Digidexo.com

Spesielle dietter for en mage Reduction

Spesielle dietter for en mage Reduction


Mage øvelser er bare en del av å ha en flat mage. Den viktigste grunnen til at folk mislykkes i sitt mål om å ha en flat mage er at de bare trening og forsømmelse hva de spiser. En persons diett spiller en viktig rolle i størrelse og utseende av magen.

Høy Fiber og High Protein Diet

En diett høy på protein og fiber hjelper deg å holde full lenger og reduserer indulging i junk food. Å spise stekt og høy-carb mat er en av de viktigste faktorene som forårsaker fett deponering i og rundt magen området. Start dagen med et egg-white omelett til frokost. Eggehviter er en svært god kilde til protein og vil hjelpe deg å føle deg mindre sulten i løpet av dagen. Du kunne også ha høy fiber frokostblanding eller havregryn med bær eller epler. De er en utmerket kilde til fiber og antioksidanter. Tenk lav-fett suppe og en salat med fettfattig dressing til lunsj eller middag. Jo mer variert og fargerik salat, jo bedre er det for magen. Salaten bidrar også til en betydelig mengde fiber, vitamin og mineraler. Snack på mandler eller protein shake for å få mer fiber, protein og antioksidanter.

Diett for oppblåst mage

Kroppen noen ganger tar en stund å venne seg til den høye fiber, og dette kan føre til oppblåsthet - en oppblåst og puffy mage. Det er visse matvarer som bidrar til å holde magen bloat ned, for eksempel asparges - en stor lav-kalori siderett som smaker godt når dampet, kokt eller grillet. Asparges bidrar til at maten beveger seg gjennom tykktarmen.
Papaya areloaded med antioksidanter og inneholder en fordøyelseskanal enzym kalt papain som hjelper til med fordøyelsen. Det er en stor lav-kalori frukt som kan brukes i salater, frokostblandinger, havregryn og desserter.
Ananas er en annen frukt som hjelper til med fordøyelsen og hindrer magen bloat. Legge ½ kopp hver dag til kosthold reduserer magebesvær og halsbrann, og det er bare 50 kalorier. Det er også en god måte å tilfredsstille dine søt tann.
Fettfattig yoghurt er en stor lav-kalori alternativet som holder fordøyelsessystemet sunt. det istasty som det er eller kan gjøre en god smoothie med din favoritt frukt.

Matvarer for å unngå

En diett for å redusere mage må ikke inneholde mettet fett, og bør inneholde mindre alkohol. Mettet fett er vanskelig å behandle og kan lett lagres som fett rundt magen. Smør, majones og margarin er noen av gjerningsmennene.
Alkohol gir tomme kalorier som ikke har noen energi fordel for kroppen din. Kroppen anser alkohol giftig, og som leveren fungerer på den først for å behandle den, bremser dette ned stoffskiftet.