Digidexo.com

Hvordan beregne Weight Watchers poeng på nye punkter Plus Plan

Hvordan beregne Weight Watchers poeng på nye punkter Plus Plan


The Centers for Disease Control and Prevention rapporterer at dersom dagens helse trender fortsetter, innen år 2050 mengden av folk med diabetes kan doble eller tredoble. Mange av disse tilfellene vil være type 2 diabetes. Denne typen diabetes resulterer fra dårlig kosthold som fører til fedme. Weight Watchers er en spise plan forskrivning en sunnere livsstil gjennom å gjøre bedre mat valg. Ved utgangen av 2010, Weight Watchers avduket en ny plan, Points Plus. Denne planen er ikke basert på kaloriinnholdet i maten valg, men på karbohydrater, fett, protein og fiber.

Hvordan beregne Weight Watchers poeng på nye punkter Plus Plan

Finn ernæringsmessige informasjon for maten du ønsker å beregne poeng for. Det er vanligvis plassert på baksiden av produktet eske. Hvis du spiser en frisk frukt eller grønnsak, gode nyheter, de fleste frukter og grønnsaker har null poeng på de nye Points Plus plan. Stivelsesholdige grønnsaker, som poteter, kommer med punkt verdier som fortsatt trenger å bli beregnet.

Finn den ernæringsmessige informasjon for ubehandlet mat, for eksempel poteter, på en ernæringsmessig nettside, som ernæring data. Du kan også finne ernæringsmessige informasjon for de fleste restauranter og bearbeidet mat på selskapenes nettsider.

beregne poeng ved hjelp av denne matematiske formelen:

Poeng Plus = protein / 10,94 + karbohydrater / 9.17 + fett / 3,89 - fiber / 12.49.

Du vil ta gram protein i maten oppført på den ernæringsmessige etiketten og dele det med 10,94 på kalkulatoren. For dette vil du legge til gram karbohydrater delt på 9.17, legger fett gram delt på 3,89, deretter trekke fiber delt på 12.49.

Hint

  • Hold en matdagbok for å hjelpe deg å holde styr på poeng.
  • Sjekk med legen din før du starter noen vekttap plan.