Digidexo.com

Slik Finn en revmatolog

Slik Finn en revmatolog


Hvis du har kroniske smerter og plager, kan det være verdt å besøke aa revmatolog - en lege som spesialiserer seg på leddsykdommer som leddgikt. Det er viktig å bruke den tiden som trengs for å finne den rette legen for dine behov.

Bruksanvisning

•  Få en diagnose. Før du ser en revmatolog, har du sannsynligvis vil trenge for å planlegge et besøk med din fastlege for en diagnose av buer og smerter. Dette vil avgjøre om du trenger å se en revmatolog. Alvorlige problemer som hjerteinfarkt ofte er signalisert ved smerter og stivhet.

•  Bestem når du trenger en revmatolog. Hvis du er diagnostisert med leddgikt eller andre felles dør, kan du og din primære omsorg lege avgjøre om saken krever ekspertisen til en revmatolog. Tidlig på, kan din primære omsorg lege håndtere mindre problemer og lavt nivå smerter og stivhet med medisinering, kosthold og mosjon. Hvis problemet forverres, vil du ha den medisinske workup nødvendig for å planlegge et besøk med en revmatolog.

Snakk med din primære omsorg lege. Hvis problemet ditt trenger omsorg av en revmatolog, er neste skritt å spørre din primære omsorg lege for en anbefaling. Din fastlege kan også være i stand til å planlegge din avtale. I noen tilfeller, forsikringsselskaper krever en primær omsorg lege henvisning.

Gå på nettet. Du kan søke på nettet for en revmatolog. To kjente kilder: UCompareHealthCare.com og Wellness.com. Disse kildene, sammen med din egen legens anbefalinger, kan hjelpe deg til å finne en revmatolog for din situasjon.

Still spørsmål. Ikke vær redd for å stille spørsmål både av primærhelsetjenesten lege og eventuelle revmatolog du planlegger å besøke. Skriv ned dine bekymringer og spørsmål. Hvis du må reise langt for å se en revmatolog, så er det enda viktigere å sørge for at du er komfortabel med legen. Hvis du er komfortabel med en revmatolog, be om en annen anbefaling fra din primære omsorg lege.