Digidexo.com

Hjem rettsmidler for MRSA staph infeksjoner

Staph infeksjoner omfatter hudinfeksjoner, lungebetennelse, hjernehinnebetennelse, endocarditic, toksisk sjokk-syndrom og septikemi. Staph infeksjoner er svært smittsom og kan spre seg ved hud-til-hud kontakt. Staph infeksjon sår ofte pus og slam, og hvis noen kommer i kontakt med infisert sive eller puss (selv ubevisst), kan infeksjonen lett bli spredt. Symptomer på en staph infeksjon varierer i henhold til hvilken del av kroppen som er infisert. Ansiktet og nedre ben er mer utsatt for staph infeksjon, selv om en hvilken som helst del av kroppen kan bli infisert.

Behandling Varierer

Den type av behandling som brukes til å behandle en pasient for en staph infeksjon er avhengig av hvilken type staph infeksjon pasienten har. Forskjellige ting forårsake staph infeksjoner. Vanlige foreskrevet behandling for en staph infeksjon er bruken av et antibiotikum. Ofte kan staph infeksjoner være farlig og sta, så foreskrevne metoder for behandling ikke alltid gjøre triks. I de tilfeller, eller i tilfelle av kroniske infeksjoner, kan pasienten velge alternative metoder for behandling eller hjemmemidler snarere enn tradisjonelle behandling.

Antioksidant Liquids

Antioksidanter arbeide fordi de kvitte seg med bakterier som har kommet inn i kroppen. Noen eksperter referere til antioksidant væske som en antioksidant væske super-mat. Den kan brukes eksternt til de infiserte områder, samt være konsumert eller inge, som kan rydde opp infeksjonen fra innsiden og ut. Påfør direkte til den infiserte huden to ganger per dag.

Eksempler på flytende antioksidanter inkluderer flytende Acai Berry juice, Noni juice og goji juice, alt som kan finnes på din lokale helsekost butikk.

Unngå å bruke antibakterielle såper, som visker den naturlige flora, inviterer skadelige bakterier inn i systemet.

Kosten valg

Hva en pasient forbruker kan gjøre en stor forskjell når det kommer til staph infeksjoner. Skjære ned på alle soyaprodukter, med unntak av fermentert soya, miso, tempeh og soyasaus, som alle er sunt for pasienten. Soya inneholder goitrogens, som er kjent for å trykke ned thyroid funksjon. I tillegg inneholder det fytinsyre, noe som kan hindre kroppens evne til å absorbere proteiner, kalsium, magnesium, jern og sink. Unngå å drikke melk, som pasteurisert melk kan være ganske skadelig for de som har staph infeksjoner. Hvis du må drikke melk, stokk med rå melk eller melk, som er sertifisert økologisk. F

inally, unngå alle kunstige søtningsmidler. Dette inkluderer Splenda, sukralose, aspartam, Nutra-søt, lik og acesulfam kalium. Les etikettene nøye for å finne ut hvilke matvarer du kan og ikke kan spise. Kunstig søtstoff kan være skadelig for helsen din, spesielt hvis du lider av tilbakevendende staph infeksjoner. Både soya og kunstige søtstoffer er kjent for å svekke immunsystemet, som ikke er en god ting. Personer som lider av tilbakevendende staph infeksjoner tendens til å ha svekket immunforsvar.