Digidexo.com

Problemer med slanking urtete

Problemer med slanking urtete


"Slimming te" er ikke naturlig slanking, de er heller ikke bare teblader. Ordinære urtete som peppermynte, ingefær, eller kamille er laget av bløtlegging tørkede urter i varmt vann i noen minutter. Slimming te har noen ingrediens lagt for å oppfylle deres krav "eliminere kalorier og toksiner", krav som bør nøye analysert sammen med sine tilhørende ingredienser. Siden te er kalori gratis, er det umulig å få vekt mens du drikker dem.

Ubekreftede påstander

Hevder at te vil gi "rensing" eller "avgiftning" er laget av produsenten, men er støttet av noen. Faktisk, er gyldigheten av detox dietter kritisert av ernæring spaltist ved Mayo Clinic, siden nyrene og leveren er uavhengig effektiv på avhending av giftstoffer. Ingredienser som fungerer som diuretika eller appetittdempende midler kan rense ut din mage-tarmkanalen, men det betyr at deponering og ikke nødvendigvis rensing pågår. Noen produkter vil selv si * Disse påstandene har ikke blitt evaluert av FDA. Dette produktet er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom, "et klart faresignal at eventuelle krav om bedre helse ikke er godkjent.

Avføringsmidler

Avføringsmidler stimulere bevegelse i tykktarmen for å rense den ut, men påvirker ikke den tynntarmen. Siden absorpsjonen av kalorier, og i de fleste næringsstoffer skjer i tynntarmen, er ingen kalorier som kommer ut av kroppen når avføringsmidler anvendes. I stedet noen viktige næringsstoffer som vanligvis absorbert i tykktarmen sammen med noen avfallet blir utvist. Kronisk bruk av avføringsmidler kan føre til dehydrering, konstant diaré, besvimelse, magekramper og oppkast, men ikke konsekvent vekttap. Ifølge Mayo Clinic, kan konsekvent inntak av avføringsmidler også føre til avhengighet og nedsatt tarmfunksjon. Avføringsmidler som inngår i slanking te er oppført som lakserolje, Cascara, aloe, buckthorn, Senna og rabarbra rot.

Diruetics

Te vekttap ofte diuretika som en del av deres rensemekanisme, men metoden for diuretika er å rane kroppen av nødvendige fluider. Siden de fleste kroppssammensetning er vann, mister vann betyr midlertidig å miste vekt. Å miste vann vekt er ikke å miste fett vekt, så de pounds er lett gjenvunnet. Hvis diuretika brukes for mye, kan dehydrering, elektrolyttforstyrrelser og kalium mangler sende noen inn i alvorlige elektrolyttforstyrrelser. Som omtalt fra Remedy Health Media, kan elektrolyttbalansen føre til problemer med muskel koordinering, hjertefunksjon, væske absorpsjon og utskillelse, nervefunksjon, og konsentrasjon.

Appetitt suppresants

Noen teblader som er påståtte som slanking inkluderer ment appetittdempende, men forbrukerne bør ikke bli lurt til å tro at disse suppressants er magisk. Hoodia gordonii, kvann roten av de ordinære linfrø og peppermynte kan alle bli oppført på ingrediens paneler av slanking te. Styrken av de ledende suppressant, Hoodia, er fortsatt mye debattert mens kvann har ingen vitenskapelige bevis for å støtte den. Flax kan øke fylde ved svelging, en fordel som ikke er forutsatt når frøene bo i en te-pose. Lukten av peppermynte, sammen med lukten av grønt eple og banan, er en anerkjent appetitt suppressant - en fordel når man drikker tert te, men også når du tenner stearinlys.