Digidexo.com

morsmelk oppbevaring dårlig

Hvordan vite om frosset Breast Milk har gått dårlig

Hvordan vite om frosset Breast Milk har gått dårlig


Mange mødre er klar over at morsmelk gir sine babyer et forsprang for sunn vekst og utvikling. Ammende mødre som jobber utenfor hjemmet ofte pumpe sine melk ved hjelp av brystpumper. Melken blir deretter lagret i hygiene flasker eller andre beholdere, og matet til spedbarnet etter behov. Mens morsmelk ikke ødelegge like lett som mange mistenker, er det viktig å kjenne tegn som kan indikere at morsmelk har gått dårlig. Bortskjemt melk kan gjøre barnet ditt sykt, så du må unngå serverer det hvis du mistenker at dette kan være tilfelle.

Hvordan vite om frosset Breast Milk har gått dårlig

Smell melken. Bortskjemt morsmelk har en umiskjennelig stygg lukt som ligner på bortskjemt kumelk. Hvis du oppdager dette lukt, må melken kastes.

•  Observer utseendet på morsmelk. Morsmelk som har delt inn i to lag er fortsatt fine å bruke og kan bare ristes før servering. Denne separasjon skjer når fettsyredelen av melken stiger til toppen. Hvis, derimot, har melken dannet klumper av fast materiale, kan det ha ødelagt og må kastes.

•  Smak melk. Det er ikke uvanlig for morsmelk å ha en metallisk eller såpe smak, som er laget som et resultat av melke enzymer bryte den ned. Hvis, derimot, har melk en klar sur smak, kan det ha bortskjemt og bør ikke bli servert til barnet ditt.

Hint

 • Hvis morsmelk synes å ha et snev av farge til det - slik som blått, oransje, gul eller rosa - du trenger ikke å kaste den bort. På grunn av mange faktorer, slik som ingesfargestoffer som finnes i næringsmidler, kommer en kvinnes bryst melk i en rekke farger. Ifølge La Leche League, er tilstedeværelsen av disse fargene betyr ikke noe galt med melken.
 • Ideelt sett bør morsmelk bli avkjølt i kjøleskapet eller fryseren så snart den kommer til uttrykk. Brystmelk vil holde ved romtemperatur i fire timer. Nedkjølt morsmelk kan trygt holdes i 72 timer, og morsmelk oppbevares i fryseren er trygg i minst seks måneder.

Oppbevaring av brystmelk Regler

Uttrykke morsmelk kan tillate en ammende mor å forlate barnet sitt i korte perioder. Riktig lagringsteknikker er nødvendig for å bidra til å maksimere kvaliteten av melken og beskytte barnets helse.

Lagring containere

Plastposer er produsert spesielt for frysing morsmelk er best. Siden de er spesielt utviklet for bruk i frysere, disse posene er mindre sannsynlig å splitte når frossen enn er vanlige disponibel flaske liners.

Romtemperatur Lager

Morsmelk kan oppbevares opptil seks timer ved romtemperatur under 78 grader F. Melken bør brukes ved neste fôring eller kassert etter det tidspunktet hvis det ikke kan være nedkjølt eller frosset.

Kjøleskap Storage

Ved temperaturer mellom 39 og 32 grader F, kan morsmelk oppbevares i kjøleskap i inntil fem dager. Ubrukt nedkjølt morsmelk bør overføres til en fryser på det punktet eller kasseres.

Fryseseksjon Storage

I frysere som opererer 31-5 grader F, for eksempel i kombinasjon kjøleskap / fryseanlegg, kan morsmelk lagres i opp til to uker. Tint morsmelk bør holdes nedkjølt og brukes innen 24 timer, og bør aldri bli re-frosset.

Kjøleskap Fryser med egen dør

Frysere som holder temperaturer 4-0 grader F vil holde riktig pakket morsmelk fersk i inntil seks måneder.

Deep Fryser

Morsmelk lagret i en frysepunktet fryser vil holdbare i opptil et år.

Hvordan fortelle om morsmelk er ikke bortskjemt

Hvordan fortelle om morsmelk er ikke bortskjemt


Ifølge BabyCenter.com, hjelper amming beskytter barnet mot krybbedød (krybbedød), allergier, barndommen fedme og andre helseproblemer. Ved hjelp av en brystpumpe for å trekke ut melk kan du lagre væsken inni et kjøleskap eller fryser, og gir deg muligheten til å bruke melk på et senere tidspunkt. Akkurat som med melk som du kjøper på en matbutikk, betyr morsmelk har en holdbarhet. Gi barnet sur eller bortskjemt morsmelk anbefales ikke, så du må alltid inspisere melk før du gir den til barnet ditt.

Bruksanvisning

•  Smak en liten del av morsmelk. Morsmelk som ikke har bortskjemt har fortsatt sin opprinnelige smak, mens morsmelk som har gått dårlig har en umiskjennelig stygg smak, ligner bortskjemte butikk-kjøpte kumelk.

Smell flasken eller beholderen av morsmelk. Melk som har gått dårlig har en veldig stygg og sur lukt som får deg til å umiddelbart flytte nesen vekk fra beholderen. Ett sniff er alt som trengs å vite om morsmelk er bortskjemt.

Swirl melken forsiktig i ca fem til ti sekunder for å fordele flytende krem og melke lag. Deretter inspisere beholder eller flaske, på jakt etter eventuelle klumper eller solide porsjoner av melk. Kast melk hvis du merker noen av disse klumpene. Melk som er like separert i lag, er imidlertid fremdeles sikkert for forbruk.

Tips og advarsler

 • Det er best å plassere morsmelk i kjøleskap eller fryser så snart som mulig.
 • Ifølge WorkAndPump.com, er morsmelk god for ca 10 timer ved oppbevaring i romtemperatur, omtrent åtte dager da lagret inne kjøleskap og opp til seks måneder når lagret inne i en fryser (avhengig av hvor ofte du åpner fryseren døren).
 • Morsmelk som er en annen farge, for eksempel grønn eller rosa, er trygt å drikke. Ifølge La Leche League, oppstår slike fargeendringer på grunn av fargestoffer i maten du spiser eller blod fra brystvorten. Ingen av disse problemene true barnet ditt.
 • Som med butikk-kjøpte kumelk eller noen meieri produkt, alltid bruke en "better safe than sorry" tilnærming når arbeider med morsmelk. Kast morsmelk hvis du merker selv snev av en sur smak eller lukt, eller hvis du er usikker på alderen på melk, som bortskjemt morsmelk kan forårsake mage problemer for den lille.

Hvordan å ta kosttilskudd som øker morsmelk produksjon

Mens amming er en naturlig prosess, og nesten alle gravide kvinner vil produsere rikelig med morsmelk, det er tider når noen kvinner trenger å øke sin morsmelk forsyning. I noen tilfeller kan det medisinske tilstander begrenser tilførsel. I andre kan forbi brystreduksjon føre til lav morsmelk produksjon. Stress kan også redusere morsmelk forsyning, samt kronisk søvnmangel, dårlig ernæring, utilstrekkelig vanninntak, og medisinering interaksjoner. Uansett hva årsaken kan lav morsmelk forsyning være en svært vanskelig tilstand å forholde seg til, og når du jobber med å amme et spedbarn eller småbarn, å vite hvordan å ta kosttilskudd som øker morsmelk produksjon er en viktig strategi i å motvirke morsmelk problemer.

Hvordan å ta kosttilskudd som øker morsmelk produksjon

Hvordan å ta kosttilskudd som øker morsmelk produksjon

•  Spis havre. Spis havregryn, bake og spise havregryn cookies - være kreativ. Spis minst en kopp havre hver dag, fordelt på to eller flere spise økter. Drikk mye vann når du spiser havre. Havre er en galactogogue (noe som øker morsmelk produksjon) og er veldig sunt for fordøyelseskanalen også.

Ta bukkehornkløver kapsler. Bukkehornkløver er en urt som bidrar til å øke morsmelk produksjon. Den har en "lønn effekten" - kvinner som tar bukkehornkløver i store nok doser til å øke tilbudet finner ut at de utstråler en maple-sirup duft. Begynn med 1 kapsel per dag for et par dager, øke til 3 kapsler per dag (1 kapsel tre ganger om dagen), og gå deretter til to kapsler, tre ganger om dagen, for så lenge du trenger melketilførselen til bli styrket . Drikk 8-16 gram vann med hvert parti av bukkehornkløver piller.

Drikk en halv mørkt øl opp til tre kvelder i uken. Dette kan virke mot sin hensikt, men mange eksperter anbefaler å drikke halvparten (6 gram) av en mørk øl som Guinness, for å bidra til å stimulere morsmelk produksjon. Amme barnet rett før hans eller hennes nattesøvn, og deretter drikke øl. Ved midten av natten fôring, bør du opplever økt melkeproduksjon, og virkningen av alkohol på babyen er ubetydelig som kroppen din vil ha metaboliseres alkohol og svært lite vil være i morsmelk forsyning.

Drikk mors melk te. Det er mange versjoner av denne te på markedet i dagligvarebutikker. Plukk en og følg instruksjonene.

Mix Ølgjær inn din morgen glass appelsinjuice. Begynne i det små, med ikke mer enn 1 ts. Ølgjær kan ikke bare øke morsmelk forsyning, den har den ekstra fordelen av å være rik på B-vitaminer. Disse vitaminene kan bidra til å regulere stemninger som du opplever hormonelle endringer fra fødsel og amming.

Hint

 • Hvis du er på en glutenfri diett, kan du kjøpe glutenfri havre i disse dager. Bruk en søkemotor på Internett og skriv uttrykket "glutenfri havre" for å finne produsenter.
 • Ikke ta reseptbelagte legemidler som er utviklet for å øke morsmelk forsyning uten legens godkjennelse.

Den Bifidus Factor i morsmelk

Den Bifidus Factor i morsmelk


Bifidus faktor er et karbohydrat vekstfaktor i morsmelk. Det hindrer fordøyelsesveisinfeksjoner fordi det fremkaller og forbedrer veksten av gode tarmfloraen. Bifidus er ansett som en probiotisk og det er funnet i for eksempel, Activa, som er en yoghurt fremstilt av Dannon. Probiotika er gunstig fordi de erstatte manglende mikroorganismer som kroppen din trenger for å riktig og effektivt fordøye mat. Når kroppen din har en tilstrekkelig mengde av gode bakterier i tarmsystem, går fordøyelsessystemet jevnt. I tillegg probiotika minske sjansen for at du vil bli rammet med en UTI (urinveisinfeksjon) eller en gjær infeksjon.

Hva den gjør

Mennesker trenger tarmfloraen, som er god og riktig type flora i tarmen. Bifidus faktor har lavt proteininnhold, høyt laktosekonsentrasjon og lav bulk. Når det er høyt laktoseinnhold, er laktose tilgjengelig for å hjelpe til å generere bakteriell fermentering i tarmen. Dette skaper et surt miljø, noe som er bra fordi det reduserer sannsynligheten for at dårlige bakterier kan trives i tarmen.

Amming

Bifidus faktor gjør Lactobacillus Bifidus vokse; Dette er gunstig for en ammende barn fordi det ivaretar barnet mot farlige bakterier. Det stimulerer produksjonen av syrer som beskytter barnets fordøyelsessystem, ødelegge skadelige bakterier. Bifidus melk gir suveren ernæringsmessige helsemessige fordeler for spedbarn og barn, påpeker Dairyforall.com.

Sykdom resistent Properties

Bifidus faktor er en av de eldste kjente motstandsdyktige egenskaper i morsmelk. Morsmelk regnes som den perfekte maten for en nyfødt for mange grunner, blant annet den biokjemiske bifidus faktor som ber gode bakterievekst. Når et barn blir ammet, sin mors melk fungerer liksom å presse veksten av skadelige organismer og gjør vei for vekst av gode bakterier i barnets mage, forklarer Breastfeedingonline.com. Ingen forstår akkurat hvordan det er at morens immunsystem vet å lage antistoffer mot dårlige bakterier og sykdomsfremkallende bakterier, men det gjør.

Morsmelk

Når et spedbarn mage-tarmkanalen inneholder bifidobakterier fra morsmelk, pH-verdier synes å være redusert, og dette gjør det vanskeligere for dårlige bakterier å vokse. Avføringen til barn som ammes inneholder Lactobacillus Bifidus. Dette viser at human melk har en spesifikk vekstfaktor for L. bifidus som blir inaktiv ved lagring.

Hvorfor Sukker er dårlig?

Det er et faktum: for mye sukker er dårlig for deg. Sukker har fått skylden for alt fra hulrom til hyperaktivitet til undertrykkelse av immunsystemet. Sannheten er imidlertid ikke så rett frem. Hovedproblemet med sukker i dag er at vi forbruker altfor mye av det. Sukker, i overkant kan føre til en rekke helseproblemer.

Fakta

Raffinert sukker er laget av sukkerrør eller sukkerroer som har blitt behandlet i ren sakkarose. Noen vitaminer og mineraler, proteiner og næringsstoffer som sukker når oppbevares, er strippet bort. Resultatet er en unaturlig stoff som kroppen har vanskeligheter med håndtering av store kvanta. Ifølge USDA, den gjennomsnittlige American får i et gjennomsnitt av 152 kg. av sukker i året. Dette overskytende forbruk skyldes det faktum at mange bearbeidede matvarer og leskedrikker inneholder store mengder behandlet sukker.

Effekter på Insulin

Forbruker behandlet sukker får kroppen til å frigi mer insulin; Dette er ment for å balansere blodsukkernivået, men spise mat som inneholder høye mengder av raffinert sukker fører til at kroppen for å dumpe store mengder insulin i blodet, noe som fører blodsukkernivået for å senke. Ifølge Eric Sternlicht, Ph.D., professor i kinesiologi ved Occidental College i Los Angeles, dette i sin tur brytere på appetitten, forårsaker du å bli sulten og dermed overspise. Sukker gjør kroppen føles misfornøyd, og dermed mer sukker vi spiser, jo mer vi krever. Overspising fører til vektøkning; dessuten kan det overskytende insulin faktisk føre til at bukspyttkjertelen til funksjonsfeil, som fører til diabetes, ifølge Walter Willet, MD, leder av Avdeling for ernæringsvitenskap ved Harvard School of Public Health, som sitert i en artikkel i menns helse.

Disorders

En 2008 studie i British Medical Journal utført av Hyon K Choi av Arthritis Research Centre of Canada og Gary Curhan av Harvard Medical School, forbruket av brus søtet med sukker øker risikoen for gikt, en sykdom som forårsaker betennelse i leddene, hos menn. Antallet mennesker effekt ved gikt er doblet i USA i løpet av de siste tiårene. En studie i Archives of Internal Medicine 2005 linker høyt blodsukkernivå til en høyere risiko for hjerte-og karsykdommer.

Misforståelse

Ikke alle sukker er dårlig for kroppen. Uraffinert sukker, forbrukes i moderering er en viktig del av et sunt kosthold. Sukker brukes til drivstoff kroppen; hvis den ikke brukes, blir den lagret som glykogen i leveren og musklene. Uansett er ikke lagret, men blir omdannet til fett. Likevel har sukker vist seg å øke atletisk ytelse, ifølge John Ivy, professor i kinesiologi og Health Education ved University of Texas i Austin. Sukker er et karbohydrat, og eventuelle karbohydrater inntatt under trening kan positivt påvirke utholdenhet.

Uraffinert sukker

Råe, sukkere, i motsetning til hvit raffinert sukker, er naturlig forekommende og kan bli funnet i de fleste frukter og grønnsaker. For eksempel er fremstilt av melasse left væsken etter at sukrose er blitt fjernet fra sukkerrør eller sukkerroer. Råsukker eller turbinado kommer fra presset sukkerrør. Disse uraffinert sukker bør ikke forbrukes i store mengder; men, som finnes i en studie av Katherine M. Phillips, PhD, publisert i Journal of the American Dietetic Association, uraffinert sukker inneholder mer mineraler, antioksidanter og vitaminer enn raffinert sukker og er dermed sunnere alternativer.

Kan spise jordbær være dårlig for deg?

Kan spise jordbær være dårlig for deg?


Jordbær er vanligvis en av de mest sunn mat du kan spise. Ifølge en artikkel publisert i "Natural Product Forskning" mars 2013, er jordbær lastet med vitamin C, fiber og folat, samt plantekjemikalier som kan hjelpe avverge betennelser og sykdom. Men under visse vilkår, kan spise jordbær være dårlig for deg.

Strawberry Allergi

Hvis du er allergisk mot frukt, kan spise jordbær føre til ubehagelige eller muligens farlige symptomer. Å ha pollen allergi gjør det mer sannsynlig at du vil være allergisk mot noen frukter, inkludert jordbær, som tilhører rosefamilien. Pollen og frukt reaksjoner ofte manifest som en muntlig allergi, der din munn, lepper eller ører kan klø eller prikke, i henhold til American College of Allergy, Asthma og immunologi. Andre symptomer kan være elveblest, diaré, oppkast og tetthet i halsen. Unngå jordbær hvis du er allergisk mot dem, og få akutt hjelp hvis du opplever alvorlige symptomer, for eksempel hvis du har problemer med å puste.

Sprøytemiddelrester

The Environmental Working Group, eller EWG, analyserer testdata fra US Department of Agriculture og US Food and Drug Administration til å rangere frisk frukt og grønnsaker i henhold til mengden av sprøytemiddelrester de inneholder. Gruppen rangert jordbær nr 2 på sin liste over matvarer; bare epler gjennomsnitt mer sprøytemiddelrester. EWG gjør oppmerksom på at det ikke er å anbefale at folk unngå frisk frukt og grønnsaker som jordbær, fordi deres helsemessige fordeler oppveier mulig risiko fra sprøytemiddelrester. Men det er en god idé å kjøpe økologisk dyrkede jordbær hvis det er mulig, og å vaske jordbær rett før du spiser dem.

Mold

Jordbær er svært forgjengelig og gjenstand for mold. Kjøp faste, røde bær, og kaste noen bær som ser myk eller grøtaktig. Ikke vask bærene før oppbevarer dem i kjøleskapet, da fuktighet kan føre dem til å forme raskere. Spis jordbær så snart som mulig etter å kjøpe dem. Hvis du ser noen tegn til mugg, kaste ut hele beholderen av bær. Jordbær er en myk frukt, og overflate muggsopp kan spre seg lett inn bær og bær som omgir den.

Bakterier

Som alle matvarer spises rå, kan jordbær være skadelig hvis de blir forurenset av bakterier som E. coli, salmonella eller hepatitt A, i henhold til Texas A & M AgriLife Extension. Ikke oppbevar bær der juice fra rått kjøtt eller fjærfe kan komme i kontakt med dem. Fordi jordbær vokser nær bakken, kan de plukke opp jordbakterier, så alltid være sikker på å vaske bær før du spiser dem.

Hvordan leve med en dårlig Liver

Blir diagnostisert med en dårlig leveren kan være svært opprivende. Leversykdom og skrumplever kan være forårsaket av mange faktorer, fra genetiske lidelser til alkoholisme mot virussykdommer. Ifølge University of Illinois Medical Center, er skrumplever den vanligste årsaken til leverfunksjonsfeil hos voksne. Det er viktig å forstå måter å redusere skade på leveren din, slik at du kan forlenge livet ditt.

Bruksanvisning

Beskytte Liver

•  Forstå hvordan skrumplever påvirker leveren. Det er forårsaket av langvarig skade som organ. "Scar tissue erstatter normal, sunn levervev, hindre leveren i å fungere som det skal," National Institutes of Health forklarer. Følg råd fra legen din nøye for å hindre ytterligere skade.

slutte å drikke alkohol. Når leverfunksjonsfeil, mister det evnen til å rense giftstoffer fra blodet. Alkoholforbruk kan øke skade på leveren, så det er viktig at du slutter å drikke umiddelbart, selv om problemet leveren ikke var forårsaket av drikking. Spør legen din for å få hjelp med å finne en alkohol behandling program hvis du trenger hjelp. Finn en støttegruppe for mennesker som sliter med alkoholisme å hjelpe deg med å utvikle teknikker for å slutte å drikke.

Spis et sunt kosthold. Ifølge National Institutes of Health, "fordi underernæring er vanlig hos mennesker med skrumplever, er et sunt kosthold viktig i alle stadier av sykdommen." Øke inntaket av frukt og grønnsaker. Substitute kjøtt tung i fett med magert kjøtt, fisk og bønner som proteinkilder. Reduser saltinntaket så mye som mulig. En dårlig leveren fører ofte overdreven oppbevaring av væsker. Begrense saltinntaket bidrar til å redusere vann oppbevaring.

Fortell legen din hvilke medisiner du tar, inkludert over-the-counter medisiner og kosttilskudd. "Liver skrumplever gjøre det vanskeligere for leveren å fjerne narkotika fra systemet", ifølge Mayo Clinic. Spør legen din om alternativer til de medisiner du tar hvis det er et problem. Også rådføre deg med legen din om eventuelle kosttilskudd du tar. Bare fordi noe er naturlig betyr ikke at det ikke kan bygge opp giftige nivåer i blodet. Lag en liste over dine medisiner, vitaminer og andre kosttilskudd, og deres doser, og ta dem til dine avtaler.

Unngå alt som setter deg i fare for infeksjon. Dårlig leverfunksjon kan i stor grad redusere kroppens evne til å bekjempe enhver form for infeksjon, så er det viktig å redusere risikoen. Vask hendene grundig, fordi virus og bakterier ofte tar tak når du berører øyne, munn eller nese. Minimer eksponering for folk som er syke, og sørg for at vaksiner er oppdatert.

Tips og advarsler

 • Hvis problemet ditt leveren forårsaket av en sykdom som hepatitt, spør legen din om medisiner som kan bidra til å stoppe sykdommen fra å angripe leveren din.

Hvordan redusere vann oppbevaring

Hvordan redusere vann oppbevaring


Vannretensjon er et vanlig problem, særlig hos kvinner. Det betyr vanligvis svakhet i binyrene, hjerte eller nyrer, muligens fra stress. Leger vanligvis foreskrive diuretika å behandle vann oppbevaring, men det finnes andre alternativer. Følg disse trinnene for å redusere væskeansamlinger.

Bruksanvisning

•  Gå til legen din eller be om en vanndrivende hvis legen mener problemet er alvorlig. Vær forsiktig fordi langsiktig vanndrivende bruk kan føre til kaliummangel. Denne mangel bidrar til osteoporose, og kan også være dødelig.

Konverter til en lav-salt diett for å kontrollere væskeansamlinger. Hev bena når du sitter.

Bruk 10 til 20 dråper anstrøk av løvetann rot. Denne urten ikke bare reduserer væskeansamlinger, men hjelper med funksjon av binyrer, nyrer og fordøyelsessystemet. Du kan bruke den så lenge du vil, og det hjelper også lette endringene på overgangsalder.

Prøv **** quai som en mild vanndrivende som også hemmer bakterievekst. Den har en mild beroligende effekt.

Spis mye vannmelon, mais, druer, agurk og asparges. Disse frukt og grønnsaker, sammen med cornsilk te, alle hemme vannretensjon.

Drikk små mengder kaffe og svart te som et vanndrivende. Spise små mengder av selleri og persille for å redusere væskeansamlinger.

Eksperimenter med eteriske oljer som rosmarin, lavendel, einer, geranium og sypress. Noen av disse oljene kan lette vannretensjon.

Tips og advarsler

 • Reduser væskeansamlinger ved å sove med en "lavendel drøm pute." Kjøpe en på nettet eller lese nett instruksjoner om hvordan å lage en selv.

Hva gjør du for hovne føtter med dårlig sirkulasjon?

Mange forhold kan føre føler å hovne opp, noe som resulterer i dårlig sirkulasjon og ubehag. I tillegg til visse kroniske medisinske tilstander, graviditet, fysiske traumer og dietter høy i salt er alle kjent for å forårsake hovne føtter. Enkelte tiltak kan tas hjemme for å bidra til å forhindre og redusere hevelse, men hevelse som vedvarer eller er ledsaget av ekstrem smerte bør undersøkes av en lege for å sjekke for eventuelle underliggende problemer.

Tips for å redusere hevelse

Legg ned og heve bena ca 1 fot over ditt hjerte tre eller fire ganger per dag i ca 15 minutter hver gang. En stabel med puter eller en kileformet pute kan brukes til å støtte opp bena. Hvis hevelsen er forårsaket av for mye salt, kan drikke mer vann hjelper kroppen å skylle ut overflødig væske som forårsaker hevelse. Prøv å få litt lett trening, for eksempel en rask 10 minutters gange, for å bidra til å øke blodsirkulasjonen og kontroll hevelse. En fotmassasje øker også blodsirkulasjonen og kan bidra til å flytte væske på underkroppen. Tar anti-inflammatoriske medisiner kan bidra til å redusere hovne føtter også.

Tips for å forhindre hevelse

Iført støtte sokker eller strømper bidrar til å fremme sirkulasjon og hindre hevelse. Disse plaggene kan kjøpes på noen medisinsk forsyning butikken og kan brukes daglig. Ikke bli sittende eller stillesittende i lengre perioder og prøver å trene regelmessig for å bidra til å forbedre lavere kroppen sirkulasjon. Lett trening, som for eksempel en kort spasertur noen få timer, er tilstrekkelig. Bære overflødig vekt er også kjent for å forårsake hovne føtter. Hvis du er overvektig, vil miste vekt øke sirkulasjonen og redusere hevelse. Drikke mye vann hver dag bidrar til å redusere vann oppbevaring. Unngå salt mat er også lurt. Hvis hovne føtter og dårlig sirkulasjon er forårsaket av en viss medisiner, snakk med legen din om å endre dosen eller endre resepter.

Hvordan vite om Left stuet tomater Er dårlig når de Bubble

Noen leftover mat som ikke har blitt ordentlig avkjølt og holdt kaldt i kjøleskap kan gå dårlig. Oftest når stuet tomater har bobler kommer opp til overflaten, er det et tegn på gjæring. Fermentering er forårsaket av mikroskopiske organismer som kalles gjær. De forbruker tomater og saften som den er i, og frigjør alkohol og karbondioksyd, som gjør den flytende boble. Left stuet tomater som har blitt lagret i kjøleskapet i mer enn syv dager kan ha gått dårlig og skal kastes.

Bruksanvisning

•  Sett inn et termometer i kjøleskapet ditt. Vent en time og sjekke temperaturen. Hvis det er mellom 30 grader og 40 grader F, er kjøleskapet kjører på riktig temperatur og maten den inneholder er trygt å spise.

Kontroller temperaturen på stuet tomater. Hvis de er mellom 30 grader og 40 grader F, bør de være trygge å spise. Hvis de ikke er det, er de dårlige, og du bør forkaste dem. Boblende tomater som har blitt lagret i kjøleskap ved riktig temperatur betyr at gjæring er oppstått og tomatene har gått dårlig.

Undersøk container at left stuet tomater lagres i. Sjekk om væsken er atskilt fra tomater og tomatene er flytende på toppen. Hvis de bobler etter å ha blitt lagret i en passende temperatur i kjøleskapet, kan det være forårsaket av de naturlig forekommende enzymer i tomatene som forårsaker separasjon, som vil bevege luft ut av stuet tomater som væsken skiller. Så lenge tomatene har vært riktig lagret ved 30 grader til 40 grader F de skal være trygg å spise.

Ta en liten smak av de boblende tomater, men bare hvis de ble oppbevart ved riktig temperatur. Hvis de smaker syrlig eller har en liten alkoholiker etter smak, de har gått dårlig.

Tips og advarsler

 • Som med de fleste matvarer, hvis du ikke er sikker på om det er trygt å spise, er du bedre å forkaste det enn å ta risikoen for matbåren sykdom. Når du er i tvil, kaste den ut.
 • Oppbevar alltid matrester i kjøleskapet umiddelbart etter et måltid. Ikke la det sitte ute på bord eller benk i romtemperatur i mer enn to timer. Ellers vil bakterier begynner å vokse i den, noe som kan gjøre deg syk. Holde maten kald før du er klar til å bruke det for å hindre at matbåren sykdom.

Morsmelk Bank Studier

Morsmelk Bank Studier


Premature, syke barn eller babyer fra mødre som ikke produserer melk fortsatt trenger fordelene som morsmelk gir. Morsmelk banker har blitt etablert rundt om i verden og jeg aksepterer morsmelk fra givere til å gi til babyer i nød. Mødre og babyer både finne dette en fantastisk gave, og babyer får melk med antistoffer, immunitet boosters, vitaminer og mineraler.

Hvorfor er morsmelk så viktig?

Morsmelk er det foretrukne valget for spedbarnsernæring. Morsmelk fremmer vekst, bygger immunitet og er optimal ernæring for spedbarn. Disse fordelene er forårsaket av komponentene i human melk, som er enzymer, hormoner, vekstfaktorer, immunitet byggende egenskaper og vitaminer. Barneleger rundt om i verden anbefaler at eksklusiv amming anbefales i minst seks måneder: Optimalt bør morsmelk være en del av kostholdet til barnet er to år. Det er omstendighetene som gir spedbarn med morsmelk er ikke gjennomførbart.

Federal Drug Administration Studier

Selv om det er Federal Drug Administration (FDA) retningslinjer satt på plass om morsmelk bank, er det ingen lover som satt på plass av den føderale regjeringen om melkebanker. To stater, California og New York har melkebanker som er regulert av deres statens helse avdelinger, men ingen andre land har slik regulering på plass. FDA har gjennomført undersøkelser på sikkerheten til morsmelk, herunder sykdom overføring og forurensningsproblemer. FDA konkluderte med at forskere og leger trenger å holde et tett øye på hvordan melk blir anskaffet, lagres og håndteres. FDA har også bekymringer om for-profit melkebanker og personlig melk deling - blant grupper eller familie og venner.

Human Milk Banking Association of North America

I 1943, Human Milk Bank Association of North America (HMBANA) opprettet retningslinjer om morsmelk bank i USA og Canada. HMBANA utvikler retningslinjer, gir informasjon og oppmuntrer forskning om emnet av morsmelk bank. Forskning har vist at giverne skal velges basert på strenge kriterier, at giverne har blod testet, forplikte seg til en viss mengde melk donasjon og at melkebanker i samsvar med statlige og føderale retningslinjer om bruk, oppbevaring og oppkjøp.

Pasteurisert Donor Milk

Ifølge morsmelk Bank, kan morsmelk være pasteurisert og beholde alle sine ernæringsmessige egenskaper. Etaten har også funnet ut at pasteurisert donor melk har vist seg å redusere sykehusopphold og redusere forekomst av enterokolitt, sepsis og infeksjon. Sykehus og medisinske tilbydere har med hell brukt pasteurisert morsmelk hos pasienter med mistrivsel, gastrointestinale problemer, allergier, nyreproblemer og HIV å øke immunitet og ernæringsstatus.

Virkningene av en dårlig sykepleier sjef

Rollen som sykepleier manageren fortsetter å ekspandere som helsevesenet som helhet fortsetter å utvikle seg. Fra bare å administrere en stab av sykepleiere til å være involvert i anlegget omfattende komiteer, megling forholdet mellom leger og ansatte og forhandlingsplanlegging og budsjetthensyn, sykepleie ledere spiller en avgjørende rolle i oppbyggingen av et sykehjem avdeling. Derfor kan effekten av en dårlig sykepleier leder være utbredt og påvirke balansen for avdelingen som helhet.

Redusert Stemningen blant de ansatte

En av de viktigste aspektene ved sykepleie er evnen til å opprettholde høy moral blant ekstremt stressende forhold. Tross alt, ikke bare håndtere svakelige individer på en jevnlig basis ta sin toll, men sykepleiere må også forholde seg til byråkratiet som kommer sammen med å jobbe i en helseinstitusjon. Legg personlighet forskjeller blant ansatte til mix og du ser stuper moral blant et pleiepersonell. En dårlig sykepleier manager gjør dette problemet verre, som hennes generell inkompetanse eller manglende evne til å fungere godt sammen med pleiepersonalet legge til stress av arbeidsmiljøet.

Vanskeligheter i Nurse Retention

Sykepleier ledere er nøkkelen i sykepleier oppbevaring for enhver helseinstitusjon. Sykepleiere som føler seg verdsatt og støttet av administrasjonen generelt føler lykkeligere og mer sikker i sin faglige miljø. En dårlig sykepleier leder kan skremme bort kvalitet sykepleiere hvis hun opptrer på en måte som er upassende for arbeidsmiljøet. Disse stakkars kvaliteter kan inkludere en dårlig holdning, en uvilje mot å jobbe med pleiepersonalet på planlegging eller andre umiddelbare konflikter, en manglende evne følge opp sine løfter, uhøflighet eller andre uprofesjonelle kvaliteter. Gode ​​sykepleiere er mindre tilbøyelige til å sette opp med denne typen arbeidsmiljø og kan i stedet velge å jobbe andre steder.

Redusert kvaliteten på pasientbehandlingen

Totalt sett en dårlig sykepleier leder forårsaker en krusning effekt blant ansatte som sannsynligvis renner ned til pasientbehandling. Når sykepleiere er under tvang i sitt fagmiljø, er det mindre sannsynlig å sette sitt beste innsats i å håndtere pasienter. Hvis de ikke har de verktøyene de trenger - enten fysisk eller mentalt - for å gjøre jobben sin, sykepleiere har en tendens til å få brent ut mye raskere, noe som fører til en nedgang i pasientbehandlingen. Dette kan bety mindre tid brukt faktisk lytter til pasient bekymringer, en lackadaisical holdning i arbeidet med utfordrende pasientsaker og en uvilje mot å riktig adresse sitt fulle pasient belastning. En dårlig sykepleier manager kan være årsaken hvis hun er villig til å lytte til og ta opp bekymringene til hennes pleiepersonell og tilby hjelp på noen måte nødvendig.

Hvordan Kick dårlige vaner eller Vices

Hvordan Kick dårlige vaner eller Vices

Hvis du sliter med å bryte en dårlig vane eller vice, kan det være på tide å se etter alternative måter å overvinne disse vanene og forbedre din livskvalitet. Enten din vane være en nervøs tick - som å bite negler - eller en visepresident som er farlig for helsen din, som å røyke sigaretter eller drikke alkohol, vil du være i stand til å sparke en vane med riktig mengde tålmodighet, utholdenhet og optimisme.

Hvordan Kick dårlige vaner eller Vices

Bekrefte at dine vaner eller skrustikker er dårlig for deg og at du har dannet en avhengighet til dem. Det første trinnet i å bryte en dårlig vane er å identifisere det for hva det er og forstå at du trenger å få hjelp for å sparke den.

Forskning dårlig vane eller vice og identifisere de negative effektene det har på livet ditt; enten de er fysiske, følelsesmessige eller psykologiske. Forstå den potensielle risikoen din vane utgjør, gir deg grunn til å sette en stopper for det.

Finn en alternativ måte å slippe stress, overvinne hindringer og håndtere kjedsomhet. Hvis du finner deg selv å bite negler når du ser på TV, finne noe annet du kan gjøre med hendene, for eksempel plukke opp en hobby som hekle.

Unngå situasjoner og mennesker som synes å utløse din vane eller vice. Tenk klokkeslett for når vanen er mest utbredt og gjør et mentalt notat om hvor du var, hva du gjorde og hvem du var med. Hvis du har en gruppe venner som røyker regelmessig, redusere mengden av tiden du tilbringer sammen med dem når de prøver å slutte.

Ta det ett skritt av gangen - og innser at du kanskje ikke være i stand til å bryte din vane over natten. Belønn hver prestasjon, uansett hvor små de synes. Hvis du vanligvis trekke håret når du er ekstremt stresset, men nylig valgte å gå en tur i stedet, det er noe å feire.

Hint

 • Hvis du ikke klarer å stoppe vane eller vice på egen hånd, søke profesjonell hjelp.

Fikse dårlig holdning & Neck Pain

Fikse dårlig holdning & Neck Pain

Undersøke arbeidsstillingen

Hvis du har dårlig holdning, har du sannsynligvis ikke tenke på det. Men før feilen dårlig holdning må du først finne ut hvilke deler av din holdning trenger hjelp. Bestem de områdene hvor din holdning trenger mest forbedring ved å spørre deg selv spørsmål som for eksempel om skuldrene er falt. Du kan også ha noen andre påpeke din holdning.

Korrigere dårlig holdning

Foruten slumped skuldre, innebærer dårlig holdning hodet vendt ned. Den er låst kne, legger overdreven belastning på ryggraden. På den annen side innebærer god holdning rette ryggen og løfte brystet, samt rulle tilbake skuldrene og rotere bekkenet med magen og bak i mål i. God holdning er samkjøre kroppen slik at alle delene er balansert, foruten å være støttes for å forebygge stress. For god holdning, stå med føttene litt fra hverandre. Hold knærne rett og skuldrene tilbake.

Korrigering Neck Pain

Det første skrittet til lettelser nakkesmerter er korrigere dårlig hals holdning. Tenk over hvordan du bærer hodet. Har du lener den frem? Hvis ja, du legger ekstra vekt på halsen, som hodets vekt økes med 10 pounds for hver centimeter hodet går fremover (se Ressurser). Derfor, hvis du lener deg framover med bare 2 inches, du legge 20 ekstra pounds av hodet vekt på halsen. Enda verre, når spinal vev utsettes for høyt trykk, kan de deformeres og oppussing, forårsaker varige endringer. Det er derfor det tar tid å rette opp problemet.

Hals øvelser

Nakke øvelser rettet for bedre hals kontroll er en god måte å begynne å korrigere nakkemusklene, som har vokst svak. Ta pauser fra dataarbeid, gjør nakke øvelser. Trekke hodet over skuldrene, klem skulderbladene sammen i ryggen.

Andre behandlinger

Foruten øvelser målrettet for å bedre nakkesmerter, andre behandlinger inkluderer mental avspenning og meditasjon, som bidra til å avlaste spent musklene, hjelper du gjøre øvelser for å korrigere holdning problemer. Noen mennesker har funnet yoga og pilates effektive i å styrke musklene for bedre holdning og forbedre såre halser. Når du kjører eller sitter som passasjer i en bil, kan du bruke en ryggstøtte pute. Når ryggen er støttet, hodet og nakken er i stand til å bevege seg tilbake over skuldrene.

Kontroll sko og ryggsekker

Velg sko og ryggsekker som gir god støtte. For eksempel unngå høye hæler, en stilling press på korsryggen. Ofte folk lider av nakkeproblemer på grunn av dårlig utformet og tunge ryggsekker. Mange ryggsekker er gjort for å tvinge hodet for å bevege seg fremover på grunn av for mye vekt på baksiden. Sørg for at du eller dine barn har riktig utformet ryggsekker som distribuerer vekten konsekvent, unngå belastning som forårsaker dårlig hals holdning og smerte.

Hva er årsaken til uopphørlig Talking?

Hva er årsaken til uopphørlig Talking?


Vi `ve alle kommer over dem som krever vår oppmerksomhet og dominere samtaler uten å la noen andre har sagt sitt. I en dannet samfunn, lyttere ofte finner det vanskelig å frigjøre seg grasiøst fra disse drenering monologer. Det er årsaker som ligger utenfor vanlig ego hvorfor folk snakker ustanselig.

Bipolar Disorder

Manisk depresjon, også kjent som bipolar lidelse, er en vanlig tilstand preget av vekslende anfall av depresjon og oppover humørsvingninger. Ifølge Davidson College Biology Department, maniske episoder inkluderer symptomer på oppblåst selvtillit som kan manifestere seg som behovet for å formidle kunnskap gjennom uopphørlig snakker.

ADHD

Ifølge Dr. Edward M. Hallowell bok "Driven til Distraction", Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) påvirker voksne så vel som barn. Folk som har tilstanden tendens til å leve sine liv i det ekstreme, hvorav den ene er uopphørlig snakker. Konstant Avbrudd, blurting ting ut og snakker om i stedet for å utføre en organisert oppgave er også indikatorer på ADHD.

Tap

Som nevnt i "Handbook on Sorg", angst og traumer for tap stimulerer noen mennesker til å snakke ustanselig om hendelsen og hendelser som omgir den. For mange mennesker, kan snakke om forekomst være terapeutisk. Uopphørlig snakker vanligvis opphører som sjokket slites av, og de tilpasser seg en nyere livsstil, med fokus på ferskere daglige aktiviteter. Men det er de som klamrer seg til livsforvandlende hendelsen, gjentar historien til hvem vil låne et øre. I dette tilfellet er deres depresjon, angst og sinne fortsette.

Stress

En studie gjort ved Brandeis University påpeker at utbrudd av sinne, gråt, økt eller redusert aktivitet, konsentrasjonsvansker, hukommelsestap og uopphørlig snakke kan alle være tegn på følelsesmessig stress. Studenter som viser disse atferd kan være å ha problemer med sine studier, sine romkamerater, intime relasjoner, som arbeider med sykdommer av seg selv eller familiemedlemmer, eller en rekke andre grunner.

Utrygghet

Ensomhet og utrygghet noen ganger føre folk til å snakke ustanselig. Det er de som har innarbeidet uopphørlig snakker i sine rutinemessige adferd og tror at hvis de slutter å snakke lytteren vil gå bort. De hele tiden tenke fremover, likegyldige svar fra sine lyttere, for å unngå lulls i samtalen. Disse stadige pratmakere kan lære å bli bedre conversationalists med økt selvtillit og et løft i selvtilliten.

Narkotikabruk

Human miljøvitenskap Utvidelse av University of Missouri påpeker at bruken av den svært vanedannende stoffet metamfetamin fører urovekkende symptomer som ekstrem moodiness, irritabilitet, repetitive fysiske atferd og uopphørlig snakker. Det kan være vanskelig å frigjøre seg fra tirade av metamfetamin brukere på grunn av sin aggressive, selvsikker oppførsel.

Hvordan å behandle dårlig sirkulasjon

Dårlig sirkulasjon, eller perifer vaskulær sykdom er en tilstand som ikke bør tas lett på. Det kan være en forløper til hjerteinfarkt, slag og til og med amputasjon. Noen symptomer på dårlig sirkulasjon er smerte og hevelse, tretthet, nummenhet, kalde hender og føtter og kramper eller prikking. Infeksjoner kan spre seg raskere i områder med dårlig sirkulasjon, så det er viktig at du ser din lege om problemet.

Hvordan å behandle dårlig sirkulasjon

håndtere stress å hjelpe med sirkulasjonsproblemer. Stressmestring er et viktig skritt fordi overdreven sinne kan være en faktor i dårlig sirkulasjon da det fører til begrensning blodkar, som igjen fører til høyt blodtrykk. Spise et sunt kosthold og trening vil bidra til å forbedre dårlig sirkulasjon. Du bør sjekke med legen din før du starter et treningsprogram for å finne ut hvor mye trening du bør starte med. Røykestopp er en annen atferd modifikasjon som du kan bruke til å administrere dårlig sirkulasjon.

Sjekk blodsukkeret hvis du er en diabetiker. Diabetikere vil også ha nytte av blodtrykk og kolesterol medisiner som hjelper med åreforkalkning og sirkulasjonsproblemer.

Hvis dårlig sirkulasjon problemer er alvorlige, kan du få medisiner for å hjelpe med blodpropp eller engang å ha en medisinsk prosedyre som kalles angioplastikk å utvide de perifere arterier. En annen fremgangsmåte som ofte kalles for behandling av dårlig sirkulasjon er fjerning av en vene fra en del av kroppen for å erstatte eller forbigå blokkert åre for å oppnå tilstrekkelig blodstrøm.

Ta kontakt med en homeopat om urter som hjelper med sirkulasjon. Noen leger vil gi deg navnene på homøopater i ditt område.

Bruk sko som ikke er for stramt, redusere saltinntaket - som vil hjelpe til med blodtrykket problemer - og spiser et kolesterolsenkende kosthold. Kombinere selvhjelp, medisiner og atferd modifikasjon teknikker nevnt, sammen med vanlige legebesøk, vil gå langt i å behandle dårlig sirkulasjon problemer.

Hint

 • Ikke hopp over dine legebesøk.
 • Slutte å røyke.
 • Spis sunt.
 • Begynn og holde seg til en regelmessig mosjon rutine beskrevet av legen din.
 • Oppsøk lege hvis du har noen av disse symptomene.
 • Oppsøk lege hvis du har sår som ikke vil gro.

Hvordan virker dårlig ånde oppstår?

Hvordan virker dårlig ånde oppstår?

Definisjon

Dårlig ånde er en faktisk medisinsk tilstand som kalles halitosis. Det er definert som enhver lukt som i ikke hyggelig som kommer fra luften en person puster ut. Dårlig ånde er flaut og ikke svært tolerert av andre. Det bør tas opp.

Foods

Den mest åpenbare årsaken til dårlig ånde oppstår på grunn av visse matvarer en person spiser. Hvitløk, løk og kaffe topper listen. Hvis en person spiser en stor mengde hvitløk det kan også påvirke pusten i et par dager. Den eneste løsning på dette årsaken til dårlig ånde er å unngå de matvarer. Du kan også være lurt å velge å begrense de matvarer til de dagene du ikke har tenkt på å gå ut.

Plakk bygge opp

Når en person ikke praktisere god tannhygiene og ikke får rutinemessige cleanings, bygger plakk opp på sine tenner. Foods så holde seg til plakk og begynner å forfalle. Tenk deg forlate et stykke av mat i kjøleskapet i lang tid. Hva skjer med det? Det begynner å gå dårlig og avgir gasser som lukter fryktelig. Det samme skjer når maten sitter fast i munnen. Munnvann vil bare maskere lukt for en kort tid, og vil ikke herde på problemet. Du trenger å se en tannlege og få en grundig rengjøring. Etter at daglig hensyn til rengjøring av tennene og munnen bør være en prioritet.

Morning Breath

Det er vanlig for de fleste enkeltpersoner til å våkne opp med morgenånde. Dette er fordi spytt tørker opp om natten mens en person sover. For å redusere mengden av morgenånde du har, drikk rikelig med vann. Du kan også tygge litt tyggegummi før sengetid som får spytt kjertler jobbe ekstra hardt. Dette vil holde munnen fuktig lengre enn normalt i løpet av natten.

Andre medisinske tilstander

Dårlig ånde kan også være et resultat av en medisinsk tilstand. Sure oppstøt, leversykdommer og nyresykdommer har alle vært kjent for å forårsake dårlig ånde. Den eneste løsningen er å ta den underliggende sykdommen. Du må søke medisinsk behandling fra fastlegen din, samt noen spesialister til å få dette under kontroll.

Hvordan du kan oppdage symptomene på dårlig sirkulasjon

Hvordan du kan oppdage symptomene på dårlig sirkulasjon


Dårlig sirkulasjon oppstår når blodstrømmen blir strupet i visse deler av kroppen. Det er ofte forårsaket av en oppbygging av plakk i arteriene. Dårlig sirkulasjon utvikler seg over tid og kan være en indikasjon på en mer alvorlig underliggende tilstand. Livsstilsfaktorer som kosthold og røyking bidra til utvikling av dårlig sirkulasjon. Det er viktig å gjenkjenne symptomer og kontakte helsepersonell for å forhindre komplikasjoner.

Nummenhet, kramper og Kulde

Legg merke til om det er noen kulde eller nummenhet i ekstremiteter. En av de første symptomene på dårlig sirkulasjon er en følelse av nummenhet som kan oppstå i hender eller føtter. Du kan oppleve den "pins og nåler" følelse som er likt følelsen av benet eller armen "sovner". Det kan også være kramper og / eller kulde i hender eller føtter.

Hevelse

Hevelse av benene er en av de mest merkbare symptomer på dårlig sirkulasjon. Trykk fingeren hardt mot leggen over ankelen. Huden vil sprette tilbake raskt hvis det ikke er hevelse stede. Hvis fingeren etterlater et innrykk i huden, er hevelse stede. Denne tilstanden er kjent som ødem. Ødem oppstår når det er væske i kroppens vev. Ifølge Cleveland Clinic, kan ødem være forårsaket av flere forhold som hjertesvikt, lunge-eller nyresykdom eller venøs insuffisiens, en tilstand der ventilene i venene i bena svekkes. Ødem kan også være forårsaket av andre faktorer som for eksempel graviditet, sittende eller stående i lange perioder av gangen, for mye salt i kosten og visse medisiner.

Hodepine og svimmelhet

Vurdere hvor ofte du har hodepine eller erfaring svimmelhet. Legg merke til om du har vært glemsom. Ifølge HealthGuidance, 20 prosent av det blod som sirkulerer i kroppen går til hjernen. Hjernen fungerer ikke optimalt når blodstrømmen er begrenset. Utilstrekkelig blodtilførsel til hjernen kan føre til hukommelsestap og redusert mental klarhet. Hyppige hodepine og svimmelhet plutselig kan indikere en dårlig sirkulasjon av blod til hjernen.

Slow sårtilheling

Legg merke til om du har noen sår som et kutt, og hvor lang tid det har tatt å helbrede. Sår leges saktere hos personer med dårlig sirkulasjon. Riktig blodstrømmen er nødvendig for å hjelpe på helbredelsesprosessen og ved at strømnings avtar, tar lengre tid helbredelse. Et åpent sår øker risikoen for infeksjon. Folk med dårlig sirkulasjon og diabetes kan utvikle et åpent sår på foten, kjent som en fotsår. Ifølge Drugs.com, fotsår er mer vanlig hos personer med sirkulasjonsproblemer.

Mangel på Sex Drive

Avgjøre om din seksuelle libido har gått ned. Dårlig sirkulasjon kan også påvirke en persons sexlyst og evne til å utføre. Normal blodstrøm er nødvendig for sunn seksuell ytelse. Dårlig sirkulasjon problemer som er alvorlige kan føre til impotens. Utmatting og mangel på energi som følge av dårlig sirkulasjon kan føre til et tap av libido.

Andre symptomer

Legg merke til forskjeller i kroppen din og generell helse. Det er mange symptomer som kan manifestere seg, ettersom sirkulasjonssystemet påvirker hele kroppen. Åreknuter, håravfall og tørr hud er andre symptomer som kan utvikle seg over tid på grunn av redusert blodtilførsel. Dårlig sirkulasjon som påvirker hjertet kan føre til tretthet, kortpustethet, brystsmerter og økt blodtrykk. Hevelse kan oppstå når dårlig sirkulasjon påvirker nyrene. Dårlig blodgjennomstrømning til leveren kan gi symptomer som vekttap og laber hud. Hvis venstre ubehandlet, kan dårlig sirkulasjon føre til alvorlige komplikasjoner, som for eksempel hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Hva er årsaken til dårlig sirkulasjon i hendene og føttene?

Dårlig sirkulasjon i hender og føtter kan være forårsaket av en rekke forhold. Opplagsnedgangen kan føre til smerter, svie, nummenhet og en kald følelse i disse ekstremiteter. Tilstanden bør sjekkes av en lege for å finne årsaken til problemet før behandling.

Hjertesykdom

Enhver forstyrrelse i det kardiovaskulære system som påvirker hjertet pumpe blod gjennom kroppen fører til dårlig sirkulasjon. Hender og føtter er ofte påvirket av denne nedgangen av blodstrømmen.

Raynauds sykdom

I Raynauds sykdom, til arteriene som forsyner blod flå smal, noe som fører til et problem i sirkulasjonen til hender og føtter.

Blodpropp

Blodpropp lokalisert i bena eller lyske kan føre til blokkering i blodsirkulasjonen til hender og føtter. En blodpropp kan være livstruende og enhver mulighet for en bør umiddelbart undersøkes av lege.

Diabetes

Diabetes kan føre til sirkulasjonsproblemer, spesielt i føttene. Diabetikere som ikke holder sin sykdom under kontroll er utsatt for alvorlige fotproblemer som kan føre til amputasjon.

Alkohol

Å drikke alkohol constricts blodårene og kan føre til sirkulasjonsproblemer i hender og føtter. Dette gjelder spesielt i kaldt vær når blodårene er allerede innsnevret.

Andre årsaker

Nyre-og lungesykdommer, samt røyking og drikking koffein, kan også føre til dårlig sirkulasjon i hender og føtter. En skade på føtter, hender, eller ben kan også være ansvarlig for dårlig sirkulasjon.