Digidexo.com

Liste over urtete for Hemorroider

Liste over urtete for Hemorroider


Hemorroider kan være en smertefull og irriterende betingelse for å lide av. Men det er svært sjelden en alvorlig tilstand. Hemorroider er definert som hovne årer som er i analkanalen. Du kan ha interne hemorroider, eksterne hemorroider, eller begge deler samtidig. De kan være forårsaket av flere ulike ting, inkludert graviditet, forstoppelse, diaré, og det å være overvektig eller overvektig. Tar sitz bad ved hjelp av vann og urtete er en måte å behandle og lindre hemoroider. Spesielt er urtete som inneholder tannin spioneringen som utmerket for bruk i sitz bad. Grunnen til at urtete som inneholder tannin er healing for området er at de er snerpende, som bidrar til å stramme opp vevet i området.

Svart te

Flertallet av svart te er høy i tanniner. Variasjonene er Earl Grey-te, engelsk frokost te, og standard Lipton svart te. I tillegg er svart te lett tilgjengelig i de fleste butikker, og er billig. Svart te kan være brygget som om du kommer til å drikke det. Legg det til sitz badevannet og suge på den i minst 30 minutter daglig for å bidra til å helbrede hemorroider.

Witch Hazel

Trollhassel te er kjent for sine sammentrekkende fordeler. I tillegg er det anbefalt som nyttig i healing hemorroider når den brukes eksternt. Ikke bare det, men det kan redusere hevelse i området, noe som kan gjøre hemoroider mindre smertefullt mens de er healing. For å bruke det til dette formålet, tilsett 1 ts. av trollhassel blader og bark i ca en halvliter kokende vann. Reduser varmen og la denne blandingen småkoke i ca 45 minutter. La den avkjøles og deretter legge den til din sitz bad. Suge på den så lenge du vil.

Comfrey

Comfrey te er vanligvis brukes i alternativ medisin for fysiske sykdommer. Den inneholder tanniner, som er gunstig i behandlingen av hemoroider, men også helbredende egenskaper som allantoin. Når comfrey te brukes eksternt, for eksempel når det legges til en sitz bad, helbreder det kutt, sår og hemorroider. Å bruke den eksternt, bare brygge te som du ville gjort hvis du var drukket det. Hvis du er usikker, så følg instruksjonene som fulgte med te. Legg brygget te til sitz bad og suge i det for så lenge du ønsker.