Digidexo.com

Naturlige urter til Blære

Blæren lagrer kroppens urin før utskillelse gjennom urinering prosessen. Bakterier i blæren kan føre til overaktiv blære eller urinveisinfeksjoner. Etter god hygiene og supplere din diett med naturlige urter kan holde blæren sunn og sterk.

Bær

Blåbær og tranebær inneholder forbindelser som hindrer bakterier fester seg til blæreveggene. Disse bær inneholder også arbutin, som har antibiotiske egenskaper og fungerer som et vanndrivende.

Yoghurt

Yoghurt inneholder levende kulturer, eller acidophilus, holder sunne bakterier i tarmen. Yoghurt forhindrer også blære infeksjoner relatert til candida eller gjær infeksjoner.

Persille

Persille er vanndrivende og oppfordrer vannlating, og dermed hindre bakterier fra å bygge opp eller forming i blæren veggene. Gulrøtter, selleri og agurk opptre på samme måte som persille og å opprettholde blære helse.

Kjerringrokk

Horsetail er en flerårig urt som finnes i Nord-Amerika. Forbruker kjerringrokk te (sette mot 1 ts. Horesetail urter i kokende vann, og bratt i 15 minutter) øker urinering og styrker vev på blæren veggene.

Hvitløk

Hvitløk er en urt med naturlige antibiotiske egenskaper. Tar 02:58 fedd om dagen bidrar til å bekjempe uønskede bakterier i kroppen.

Rose Hip

Rose hip er frukten fra rose anlegget og er høy i vitamin C, noe som øker urin surhet, fremme en ubeboelig miljø for bakterier å overleve. Vitamin C er også et diuretikum.