Digidexo.com

Hva er kalsium piller for?

Kalsium er et næringsstoff som er nødvendig for kroppen å gjennomføre daglige funksjoner. Denne forbindelsen spiller en viktig rolle i å bygge og opprettholde fitness nivåer. Noen individer lider av kalsium mangler og må bruke kosttilskudd for å motta næringsstoff.

Bruk av kalsium

Kalsium blir brukt av kroppen på mange måter gjennom hele livet. Barn trenger kalsium for å bygge sterke bein og som du blir eldre næringsstoffet hjelper deg å opprettholde denne styrken. Uten kalsium, vil dine bein og tenner vokse svakere og lider skade.

Kalsiumtilskudd og bein styrke

Kalsiumtilskudd kan anvendes som en behandling for mangler. Problemer med bein styrke som leddgikt kan behandles ved hjelp av kalsium piller for å forbedre styrke.

Andre bruksområder

Kalsiumtilskudd brukes til andre formål. Gravide mødre bruker disse pillene for å nytte sine pleie barn. Omløps studier er å teste forholdet mellom kalsiuminntak og for forebygging av kreft, høyt blodtrykk og høyt blodtrykk.

Kilder til kalsium

Kalsium er funnet i mange kilder. Produkter som for eksempel melk, ost og yoghurt er eksempler. Grønnsaker som spinat og brokkoli er også gode kilder til dette næringsstoffet.

Bivirkninger

Kalsiumtilskudd er ikke uten sine bivirkninger. Personer som lider av nyreproblemer kan forverre deres situasjon mens du bruker disse produktene. Sørg for å kontakte lege før du bruker noen form for supplement.