Digidexo.com

Hvordan beregne Pediatric BMI

Beregning av ditt barns kroppsmasseindeks kan være en bedre indikator på om han er i riktig vekt rekkevidde enn å bare bruke sin vekt alene. BMI målinger også ta høyde i betraktning, noe som gjør resultatet et mer komplett bilde av hvor barnet faller i forhold til sin vekt. The Centers for Disease Control finner at BMI beregninger er den beste måten å screene for fedme hos barn. Det er imidlertid viktig å merke seg at mens en høy BMI kan være en indikasjon av fedme, er det ikke uten videre en diagnose. Hvis ditt barns BMI faller i rekken av fedme, er ytterligere testing og undersøkelse av barnelege nødvendig.

Hvordan beregne Pediatric BMI

Vei barnet ditt på skalaen, skriver resultatet på papiret.

Mål barnets høyde ved hjelp av målebånd. Legg merke til resultatet på papiret.

Bruk kalkulatoren, multiplisere høyden måling i inches, av seg selv, i hovedsak kvadrere figuren. Legg merke til den resulterende figuren på papiret. For eksempel, hvis barnet er 4 meter, to inches tall, multipliserer du hennes høyde i inches, 50, av seg selv: 50x50 = 2500.

Del vektmåling, i pounds, ved høyden kvadrerte figuren. Notere ned resultatet. Så, hvis barnet veier £ 75 på høyden av 4 meter, 2 tommer, deler du 75 av 2500, tilsvarende 0,03.

Multipliser tallet fikk fra dele vekten med høyden squared med 703. Fortsetter med eksempelet, multipliserer du .03 med 703 ​​til lik 21.1.

Skriv ned denne endelige tallet. Dette er ditt barns BMI. Barnet ditt, på 4 meter, to inches og veier 75 pounds, har en kroppsmasseindeks på 21,1.

Hint

  • Online BMI kalkulatorer er tilgjengelig på nettsteder som CDC.gov å gjøre regnestykket for deg.
  • Resultatene av ditt barns BMI kan oversettes ved å konsultere CDC vekstkurver for barn, og sjekke for å se i hvilken prosentil barnet ditt faller. Hvis ditt barns BMI faller under femte persentilen, er han regnet som undervektig. Hvis han faller mellom 5. og 84. persentil, er han regnet som normalt. Faller mellom det 85. og 94. persentil, er han regnet som overvektig. En BMI over 95-persentilen regnes som overvektige.
  • Hvis du har noen bekymringer over resultatene av ditt barns BMI, snakke med barnelege.