønner og belgfrukter.

Hva skal unngås

Mens behandlet og raffinerte matvarer gjør gir fiber, fremstillingsprosessen ofte forringer kvaliteten av den fiber. Fruktjuice, hvite pasta og brød samt korn laget av bearbeidet korn gir mye lavere mengde og kvalitet fiber enn sine hele mat kolleger, ifølge Mayo Clinic.

Fordeler med Fiber

Fiber er en viktig del av en sunn diett, rapporterer MedicineNet.com, da det bidrar til å redusere forstoppelse, så vel som diaré, som i sin tur reduserer risikoen for fordøyelsessykdommer slik som irritabel tarm-syndrom og divertikkelsykdom. Løselig fiber senker kolesterolet ved å hjelpe kroppen eliminere dårlige kolesterolet, og bremser sukker absorpsjon å kontrollere blodsukkeret. Fordi mat kilder til fiber ofte krever mer tygging, redusere de sjansen for overspising ved å la kroppen din mer tid til å registrere en følelse av fylde. I tillegg fiberrik mat har en tendens til å gjøre kroppen din føler seg mett lenger, hjelpe til vekttap.

Tips

Etter USDA Food Guide Pyramid anbefalinger --- som inkluderer 03:58 porsjoner frukt, 04:57 porsjoner grønnsaker og seks til 11 korn porsjoner hver dag --- gjør får den daglige anbefalte mengden fiber lett. Mens det kan virke skremmende i starten, ved å holde frisk frukt og grønnsaker tilgjengelig for snacks, spise hele korn korn og korn og øke mengden av hele matvarer i kostholdet ditt vil sikre at du får rikelig med kostfiber fra dagligdagse matvarer. Ifølge US Food and Drug Administration, spise frukt og grønnsaker med skreller og / eller rå vil øke mengden og kvaliteten på fiber konsumert.

Hvordan behandle tarm lidelser

Hvordan behandle tarm lidelser


Tarm lidelser er svært vanlig. Slike problemer påvirker våre tarmer som omfatter tarmkanalen. Menn, kvinner, barn og voksne kan alle få problemer som påvirker tarmen.

Det finnes mange forskjellige typer lidelser som påvirker tarmer inkludert IBS - irritabel tarm, kolitt, gastroenteritt, magesår, divertikkelsykdom, tykktarmskreft, Crohns sykdom, etc. Det er mange andre tarmlidelser, men disse er noen av de vanligste.

Disse forstyrrelser behandles på en rekke forskjellige måter. Her er noen av de mer vanlige behandlingsmetoder for tarm sykdommer:

Hvordan behandle tarm lidelser

En kolon renser og Avføringsmidler - Disse fungerer fint for å rense ut tarmen. Mange mennesker med mageproblemer har problemer med forstoppelse. Et kolon rens arbeider for å løse ulike tarmsykdommer ved å skylle ut systemet av ikke bare bygget opp avfall, men også fra ulike giftstoffer som har utviklet seg i tykktarmen og tarmen. Kolon renser kommer i en rekke forskjellige typer og to av de mest populære inkluderer: fiber kosttilskudd og bentonitt leire. Den bentonitt leire virker til å absorbere de giftstoffer som en svamp.

Endret kosthold - Ofte bare enkle endringer i kostholdet kan endre tarm lidelser. Noen mennesker trenger mer fiber i kosten, mens andre krever mindre. Noen mennesker med divertikulitt kan være nødvendig å midlertidig endre sitt kosthold å kutte ut fiber og fullkorn inntil divertikulitt symptomene har gitt seg. Igjen, hvordan du endrer kosthold vil være avhengig av den eksakte type tarmlidelse du lider.

Kirurgi - Kirurgi er et alternativ for noen mennesker med tarmlidelser. Kirurgi er oftest nødvendig for folk som lider av alvorlige sykdommer som kreft i tykktarmen. Det kan også være nødvendig dersom visse mage lidelser har fått lov til å utvikle seg og forårsake betydelig skade på kroppens system.

•  Medikamenter - Medikamenter blir brukt til å behandle en rekke forskjellige tarmsykdommer. Personer som lider av en ulcer kan gis syre reduksjonsgir, syreblokkere eller vismut. Personer med IBS kan være foreskrevet anti-depressiva eller antispasmodics. Typen av medisiner fore vil være avhengig av den nøyaktige type tarm forstyrrelse pasienten lider av.

Bivirkninger av Senna Pod teblader

Senna, med det botaniske navnet Cassia senna eller Cassia angustifolia, er en urt som vanligvis brukes som et avføringsmiddel. Den antrakinon i senna samhandler med bakterier i fordøyelseskanalen, noe som fører til tarm sammentrekninger. Senna er inkludert i kommersielle avføringsmidler som Ex-Lax Lett Natur og Fletchers Castoria og kan kjøpes i enkelte helsekostbutikker i flytende ekstrakt, tørket pods, tørkede blader eller kapsler. De tørkede pods eller tørkede blader kan være brygget til en te. Folk bør være forsiktige med å bruke senna fordi noen bivirkninger kan være farlig. Det bør kun tas i små mengder og ikke brukes i mer enn 1 uke.

Vanlige bivirkninger

Den vanligste bivirkningen forbundet med senna bruk er diaré. Ingrediensen er potent og noen mennesker opplever diaré selv med små mengder. Senna fører vanligvis mild ubehag i magen. Når det tas i store mengder, Senna også kan føre til kvalme og alvorlig magekramper. Urin kan slå rødlig eller brunlig mens du tar Senna. I tillegg kan sedvanlig bruk av avføringsmidler, inkludert Senna, føre til avhengighet, noe som betyr at folk har en tendens til å bli forstoppet når de ikke bruker avføringsmiddel.

Betraktninger

Senna kan forverre visse medisinske lidelser, inkludert Crohns sykdom, divertikkelsykdom, kolitt, magesår og gastrointestinal kreft. Personer med hjertesvikt eller nyresykdom heller ikke bør bruke Senna.

Expert Insight

En sak fra Gulhane School of Medicine i Ankara, Tyrkia, rapporterte senna-indusert hepatitt hos en eldre pasient som vanligvis tok Senna til behandling av kronisk forstoppelse. Etter avsluttet senna bruk, opplevde han en langsom og progressiv nedgang i bilirubin og leverenzymer, som er en positiv effekt. Personer med leversykdom bør ikke ta Senna.

Ekstra effekter Side

Langvarig bruk av Senna kan forårsake osteomalasi, eller svekkelse og oppmykning av bein, og artropati, en type progressiv leddsykdom. Det er også forbundet med kakeksi, en lidelse med symptomer på vekttap, muskelsvinn, tretthet og svakhet. Langvarig bruk av Senna kan forstyrre elektrolyttnivåer, spesielt redusere kalium til farlig lavt nivå. Reversibel finger og tå clubbing, eller utvidelse, kan forekomme.

Advarsel

I Guyana i 2009, to jenter i alderen 3 og 5, døde etter inntak av tre stoffer: Senna pod te, til medisinering Lomotil stoppe den resulterende diaré og deretter bush te. Dødsfallene syntes å være forårsaket av en kombinasjon av Senna overdose og Lomotil, noe som kan føre til ytterligere dehydrering og elektrolyttforstyrrelser, potensielt farlige for små barn.

Typer av fordøyelseskanalen Disorders

The University of Maryland Medical Center beskriver fordøyelsen som systemet i kroppen hvor maten er brutt ned i ulike næringsstoffer og absorbert inn i blodstrømmen. Blod distribuerer disse næringsstoffer til kroppens celler som skal brukes som energikilde for kroppen. For at denne prosess skal skje tilfredsstillende, har de fordøyelseskanalen for å fungere på riktig måte. Men forskjellige typer fordøyelseskanal lidelser negativt påvirker måten kroppen absorberer disse næringsstoffene.

Diaré

Diaré er en fordøyelseskanal lidelse der avføringen er rennende, eller mennesker opplever hyppig avføring. I noen tilfeller kan de to forholdene kombinere, skaper ubehagelige fysiske tilstander, slik som dehydratisering, i lider. Akutt diaré er en midlertidig tilstand som vanligvis er et resultat av virale eller bakterielle infeksjoner. Kronisk diaré innebærer en funksjonell eller tarmlidelse.

Divertikkelsykdom

The National Digestive Diseases Information Clearinghouse sier at diverticular sykdommer oppstår på grunn av betennelse og infeksjon i diverticula porsjon av tykktarmen. To typer fordøyelseskanal lidelser utpekt som divertikkelsykdom er diverticulosis og divertikulitt. Legene tror at begge forholdene oppstår på grunn av en lav-fiber diett. Diverticulosis lider har ingen symptomer eller har kramper og ubehag i nedre del av magen, oppblåsthet, og forstoppelse. Symptomer på divertikulitt, på den annen side, frem ømhet i den nedre bukregionen på grunn av infeksjoner. Infeksjonen fører til feber, kvalme, oppkast, frysninger, og forstoppelse.

Ulcerøs kolitt

Barnas Hospital Boston sier at ulcerøs kolitt, en inflammatorisk tarmsykdom, betyr at betennelse i tykktarmen har oppstått. Denne type av fordøyelseskanalen lidelse forårsaker diaré fordi åpne sår utvikle seg i tykktarmen. De åpne sår, eller sår, forårsake puss, slim og blod i avføring som passerer gjennom kroppen.

Familiær adenomatøs Polyosis (FAP)

Barnas Hospital Boston sier at FAP er en arvelig form for fordøyelseskanal lidelse der polypper utvikle seg på i tykktarm og endetarm. Disse noncancerous polypper ofte begynner å vokse i et barns tenårene. Leger må fjerne berørte områder av tykktarmen, eller mennesker utvikler tykktarmskreft fra denne tilstanden.

Laktoseintoleranse

Laktoseintoleranse er en type av fordøyelseskanalen lidelse der mennesker mangler enzymet er nødvendig for å fordøye laktose eller melkesukker. Denne tilstanden fører til intestinal ubehag, kvalme, magekramper, diaré og oppblåsthet. Folk som er laktoseintolerante ofte unngå melkeprodukter eller mat som inneholder melk eller ta medisiner for laktoseintoleranse.

Hvordan identifisere Divertikulitt Foods å hjelpe slutt Pain

Hvordan identifisere Divertikulitt Foods å hjelpe slutt Pain


Identifisere hvilke divertikulitt mat å spise er viktig hvis du lider divertikkelsykdom. De fleste leger vil ønske pasienter som lider med divertikulitt smerte å spise mat som følger en "lav rester" plan. En divertikulitt kosthold vil hjelpe deg å redusere symptomene og unngå fremtidige fakkel-ups.

Hvordan identifisere Divertikulitt Foods å hjelpe slutt Pain

•  Reduser Fiber
En lav rester divertikulitt plan inkluderer å spise mindre enn 10 g fiber per dag. Dette vil kreve at du følger nøye med på hvilke divertikulitt matvarer du forbruker. Hvis du vanligvis spiser en diett høy i fiber, vil du ønsker å midlertidig kutte ut noen av disse matvarene.

Grønnsaker
Divertikulitt mat å spise inkludere grønnsaker som enten kokt eller hermetisert uten skinn. Spis grønnsaker som skinnfrie poteter, gulrøtter, agurker, aubergine, grønne bønner, squash, etc. Det er lurt å unngå grønnsaker som tilhører cruciferous familien som brokkoli, rosenkål, blomkål, etc.

Frukt
Divertikulitt matvarer til forbruker inkluderer mye frukt og fruktjuice. Unngå sviske juice. Konsumere frukt som er veldig moden, kokt eller hermetisert uten skinn. Spis aprikoser, fersken, hermetisert frukt, meloner, etc.

kornprodukter
Når vi leter etter divertikulitt mat å spise, unngå hele korn. Konsumere kornprodukter inkludert beriket, raffinert hvitt brød, vanlig frokostblandinger, brus kjeks, hvit ris, etc.

Protein Kilder
Inkluder nok protein når du er på en divertikulitt kosthold. Hvis du spiser kjøtt, spiser godt tilberedt magre proteinkilder som kylling, kalkun, etc. Egg og fisk er også stor divertikulitt matvarer som er høy i protein. Selv om det anbefales at du unngår nøtter og frø, det er ingen konkrete vitenskapelige bevis som beviser at disse forårsake anfall av divertikulitt. Kutte disse ut er opp til deg.

Hva skjer når du spiser sunt?

Hva skjer når du spiser sunt?

Vekt

En av de mest merkbare virkninger av å spise sunt er evnen til å opprettholde en sunn vekt. Ifølge National Center for Health Statistics, anslagsvis 142 millioner amerikanere over 20 år er overvektige eller fete, med en body mass index score på 25 eller mer. Overflødig fett som kan utvikle seg med å spise usunn mat kan sette deg i en større risiko for å utvikle sykdommer som diabetes og hjertesykdommer.

Energi

Å spise riktig mat i et sunt kosthold kan øke nivåene av energien du føler hele dagen. Det kan også bidra til å holde energinivået stabilt ved å kontrollere blodsukkernivået. Ifølge Mayo Clinic, kan velge matvarer som frukt, grønnsaker og helkorn hjelpe stabilisere blodsukkeret (glukose) nivåer. Kroppen din bruker glukose i blodet ditt til å skape energi i cellene. Spise riktig kan sikre at cellene får den energien de trenger, uten å forårsake skade på blodkar eller utvikle glukose relaterte sykdommer som diabetes.

Hjerte

Spise sunt kan også spille en viktig rolle i å holde hjertet sunt. Spise sunt hjelper redusere nivået av dårlig kolesterol og triglyserider kroppen forbruker på daglig baser. Å spise for mye av feil typer kolesterol kan føre til plakk å bygge opp i blodårene dine. Denne plaque kan føre til problemer med blodtrykket, og bidrar også til dannelse av åreforkalkning og hjertesykdom.

Digestive

Spise et sunt kosthold kan også positivt påvirke fordøyelsessystemet. Dette gjelder spesielt ved å få nok kostfiber. Fiber ikke bare hjelper deg til å føle fyldigere raskere og lengre, det hjelper også regulere fordøyelseskanalen. Ifølge Harvard School of Public Health, som kombinerer de rette nivåer av fiber (med rikelig med vann) kan bidra til å forhindre sykdommer som tykktarmskreft, type 2 diabetes, divertikkelsykdom, forstoppelse og hjertesykdom.

Sykdom

En av de viktigste måtene at å spise sunt påvirker deg er å hjelpe deg å bekjempe sykdom. Maten du spiser spiller en viktig rolle i alle deler av kroppen din, alt fra immunsystemet til hjernen. For eksempel, i henhold til Yale-New Haven Hospital, en diett rik på vitamin E og C kan bidra til å redusere risikoen for å utvikle Alzheimers sykdom. De riktige næringsstoffer og vitaminer kan også bidra til å forhindre hjertesykdommer, visse typer kreft, diabetes og osteoporose.

Gjør det selv intern rensing

I dagens verden, oftere da ikke, vi lever side om side med giftstoffer. Plantevernmidler er til stede i maten vi spiser. Forurensning er normen i våre byer, og selv våre boliger er fylt med kjemikalier fra tepper, maling og rengjøringsmidler. Periodisk intern rensing kan være nyttig for å frigjøre våre kropper av miljø toksisitet. Det er mange ting vi kan gjøre for å hjelpe kroppens naturlige innsatsen til sletting seg med giftstoffer.

Leveren avrusning

Leveren er det største organet i kroppen. Ifølge tradisjonell kinesisk medisin, er det også den viktigste. Leveren spiller en viktig rolle i metabolismen og har en rekke funksjoner, inkludert avgiftning. Å spise leverstyrkende matvarer kan betraktes som den ultimate detox diett, siden leveren er avgjørende for innvendig rengjøring.

Ifølge naturopathic lege Paul Ratte, lever-nærende matvarer inneholder artisjokker, rabarbra, rosenkål, epler, hvitløk, løk og neper. Persille, sitronsaft og eple cider eddik er også gunstig. For å få mest mulig ut av dine interne rengjøring innsats, unngå produkter som faktisk svekker leverfunksjon, slik som raffinert sukker, brus, overdreven alkohol og stekt mat.

Urter som melk tistel kan også fungere som lever tonics og har blitt studert. Ifølge University of Pittsburgh professor Raman Venkataramanan: "Det er mye eksperimentelt arbeid i laboratoriet og i dyr tyder på den reelle effekten av melk tistel ekstrakt." Videre laboratoriestudier utført ved University of Texas MD Anderson Cancer Center i Houston foreslår også at melk tistel ekstrakt silymarin opererer på biokjemiske veien for å støtte avgiftning.

Du kan kjøpe melk tistel på de fleste apoteker, supplement butikker og selv på supermarkeder. Den er tilgjengelig i mange former, inkludert kapsler av tørkede urter, flytende ekstrakt, skjær og silymarin fosfatidylcholinet kompleks. Anbefalt dose for voksne, ifølge University of Maryland Medical Center, er 200-400 mg 1-3 ganger om dagen for standardiserte melk tistel ekstrakter. I tilfelle av silymarin fosfatidylcholin, er den anbefalte dose 100-200 mg to ganger om dagen. Som en forholdsregel, bør du kontakte legen din før du starter behandling med noen urte kosttilskudd. Melk tistel er ikke anbefalt for barn eller under graviditet og amming.

Kolon Rensing

Kolon helse er et annet viktig aspekt av interne kroppen rensing. Selv om kolon rensing klinikker og kosttilskudd er lett tilgjengelig, er et tryggere alternativ til å fremme kolon helse med maten du spiser. Spise en diett rik på fiber ikke bare forbedrer kolon helse, men bidrar også med gastrointestinale problemer som forstoppelse, divertikkelsykdom og tykktarmskreft. Den anbefalte daglige fiberinntak for voksne utgjør 20-35 gram. Gode ​​kilder til fiber er bønner, linser, nepe greener, grønne grønnsaker, mustards greener, brokkoli og bladbete. Linfrø, bringebær, jordbær og fennikel er også gunstige kilder.

Helsekostbutikker selger urte-te og kapsler, enzymer og avføringsmidler som er utviklet for å rense tykktarmen. Disse metodene gir deg muligheten til intern rensing i personvernet til hjemmet ditt. Legene har blandede følelser om dette temaet. Mange leger argumentere kolon rensing som en måte å forebygge sykdom og bedre helse og vitalitet. Andre tror på kroppens kapasitet på intern rensing uten eksterne hjelpemidler. Det er til syvende og sist en personlig avgjørelse, men det er en som bør tas med forsiktighet etter omfattende forskning og konsultasjon med legen din.

Bivirkninger av Cascara Sagrada

Cascara sagrada er tørket bark av et lite tre som vokser i Pacific Northwest. Tilgjengelig i kapsler, flytende ekstrakt og te, Cascara Sagrada fungerer som et avføringsmiddel, og folk tar det å lindre sporadisk forstoppelse.

Magesyke

Den vanligste bivirkningen forbundet med Cascara Sagrada er urolig mage. Andre bivirkninger er magekramper og kvalme.

Diaré

På grunn av den avførende virkning, kan cascara sagrada forårsake diaré, som i sin tur kan resultere i fluid og elektrolyttubalanse og vitamin-og mineralmangel.

Forstoppelse

Som med andre avføringsmidler, kan kronisk bruk av Cascara Sagrada forårsake avhengighet, forårsaker forstoppelse med mindre bruk av medisiner. Folk bør ikke bruke Cascara Sagrada lenger enn sju påfølgende dager.

Melanosis Coli

Kronisk bruk av Cascara Sagrada kan også føre til en tilstand som kalles melanosis coli, som innebærer flekker eller mørkere colonic slimhinnen. Dette er vanligvis ikke en alvorlig bivirkning, men det kan redusere tarmfunksjonen.

Urin Color

Cascara sagrada kan endre fargen på urinen til rosa, rød, fiolett, brun eller svart.

Betraktninger

Personer med visse helsemessige forhold bør ikke ta Cascara Sagrada. Disse inkluderer blindtarmbetennelse, Crohns sykdom, divertikkelsykdom, rektal blødning, ulcerøs kolitt eller en historie med intestinal blokkering.

Kolon og endetarm Problemer

Det er mange kolon og rektum problemer som kan oppstå som følge av sykdom eller sykdom, skade eller utviklingsproblemer. Noen av disse tilstander kan behandles med endringer i diett eller medisiner. Andre kan kreve kirurgisk reparasjon.

Divertikkelsykdom

Tilstanden diverticulosis er tilstedeværelsen av lommer (diverticula) som har dannet seg i slimhinnen i tykktarmen din. Når disse lommene blir betent, er tilstanden kalles divertikulitt. Den betennelsen er forårsaket av visse matvarer, slik som korn og frø. Symptomer kan være magesmerter, blødning, feber, frysninger og tarm uregelmessigheter. I et alvorlig tilfelle kan det føre til perforasjon i tykktarmen. Behandling omfatter antibiotika, avføring myknere og kosttilskudd endringer.

Irritabel tarm / Crohns / kolitt

Irritabel tarm syndrom er en tilstand som kalles spastisk colon eller nervøs mage. Det fører til forstoppelse eller diaré. Symptomer inkluderer oppblåsthet, magekramper, unormal konsistens av avføring, passering av slim, haster og følelsen av at du ikke har helt tømt tarmen. Behandling omfatter endringer i kostholdet og reseptbelagte medisiner for å slappe av intestinal muskler. Crohns sykdom er en autoimmun inflammatorisk tarmsykdom som er preget av diaré eller forstoppelse, magesmerter og kramper, oppblåsthet, feber og vekttap. Behandlingen inkluderer anti-inflammatoriske medisiner og immundempende. Ulcerøs kolitt er betennelse i tykktarm og endetarm, og det manifesterer symptomer på magekramper, diaré, blødninger, vekttap og feber. Behandling omfatter antibiotika og betennelsesdempende medisiner. Kirurgi for å fjerne deler av syke tarmen kan være nødvendig i noen tilfeller av Crohns sykdom og ulcerøs kolitt.

Polypper

Polypper er utvekster som danner på slimhinnen i tykktarmen eller endetarmen. De er en vanlig tilstand, og i de fleste tilfeller er de godartet. Det er vanligvis ingen symptomer, og de er vanligvis funnet under en rutinemessig koloskopi eller en x-ray av tarmen. Polypper er vanligvis fjernes under en koloskopi og deretter sendt for diagnostisk testing. Hvis de ikke blir fjernet, kan de bli kreft.

Rektal prolaps

Rektal prolaps er en tilstand i hvilken endetarmen er blitt strukket, ofte på grunn av en svak anale lukkemuskel, noe som resulterer i rektum som stikker ut fra anus. Det kan være forårsaket av fødsel eller mange års anstreng med avføring. Behandlingen innebærer vanligvis rektal eller laparoskopisk kirurgi abdominal kirurgi, avhengig av omfanget av tilstanden.

Avføringsinkontinens

Tarm inkontinens er vanskelig eller manglende evne til å kontrollere gass og avføring. Det er ofte forårsaket av skade på anal muskel eller anal nerve, og kan forekomme under en fødsel, skader til anus, eller som et resultat av anal kirurgi. Symptomer er diaré med haster og lekkasje av flytende avføring og gass. Behandling kan inkludere endringer i kostholdet ditt, medisiner som induserer forstoppelse, øvelser for å styrke anal muskler, kirurgisk reparasjon eller bruk av en kunstig lukkemuskel.

Kreft

Ifølge American Society of Colon og endetarms kirurger, er tykktarmskreft den nest største årsaken til kreftdød i USA, drepte ca 56 000 amerikanere hvert år. Det begynner vanligvis med en godartet polypp som fortsetter å vokse og blir ondartet. Symptomer inkluderer rektal blødning, diaré og forstoppelse. Vekttap og magesmerter kan vises sent i sykdomsforløpet. Den beste forebygging er rutineundersøkelser som omfatter tykktarmskreft screening.

Anatomiske betingelser

Noen medfødte anatomiske forhold forårsaker blokkert eller hindret tarmen. Disse inkluderer malrotasjon av tarm (i området ved enden av tynntarmen, og begynnelsen av tykktarmen ikke er plassert på riktig måte), tynntarmen og i tykk intussusception (en del av de tarm tunneler i et tilstøtende avsnitt), colonic atresien (den rørformede Formen av tykktarmen er lukket), tarmslyng (en del av tarmen blir vridd), og uperforert endetarmsåpningen (anal / rektal området er ikke dannes på vanlig måte eller ikke er fullt utviklet). Disse forholdene kan korrigeres med kirurgi.

Diet for Diverticulitus

Diverticula er svulmende poser på svake punkter i tarmen. De er mer vanlig med økende alder, eventuelt med redusert mosjon, og med reduserte fiber. Flere poser danne en sykdom som kalles diverticulosis, som kan forårsake ingen symptomer. Divertikulitt, som oppstår når poser bli irritert og hoven, forekommer i om lag en fjerdedel av mennesker med diverticulosis og ofte forårsaker blødninger, feber og infeksjon. Selv om angrepene har spesifikke triggere i ulike individer, kan endringer i kostholdet hjelpe behandle og forebygge fakkel-ups.

Høy Fiber

Fordi divertikkelsykdom er et direkte resultat av for lite fiber i kosten, er den primære behandling og forebygging diett strategi lagt fiber for å nå et mål på 20-40 gram hver dag for voksne kvinner og menn, henholdsvis, og avhengig av alder. Den fiberrikt kosthold er anbefalt til alle tider for folk med divertikulitt unntatt i tider når en infeksjon blir behandlet ved rensing av tarmen.

Flytende Diet

En flytende diett for divertikulitt brukes for å øke komforten under flare-ups, for å hvile tarmen, og for å redusere hevelse og press, mens behandling av en mulig infeksjon med antibiotika. Denne dietten bør bare brukes i 2-3 dager, og under omsorg av en lege på grunn av risikoen for svakhet og dårlig ernæring dersom fortsatt lenger.

Lav Fiber

Selv om motstridende, en lav-fiber diett vanligvis blir innført etter det flytende diett-perioden. Vi presenterer lav-fiber matvarer sakte øker næringsstoffer uten overstimulating tarmen. Men dette stadiet, også skal fortsettes med en lege omsorg og for en kort tid, fordi lav fiber i dietten til slutt fører til forstoppelse og økt posen dannelse av mer vekt på tarmveggen. Den lav-fiber fase er etterfulgt av en langsom innføring av high-fiber matvarer som bør opprettholdes for å unngå fakkel-ups og infeksjoner senere.

Nyere forskning

The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer har begynt å studere probiotika, eller gode bakterier, som en mulig behandling eller forebygging strategi for divertikkelsykdom.

I tillegg, selv om utøvere en gang trodde at små frø og nøtter bør unngås hos mennesker med diverticulosis eller divertikulitt fordi de kunne ta inn i de innvendige lommene og irritere veggen, støtter ingen forskning denne teorien. Faktisk, er å legge frø og nøtter i kostholdet nå oppmuntret, fordi de er gode kilder til fiber.