Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Swimmer er Itch

Hvordan bli kvitt Swimmer er Itch


Swimmer er kløe, også kjent som cercarial dermatitt og duck kløe, er en hud utslett forårsaket av en immunreaksjon på vannbårne parasitter løslatt fra snegler som infiserer vannlevende fugler og pattedyr. Swimmer er kløe oppstår når larvene av flatworm parasitt schistosomatidae, kalt cercaria, feilaktig trenge svømmeren hud snarere enn et dyr vert. Fordi mennesker ikke er egnede verter, larvene dø i huden og ikke smitte til mennesker. Utslettet er et resultat av en kortsiktig inflammatorisk immunrespons. Symptomer inkluderer rødlige kviser, små blemmer og kribling, svie eller kløe. De fleste tilfeller ikke krever legehjelp.

Hvordan bli kvitt Swimmer er Itch

•  Skyll det berørte området med isopropylalkohol, og deretter bruke kortikosteroid krem, en natron lim eller en anti-klø krem. For å lindre smerte, bruke en kjølig kompress eller bade i Epsom salter, natron eller havregryn.

Ikke skrap det berørte området. Kloring kan forårsake utslett å bli smittet. Hvis kløe er alvorlig og hjem rettsmidler gir ingen lindring, bør du kontakte legen din for en resept-styrke lotion.

Ta kontakt med en hudlege hvis symptomene vedvarer lengre enn tre dager med ingen lindring. Diagnostisering av svømmer kløe er vanskelig fordi det ikke er blod test som oppdager tilstedeværelsen av cercaria. Du vil mest sannsynlig bli foreskrevet en fuktighetskrem for å lindre kløe. For alvorlige reaksjoner kan orale steroider være foreskrevet.

Forhindre svømmer kløe ved å unngå bading i myrområder der sneglene er funnet. Ikke tiltrekke fugler til områder der folk svømmer. Når du er ferdig svømming, håndkle-tørr eller dusj umiddelbart.

Hint

  • Swimmer er kløe kan oppstå i noen kropp av vann der arten av sneglen i stand til vert de cercaria liv. De fleste offentlige helse avdelinger ikke krever at svømmer kløe meldes, så vær klar over risikoen ved bading i noen fersk eller salt vann.
  • Swimmer er kløe er ikke smittsom.
  • Ikke forveksle cercarial dermatitt med schistosomiasis, som også er kjent som svømmer kløe. Schistosomiasis er en alvorlig infeksjon forårsaket av en flatworm parasitt. Det skjer ikke i USA.