Digidexo.com

Neonatal Hypokalsemi

Neonatal hypoglykemi er en tilstand som følge av lave nivåer av glukose i babyer kort tid etter fødselen som følge av en manglende evne til å tilpasse seg livet utenfor livmoren, ifølge den amerikanske regjeringens MedicinePlus hjemmeside.

Miljø

Neonatal hypoglykemi oppstår etter fødselen da en nyfødt baby finner det vanskelig å tilpasse seg fra å motta glukose fra morkaken i mors liv og begynner å produsere sin egen glukose fra mat og leveren.

Nivåer

The University of Maryland Medical Center rapporterer hypoglykemi er diagnostisert når nivåene av insulin i kroppen av et nyfødt barn faller under 30 mg / dl i de første timene etter fødsel, og dersom nivået faller under 45 mg / dl etter de første 24 timer liv.

Insulin

Hyper insulinism er rapportert av University of Maryland Medical Center som en av de viktigste årsakene til neonatal hypoglykemi. Hyperinsulinisme er beskrevet som et nivå av hormonet insulin i nyfødte som er for høy, noe som trekker for mye glukose fra blodet for konvertering til energi.

Andre årsaker

Neonatal hypoglykemi kan også være forårsaket av den nyfødte kropp produserer for lite glukose for sine behov. The University of Maryland Medical Center rapporterer en annen vanlig årsak til å være en manglende evne til å produsere nok glykogen, den form som glukose er lagret i det menneskelige legeme.

Tall

Ifølge University of Maryland Medical Center, er neonatal hypoglykemi den vanligste formen for metabolsk problem hos nyfødte barn med tilstanden forekommer i mellom ett og tre nyfødte per 1000 fødsler.