Digidexo.com

har noen smerter etter brystbiopsi

Kan du har smerter etter å ha passert en nyre stein?

Nyrestein er herdet forekomster av sure salter og mineraler som kan danne inne i nyre og passerer gjennom urinveiene. Smerte nivåer fra passerende nyrestein varierer i henhold til flere ulike faktorer.

Små Stones

The National Kidney og Urologiske Diseases Information Clearinghouse (NKUDIC) bemerker at små nyrestein kan passere gjennom urinveiene uten å forårsake noen smerter. Ofte disse typer steiner gå helt ubemerket.

Større Stones

Større nyrestein kan utløse bivirkninger, inkludert nyreskader, urinveisinfeksjoner og blødninger, rapporterer Mayo Clinic. Smerte eller ubehag forbundet med disse forholdene kan potensielt nøle etter en stein passerer.

Shock Wave Treatment

Personer med store steiner kan gjennomgå en prosedyre som kalles ekstrakorporal sjokkbølgen lithotripsy, som bruker kunstig genererte sjokk å bryte ned steinene, bemerker NKUDIC. Etter passering av steiner fra denne metoden, kan du oppleve smerter og blåmerker på ryggen eller magen.

Andre Stones

Smerte etter å ha passert en nyrestein kan også resultere fra dannelsen av ytterligere steiner. Den NKUDIC bemerker at leger vanligvis analysere passert steiner for å bestemme deres opprinnelse og å danne en plan for forebygging av fremtidige hendelser.

Betraktninger

UpToDate for pasienter bemerker at litotripsi seg selv kan utløse betydelig smerte, og noen individer som gjennomgår prosedyren kan kreve smertestillende medikamenter.

Kronisk Sinus smerte etter bihulebetennelse

Sinus flare-ups kan skje når som helst og kan bli provosert av flere variabler som klima, allergi eller forkjølelse. Under en bihulebetennelse en person kan oppleve svimmelhet, feber, hodepine og trykk i hele hodet. For noen, smerten aldri forlater selv etter bihulebetennelse klarner opp. Det er mange måter å behandle og unngå slike situasjoner.

Årsaker

Det er mange årsaker til en bihulebetennelse. Alt som infiserer nesegangene og årsaker hevelse kan føre til bihulene for å tette og produsere ubehagelig mengder press. Når en bihulebetennelse behandles med antibiotika, vil infeksjonen rydde opp, men smertene kan Persis fordi trykket produsert av en bihulebetennelse kan knuse og med skade de omkringliggende områder av hodet som ører, øyne og overkjeven.

Behandling

Anti-inflammatoriske smertestillende er den mest effektive behandling for kronisk sinus smerte på grunn av en tidligere bihulebetennelse. De vanligste anti-inflammatoriske smertestillende midler er ibuprofen, naproxen og acetylsalisylsyre. Disse stoffene kan lindre smerte og bidra til å redusere eventuelle betennelser eller hevelse som henger fra infeksjon. For mange er disse over-the-counter smertestillende midler gjøre triks, men for noen en resept kan være nødvendig.

Forebygging

Den beste måten å forebygge kroniske smerter fra en bihulebetennelse er å behandle deg selv med over-the-counter decongestants ved første tegn på tette bihuler. Dette vil hindre at bihulene fra muligens å bli smittet. Hvis du føler deg som om du har en bihulebetennelse, komme til lege så snart som mulig og begynne et antibiotikum diett for å unngå kroniske smerter. Du kan også gjøre enkle endringer i kostholdet ditt, søvnmønster og nivået av stress i livet ditt for å opprettholde et sunt immunsystem.

Symptomer

Noen ganger kan det være vanskelig å skille sinus symptomer fra en forkjølelse eller hodepine symptomer, men ofte sinusitis er ledsaget av smerter i flere områder i ansiktet. Folk som har alvorlige sinus problemer opplever ofte hodepine ved oppvåkning om morgenen som gradvis forverres i løpet av dagen. Lider ofte opplever rennende nese, lunger, en vedvarende natt hoste, og følelsen av å alltid bli overbelastet. Kronisk smerte er definert som den vedvarende smerte, selv etter at bihulebetennelse herdes.

Komplikasjoner

Mennesker som opplever kroniske smerter etter en bihulebetennelse kan trenge å bo under tett oppsyn fra en lege. Dersom smertene vedvarer eller forverres innen syv dager tar antibiotika, kan det være mer kompliserte saker skjer som migrene, tann bekymringer og selv infeksjon i andre områder av kroppen som brystet, ørene eller hjernen. Smerte er kroppens indikator på at noe ikke fungerer som det skal, så det bør ikke tas lett på.

Hva du skal gjøre for å lindre Lyske smerter Etter Korsrygg Fusion?

Lumbar fusjon kan ofte føre til lyskesmerter fordi nervesmerter fra sakroiliakalledd (SIJ) stråler ofte i lysken. Ifølge artikkelen "Korsrygg Fusion kan være smertefullt i sacroiliac" på eorthopod.com, en populær ressurs for skjelettsmerter, kan det oppstå lyskesmerter fordi "fusion skift tvinge på SIJ." Dessuten har noen pasienter med lyskesmerter etter lumbal fusjon fått fritak fra SIJ injeksjoner. Dermed kan behandle sacroiliac smerte etter lumbal fusjon lindre lyskesmerter i tillegg.

Om behandling av sacroiliac smerte

Ifølge Aurora Health Care, en Wisconsin integrert helsepersonell, er sacroiliac felles som ligger i nedre del av ryggen ", der ryggraden møter bekkenet." Smerten du opplever i lysken kan også bli følt i hoften eller baksiden av lårene. Umiddelbar behandling skal omfatte bruk av et anti-inflammatoriske medikamenter så som ibuprofen eller naproksen. Ta denne medisinen hver fire til seks timer før din lyske smerte symptomer er borte. Hvis du får ingen lindring med denne medisinen, ring din lege. Han kan foreskrive en muntlig steroid eller gi deg en kortison skudd for å lindre smerte.

Rest, Ice and Heat

Mens legen din har kanskje allerede fortalt deg å hvile, holde av føttene så mye som mulig. Du kan selv prøve å bruke en sacroiliac belte, på legens skjønn, for bedre støtte i ryggen og hoften. Dessuten bruker isen de første to eller tre dager etter behandling. Ice er mest effektiv hvis den brukes på 15- eller 20-minutters intervaller. Gjenta isen terapi hver fire til seks timer. Kontroller at du bruker en ispose og komprimere det direkte mot din kilde til smerte. Ice vil hjelpe minimere betennelse fordi den midlertidig begrenser flyten av blod til området. Når din første betennelser og smerte har stilnet, kan en varmepute øker blodgjennomstrømningen. Blodet frakter oksygen og næringsstoffer som er nødvendig for helbredelse.

Trening

Du bør ikke starte noen rehabilitering øvelser før din første betennelse, hevelse og smerte har sunket. Sjekk med legen din så han kan ha sitt eget treningsprogram. Vanligvis vil du starte med noen grunnleggende tøyningsøvelser. Tøyningsøvelser vil øker fleksibiliteten i korsryggen som det strekker muskler og sener. Stretching er en annen måte å øke blodstrømmen til det myke vevet i ryggen og sacroiliac ditt område. Et eksempel på en strekk øvelse er å ligge på gulvet med knærne peker opp og føttene på gulvet. Trykk forsiktig korsryggen i gulvet og hold denne posisjonen i noen sekunder, deretter slappe av. Gjenta øvelsen 10 ganger. Som ryggen blir mer fleksibel og din smerte minsker, kan du gjøre mer vanskelige øvelser. Disse vil bidra til å legge stabilitet til din korsrygg og ta presset av din sakroiliakalledd. Derfor vil du lindre lyskesmerter i tillegg (Se Ressurser for flere øvelser).

Hvordan hjelpe noen Recover Etter Bryst Implant Surgery

Hvis du blir bedt deg om å hjelpe noen gjenopprette etter bryst implantat kirurgi, kan du følge disse trinnene som en veiledning til dine plikter. Som vaktmester, kan du gjøre mye for å lette din venns ubehag etter denne spesifikke kirurgi.

Bruksanvisning

•  Pass på at du har tid tilgjengelig - trolig flere dager etter operasjonen selv.

Hjelp din venn med oppgaver som innebærer løfting, bøying, eller anstrengende. De fleste leger forby pasienten fra å utføre slike handlinger, slik som å unngå skade på snittene.

Lær om hvordan du kan ta vare på din venns snitt. Vet hvilke medisiner hun må ta, hvor mye og hvor ofte.

Lær om de potensielle komplikasjoner etter denne type kirurgi (se Ressurser nedenfor). Du kan være i stand til å oppdage et problem før det eskalerer.

Assist din venn med slike aktiviteter som dressing og bading, som kan strekke snittet nettsteder og healing arr vev.

Vær forberedt på å lage mat og vaske. I tillegg, vær forberedt på å gi følelsesmessig så vel som fysisk støtte.

Tips og advarsler

 • Den beste måten å hjelpe en person utvinne fra bryst implantat kirurgi er å være tilgjengelig for to eller tre dager etterpå. Selv om hennes smerte kan kontrolleres av medisiner, vil din venn sikkert ha nytte av din hjelp.
 • Snakke lenge med din venn på forhånd og spør hva hun venter fra deg. Si fra hvis du er ukomfortabel med noe. Det kan være en vei rundt din særlig bekymring, eller du kan ikke være den beste kandidaten for jobben.
 • Hjelpe en venn i løpet av hennes recuperation kan være både tidkrevende og uforutsigbar. Alle reagerer forskjellig på kirurgi, så nøyaktig hva du må gjøre kan ikke være kjent på forhånd. Vær forberedt på å gjøre nesten alt!

Hvordan hjelpe noen Recover Etter Cosmetic Surgery

Hvordan hjelpe noen Recover Etter Cosmetic Surgery


Kosmetisk kirurgi kan være en prosedyre så enkelt som laser resurfacing eller så omfattende som en full body fettsuging eller rekonstruktiv ansiktskirurgi. Avhengig av hvilken type operasjon, kan pasienten lider av smerte og ubehag i flere dager eller uker etter inngrepet. Hvis du kjenner noen som er under kosmetisk kirurgi, og tilbyr å hjelpe er en fin måte å gjøre livet lettere i løpet av dagene umiddelbart etter inngrepet.

Bruksanvisning

Hva du kan gjøre for å hjelpe

•  Tilby å ta over shopping, rengjøring eller andre dagligdagse aktiviteter som kan føre til ubehag eller være vanskelig for den personen som prøver å komme seg.

Be om forslag. Hvis du vet på forhånd at noen gjennomgår kosmetisk kirurgi, be dem om å skrive en liste over enkle oppgaver som må utføres hver dag, som går tur med hunden eller kjøre barna til skolen. Selv om du ikke kan ta over alle oppgavene, vil en liste hjelpe deg å avgjøre hva du kan gjøre og hvordan du passer disse aktivitetene inn i din egen timeplan.

Ta vare på de små tingene som kan bli en byrde for noen ikke føler sitt beste, for eksempel endre utbrente lyspærer, matlaging, gjør vasken eller plukke opp posten.

Tilby å plukke opp resepter eller å kjøre personen til lege avtaler.

Ta vare på barna. Hvis noen utvinne etter operasjonen har barn, tilbud om å være barnevakt, selv om det er bare for en ettermiddag. Ta med barna ut slik at pasienten kan hvile og slappe av, eller tilbud om å være hjemme med dem mens hun går til oppfølging konsultasjoner.

Tilby å hjelpe til omfanget av dine evner, men ikke over forplikte deg. Ofte ganger, stress av omsorg for noen andre kan føre til personlige konsekvenser og vanskelighetsgrad, så bare gjør det du kan.

•  Vær forståelse. Smerte og ubehag kan gjøre noen som er i ferd med å komme seg etter operasjonen føler deg deprimert eller irritabel, så prøv å engasjere person i grunne samtale eller bli med dem i å se på TV eller lese et magasin.

Tips og advarsler

 • Hvis en kjær gjennomgår kosmetisk kirurgi, være følsomme for faget og tilby hjelp bare hvis personen lar deg inn på detaljene i hendelsen. Noen mennesker er ikke komfortabel deling det faktum at de er gjennomgått plastisk kirurgi, så ikke sondere dem for detaljer, og ikke bli involvert med mindre din hjelp blir forespurt.

Hvordan hjelpe noen Gjenopprette etter Brystreduksjon

Hvordan hjelpe noen Gjenopprette etter Brystreduksjon


Brystreduksjon kirurgi er en alvorlig operasjon, og selv om det kan være mange fordeler i å velge denne operasjonen, er det også betydelig helserisiko. De fleste risikoene kan reduseres hvis riktige skritt er tatt etter operasjonen. Å ha noen hjelpe deg etter brystreduksjon kirurgi kan gjøre livet ditt enklere. Her er hvordan du kan hjelpe noen gjenopprette etter brystreduksjon.

Bruksanvisning

Lær mer om brystreduksjon recovery.The faktiske utvinning tid for brystreduksjon kan være opptil seks måneder. De første to til tre uker, derimot, er når din venn / kjære vil trenge mest støtte. Det vil være noen smerte, nummenhet og hevelse at personen blir nødt til å forholde seg til.

Forstå bryst reduksjon komplikasjoner. Se for pasienten å vise tegn til økt smerte, og holde nesen åpen for noen odde lukt. Dette er tegn på infeksjon, og du bør få dem til lege umiddelbart. Lær mer om komplikasjoner fra brystreduksjon online på Smart Brystreduksjon webside.

Gi transport. Kjøring noen til og fra brystreduksjon kan være mest nyttig ting du kan gjøre. De fleste sykehus vil ikke la en pasient kjøre hjem etter operasjonen, så enten tilby en tur hjem selv eller ordne annen transport er ofte obligatorisk.

Klargjør hjem. Før operasjonen, hjelpe pasienten forberede sine hjem for å bli frisk som deres sinn vil ofte være pre-okkupert med den kommende brystreduksjon. Aksje opp på isen, vaskekluter, komfortable klær, underholdning og nødtelefon tall. Gjøre ting i sitt hjem lett tilgjengelig, slik at de slipper å løfte og strekke.

Hjelp med husarbeid. Etter brystreduksjon kirurgi, kan man ikke gjøre noen tunge løft, husarbeid eller annet arbeid, som matlaging. Hjelpe med disse aktivitetene kan være en stor fordel.

Tips og advarsler

 • Gå til samråd med pasienten, slik at legen eller sykepleieren kan fortelle deg hva du bør gjøre for å hjelpe.
 • Forberede ett rom i hjemmet for pasientens bedring. En stue kan fungere best som den har en TV, en komfortabel stol og nærliggende telefon i tilfelle en nødsituasjon.
 • De fleste operasjoner vil kreve pasienten å slutte å røyke i god tid. Når du er rundt dem, sørg for å støtte deres slutte ved å avstå fra å røyke selv.
 • Spør alltid pasienten om de har noen uvanlige medisinske forhold eller ikke føler deg bra på dagene fram til operasjonen og informere kirurgen.

Hva er noen ryggproblemer etter fedmeoperasjon?

Vekttap kirurgi er en stor fysisk endring og noen postoperative bivirkninger kan forventes. Stress på kroppen fra å bære ekstra vekt gjør at enkelte muskelgrupper og bein strukturer for å justere på grunn av kompensasjon. Når noen ekstraordinære vekt er fjernet, kan omstilling gi noen fysiske reaksjoner, inklusive endringer i lunge, vaskulær og nyre systemer.

Rapportert Back Pain Issues

Justeringene i ryggmusklene og ryggraden etter vekttap kirurgi kan føre til noen bivirkninger, inkludert ryggsmerter. Endringer i lasten stress på ryggmuskulaturen kan forårsake en omstilling å skje, og bringer om smerter i korsryggen spesielt. I noen rapporterte tilfeller kan betennelse fra kirurgiske sår har spredd seg til området av ryggen, forårsaker uregelmessige episoder av smerte.

Andre Rapporterte ryggproblemer

Noen mennesker som har gjennomgått en fedmekirurgi har rapportert lavere ryggsmerter på grunn av endringer i nyre funksjoner knyttet til dehydrering. Enhver operasjon kan ha depletive effekter på væskenivået i kroppen, og dehydrering kan noen ganger være en bivirkning som kan føre til ryggsmerter for pasienten. Nyre smerter kan være et resultat av bariatrisk kirurgi, selv om den statistiske forekomsten av denne bivirkningen er utilgjengelig.

Vanlige problemer

Mange bivirkninger kan oppleves som er vanlig i noen postoperativ tilstand, inkludert betennelse fra interne og eksterne suturering. I tilfelle av fedmeoperasjon, kan sømmen og lukking av indre bindevev bli infisert. Selv om sutureres bindevev vil etter hvert gro igjen og tette seg selv med arrvev, er det tidvis rapportert episoder av mage juice lekker gjennom og forårsaker betennelse i ytre mage områder.

Behandlingsmetoder

I tilfeller av muskelsmerter og andre relaterte generell smerte etter fedmekirurgi, kan en over-the-counter smertestill bli anbefalt av legen før kroppen justerer til vekttap. I andre tilfeller kan kiropraktorer anbefaler ulike stretching og øvelser for å hjelpe den tilbake tilpasse seg endringen i vekt. I tilfeller av smerte på grunn av mulig smitte, kan anti-inflammatoriske medisiner være foreskrevet for å lindre symptomene.

Annen relevant informasjon

Generelle kosttilskudd justeringer vil være nødvendig for å hjelpe kroppen i å snu seg til de endringer i vekt etter fedmekirurgi. Avtagende noen ernæringsmessige elementene kan være nødvendig, og forskjellige metoder for å spise i tillegg til justeringer knyttet til fordøyelses perioder kan bli tatt med for å lindre ryggproblemer etter fedmekirurgi.

Hvordan kontrollere smerte etter operasjonen

Det er ganske vanlig å oppleve smerter etter en operasjon. Noen mennesker har milde smerter mens andre har alvorlige ubehag. Du kan oppleve muskelsmerter, vond hals og / eller bevegelse smerter etter operasjonen. Selv om smerte kan være ubehagelig, er det en del av helbredelsesprosessen. Den viktigste faktoren er å lære hvordan å kontrollere smerte. Heldigvis er det flere måter å hjelpe deg å kontrollere smertene.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din før operasjonen og forberede deg for smerten. Legen din kan gi deg spesifikke detaljer om operasjonen, og la deg få vite hva slags smerter du kan forvente.

Ta smerte medisin etter operasjonen. Legen din vil gi deg den riktige smerte medisin å ta basert på ditt nivå av smerte. Det finnes flere ulike typer smertestillende medikamenter som NSAID-tallet (aspirin og ibuprofen), anti-inflammatoriske medikamenter, ikke-steroide piller, opioider (morfin og kodein), lokalanestetika og nerve blokker.

Mål din smerte ofte. Legen og sykepleieren kan be deg om å rangere smerten på en skala 0-10, der 10 er den verste. Denne informasjonen forteller dem om din nåværende medisinen fungerer og hvorvidt de trenger for å foreta en justering.

Bruk varme eller kulde terapi for å lindre smerten. Avhengig av hvilken type operasjon som du faktisk hadde, kan du være i stand til å bruke visse elementer som en oppvarming puten eller is, for å kontrollere smertene.

Lytt til avslapping kassetter eller myk musikk. Dette kan bidra til å skape rolige og fredelige bilder i ditt sinn, som hjelper deg til å glemme smerten. Gjør dette to ganger daglig under hele utvinning perioden.

Bruk komfortable klær. Du bør kle seg i løstsittende antrekk mens du gjenoppretter fra kirurgi.

Få nok hvile. Du bør bruke puter til å støtte deg når du sover og sørg for å sove i en komfortabel stilling.

Tips og advarsler

 • Du bør begynne å gå og bevege seg rundt så snart som mulig. Bevegelse gjør at kroppen kan helbrede raskere og hjelper deg til å puste mye lettere også. Legen din bør gi deg beskjed når det er greit for deg å begynne å gå.
 • Vær ærlig med din lege og sykepleiere om smerte som du opplever. Du bør informere dem om eventuelle bivirkninger som du måtte ha fra din medisinering.
 • Ikke kjøre bil inntil legen sier det er greit å gjøre det.
 • Visse smerte behandlinger kan gi bivirkninger som tretthet, kvalme, kløe og oppkast.

Hvor ofte har HIV symptomer Etter en infeksjon?

Etter noen er smittet med HIV, symptomene kan oppstå i tre etapper. Tiden mellom første og andre symptoma stadier av HIV er en rekke år, mens symptomene oppstår oftere som HIV-sykdom fremskritt. HIV-sykdom har også en lang scene der er det ingen symptomer i det hele tatt.

Serokonversjon sykdom

De første symptomene på HIV-sykdom forekommer to til fire uker etter smitte. Disse inkluderer influensalignende symptomer som hovne lymfekjertler, feber, hodepine og sår hals sammen med hudutslett. Disse symptomene kan lett forveksles med andre virusinfeksjoner. Noen mennesker utvikler ikke symptomer på serokonversjon sykdom (også kjent som akutt HIV-infeksjon).

Asymptomatisk HIV

Rett etter serokonversjon sykdom klarner opp, går HIV-sykdom inn i sin asymptomatisk scenen, som ikke har noen symptomer. Asymptomatisk HIV varer åtte til 10 år i gjennomsnitt, og mange mennesker er uvitende, på grunn av fravær av symptomer, at de har smittet med hiv.

Symptomatisk HIV

Etter asymptomatisk HIV, utvikler en kronisk influensalignende sykdom i løpet av tredje stadium av HIV-sykdom. Symptomatisk HIV varer i ett til tre år, med andre symptomer inkludert nattesvette, soppinfeksjoner, vekttap, hudproblemer som eksem og problemer med å puste.

AIDS

En rekke forskjellige tilstander forekommer som et resultat av AIDS, den siste fasen av HIV-sykdom. Disse inkluderer opportunistiske infeksjoner (infeksjoner som bare påvirker hivpositive eller som angår dem mer alvorlig), noen kreftformer, vekttap og nevrologiske problemer, inkludert demens. Som immunsystem blir stadig svakere, folk med AIDS utvikle flere symptomer.

Betraktninger

Symptomer kan ikke stoles på som en måte å diagnostisere HIV-smitte. Den eneste virkelige måten å vite ens hivstatus er gjennom testing, og folk som tror de kan ha smittet med hiv bør oppsøke testing. Se Resources nedenfor for å finne HIV-testing steder.

Hvordan redusere smerte Etter brokk kirurgi

En brokk skyldes en svekket bukveggen. På grunn av denne svakheten, kan deler av magen eller indre organer stikker ut fra sin normale posisjon. Brokk kirurgi bruker en maskemateriale for å styrke eller bygge opp bukveggen, vil denne holde innholdet i magen på plass og hindre ytterligere utstå. For å bidra til å redusere smerte, må du oppsøke lege slik at han kan undersøke deg og finne ut hvilken type smertelindring som er best for din situasjon. Det er trinn du kan følge for å bidra til å redusere smerter etter brokk kirurgi.

Bruksanvisning

•  Gå til legen din. Du trenger en oppfølgingsundersøkelse etter at du har brokk kirurgi. Legen vil vurdere din smerte, basert på din beskrivelse, og ved å undersøke din innsnitt. Han vil også se etter tegn og symptomer på infeksjon på operasjonsstedet, som også kan bidra til smerte.

Spør om smertestillende medikamenter. Legen din kan forskrive lindring medisiner best for deg. Legen din kan gi deg en resept på et medikament som er kodein basert, eller han kan foreskrive anti inflammatoriske medisiner. Hvis smertene dine er ikke veldig alvorlig, kan legen din fortelle deg å ta en over-the-counter smertestillende.

Spis bland matvarer. Mat med høyt fett eller matvarer som produserer gass kan opprørt magen. Gass smerter og urolig mage forårsaket av fet mat kan bidra til din smerte. Spis mat som er lav i fett og som ikke gir mye gass som bønner, brokkoli eller kål.

Få flytting. Spør legen din når du kan begynne å gå. Mild trening og turgåing hjelper til med helbredelsesprosessen. Som vev begynner å gro, vil smertene avta. Walking også bidrar til å lindre angst og stress. Disse kan bidra til smerte, og ha en innvirkning på hvordan du avtale med smerte. Ved å lindre stress, kan du bli bedre i stand til å takle smertene, og det vil ikke virke så alvorlig.

Bruk puter. Etter operasjonen, vil magemusklene bli sår. Det kan skade å nyse eller hoste. For å redusere smerte, et godt tak puter til magen når du nyser eller hoste å absorbere støt. Dette vil redusere smerte, og ta bort frykten for hoste. Hoste er spesielt viktig etter operasjonen fordi når du mottar narkose, lungene samle slimete. Du må hoste de slimete opp slik at den ikke bo i lungene og fremme lungebetennelse.

Tips og advarsler

 • Overvåk operasjonsstedet og holde det rent per legens instruksjoner. Ved å holde snittet rent, vil du redusere risikoen for en infeksjon.
 • Hvis du opplever blødninger, hevelse, smerte eller drenering fra snittene, ring legen din med en gang. Dette kan være tegn på en infeksjon som skal behandles. Også, hvis du opplever alvorlige smerter eller kortpustethet, ring 911.

Hvordan hjelpe noen Recover Etter Brain Surgery

Hvordan hjelpe noen Recover Etter Brain Surgery


Når det er tid for å hjelpe noen igjen etter hjernekirurgi, er det lett å bli redd og engstelig. Med riktig informasjon og veiledning, men du kan være en sterk støtte for din familiemedlem eller en venn i en svært vanskelig tid i livet hennes. Omsorgspersoner spiller en viktig rolle i følelsesmessig og fysisk støtte etter hjernekirurgi. Les videre for å lære hvordan du kan hjelpe noen gjenopprette etter hjernekirurgi.

Bruksanvisning

•  Forstå hjernekirurgi for å være en stor operasjon om det er utført helt i narkose eller som en våken prosedyre. Helst hjernen utsettes for operasjon, er det en mulighet for skade på områder utenfor det kirurgiske punkt.

Tilbring tid med kirurgen følge prosedyren for å lære om det er noen uventede omstendigheter for å møte i løpet utvinning. Dersom utfallet ikke ble som forventet, får klare instruksjoner om endring i utvinningen protokollen fra de som er gitt før operasjonen.

Kjenn dine begrensninger. I arbeidet med å hjelpe noen komme seg etter hjernekirurgi, er det ofte en fristelse til å gjøre mer enn det som er nødvendig. Du må innse at utvinning kan vare i uker eller måneder. Det er viktig å ikke brenne ut ved starten. Du vil være behov for muligens en lengre oppgang.

Skaff en klar direktiv om når man skal varsle lege om symptomene. Det vil hjelpe deg å forstå hva som er en livstruende krise, og hva som er en del av gjenopprettingsprosessen. Hvis du observerer uvanlig oppførsel eller symptomer, og du kan ikke tak i legen din, ringe 911 for å få hjelp.

Ta deg tid for deg selv. Veien å komme seg fra hjernen kirurgi kan omfatte mer enn bare utvinning tid. Hvis hjernekirurgi var å fjerne en malignitet, kan utvinningsprosessen kompliseres ved stråling eller kjemoterapi. Legge til rette for sporadisk lettelse å komme vekk fra den dag-til-dag, stressende rutine.

Innse pasienten vil trolig være på medisiner i løpet av prosessen for å komme seg fra hjernekirurgi. Det er viktig å holde ham på en streng medisinering rutine som planlagt av legen. Å hoppe over eller forsinke en dose kan føre til et tilbakeslag eller komplikasjoner etter operasjonen.

Forbered deg på å hjelpe til med alle husarbeid. Utvinne Pasienten kan være sjenert om å be om hjelp, så vær proaktiv. Spør om du kan hjelpe ved å kjøre ærend, gjør retter, matlaging måltider eller klippe plenen.

Forbered deg på å hjelpe til med barnepass. Pasienter kan bli gitt strenge grenser om hvor mye vekt de kan løfte. Hjelpe med babyer eller småbarn altfor store til å bli løftet, og tilbudet til sjåføren eldre barna til leksjoner og sportsbegivenheter.

Tips og advarsler

 • Hvis du er den primære omsorgsperson for noen som er planlagt for hjernekirurgi, gå til kontoret besøk med pasienten for å få førstehåndskunnskap om hva du kan forvente under utvinning.
 • En forhøyet temperatur er alltid et tegn til å ringe legen. Infeksjon etter hjernekirurgi må fanges opp tidlig for å hindre alvorlige komplikasjoner.

Hjem rettsmidler for tann og kjeve smerter etter operasjonen

Etter dental kirurgi, kan tannkjøttet bli betent og irritert. Selvfølgelig, avhengig av alvorlighetsgraden og omfanget av arbeidet, det kan legges lidelse på grunn av helbredelse av kjevebeinet eller tennene. Husk at nervene drives gjennom benet, inn i tennene og kan også være kilde til ubehag og smerte. Fordi det er flere faktorer, kan en hjemme bøte arbeide for en situasjon, men ikke for alle. Og alltid snakke med oral kirurg først om eventuelle rettsmidler du ønsker å prøve.

Lammende smerte

En enkel løsning er å swish varmt saltvann inn i munnen din. Salt har mange positive kvaliteter, inkludert antiseptisk. Saltvann kan potensielt svi. Hvis så, har man kanskje blandet for mye salt i vannet. Det kan svi verre når du arbeider med en sprukket tann. Men generelt, er saltvann trygt å bruke på vev nylig traumatiserte etter kirurgi.

Isposer er en annen måte å hjelpe nummen smerte. Bare anvendelse på siden av kjeven hvor det gjør vondt. Du kan selv holde en isbit direkte i munnen over anbudsområdet. Ice bidrar til å kjøle ned betennelsen og redusere smerte.

Masser tea tree olje eller annen tyggis-lammende produktet på verkebyll. Definitivt snakke med legen først for å finne ut hvor lang tid etter operasjonen må du vente med å søke aktuelle bedøvelsesmiddel til innsnitt området.

Yarrow root fungerer som en bedøvelse. Ta stiklinger av den friske roten eller bruke bladene og bruke dem direkte på tannkjøttet eller tennene for å lindre smerte. Igjen, snakk med legen din først.

For blødning og smerter, ta en avkjølt våt tepose, innpakket i et stykke gasbind og hold den mot sårstedet. Den garvesyre constricts små blodkar, hjelpe dem danne blodpropper. Våte teposer også bidra til å redusere hevelse.

Forsiktighetsregler

Etter alle kirurgi, pass på å bruke blodfortynnende. Ginko biloba og vitamin E kan føre til ytterligere blødning på grunn av dette. Aspirin, også er en blod tynnere, og så de eneste smertestillende midler som tas bør være de som anbefales av kjevekirurg. Hvis du bruker noen andre smertestillende, eller er på reseptbelagte blodfortynnende, sørg for at kjevekirurg er klar over hva du tar. Hvitløk, også kan forårsake blødninger. Som sådan, hvis du tar hvitløk, bør du avslutte bruken en uke før operasjonen og vente på å fortsette etter sting har grodd. Feverfew og ginseng kan også forårsake blødninger.

Avslappende urter, for eksempel kava kava og johannesurt kan øke effekten av anestesi, og bør seponeres cirka en uke før operasjonen.

Healing Aids

Homøopatisk middel, arnika, brukes til å redusere traumer og hevelse. Det er ofte brukt for eventuelle blåmerker situasjoner og kan hjelpe hastighet utvinning etter operasjonen. Arnica kan tas i tablettform, oppløst under tungen. Den er også tilgjengelig som en aktuell gel; sørg for å lese anvisningen på pakken for bruk.

Krydderet curcumin har anti-inflammatoriske egenskaper og så inkludert det i kosten kan også bidra til å avlaste den tilhørende hevelse og smerter på grunn av operasjonen.

Hvordan hjelpe noen Recover Etter hofteprotesekirurgi

Etter noen har hofteprotesekirurgi, vil de være sterkt avhengig av andre for støtte og omsorg under deres utvinning. Det kan ta så lenge som to måneder eller mer for å komme seg fra hofteprotesekirurgi, inntil pasienten kan gjenoppta normale aktiviteter.

Bruksanvisning

Hjelp med Recovery

Opprett en sikker utvinning området for noen som har hatt hofteprotesekirurgi for å gå tilbake til etter at de er utskrevet fra sykehuset. En sovende området, tilgang til mat og et bad uten trapper å klatre bør alle være innenfor en gangavstand. Siden pasienten skal bruke en rullator eller krykker, bør det ikke være noen hindringer i veien heller.

Snakk med legen for å lære om gjenopprettingsprosessen. Lær hva din utvinne pasienten kan og ikke kan gjøre så langt som bevegelsen er bekymret. Finn om øvelsene, smerte medisinering tidsplaner, sykepleier besøk og bandasje krav. Noen som har hatt kirurgi kan være trøtt og glemsom, så er det viktig å vite alle detaljer.

Oppmuntre pasienten til å utføre sine øvelser regelmessig. Dette vil hjelpe dem å komme seg raskere, samt redusere risikoen for blodpropp.

Bring pasienten til å følge opp besøk med legen. Siden de ikke vil være i stand til å kjøre for en stund, og du kan ha å tjene som midlertidig driver.

Noen som har hatt hofteprotesekirurgi kan være ganske groggy for en uke eller så etter operasjonen på grunn av smertestillende medikamenter. Hvis du kan avtale å være hjemme med ham for denne gang som ville hjelpe ham tilbake mer trygt.

Acquire spill, bøker, filmer og andre elementer for å holde noen som har hatt kirurgi okkupert under deres utvinning. Det kan være nedslående å forbli immobile så lenge, så holder opptatt vil hjelpe tiden til å gå raskere. Prøv å tenke på noen ting å gjøre sammen som ville være moro for dere begge.

Remain medfølende, så denne operasjonen kan være ganske følelsesmessig taxing for pasienten også.

Tips og advarsler

 • Å være forberedt på en lang utvinning etter operasjonen, samt å ha en positiv holdning kan hjelpe noen som har hatt kirurgi forbli positiv selv. Dette kan gjøre restitusjonstiden mye mer utholdelig for alle involverte.
 • Ikke forplikte tid til å hjelpe noen etter hofteprotesekirurgi hvis du ikke kan håndtere ansvaret. Du er nødt til å gjøre mye av løfte- og dagligdagse oppgaver for din kjære, så det er viktig at du forstår dette på forhånd.

Hvordan hjelpe noen Recover Etter Facelift kirurgi

A en pasient utvinne ansiktsløftning kirurgi trenger hjelp umiddelbart etter inngrepet. Å være forberedt på forhånd for noen du kjenner til å gjennomgå ansiktsløftning kirurgi kan være en stor hjelp i å gjøre gjenopprettingen mer behagelig.

Bruksanvisning

Hjelpe en pasient Gjenopprette Fra Facelift kirurgi

•  Sett av tid til å være tilgjengelig for å kjøre pasienten hjem fra kirurgi. Pasienten vil bli gitt bedøvelse under inngrepet og kan være groggy, så sørg for å ha nødvendige reise retninger på forhånd. Bruk en bil som de kan komme seg inn og ut av lett, og sørg for at passasjersetet legges ned.

Lær om vanlige komplikasjoner etter ansiktsløftning kirurgi. Kontroller at du har den fulle navn, kontor telefonnummer og adresse til pasientens lege lett tilgjengelig. Lære, på forhånd, som komplikasjoner anses haster og hvilke som kan tas opp på et framtidig oppfølging besøk.

Ta pasienten til et apotek for å fylle resepter foreskrevet av lege. Pasienten er sannsynlig å være i smerte og kan trenge medisiner for å være komfortabel nok til å sove. Les innsatsen som følger med medisiner og gi pasienten den anbefalte doseringen.

Den typiske ansiktsløftning kirurgi utvinning tid er om en uke, men det kan vare i flere uker. Pasienten vil trenge noen til å bli med ham eller henne i minst 48 timer etter inngrepet.

Ikke la pasienten å utføre husarbeid, inkludert rengjøring, løfting eller matlaging. Det er veldig viktig for pasientene å unngå å øke blodtrykket under utvinning, spesielt i løpet av de første to ukene.

Vær forberedt på å gi emosjonell støtte etter operasjonen. Det er vanlig for pasienter å bli deprimert og misfornøyd i løpet av den tiden som trengs for å komme seg. Minne pasienten at helbredelse tid er nødvendig for å se hele resultatet av prosedyren.

Tips og advarsler

 • Enighet om å hjelpe noen gjenopprette fra kirurgi av noe slag er en stor, men viktig oppgave. Vær sikker på at du har tid og energi til å ta vare på pasienten fullstendig, inkludert over natten, i minst to dager.

Hvordan hjelpe noen Recover Etter Dental Surgery

Hvordan hjelpe noen Recover Etter Dental Surgery


Det kan være vanskelig for folk som gjennomgår dental kirurgi for å komme tilbake til sine vanlige liv med en gang. Å ha kjære for å hjelpe dem å gjenopprette kan muntre dem opp og hjelpe dem med å få bedre raskere.

Bruksanvisning

Hjelp Someone Recover Etter Dental Surgery

En unngå å la din kjære spise eller drikke noe samme dag som hennes kirurgi. Pasienten bør være i stand til å pusse tennene om morgenen. Å lære hva annet en oral kirurgi pasienten ikke bør gjøre umiddelbart etter operasjonen, kan du besøke Atlanta Oral og Facial Surgery hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Fyll din kjære en smertestillende medikamenter resept umiddelbart etter operasjonen og sørge for at han følger kirurgens retninger for å ta den. Hvis din kjære er ikke foreskrevet noe, men er fortsatt opplever smerte, foreslår en over the-counter-smertestillende som ibuprofen.

La din kjære sitte i en komfortabel stol etter å komme hjem med hodet hevet. Hvis hun har hatt en tann trukket ut, sørge for at hun holder kontinuerlig press på operasjonsstedet med en klump av gasbind. En fuktig tepose kan også anvendes. Gjenta hvis blødningen fortsetter.

Påfør isposer på din kjæres ansikt over kirurgiske området for å redusere hevelse. Området skal være iset på en 15-minutters on-off tidsplan for den første dagen etter operasjonen.

Gi din kjære en brus eller kullsyreholdig drikke for å bosette magen hans. Sørg for å gi ham juice eller melk å ta med reseptbelagte smertestillende medikamenter for å minske sjansen for en urolig mage.

La din kjære skylle munnen hennes 24 timer etter operasjonen med en blanding av 8 oz. av varmt vann og en 1/2 ts. salt. Ha henne skyll om en gang i timen mens våken.

La din kjære til å spise myk mat som yoghurt eller potetmos når han er klar. Unngå å gi ham harde eller små matvarer som popcorn som kan skade operasjonsstedet.

Tips og advarsler

 • Vurdere å handle for nødvendige matvarer og forsyninger før din kjære har kirurgi, slik at han ikke blir nødt til å plukke opp gjenstander.
 • Har tenkt å plukke opp din kjære fra tannkirurgi og ta ham til en oppfølging avtale, som han kan føle seg for svak til å kjøre selv.
 • Ikke la din kjære til å bruke sugerør, sigaretter, alkohol eller å spise små eller hard mat. Disse vanene kan løsne en blodpropp, som kan føre til en smertefull, stinkende tilstand som kalles tørr socket. Dry socket vil øke tiden det tar for noen å komme seg fra dental kirurgi.

Hvor langt skal noen gå Etter kneprotesekirurgi?

Hvor langt skal noen gå Etter kneprotesekirurgi?


Kneprotesekirurgi er en av de største og mest kompliserte ortopediske operasjoner du kan ha. Det innebærer fjerning av ben og innsetting av proteseinnretninger. Muskel, sene og sene blir omgruppert og festes på nytt. Etter at kroppen gjenoppretter, mange pasienter lurer på hvor mye av sine gamle liv de kan gjenvinne. De vil være redd for at de ikke kan være i stand til å gjøre normale aktiviteter. En av de vanligste bekymringene er hvor langt å gå som utvinningen foregår.

The Surgery

Begynn med å forstå kirurgi. Major i alle henseender, innebærer kneprotesekirurgi fjerning av store deler av bein og innsetting av protese stykker inn i kroppen. Traumer er stor, og oppgangen er lang. Det vil være måned av fysioterapi, og musklene rundt kneet vil måtte bygges opp igjen og retaught. Det vil ta tid, krefter og tålmodighet med å gå ned i gangen. Derfor, før du tenker på vei ut på den første post-kirurgisk tur, få med legen din og sørg for at rehab har forberedt deg for det grunnleggende.

Baby Steps

Tempoet selv. Ikke forsøk å gjøre mer enn de enkleste gang i månedene etter operasjonen. Følg nøye med hvordan benet og kneet føles. Ofte er det første tegn på problemer tretthet. Dette er forløperen til smerte. Pain betyr å stoppe på alle kostnader og gå lenger. Du har nettopp vært gjennom traumer å ha erstattet kneet. Pain betyr skade er oppstått, og du må stoppe uansett hva du gjør for å unngå mer skade. Så starte i det små, og jobber sakte å øke avstanden og dine nivåer.

No Set Avstand

Forstå at det ikke er satt avstand for en pasient å gå eller ikke å gå, når han har gjort en full gjenoppretting fra kneprotesekirurgi. Avstanden vil variere fra pasient til pasient, avhengig av variable som alder, kondisjon, smerte toleranse, styrke, etc. Det er ingen fast regel. Den eneste regelen å huske er at du ikke ønsker å skade ledd som har blitt byttet ut, og nær oppmerksomhet til tretthet av benet er nøkkelen til å gjøre at du får det ikke til skade. Langsomt øke din avstand, uten å forårsake smerte, for å bygge muskelstyrke og utholdenhet. På alle kostnader, unngå å stresse den nye kne og forårsaker skade.

Hva om jeg ikke har noen penger og trenger å gå til en lege?

Kostnadene ved daglige utgifter - mat, gass og bolig - kan raskt tømme en persons økonomiske ressurser later lite til overs for uventede kostnader. Folk uten helseforsikring dekning kan stå overfor en enda mer skremmende dilemma når skade eller sykdom oppstår. Heldigvis finnes det offentlige og samfunnet programmer og fasiliteter tilgjengelig for å gi medisinsk behandling på liten eller ingen kostnad.

Medicaid

Medicaid helsetjenester dekning er et føderalt finansiert program som administreres av den enkelte stat. Valgbarhet for Medicaid dekning avhenger det meste på en persons inntekt, selv om personer som er blinde eller eldre kan også kvalifisere. Krav inntektsnivå kan variere fra stat til stat som hver stat bestemmer hvordan dens Medicaid-programmet er kjørt og setter sine egne kvalifikasjonskrav. I noen tilfeller kan en person må betale en liten copayment beløp for legebesøk avhengig av statlige krav. Leger og tjenesteleverandører blir utbetalt direkte fra Medicaid for eventuelle tjenester som leveres. Søknader om Medicaid er tatt på statlige og lokale Department of Health & Human Services kontorer.

Hill-Burton Gratis og Redusert-Cost Health Care

The Hill-Burton Gratis og Redusert-Cost Health Care-programmet ble startet av den føderale regjeringen i 1946 av en lov som krevde visse sykehus og helseinstitusjoner for å gi gratis og redusert kostnadene medisinsk hjelp til lav inntekt enkeltpersoner og familier. Fasiliteter som deltar i dette programmet er forpliktet til å gi rimelige tjenester når noen søker om hjelp. En tilstandsbasert liste over Hill-Burton hovedkontor vises på US Department of Health & Human Services nettsted (se Ressurser). Disse kontorene kan henvise interesserte søkere til lokale anlegg der folk kan søke om programmet. Kvalifikasjonskrav kan variere fra stat til stat med noen stater krever søkere til å søke om Medicaid assistanse forhånd.

Health Care for bostedsløse

Personer som har liten eller ingen ressurser i form av penger eller bolig kan kvalifisere for gratis helsetjenester fra anlegg som deltar i Health Care for bostedsløse Program. The Health Care for bostedsløse Program er et føderalt støttet program som gir gratis helsetjenester for mennesker berørt av bostedsløshet. En tilstandsbasert oversikt over deltakende leverandører er tilgjengelig på National Health Care for bostedsløse Rådets hjemmeside (se Ressurser). Folk kan også få informasjon om hvor fasiliteter fra sin lokale avdeling for Helse og omsorgsminister kontor.

Helse Centers

The Health Resources og Services Administration - en gren av Institutt for Helse og omsorgsminister - sponser et landsdekkende nettverk av helsesentre spesielt designet for å gi helsetjenester til folk som ikke har råd til å betale. Kvalifikasjonskrav gå etter inntektsnivå og bruke en glidende-avgift skala som er basert på en persons evne til å betale for tjenester. Helsestasjoner er samfunnet baserte anlegg som tilbyr en rekke medisinske omsorgstjenester, noe som inkluderer tannpleie, helsesjekk og mental helse behandling. En liste over tilgjengelige fasiliteter kan bli funnet på Health Resources og Services Administration nettsted (se Ressurser).

Har Fat Return Etter fettsuging?

Hvis du er interessert i å få fettsuging, ville en felles bekymring være, vil fettet komme tilbake? Du vil prosedyren for å være verdt det, ikke bare økonomisk, men fysisk også. Fettsuging fjerner fettceller fra målområdet, og voksne ikke produsere mer fettceller. De eksisterende fettcellene bare bli forstørret når vekten er oppnådd. Hvis fettcellene er fjernet, vil de ikke formerer seg i det samme området.

Hva er fettsuging?

Fettsuging er det lov å fjerne fettceller fra under huden, ved hjelp av et rør og et vakuum. Du kan bare gjennomgå en viss mengde fettsuging om gangen, noe som begrenser antallet av områder for hver enkelt prosedyre. Dette bestemmes av mange faktorer, inkludert din alder, helsetilstand og vekt. Det er en av de mindre invasive prosedyrer for plastisk kirurgi, hvor oppgangen tar vanligvis mindre tid, og du kan gjenoppta normale aktiviteter før.

Fettsuging Teknikker

En rekke fettsuging teknikker er tilgjengelige som teknologiutviklingen. Den tradisjonelle fettsuging teknikk er da et lite innsnitt foretas der en medalje staven blir satt inn i målområdet. Kirurgen så bryter opp fettceller og fortsetter å suge fettet ut gjennom en liten, vakuumlignende rør. En annen nyere fettsuging teknikk er laser lipo eller "smart lipo", der bare lokalbedøvelse er brukt, er et lite innsnitt gjort, blir fettcellene smeltet og fjernes lettere fra kroppen.

Fettcellene

Ifølge LaserLipoGuide.com, trenger fett celler som kalles lipocytes eller adipocytes vanligvis ikke reprodusere. Når du er en voksen, har du et visst antall fettceller, og de bare utvide hvis du få vekt. Fettsuging resultatene er permanente i det området som er behandlet. Fettcellene krympe som du gå ned i vekt, men aldri forsvinne helt. Den eneste måten å fjerne fettceller fra kroppen er gjennom fettsuging.

Fettsuging for Weight Loss

Ikke forvent å miste mye av vekten fra fettsuging. Selv om du fjerner fett fra kroppen, er fettsuging en kosmetisk prosedyre og resultatene vil være med utseendet ditt, ikke på skalaen. Avhengig av størrelsen, kan du miste noen få pounds fra prosedyren som pounds av fett er fjernet. Men, er det et mål å forbedre visse områder på kroppen din og derfor sikter til synlige endringer på kroppen din.

Vektøkning med Lipo

Selv om du opp i vekt etter å få fettsuging, vil kun de fettcellene som er i kroppen din utvide. Antall fettceller er mest sannsynlig avgjøres i løpet av barndommen og ungdomsårene. Når du har nådd voksen alder, fett-celle tall pleier å holde seg konstant for både mager og overvektige personer. Fettcellene er antatt å være i stand til å øke sin størrelse fire ganger før de deler seg og skape nye celler. Dette er bare årsaken til drastiske vektøkning og er ikke et typisk resultat.

Raske lunsjer og middager som ikke har noen karbohydrater

Raske lunsjer og middager som ikke har noen karbohydrater


Du ønsker å gå ned i vekt raskt, men ikke har tid til å forberede forseggjort måltider. Low-carb dietter gi rask vekttap fordi matvarer med null til noen karbohydrater tillate kroppen til å brenne fett lagret i magen, mage og lår i stedet for sukker som finnes i karbohydrater. Ikke forsøk å bare spise måltider med null karbohydrater, men. Karbohydrater tjener en viktig rolle i kroppens stoffskifte, og dietitians anbefaler low-carb dietter enn ingen-carb dietter.

Stekt brokkoli med Lemon

Steke brokkoli fordi det konsentrerer smaker. Bake brokkoli på en stekeplate ved 450 grader i 10 til 12 minutter. Klem sitron på den for ekstra smak.

Ferdiglaget kylling eller kalkun og ost

Koke en hel kylling eller kalkun på en gratis kveld. Oppbevar kjøttet i små beholdere i fryseren, holde et par av dagens forsyning i kjøleskapet. For en rask lunsj, spise en porsjon av den lagrede kjøtt med et par ost og stangselleri.

Tuna Salad

Bland en boks med tunfisk med kokte egg, løk og lav-fett majones, og spise den ut av en bolle. Legg bacon biter for mer smak uten å legge karbohydrater.

Grillet fisk

Fisk kokker raskt og gir en utmerket kilde til protein, med lite fett. Spis sammen med stekt brokkoli for en middag måltid.

Crock Pot Meat

Plasser en stek eller annen favoritt kjøtt i en crock-potten. Tilsett vann, og sette på lav til å lage mat gjennom dagen. Det vil være klar til å spise til middag, sammen med en lett salat.

Hvordan behandle Nerve smerte etter å ha en Stroke

Rammet av slag kan være en livsendrende opplevelse. Du må overvinne mange hindringer og, avhengig av hvor ille stoke var, kanskje du trenger å lære hvordan du gjør vanlige dagligdagse oppgaver som gåing og knytte skoene dine. På toppen av alt dette, kan du oppleve post-stroke smerte, noe som kan gjøre dagen-til-dag lever enda vanskeligere. Snakk med din primære omsorg lege om din post-stroke smerte. Han kan vurdere din situasjon og gi deg alternativene som passer best til dine behov.

Bruksanvisning

•  Registrer deg hos en smerteklinikk. Ett av alternativene som legen kan anbefale er en henvisning til en klinikk utviklet for å bidra til å behandle kroniske smerter. Legene arbeider på denne typen klinikk er spesielt trent til å håndtere og behandle smerte. Din kroniske smerter Legen vil jobbe tett med din primære omsorg lege for å sikre at du får riktig behandling.

Ta medisiner. Oral medisiner er den vanligste behandlingen av post-takts smerte. Med overflod av smertestillende medikamenter på markedet, kan det ta et par forsøk for legen din for å finne en kombinasjon av resepter som vil lindre smertene dine.

Tenk kirurgi. Du må kanskje kirurgi for å helt bli kvitt smerter forårsaket av hjerneslag. Deep hjernen og motor cortex stimulering er to prosedyrer som gir en viss grad av smertelindring for om lag 50 prosent av pasientene. Kirurgi kan virke som et drastisk tiltak for å håndtere kroniske smerter, men det kan være det beste alternativet for deg.

Prøv fysisk og atferdsterapi. Lav-effekt trening som gåing og svømming kan bidra til å lindre smerte hos noen pasienter. Stress kan legge til smerten at mange slagpasienter erfaring; meditasjon og yoga kan hjelpe deg med å slappe av og redusere stressnivået, og dermed redusere smerte.