Digidexo.com

Hvordan raskt og miste vekt trygt

Hvordan raskt og miste vekt trygt


Folk kan fort av ulike grunner, og metoder for vellykket miste vekt kan variere for ulike mennesker; men fasting har jobbet for mange mennesker i forhold til å miste vekt og / eller bedre generell helse. Fasting kan variere fra ganske enkelt unntatt noen få matvarer fra ditt vanlige kosthold hele veien til å spise og drikke noe annet enn vann for en bestemt tidsperiode. Denne artikkelen drøfter fasting bruker juice og / eller vann.

Hvordan raskt og miste vekt trygt

•  En av de viktigste aspektene ved fasting finner sted selv før du starter raskt. For minst en uke før du begynner å faste, unngå å spise fast food, drikker alkohol, eller spiser noe annet generelt usunn. Dette er viktig fordi kroppen din vil være i utgangspunktet leve av næringsstoffer fra disse matvarene mens du raske.

Kjøp rikelig med vann og juice før du begynner å faste. Et forslag er å kjøpe fersk frukt på forhånd og juice dem som du går, slik at du har en frisk og ren fruktjuice når du trenger det. Det foretrekkes at du kjøper alt du trenger på forhånd slik at du ikke trenger å gå til butikken en dag eller to i din fort når du er ekstremt sulten. På den måten kan du eliminere fristelsen til for tidlig bryte fort fordi du er omgitt av mat.

Drikk rikelig med vann. (7 + kopper om dagen er anbefalt.) Etter de første par timene passerer sult vil forsvinne og komme tilbake i bølger. Bekjempe sult ved å drikke et helt glass vann og / eller involvere deg i noen aktivitet.

Drikk ulike juice for næring. Velge juice som ikke inneholder sukker eller høy fruktose mais sirup nøye. Naturlig, ren fruktjuice er best som andre juicer høy på sukker vil mest sannsynlig gjøre deg mer sulten.

bryte fasten gradvis. Hvilken metode du bruker for å bryte fasten vil variere basert på hvor lenge du har fastet. Hvis du har fastet i over tre dager, på den første dagen du begynner å spise igjen starte med lette supper og muligens ved slutten av dagen litt tyngre enere, havregryn, etc.

Stadig spise lett og sunn. En god FASTs gunstige effekter kan raskt bli reversert basert på dine matvaner etterpå. Holde ut på rask mat, alkohol, etc. i minst et par uker, og på den, spise og drikke med måte. Du vil finne at fasting noe regelmessig vil hjelpe deg å utvikle bedre selvkontroll, så du ikke gi etter for å spise mat lenger på et innfall eller craving.

Hint

  • Basert på personlig erfaring, kortere, raskere faster er bedre for generell helse enn utvidet week-pluss lange faster; selv om jeg personlig kjenner noen folk som ville ganske fort for tjue pluss dager av gangen to ganger i året. Også for meg de to første dagene er verst så langt som sult går, men etter at jeg egentlig ikke føler det i det hele tatt med unntak av kanskje en eller to ganger om dagen. Faktisk, en gang etter fire dager med faste jeg tilberedt selv en stor, deilig middag for familien min og ikke spise noe. Jeg fortsatte å faste for et par dager etterpå.
  • Som med noen form for diett, er det sterkt anbefalt at du først konsultere en lege eller annet helsepersonell før du begynner å faste.
  • Hvis du ikke kan gjøre det, kan du ikke gjøre det. Selv om det tar vilje til å lykkes fort, ikke skyve den.