Digidexo.com

Hvordan Substitute Tyrkia for Beef

Hvordan Substitute Tyrkia for Beef


Tyrkia er et allsidig kjøtt som ikke bør være reservert for Thanksgiving middag. Det er sunnere for deg enn biff og vanligvis koster mindre. Innlemme mer kalkun i kostholdet ditt ved å vurdere disse forslagene.

Hvordan Substitute Tyrkia for Beef

•  Begynn med bakken kalkun. I utgangspunktet noen oppskrift som krever kjøttdeig kan bruke bakken kalkun i stedet. Tenk chili, Sloppy Joes, tacos og burritos, kjøttpudding, supper og hamburgere. Nøkkelen til å bruke bakken kalkun er i krydder. Sesong det godt og lag smaker som bruker grønnsaker og urter, for eksempel spisskummen, jalapenos og rødløk. Legg en skive fersk ananas og en bun, og du har fått deg en Smokey Chipotle Hawaiian Tyrkia Burger.

Flytt opp til hel kalkun stykker. Sikker på at en lubben biff rett fra grillen, drypper med marinade og juice er mouthwatering, men du kan lagre fett og kalorier ved grilling kalkun koteletter marinert i rosmarin sitron eller pesto saus. Få enda mer eventyrlystne med regionale smaker som teriyaki eller røykfylt chipotle.

Se etter tilsvarende kutt av møtes. I stedet for en biff skulder eller indrefilet, sjekk kalkun delen i din dagligvarebutikk kjøleskap for noe lignende, for eksempel kalkun indrefilet. Marinere det akkurat som du ville gjort din biff, og deretter forberede den på grillen, stek den i ovnen eller koker den i en crockpot.

Bare tenk på hva du gjør for kroppen din. En 3 oz. servering av kjøttdeig inneholder 263,7 kalorier, 22,6 gram fett og 14,1 gram protein, mens en 3 oz. servering av bakken kalkun inneholder 235 kalorier, 13,2 gram fett og 27,4 gram protein.

Gjør det enkelt for deg selv og hodet til den frosne delen av dagligvarebutikk. Noen ganger må du kanskje se i den organiske delen, men hold øye med frossen kalkun burgere, kalkun pølser og andre forhåndslagde kalkun elementer. Som en bonus, kan du være i stand til å finne kalkun skinke og kalkun bacon i bearbeidet kjøtt tilfeller.

Hint

  • Bakken kalkun skal tilberedes til en minimumstemperatur på 165 grader Fahrenheit, mens hel kalkun bør nå 180 grader.