Digidexo.com

Hvordan velge Mat som senker blodsukkeret

Hvordan velge Mat som senker blodsukkeret


Hvordan kontrollere blodsukkernivået er en av det viktigste en diabetiker kan gjøre. For å sikre et langt og sunt liv uten komplikasjoner en diabetiker må lære å kontrollere blodsukkeret. Lære hva matvarer lavere blodsukker kan være en av de viktigste tingene du lærer i behandlingen av din diabetes. Nedenfor er bare noen av de mange matvarer du kan velge for et sunnere liv når du arbeider med diabetes.

Hvordan velge Mat som senker blodsukkeret

Først den franske bønne eller nyre bønne som det er mer kjent er en god mat for å senke sukker. De er høy i fiber og proteiner med en rimelig mengde av komplekse karbohydrater. De er veldig sterkt anbefalt av dietitians for å opprettholde riktig blodsukkernivå.

To andre er salat lavere kolesterol innhold og det bidrar til å hindre diabetikere fra hjerte-og karsykdommer. Salat er lite karbohydrater og på samme tid den inneholder kun 3% karbohydrater. Denne kombinasjonen gjør salat en ideell mat i å senke blodsukkeret.

•  For det tredje, saften av rosenkål sammen med saften av den franske bønne blandet sammen blir ansett som et utmerket naturlig middel i behandlingen av diabetes. De sier at det fungerer ved å stimulere produksjonen av insulin og dermed senke blodsukkeret.

Fjerde, tomater, er en annen god mat som kan spises av diabetikere som ønsker å gå ned i vekt for å kontrollere blodsukkeret. De er lite karbohydrater, men også bidra til å kontrollere glukosenivåer i urin.

Til slutt, løk enten kokt eller rå er en utmerket mat i kontrollen av blodsukkeret. Det har blitt oppdaget at lok inneholde en antidiabetisk forbindelse. Denne forbindelsen er svært lik forbindelsene {propyl, allyl, allicin, og disulfid} som brukes i dag for syntese av insulin.